2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Mastit ne demek nasıl oluyor
Benim de göğsüm inçe inçe sızlıyor bazı zamanlar

Herkese selam... 30 temmuz doğumlu kızım ugün 2. Ay aşısı olduk çok ağlamadı ama az önce acayip ağladı ağrısı geldi sanırım neyse yarına tamamen geçer inşaAllah...
Kızım gece ilk uykusunu uzun uyuyor ama mesela gece 2 de kalktı emip uyumuyor dalamıyor tekrar uykuya siz de durumlar nasıl

Benimki ayın 13 de 3 aylık olacak akşam 9.30 gibi uyuyo sonra arada mizmizlaniyo sallıyorum 11.30 gibi uyanıyorum emziriyorum sonra 1 gibi sonra 2gibi sonra 3.30 gibi sonra 5gibi sonra da 6.30 gibi uyanıyo 3.30 gibi kalkisindan sonraki kalkislarda uyumuyo öyle bakıyo konuşuyor gülüyo 6.3 gibi bi uyanıyorum saat 10 a kadar uyku yok yani benimkinin uykuyla arası yok alışmaya çalışıyorum bi çare bulursan bana da yaz e mi

Tamam canım bekliyorum:)

Kızlaaar benimde ig hesabım var ama bir şey paylaşmıyorum eşim yuzunden sadece takip amaçlı Sizleri de takip etmek isterim

Maşaallah gayet iyi bence Canımcım

Kizlar 36.8 oglumun atesi koltuk altindan olcyum. Vucudu cok sicak kafadi yaniyo calpol vermeli miyim
Çok normal cnaım ki zaten vermemişsin şurup

Canlar birazdan 2. Ay aşıları mızı yaptırmaya gidiyoruz
Geçmiş olsun şimdiden
BiLmkinde sorun olmadı hiç kuzum inşallah siz de rahat olursunuz

Kızlar emzirme önlüğü kullanan var mi benim oğlum çok terliyor ve yerken tıkanıyor sürekli görmem lazim o yüzden buna gore biseyler arıyorum hangi markayı önerirsiniz

Can'ım emzirme önlüğüm boyundan ayarlamalı görünüyor bebek
Ki ben çok rahat ettim emzirme önlüğünde
İkea nın ortasına oturup bile emzirdim mağaza da kafe her yer de
Ama hediye idi benim ki sanırım ig hesabımdan almış arkadaş

Peki marka model nedir kuzum

Kızlar kanguru alacam ama.rengine karar veremedim.yardımcı olur musunuz.Eki Görüntüle 1894379

Maviyi begendim ama erkek için daha uygun sanki.
Kırmızı çok tatlı bence
Hem kız hem erkek olur zaten

Kizlar bi sey sorcam kanguruyu ne zamandan itibaren kullanabiliriz 62 gunluk minnosum :)
Bende sorarım bu soruyu canım

Bizimki o gün boyunca uyudu huzursuzluk yaptı biraz

Yenidogan aparatı ile doğumdan itibaren kullanılıyor kızlar.

Kızım erken gelmeseydi usg doğum tarihi 30 temmuzdu( 30 temmuzu görünce hep içim cız eder.
Uykuya gelince bizim de deliksiz uyuduğumuz söylenemez.

Zaman sanırımm oğlum var bir de 3.5 yaşında 2 yaşından sonra deliksiz uyumaya başlamıştık canımm... Biliyorum zamanla düzene giricek ama yine de bu tempo geriyor insanı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…