2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar dün aşı olduk iki bacak bi kol dün geceden beri ateşleniyor benim kız iki oldu kaç gün ateşlenir rota aşısı yaptıran varmı onu yaptırımaydık henüz

Kızlar dün aşı olduk iki bacak bi kol dün geceden beri ateşleniyor benim kız iki oldu kaç gün ateşlenir rota aşısı yaptıran varmı onu yaptırımaydık henüz
geçmiş olsun ben ateş bir gün olur diye biliyordum ama sizinki uzun sürmüş.
rota aşısı yaptırdım ben rotateq 2-4-6. aylarda dedi doktor. her doktor farklı ay ve doz diyor ama iki tane aşı var rotateq ve rotarix.

Ben unutmuşum onu iki aylık iken iki aylık aşılarımızıda geç olduk grip ve ateşlenme nedeni ile yarın bi soravcam hemşehrimize rota aşısını

Benimki de öyle oldu 3 ayı doldu çok az uyuyor birde uykusu gelince aşırı ağlamaya başladı salliyorum mecbur 10 dk uyuyor kalkıyor tekrar başa sariyoruz çok yorucuu
Aynen benimde oyle gunduz uykulari max. Yarim saat o da zorla kucak istemezdi kucağimdan inmiyo birakinca basiyo ciğliği

Ben unutmuşum onu iki aylık iken iki aylık aşılarımızıda geç olduk grip ve ateşlenme nedeni ile yarın bi soravcam hemşehrimize rota aşısını
Bize doktor ya 2. Ay asilsfiyla olsun dedi yada tam 3. Ayda olsun dedi sen sır yine de canım biz olduk rota aşısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…