- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.741
Canım geçen hafta taha öyleydi geniz akintisi ndan uyuyamio du burnuda tıkalı ydi odaya soğan kestim koydum nem mak açtım burnunu hep serum fizyolojik sıkıp çektim iyi şimdi daha iyi
Bi yandan haklılar ama insan da sosyal medya olmadan sıkılıyor:)Haha :) yok yav o toptan sosyal medya düsmani. Beni kiskandigindan deel
Tatlım var mı sende ig ekleyelim birbirimiziBi yandan haklılar ama insan da sosyal medya olmadan sıkılıyor:)
Kangurun hangisi canım monfortbayb mi 150 lira olan dağa almadım da ondan almak istiyorumZehrayenihayat canim kanguru gercekten rahat.benim kizim arabayida kanguruyuda seviyo sikintimiz yok o konuda.agri meselesine gelince ben kanguruyla aydere ciktim canim :) yogunluktan dolayi arabayi baya geride birakip yokus ciktik,gezdik dolastik ve geri indik.hic agrim olmadi
Yok canım çok baskı olmuyor ne bacaklara ne yumurtalıklarına. Ona dikkat ettim alırken. Tam oturur vaziyette olmasa da digerleri gibi popoya ağırlıklı.Hm evet bacak arasina baski yapiyo gibi
Saol canım inşallah. Tatlım verem aşısını vurunurken hiç aglamadı. Diğer asilar vurulurken biraz ağladı. Ben yanına gidince hemen sustu sonra çok şükür. Sonra hastanede emzirdim biraz rahat emdi. Uyudu hala da uyuyor şimdi. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi. Doktor yine de her ihtimale karşı bir calpol verdi. Ateslenirse 1 ölçek kullan dedi. Yine gelişmeleri paylaşırım seninleAyyy inşallah hiç ateş ağrı sızı yapmaz miniğine canım bizimde haftaya
Hmm oyleyse iyi o zamn erkek cocuklarda dikkatli olmak gerekiyoYok canım çok baskı olmuyor ne bacaklara ne yumurtalıklarına. Ona dikkat ettim alırken. Tam oturur vaziyette olmasa da digerleri gibi popoya ağırlıklı.
Gri bence mavi çok güzel gerçekten ama gri unisex olur ondan griKızlar kanguru alacam ama.rengine karar veremedim.yardımcı olur musunuz.Eki Görüntüle 1894379
Maviyi begendim ama erkek için daha uygun sanki.
Var canim benim jinda09Tatlım var mı sende ig ekleyelim birbirimizi
Kızlar kanguru alacam ama.rengine karar veremedim.yardımcı olur musunuz.Eki Görüntüle 1894379
Maviyi begendim ama erkek için daha uygun sanki.
Vermedim canim sagol37,5 dan öncesi ateş sayılmıyor canım boşuna ilaç verme
Ben de memlekete gidince gittik göz doktoruna o da ailem hekimliği de yapar bunu dedi gelince aile hekimliğine gittik o da bi ışık tutmak değil ki bu dedi hastanede cihazlarla bakılıyor göze dendi o nedenle ben bu işi yapan bi hastaneye götürmeyi düşünüyorum canım senin de bilgineCnm ben sada hastanesinde yaptırdım. Hiçbir şey yapmadı. Bir ışık tuttu o kadar
Sağlık ocaklarında da yapiliyormus
Teşekkür ederim canımSon ay maas alirsan geri oduyosun o yuzden ben maas yapilmadan verdim ve ekim ayinda aldigim icin maasi istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?