- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.781
Bn de gri aldim :)gri güzel bence her kıyafetle olur babası da kullanır benimki de gri siyah
Ergobaby canim.Ama momfortbaby de ergonun tipatip aynisini yapmis onu da alabilirsin :)Kangurun hangisi canım monfortbayb mi 150 lira olan dağa almadım da ondan almak istiyorum
Bana ablam vermisti chicconun daha bakamadim belki vardir aparati bi bakayim :)Yeni doğan aparatıyla doğumdan itibaren aparatsız 3 aylıkken diye biliyorum. Bende kullanmadım daha hiç burda okudum kızlar poposunun altına battaniye koyup kullanıyorlardı.
Zehrayenihayat ay oyle oldu sanki zönk diye yazdim duzeltim bi :)
Dogru diyosun valla duzeltim canimcanım tek topiktekiler görse neyse de belli olmaz valla herkes girip görebiliyor burayı bir bakarsın takip yağmuruna tutulursun. Belki fenomen olursun dursa mı? Şaka şaka düzelt bence de.
Nerden aldin sen canim ben bu kanguru olayini hic arastirmadim ablam da verinceinteriorarchitect canım ergonomik kanguru almanı tawsiye ederim diğer modeller amerika da yasaklanmis
Canım momfortbaby aldım ben.bi araştır sen ergonomik kanguru ile diğerlerini n farkını ona göre hareket et yinedeNerden aldin sen canim ben bu kanguru olayini hic arastirmadim ablam da verince
Ergobaby tatlimMaşaallah gayet iyi bence Canımcım
Çok normal cnaım ki zaten vermemişsin şurup
Geçmiş olsun şimdiden
BiLmkinde sorun olmadı hiç kuzum inşallah siz de rahat olursunuz
Can'ım emzirme önlüğüm boyundan ayarlamalı görünüyor bebek
Ki ben çok rahat ettim emzirme önlüğünde
İkea nın ortasına oturup bile emzirdim mağaza da kafe her yer de
Ama hediye idi benim ki sanırım ig hesabımdan almış arkadaş
Peki marka model nedir kuzum
Kırmızı çok tatlı bence
Hem kız hem erkek olur zaten
Bende sorarım bu soruyu canım
Bizimki o gün boyunca uyudu huzursuzluk yaptı biraz
7 bucuk 8 arasi uyuyo.(bazen ilk 1 saat icinde 1 2 kere uyanabiliyo emince uyuyo hemen tekrar) 23 gibi emziriyorum bende yatiyorum.2 bucuk 3 bucuk arasi uyaniyo daha sonrada 5 bucuk 6 bucuk gibi uyaniyo.6 bucukta uyaninca bazen geri uyuyo bazen uyumuyo.genelde ortalama kalkis saatimiz 7 bucuk.8 bucuga kadar da babasiyla oynayip oyalaniyo bende uyuyorumHerkese selam... 30 temmuz doğumlu kızım ugün 2. Ay aşısı olduk çok ağlamadı ama az önce acayip ağladı ağrısı geldi sanırım neyse yarına tamamen geçer inşaAllah...
Kızım gece ilk uykusunu uzun uyuyor ama mesela gece 2 de kalktı emip uyumuyor dalamıyor tekrar uykuya siz de durumlar nasıl
Bende aynısını aldım yarın gelecek inş. Yorumlarda memnundu çoğu kişi.. tekmele olanın tekmeleme yeri hassas değilmiş yazılınca onda karar kıldım umarım bzde memnun kalırız..Tiny love maymun adası aldım netten nasıl bakalım kullanan lar memnun mu kizlar
Bazen ruh gibi geziyorum evde vücudum yürüyor ruhum hala yataktaZaman sanırımmoğlum var bir de 3.5 yaşında 2 yaşından sonra deliksiz uyumaya başlamıştık canımm... Biliyorum zamanla düzene giricek ama yine de bu tempo geriyor insanı malesef
Aynen canimm onu da yazmistim da silinmis :) artik kizini da alirizzzzz :)Aa oyle mi canim yaa inanmiyorum.Evlilik yildonumumuzde aynine guzel bi tesaduf
Uyku düzenimiz benziyor canım. başta farklıydı şimdi sizin düzenle aynı nerdeyse. yalnız bir haftadır uyku delisi oldu. bu akşam emmek bile istemedi uyumak istedi.. niye yazdım bilmiyorum benim kafa orda sürekli7 bucuk 8 arasi uyuyo.(bazen ilk 1 saat icinde 1 2 kere uyanabiliyo emince uyuyo hemen tekrar) 23 gibi emziriyorum bende yatiyorum.2 bucuk 3 bucuk arasi uyaniyo daha sonrada 5 bucuk 6 bucuk gibi uyaniyo.6 bucukta uyaninca bazen geri uyuyo bazen uyumuyo.genelde ortalama kalkis saatimiz 7 bucuk.8 bucuga kadar da babasiyla oynayip oyalaniyo bende uyuyorumsonra biz oynuyoruz derken 9 bucuk civari ilk uykusuna yatiyo gune basliyoruz iste bu sekilde
Arada sapitmalar oluyo tabi.gecen haftaydi sanirim gece 3 bucukta kalktiktan sonra uyumadi basladi perdeyle konusmaya5 bucukta zor uyutmustum.bizler bile bazen yasiyoruz bunu.bebislere de hak vermek lazim.uzun bi zaman gecmesi lazim galiba duzenlerinin iyice oturmasina
İlla alcak birinin kızını burdan anammm yilmadiAynen canimm onu da yazmistim da silinmis :) artik kizini da alirizzzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?