- 4 Mart 2016
- 70
- 59
- 18
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.821
Aýý bende var oda kızımdan vakit bulupta pek giremiyorum
ağladım kız çok mu sulugöz oldum buna ağlanır mı acaba :)Kızlar bugün bi kitaba başladım ve daha ilk sayfasında sizinle paylaşmak istedim eminim yüzünüzde küçük bi tebessüm olacak
geçmiş olsun ben ateş bir gün olur diye biliyordum ama sizinki uzun sürmüş.Kızlar dün aşı olduk iki bacak bi kol dün geceden beri ateşleniyor benim kız iki oldu kaç gün ateşlenir rota aşısı yaptıran varmı onu yaptırımaydık henüz
Ben unutmuşum onu iki aylık iken iki aylık aşılarımızıda geç olduk grip ve ateşlenme nedeni ile yarın bi soravcam hemşehrimize rota aşısınıgeçmiş olsun ben ateş bir gün olur diye biliyordum ama sizinki uzun sürmüş.
rota aşısı yaptırdım ben rotateq 2-4-6. aylarda dedi doktor. her doktor farklı ay ve doz diyor ama iki tane aşı var rotateq ve rotarix.
Bence mavi daha hos cnm fiyati ne kadardiKızlar kanguru alacam ama.rengine karar veremedim.yardımcı olur musunuz.Eki Görüntüle 1894379
Maviyi begendim ama erkek için daha uygun sanki.
Bende bi tuhaf oldum valla kitabı okudukça Yüzümdeki buruk tebessüm gitmiyo sanki beni ve burda okuduğum kadarıyla bizleri anlatıyorağladım kız çok mu sulugöz oldum buna ağlanır mı acaba :)
3 aylikken de yapilabiliyor cnm ben 3. Ve 5. Aylarda yaptiracagim hatta ilk dozu yaptirdim digeri 5. AydaBen unutmuşum onu iki aylık iken iki aylık aşılarımızıda geç olduk grip ve ateşlenme nedeni ile yarın bi soravcam hemşehrimize rota aşısını
Süt kanallarında iltihaplanma ve tikanma cnm kitle gibi sert bisey geliyo eline dokununca disardan da belli oluyo kirmizi duruyo o bolge ve agriyoMastit ne demek nasıl oluyor
Benim de göğsüm inçe inçe sızlıyor bazı zamanlar
benimkide buara gunduz cok az uyuyo gun gun degisiyo daha neler gorecegizBenim oğlan beni delirtti hiy değistirdi gunduzler asla uyumuyo hep kucak istiyo cildiricammmm
Aynen benimde oyle gunduz uykulari max. Yarim saat o da zorla kucak istemezdi kucağimdan inmiyo birakinca basiyo ciğliğiBenimki de öyle oldu 3 ayı doldu çok az uyuyor birde uykusu gelince aşırı ağlamaya başladı salliyorum mecbur 10 dk uyuyor kalkıyor tekrar başa sariyoruz çok yorucuu
Gece uyuyo cok sukur insallah o değismezbenimkide buara gunduz cok az uyuyo gun gun degisiyo daha neler gorecegiz
ben kucağimdayken buralari okuyum instagrama girebiliyorum ama evin hali hal değil artikAýý bende var oda kızımdan vakit bulupta pek giremiyorum
Bize doktor ya 2. Ay asilsfiyla olsun dedi yada tam 3. Ayda olsun dedi sen sır yine de canım biz olduk rota aşısınıBen unutmuşum onu iki aylık iken iki aylık aşılarımızıda geç olduk grip ve ateşlenme nedeni ile yarın bi soravcam hemşehrimize rota aşısını
Bu yazarı igden takip ediyorum hesabınız varsa takip edin derimBende bi tuhaf oldum valla kitabı okudukça Yüzümdeki buruk tebessüm gitmiyo sanki beni ve burda okuduğum kadarıyla bizleri anlatıyor
Benim de aynı derin temizlere giremiyorumben kucağimdayken buralari okuyum instagrama girebiliyorum ama evin hali hal değil artik
Sekiz gün sonra üç aylık oluyoruz bizBize doktor ya 2. Ay asilsfiyla olsun dedi yada tam 3. Ayda olsun dedi sen sır yine de canım biz olduk rota aşısını
Maalesef canımSedece kızları ekler ve hesabını gizli yaparsan belki esin paylaşıma izin verir tatlım
Bizim hormonlar hamilelik lohusalık derken alt üst oldu heralde bende öyle herşeye ağlıyorumağladım kız çok mu sulugöz oldum buna ağlanır mı acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?