- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.761
Mağazadan aldım canım doğum öncesi alışverişinde 19 lira gibi bi şeydi ama geçen akşam ebebekte 1 liraya inmistiMağazadan mi aldın netten mi canım
Mastit ne demek nasıl oluyorGunaydin kizlar. Aranizda mastit olan biri vardi göğsüm cok agriyo ve şişlik var ultrasonda mastit dediler ama bisey vermedi tedavi icin bol bol emzir dedi. Ama cok cnm aciyo mastit olan arkadasim sana nasil bi tedavi uygulandi simdi iyi misin
Nereye hangi doktora gideceksin canım?Ben gelecek hafta gideceğim canım
Bana da kulak muayenesinden sonra göz muayenesini de yaptırın dendi cihazlarla bakiliyormus da nereye kime götüreceğimi bilmedim :/Biz gitmedik. Bize gidilmeli diye hic soyleyen olmadi. Ama gorumceme dogum yaptiginda mutlaka goturulmeli demisler.
Benimki ayın 13 de 3 aylık olacak akşam 9.30 gibi uyuyo sonra arada mizmizlaniyo sallıyorum 11.30 gibi uyanıyorum emziriyorum sonra 1 gibi sonra 2gibi sonra 3.30 gibi sonra 5gibi sonra da 6.30 gibi uyanıyo 3.30 gibi kalkisindan sonraki kalkislarda uyumuyo öyle bakıyo konuşuyor gülüyo 6.3 gibi bi uyanıyorum saat 10 a kadar uyku yok yani benimkinin uykuyla arası yok alışmaya çalışıyorum bi çare bulursan bana da yaz e miHerkese selam... 30 temmuz doğumlu kızım ugün 2. Ay aşısı olduk çok ağlamadı ama az önce acayip ağladı ağrısı geldi sanırım neyse yarına tamamen geçer inşaAllah...
Kızım gece ilk uykusunu uzun uyuyor ama mesela gece 2 de kalktı emip uyumuyor dalamıyor tekrar uykuya siz de durumlar nasıl
Tamam canım bekliyorum:)Saol canım inşallah. Tatlım verem aşısını vurunurken hiç aglamadı. Diğer asilar vurulurken biraz ağladı. Ben yanına gidince hemen sustu sonra çok şükür. Sonra hastanede emzirdim biraz rahat emdi. Uyudu hala da uyuyor şimdi. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi. Doktor yine de her ihtimale karşı bir calpol verdi. Ateslenirse 1 ölçek kullan dedi. Yine gelişmeleri paylaşırım seninle
Gunaydiiiiin :)
Dün bizim kontrolünün vardı iki aylık çınar adar 60 cm 5990 gr olmuş nasıl normal mi kilosu boyu teyzeleri?
Bu arada instagram beni de bulunun meraktan çatlarım mazallah :)
@insanbuL en çokta seni merak ediyorum :)
Çok normal cnaım ki zaten vermemişsin şurupKizlar 36.8 oglumun atesi koltuk altindan olcyum. Vucudu cok sicak kafadi yaniyo calpol vermeli miyim
Geçmiş olsun şimdidenCanlar birazdan 2. Ay aşıları mızı yaptırmaya gidiyoruz
Kızlar emzirme önlüğü kullanan var mi benim oğlum çok terliyor ve yerken tıkanıyor sürekli görmem lazim o yüzden buna gore biseyler arıyorum hangi markayı önerirsiniz
Zehrayenihayat canim kanguru gercekten rahat.benim kizim arabayida kanguruyuda seviyo sikintimiz yok o konuda.agri meselesine gelince ben kanguruyla aydere ciktim canim :) yogunluktan dolayi arabayi baya geride birakip yokus ciktik,gezdik dolastik ve geri indik.hic agrim olmadi
Kırmızı çok tatlı benceKızlar kanguru alacam ama.rengine karar veremedim.yardımcı olur musunuz.Eki Görüntüle 1894379
Maviyi begendim ama erkek için daha uygun sanki.
Bende sorarım bu soruyu canımKizlar bi sey sorcam kanguruyu ne zamandan itibaren kullanabiliriz 62 gunluk minnosum :)
Bizimki o gün boyunca uyudu huzursuzluk yaptı birazHerkese selam... 30 temmuz doğumlu kızım ugün 2. Ay aşısı olduk çok ağlamadı ama az önce acayip ağladı ağrısı geldi sanırım neyse yarına tamamen geçer inşaAllah...
Kızım gece ilk uykusunu uzun uyuyor ama mesela gece 2 de kalktı emip uyumuyor dalamıyor tekrar uykuya siz de durumlar nasıl
Sedece kızları ekler ve hesabını gizli yaparsan belki esin paylaşıma izin verir tatlımKızlaaar benimde ig hesabım var ama bir şey paylaşmıyorum eşim yuzundensadece takip amaçlı Sizleri de takip etmek isterim
Et kiz ettt :)Kızlaaar benimde ig hesabım var ama bir şey paylaşmıyorum eşim yuzundensadece takip amaçlı Sizleri de takip etmek isterim
Bucaya gidersen doktor hanım seni yönlendirir.Bana da kulak muayenesinden sonra göz muayenesini de yaptırın dendi cihazlarla bakiliyormus da nereye kime götüreceğimi bilmedim :/
Maşaallah gayet iyi bence Canımcım
Çok normal cnaım ki zaten vermemişsin şurup
Geçmiş olsun şimdiden
BiLmkinde sorun olmadı hiç kuzum inşallah siz de rahat olursunuz
Can'ım emzirme önlüğüm boyundan ayarlamalı görünüyor bebek
Ki ben çok rahat ettim emzirme önlüğünde
İkea nın ortasına oturup bile emzirdim mağaza da kafe her yer de
Ama hediye idi benim ki sanırım ig hesabımdan almış arkadaş
Peki marka model nedir kuzum
Kırmızı çok tatlı bence
Hem kız hem erkek olur zaten
Bende sorarım bu soruyu canım
Bizimki o gün boyunca uyudu huzursuzluk yaptı biraz
Tamam canım sağ olasınBucaya gidersen doktor hanım seni yönlendirir.
Herkese selam... 30 temmuz doğumlu kızım ugün 2. Ay aşısı olduk çok ağlamadı ama az önce acayip ağladı ağrısı geldi sanırım neyse yarına tamamen geçer inşaAllah...
Zaman sanırımmBenimki ayın 13 de 3 aylık olacak akşam 9.30 gibi uyuyo sonra arada mizmizlaniyo sallıyorum 11.30 gibi uyanıyorum emziriyorum sonra 1 gibi sonra 2gibi sonra 3.30 gibi sonra 5gibi sonra da 6.30 gibi uyanıyo 3.30 gibi kalkisindan sonraki kalkislarda uyumuyo öyle bakıyo konuşuyor gülüyo 6.3 gibi bi uyanıyorum saat 10 a kadar uyku yok yani benimkinin uykuyla arası yok alışmaya çalışıyorum bi çare bulursan bana da yaz e mi
Ne kadar erken geldi canımm yavrun??Kızım erken gelmeseydi usg doğum tarihi 30 temmuzdu( 30 temmuzu görünce hep içim cız eder.
Uykuya gelince bizim de deliksiz uyuduğumuz söylenemez.
İntagramını açık açık paylaşan anneVar canim benim jinda09
Yeni doğan aparatıyla doğumdan itibaren aparatsız 3 aylıkken diye biliyorum. Bende kullanmadım daha hiç burda okudum kızlar poposunun altına battaniye koyup kullanıyorlardı.Kizlar bi sey sorcam kanguruyu ne zamandan itibaren kullanabiliriz 62 gunluk minnosum :)
gri güzel bence her kıyafetle olur babası da kullanır benimki de gri siyahKızlar kanguru alacam ama.rengine karar veremedim.yardımcı olur musunuz.Eki Görüntüle 1894379
Maviyi begendim ama erkek için daha uygun sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?