2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

S sssn caniim ne dikkatimi cektii bugun biliyo musun benim de dpgum gunum 7 ekim senin de
Yeni doğan aparatıyla doğumdan itibaren aparatsız 3 aylıkken diye biliyorum. Bende kullanmadım daha hiç burda okudum kızlar poposunun altına battaniye koyup kullanıyorlardı.
Bana ablam vermisti chicconun daha bakamadim belki vardir aparati bi bakayim :)

Dumei Hiç birimi olmadı ya benim kızımda biberona alıştı emmiyor bi umut medela aldım silikon göğüs ucu yolda diğerlerini de deneyeyim diyordum ama benim zilli de çok inatçı dönmeywcek gibi memeye :'( çok üzülüyorum ağlıyorum ya.. sağıp veriyorum olan süt de gidecek.. bi çaresi yokmu

Ergobaby tatlim

7 bucuk 8 arasi uyuyo.(bazen ilk 1 saat icinde 1 2 kere uyanabiliyo emince uyuyo hemen tekrar) 23 gibi emziriyorum bende yatiyorum.2 bucuk 3 bucuk arasi uyaniyo daha sonrada 5 bucuk 6 bucuk gibi uyaniyo.6 bucukta uyaninca bazen geri uyuyo bazen uyumuyo.genelde ortalama kalkis saatimiz 7 bucuk.8 bucuga kadar da babasiyla oynayip oyalaniyo bende uyuyorum sonra biz oynuyoruz derken 9 bucuk civari ilk uykusuna yatiyo gune basliyoruz iste bu sekilde

Arada sapitmalar oluyo tabi.gecen haftaydi sanirim gece 3 bucukta kalktiktan sonra uyumadi basladi perdeyle konusmaya 5 bucukta zor uyutmustum.bizler bile bazen yasiyoruz bunu.bebislere de hak vermek lazim.uzun bi zaman gecmesi lazim galiba duzenlerinin iyice oturmasina

Tiny love maymun adası aldım netten nasıl bakalım kullanan lar memnun mu kizlar
Bende aynısını aldım yarın gelecek inş. Yorumlarda memnundu çoğu kişi.. tekmele olanın tekmeleme yeri hassas değilmiş yazılınca onda karar kıldım umarım bzde memnun kalırız..

Zaman sanırımm oğlum var bir de 3.5 yaşında 2 yaşından sonra deliksiz uyumaya başlamıştık canımm... Biliyorum zamanla düzene giricek ama yine de bu tempo geriyor insanı malesef
Bazen ruh gibi geziyorum evde vücudum yürüyor ruhum hala yatakta 40i çıksın düzelir dediler hiç değişmedi 3 ayı dolsun değişir diyorlar onu bekliyorum o da olmazsa 6. Ayda ek besin başlayınca düzelir deniyor bekliyorum. Kendime ve tüm annelere analar çeker yükü türküsünü armağan ediyorum

Uyku düzenimiz benziyor canım. başta farklıydı şimdi sizin düzenle aynı nerdeyse. yalnız bir haftadır uyku delisi oldu. bu akşam emmek bile istemedi uyumak istedi.. niye yazdım bilmiyorum benim kafa orda sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…