2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bende birkac seyden dolayi esimden sogudum ona belli etmemeye calisiyorum ama icimden atamiyorum esimle konusacagim zamani gelince yine o kendini hakli gorecek uste cikacak eminim zamani ne zaman gelir ben o zamana kadar naparim onuda bilmiyorum hamileyken mutluydum nezaman dogum yaptim esimin benim kardeslerime karsi olan davranislari beni cok uzdu hep arada kaliyorum ben onun ailesine saygida kusur etmiyorum konusmaya calistigimda kabul etmiyo yada gecistiriyo birgun patlamaktan korkuyorum da yine ben ve ailem haksiz oluruz

Öğlen 2'den beri uyumuyor kızım. Sanırım gaz sancısı. Nasıl gideriyordunuz kızlar sancıyı hatırlayamadım elim ayağıma dolandı. Yatırdığım gibi ağlıyor hiç daha önce böyle olmamıştı. Yardım edin ne olur

Oo siz yolu yarılamışsınız ne güzel. Biz daha 40 çıkarmadık. İnşallah yaşını kutladığınız günleride yazarız buralara.

Bende aynı düşüncelerdeyim, dertlilerle üzülüyorum, dertsizlerle seviniyorum valla.

Sab simplex veya biogia damla verdin mi?

Ben doktora gittim onun için emzirdikten sonra sızlıyor yanıyor diye göğüs ucu çayları dedi canım bebeğinin ağzını karbonat lı suyla temizle dedi internette video var. Bebğin ağzında pamukçuk oluyormuş o da göğsümüzü çatlatıyormuş. Bi de Bi krem verdi. Biraz daha iyi şu an

Canım benim sende iyi ki varsın hepimize birçok konuda yol gösterdin tecrübeli bir anne olarak

asososos
Tesekkurler kızlar. Canim cok istiyor ama yemeyim mi ki :) yemeyim tamam :)
Kuzum ben bir adanalı olarak acısız yemek düşünemiyorum zaten ben düşünsem bile annem yapamaz (yemeklerimiz ondan doğumdan bu yana) o yüzden canın istiyorsa ye abartmadan

canım eşini tanıyorsun neye cevap vereceğini bile tahmin ediyosun. ona göre kafanda bi konuşma hazırla. benim ailemde de öyle sürekli kendini haklı çılaran biri var ismi lazom değil kendisi annem olur onunla konuşmadan önce hazırlık yapıyorum ki olmadık şeylerle üste çıkmasın
bir de konuşmak için zamanını bekle ama lütfen vazgeçme. konuşmazsan ilişkinizin düzelmesi için şans vermemiş olursun

Kızlar Afedersiniz ama çok kötü kabızlık yaşıyorum ne yapmalıyım fikri olan var mı

Dogum sonrasi bende yasadim hemde cok siddetli qglatti resmen dr uma sordum Magnesie calcinee diye toz bi ilac var 9nu kullan dedi süte geçmeden bagirsaklardan atiliyormus direk onu kullandım dünya varmış dedim bi araştır istersen

Aynen çok takmıyorum ben acıkınca ilkin emziriyorum yettiği kadar sonrasında da mama veriyorum sağlık ocağındaki hemşire aman verme mamayı hemen bırak dedi bebeğim sürekli meme ağızda oldu ağladı mızmızlandı gelişmedi bi hafta öyle süründük mama verince rahatladı insana vicdan yaptırıyorlar sanki zehir veriyorum aç mı kalsın bebişler sen hangi mamayı veriyorsun

Kizlar biz bugun 60 gunluk olduk tarih olarak yarin doldurucaz ama :) ve 2 aylik asilarimizi yaptiricaz.tedirginim biraz.

Bu arada aci yemekle ilgili soru soran arkadaslarimiz olmus.bizim cocuk doktorumuz senin yediklerin sutunu etkilemez demisti.aci yemek istersrn yiyebilirsin.sen rahatsiz olmadigin surece sikinti yok demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…