2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar bennçok yoruldum artık ya geeçketen o kdar zor ki .sabah 6 30 da kalkıp derse gdyrm akşam 5 te eve gelyrm .ondan sonra yemek le kızımla uğraşyrm bi deüstüne ödevöerim var.akşama kadar zaten ayaktatyım.bebeğimde gece 2 ya da 2.30 olmadan uyumuyo.4 saat sonra tam 24 saat olck uyumadığıma.ağlamaktan başka bişey yapamyrm.yardımcı olck kimsem yok.okulu bırakmayı bile düşünyrm.bu bölümü çok isteyerek kazandım ama olmyck sanırım .olmuyo yani.sanki şu 3 haftada 1 yıl uyaşlandım.her günüm bi öncekinden daha zor.kendime ayıracak 10 dk bile yok.yemeğimi bile zar zor yiyrm nasıl yapsam bimeyrm .hiç bu kadar zor olmamıştı hayat bana .nie size anlattım bilmyrm ama anlatacak başka kimse yok.varsada benim anlatasım yok.kızımın ağzındada pamukçuk var emmek istemiyo.saatlerce memeyi vermeye uğraşyrm.öğlenleri emzirmeye gelm gdm dedim .bugün geldim geri gittiğimde herkse bitirmişti ödevini ben yetiştiremedim .o da hayal oldu yani.9 saat emziremycm kzımı.yani nerden tutsam elimde kaldı.ben artık yapamyrm.sanırım düşündüğüm kadar güçlü değilim .insanlar haklı çıktı.yapamazsın dediler ben yaparım dedim direttim .daha 3.haftadan bittim yani.sınav zamanı nolck hiç bilmyrm.o zamana bırakmazsam tabi

Canım benim ben evdeyim yetişemiyorum senin zorlanman çok normal..Kolay değil Rabbim sana kat be kat güç kuvvet versin.Biraz daha sabret belki bir düzene girer ama yok olmuyorsa zorlama bence.Sanırım ben olsam ni kaç seneliğine dondururdum okulu naçizane fikrim bu tabii.İnsanları da hiç düşünme onlar her koşulda konuşur zaten..Şu önemli olan eylülün bu arada kvye ne oldu kızzz bakabiliyor mu

Cnm normalde zaten meşakkatli bir iş çocuk bakmak.okulla tabi ki çok. Daha zor olur. Senin yanında sürekli. Biri olmalı. Yani sen geldiğin zaman evine gitmeyecek. Sen gelene kadar yemeğini falan yapacak.yok mu öyle biri. Sen okuldayken kim bakıyor bebeğine.
Bence okulunu bırakma. Şimdilik dondurabilirsin belki. Ama şunu unutma bebeginin sana her zaman ihtiyacı olacak bu azalarak değil artarak devam edecek.çünkü anneyi tanımaya başlayacak
Süt konusuna gelince kendini bu kadar kasma.sütü sağ eve bırak olmuyorsa da mama ver. Yoksa sağlığından olursun.

canım büyüdükçe belli bir düzene giriyorlar biraz sabret anlıyorum seni. bebeğe kim bakıyor.kolay uyuduğu saatleri not alsın o belli saatlerde uyutsun bebeği. sutun de yetmediği yerde mama var hırpalama kendini. sen iyi olcaksın ki bebeğin de iyi olsun

Hunili bir gecenin ardından herkese günaydın :)) ediz erken uyudu ama alısık olmadıgı icin gece boyu mızmızlanıp durdu.eşimin atesi birden 38e cıktı 1saat icinde geri düstü. Bi daha cıkarmı diye bekledim cıkmadı iyi bari yataym dedim bu sefer edize bi baktm kaka yapma cabasında sonra yaptı uykusu acılmasn diye kapıdan sızan minicik ısıkta altını degistireyim dedim basladı bana sen beni hala tanıyamadınmı ısık oyunlarına kanmam ben diyip biseyler anlatmaya. Bittin aylin sen diyip nasıl ayakta kalabilirim dusuncelerine dalmısken 1saatlik cabanın sonunda ediz yeniden uyudu.
Benim uykum acıldı. E tabi cenemde acıldı.
Hepimiz icin güzel bi gün olsun.
Ben biraz hunimle muhabbet edip uykumu getirmeye calısaym opuldunuz baciskoletalar ♥

Canm mesaj atayim dedim ama kapali onu bi acsanda sana ozelden yazsam.uzun olcak onun icin topigi yormayim :)

Kızlar yazdıklarınızın hepsini okuyamadım sayfalar birikmiş ama aklımdasınız. Ben de iki gündür çalışmaya başladım. Günde 3-4 kere gelip bebeği emziriryorum. Yaramazım biberonu emmeyi becerememiş ve sağdığım sütün daha fazlasını kusmuş mecbur 10 dk bile olsa gelip emzirip kaçıyorum... Allahtan okulum eve 5 dk lık mesafede. İnşallah biberona alışır. 6 ay sadece anne sütü vermeyi planlıyordum ama şuan mecbur 4 ayin dolmasını bekliyorum. En azından 1 öğünü bensiz geçirebilir boylece. Şuan çok yoğun değilim ama sınavlar yaklaşınca yoğunluk artacak. Simdilik oğlum yokluğumu çok hissetmemiş. Ben emzirip kaçıyorum, kız kardeşim gazını çıkarıyor oynatıyor uyutuyor. Bir sonraki acıkma saatine yetişmeye çalışıyorum ben de. Neyse ki yeni evini de yadırgamadı bebiş :) Tekirdağ istanbuldan soğukmuş, inşallah hasta etmeyiz çocuğu...

Neyse yine de sandığım kadar zor olmadı çalışmak. Yeni öğrencilerimi çok sevdim. İstanbul çocukları gibi değiller daha masumlar :) ders anlatmaya başladığımda da kendimi yine eski "ben" gibi hissettim, her ne kadar oğlumla vakit geçirmeyi çok sevsem de bu duyguyu da özlemişim. Derse odaklanamayacağımı düşünüyordum ama çok şükür aklım kalmıyor. Biraz da evin yakın olması rahatlattı sanırım. Oğlum yan odada uyurken iş yapıyormuşum gibi kendimi telkin ediyorum. Yine de çocuk ek gıdaya geçmeden, oturmaya başlamadan çalışılmazmis onu gördüm. İnşallah ikinci yavrum olursa ve çalışmakla ilgili mecburiyetim olmazsa hic değilse 6 aylık olana kadar ücretsiz izin kullanmaya karar verdim. Çalışıp çalışmamak arasında kararsız kalaniniz varsa 2 günlük tecrubemle su tavsiyeyi vereyim: eğer bırakacağınız kişiye tam güveniyorsanız, is yeriniz acil bir durumda sizi cagirdiklarinda hemen gelinecek mesafedeyse, bebeginiz anne sütü harici de besleniyorsa, sizden başkası uyutabiliyorsa
çalışmak maddi manevi size de iyi gelir.

2 günlük konuşmalarımı tek seferde yapınca uzun oldu kusura bakmayın. Tüm temmuz annelerini ve bebişlerini öpüyorum

Kime anlatacaksın bize anlatacaksın tabi ki. İnsanları haklı çıkarmamak adına kendini bu kadar yıpratma 1 dönem ya da 1 sene dondurma imkanın yok mu? Yanlış anlamazsın umarım bu dediğimi çünkü yazdıklarına bakınca böyle olabilir gibi geldi bana.

Yok nie yanlış anlym ben derdimi anlatyrm sizde aklınıza gelen çözümleri söylüyosunuz.düşündüm aslında ama eşim ben de yardımcı olurum ama dondurma dedi.zaten zor ikna etmiştim eşimi.bi üni bırakıp yenisini kazandım ben .izin verdi hayallerimin peşinden gitmem için.o da artık daha fazla uzamasını istemiyo doğal olarak.çünkünokuyan bi eşi var.bi düzeni yok.evlendi bi rahat edemedi adam.bennde çok isterdim kızımınn ilk zamanlarında yanında olmayı .kimseye ihittaç duymamayı ama olmadı yani.belki bi şekilde bu snee bitck ama ben çok yuprancm sanırım

Kv ben okuldayken bakıyor .geldikten sonra bitti .onada bişey diyemyrm yaşlı.bu kadarını bile yapmayabilirdi.tani bana aslında büyük bi yararı var kızım emin ellerde ama eve glince hiç bi yaraı yok.9 da yatıyo zaten.bide ders çalıştığım odada yatıyo.derste çalışamyrm.okulu dondurmayı düşündüm ama eşimle anlaşamadık malesef .daha fazla uzamasını istemiyo okulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…