2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Uyansin hemen icireyim ben de. Bogazi rahatlar yazik yavrumun. Sabahlari oksuruk tutuyor akintidan dolayi. Sagol canim. C cornella canim sen de ver bak idilduam veriyormus
Canım geçen hafta taha öyleydi geniz akintisi ndan uyuyamio du burnuda tıkalı ydi odaya soğan kestim koydum nem mak açtım burnunu hep serum fizyolojik sıkıp çektim iyi şimdi daha iyi

Kangurun hangisi canım monfortbayb mi 150 lira olan dağa almadım da ondan almak istiyorum

Ayyy inşallah hiç ateş ağrı sızı yapmaz miniğine canım bizimde haftaya
Saol canım inşallah. Tatlım verem aşısını vurunurken hiç aglamadı. Diğer asilar vurulurken biraz ağladı. Ben yanına gidince hemen sustu sonra çok şükür. Sonra hastanede emzirdim biraz rahat emdi. Uyudu hala da uyuyor şimdi. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi. Doktor yine de her ihtimale karşı bir calpol verdi. Ateslenirse 1 ölçek kullan dedi. Yine gelişmeleri paylaşırım seninle

Kızlar kanguru alacam ama.rengine karar veremedim.yardımcı olur musunuz.

Maviyi begendim ama erkek için daha uygun sanki.

Eklentiler

• Screenshot_20161006-130001.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20161006-125839.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 31
Cnm ben sada hastanesinde yaptırdım. Hiçbir şey yapmadı. Bir ışık tuttu o kadar
Sağlık ocaklarında da yapiliyormus
Ben de memlekete gidince gittik göz doktoruna o da ailem hekimliği de yapar bunu dedi gelince aile hekimliğine gittik o da bi ışık tutmak değil ki bu dedi hastanede cihazlarla bakılıyor göze dendi o nedenle ben bu işi yapan bi hastaneye götürmeyi düşünüyorum canım senin de bilgine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…