- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.801
Canım kendi yazdığın iletinin sol altında düzenle varKizlar ben meaajimi duzeltemiyorum bende mi sorun varsizde duzeltiliyor mu
canım üstünden 10 dk geçince düzeltilmiyor kazen'e yada mune'ye söyle hallederler.Kizlar ben meaajimi duzeltemiyorum bende mi sorun varsizde duzeltiliyor mu
Ne var akraba olsaaaaak :)İlla alcak birinin kızını burdan anammm yilmadi
Ayy supersin soyledim hemen stres oldum bu aralar oyle sacma seyler yapıyorum kicanım üstünden 10 dk geçince düzeltilmiyor kazen'e yada mune'ye söyle hallederler.
Himm bu kadar benzerlik var madem dusunelim :)) bu arada mesaj duzenlemesi icin belirli bir sure var canim o gecinde duzeltemiyosunAynen canimm onu da yazmistim da silinmis :) artik kizini da alirizzzzz :)
Benimkide bu aralar guzel uyuyo ozellikle gunduz uykusunu.bugun sabah 9 da uyudu 12 de kalkti :) daha sonra 1 bucuk saat yine uyudu.ama 3 den sonra pek uyumak istemiyo dunden beri.zorla yarim saat uyutuyorum ki uyku saatine kadar cildirmasin :))Uyku düzenimiz benziyor canım. başta farklıydı şimdi sizin düzenle aynı nerdeyse. yalnız bir haftadır uyku delisi oldu. bu akşam emmek bile istemedi uyumak istedi.. niye yazdım bilmiyorum benim kafa orda sürekli
Yani bi düşünün derim ben bal gibioglan:)Himm bu kadar benzerlik var madem dusunelim :)) bu arada mesaj duzenlemesi icin belirli bir sure var canim o gecinde duzeltemiyosun
İlla akraba olcan yaniNe var akraba olsaaaaak :)
Okula da gidiyorsun değil mi? Kafa karışır tabi ki. Allah yardımcın olsunAyy supersin soyledim hemen stres oldum bu aralar oyle sacma seyler yapıyorum kidun anneme evden cikarken hadi iyigeceler demis insanim sonum hic iyi deil
Sen bir kız yaparsan onu da biz alırız bak ona göreNe var akraba olsaaaaak :)
Valla cocuklara da yazik anneleriyle kaynanalarinin dogum gunleri ayni.once kime gitsek muhabbetiYani bi düşünün derim ben bal gibioglan:)
@sssn den iyisini mi bulcaz :)İlla akraba olcan yani
Evet canim okul ev bebek kafam cok yogun hic bi sey tutamıyorum aklimda ama oyle boyle degil unutkanligim cok fazla niye bilmiyorumOkula da gidiyorsun değil mi? Kafa karışır tabi ki. Allah yardımcın olsun
Aaa neden olmasin caniiim :) akraba cikmadik ama olmak icin engel yok :)Sen bir kız yaparsan onu da biz alırız bak ona göreZaten az daha kurcalasak akraba çıkacaktık tam olur iyi kaynana olurum ben
Bence biz bi araya gelelim ki cocuklar arada kalmasın :)Valla cocuklara da yazik anneleriyle kaynanalarinin dogum gunleri ayni.once kime gitsek muhabbetiyuldonumlerdr ayni gozumde canlandi bi an durum
Kızlar ig neki bende bilmiyorumbende ig yok canım ama eşimde var soru sormam gerekirse ondan girerim
Kızlar ig neki bende bilmiyorum
Benimki de öyle oldu 3 ayı doldu çok az uyuyor birde uykusu gelince aşırı ağlamaya başladı salliyorum mecbur 10 dk uyuyor kalkıyor tekrar başa sariyoruz çok yorucuuBenim oğlan beni delirtti hiy değistirdi gunduzler asla uyumuyo hep kucak istiyo cildiricammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?