- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.181
Bende birkac seyden dolayi esimden sogudum ona belli etmemeye calisiyorum ama icimden atamiyorum esimle konusacagim zamani gelince yine o kendini hakli gorecek uste cikacak eminim zamani ne zaman gelir ben o zamana kadar naparim onuda bilmiyorum hamileyken mutluydum nezaman dogum yaptim esimin benim kardeslerime karsi olan davranislari beni cok uzdu hep arada kaliyorum ben onun ailesine saygida kusur etmiyorum konusmaya calistigimda kabul etmiyo yada gecistiriyo birgun patlamaktan korkuyorum da yine ben ve ailem haksiz oluruzcanım ben bugün eşimi aldım karşıma konuştuk. dedim ben senden soğudum sebepleri de şunlar bunlar. baya konuştuk bazılarını çözdük hatta çoğunu çözdük. tabi imsan birden eskiye dönemiyor ama bazı şeyleri atabildim kafamdan. dedim hemen eskisi gibi olmamı bekleme. ilk etapta aklıma gelen sorunlar bunlar ama başka sorunlar da var yine konuşacağız. biraz olsun rahatladım açıkçası. ama zamanını bekledim hep. Bu konuşmayo geçen hafta yapsam tepki alacaktım belki de.sen de zamanını bekle canım sabret ve konuş eşinle. inşallah güzellikle halledersiniz
Zaten 4 gün sonra 2 aylık oluyoruz, en fazla 1-2 aya gaz sorunlarını aşarız diye ümit ediyorum :)
Temmuz annelerinden olduğum için ve bu forumu bulduğum için ben de çok mutluyum. Sanki ismini bilmediğim, yüzünü görmediğim bir sürü kardeşim varmış gibi
Off ya bi sure olmam diodum ne guzel neyae hayirlisi olmakta guzel
Tabi
Öğlen 2'den beri uyumuyor kızım. Sanırım gaz sancısı. Nasıl gideriyordunuz kızlar sancıyı hatırlayamadım elim ayağıma dolandı. Yatırdığım gibi ağlıyor hiç daha önce böyle olmamıştı. Yardım edin ne olur
Ben doktora gittim onun için emzirdikten sonra sızlıyor yanıyor diye göğüs ucu çayları dedi canım bebeğinin ağzını karbonat lı suyla temizle dedi internette video var. Bebğin ağzında pamukçuk oluyormuş o da göğsümüzü çatlatıyormuş. Bi de Bi krem verdi. Biraz daha iyi şu anMerhaba hanımlar biz bugün 27 günlük olduk.göğüslerim çok fena yaraydi allaha şükür baya iyilesti şimdi yara olanlara tavsiyem ayva çekirdeğini suda kaynatıp jel kıvamına getirip sürmeleri 1 haftada iyileştirdi çok kötü bişey o yüzden derdinize derman olmak isterim. Ama ben sadece yaralardan dolayı göğüslerim aciyo sanıyordum emzirdikten sonra göğüslerim resmen zonkluyor sizde de oluyor mu bu durum emerken acıtıyor oğluşum sonrada emmiyoken bile sizliyor zonkluyor ara ara
Peki bebek büyüse de yetiyo mu sütün ben bunu çok merak edyrm benim de tek göğüs alıyo bebek resmen biri tam dolu biri baya küçük ve boşAy canım 2 bebeğimde de aynı dert, sağ göğsüm de sütüm hep daha az daha küçük. Soldaki şişer taşar herzaman
Canım benim sende iyi ki varsınteşekkür ederim kızlar, benim de bu sefer sağ daha büyük, ilk ikisinde hep sol büyüktü :)) 5. çocuğum bile olsa birsürü şeyden emin olmak istiyor galiba insan :)) ya da tek olmadığını bilmek istiyor :))
ilk gebeliğimde üye olmuş olsaydım bu foruma o kadar endişem olmayacaktı belki, ama sizin gibi güzel arkadaşlar da bulamayacaktım belki :)) iyi ki varsınız hepiniz :))
Kuzum ben bir adanalı olarak acısız yemek düşünemiyorum
Malesef onların ailesi biz değiliz anne babaları kardeşleri onların asıl ailesiBiz de oglen konustuk cnm baya hararetli gecti benim esim empati yapamiyor... bana hic acimadi ailesinn uzmesine izin verdi gercektn eskisi gibi olabilecekmiyiz agladgm uzuldugum nokta bu
canım eşini tanıyorsun neye cevap vereceğini bile tahmin ediyosun. ona göre kafanda bi konuşma hazırla. benim ailemde de öyle sürekli kendini haklı çılaran biri var ismi lazom değil kendisi annem olur onunla konuşmadan önce hazırlık yapıyorum ki olmadık şeylerle üste çıkmasınBende birkac seyden dolayi esimden sogudum ona belli etmemeye calisiyorum ama icimden atamiyorum esimle konusacagim zamani gelince yine o kendini hakli gorecek uste cikacak eminim zamani ne zaman gelir ben o zamana kadar naparim onuda bilmiyorum hamileyken mutluydum nezaman dogum yaptim esimin benim kardeslerime karsi olan davranislari beni cok uzdu hep arada kaliyorum ben onun ailesine saygida kusur etmiyorum konusmaya calistigimda kabul etmiyo yada gecistiriyo birgun patlamaktan korkuyorum da yine ben ve ailem haksiz oluruz
Kızlar Afedersiniz ama çok kötü kabızlık yaşıyorum ne yapmalıyım fikri olan var mı
1 yemek kaşığı zeytinyağı iç canım iyi gelir bi de bol suKızlar Afedersiniz ama çok kötü kabızlık yaşıyorum ne yapmalıyım fikri olan var mı
Perşembe götüreceğim hep tedirginim zaten nefes alamıyor gibi olunca çok panik oluyorumdefnekiz
kuzum bence biran önce dr a bir danış derim ben. kontrol ettirmekte fayda var.
herhangi birşeyi atlamış olmazsınız hem.
Ben kalpten korkuyorum açıkcası kv sürekli her bebekolur böyle doktora söyleyip çocuğu kurcalatma diyor sinir oldumcanım bi baktır bence bizde bile olmuyor öyle şeyler bana hiç normal gelmedi
Sürme canım bende öyle yapacaktım ki doktor uyarınca sürmedimCok dogru canim ben de pisik olmasa da suruyordum hata ediyormusum. Mustelaninda iceriginde kinyasal girdileri varmis fakat kanserojen kimyasal yokmus. Sagol canim.
Aynen çok takmıyorum ben acıkınca ilkin emziriyorum yettiği kadar sonrasında da mama veriyorum sağlık ocağındaki hemşire aman verme mamayı hemen bırak dedi bebeğim sürekli meme ağızda oldu ağladı mızmızlandı gelişmedi bi hafta öyle süründük mama verince rahatladı insana vicdan yaptırıyorlar sanki zehir veriyorum aç mı kalsın bebişlerBenim de çok değil hatta bazen sıktığımda hiç çıkmadığı oluyor mecbur mama veriyorum. Aslında bu durumu çok stres yapmamak lazım sonuçta herkes emziremiyor mamayla büyüyen bebek çok ama elimizden geldiğince olumlu düşünüp mücadeleyi de bırakmamak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?