- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.841
Ne kadar senin oğluşBen napıcam nasıl gelin bulucam bu topikten oğlumaHepsinden küçük
1.5 ay erken geldi cnmNe kadar erken geldi canımm yavrun??
165 tl cnmBence mavi daha hos cnm fiyati ne kadardi
65 günlük canım yoksa bir gelin adayım mı varNe kadar senin oğluş
Canım benim ben evdeyim yetişemiyorum senin zorlanman çok normal..Kolay değil Rabbim sana kat be kat güç kuvvet versin.Biraz daha sabret belki bir düzene girer ama yok olmuyorsa zorlama bence.Sanırım ben olsam ni kaç seneliğine dondururdum okulu naçizane fikrim bu tabii.İnsanları da hiç düşünme onlar her koşulda konuşur zaten..Şu önemli olan eylülünKızlar bennçok yoruldum artık ya geeçketen o kdar zor ki .sabah 6 30 da kalkıp derse gdyrm akşam 5 te eve gelyrm .ondan sonra yemek le kızımla uğraşyrm bi deüstüne ödevöerim var.akşama kadar zaten ayaktatyım.bebeğimde gece 2 ya da 2.30 olmadan uyumuyo.4 saat sonra tam 24 saat olck uyumadığıma.ağlamaktan başka bişey yapamyrm.yardımcı olck kimsem yok.okulu bırakmayı bile düşünyrm.bu bölümü çok isteyerek kazandım ama olmyck sanırım .olmuyo yani.sanki şu 3 haftada 1 yıl uyaşlandım.her günüm bi öncekinden daha zor.kendime ayıracak 10 dk bile yok.yemeğimi bile zar zor yiyrm nasıl yapsam bimeyrm .hiç bu kadar zor olmamıştı hayat bana .nie size anlattım bilmyrm ama anlatacak başka kimse yok.varsada benim anlatasım yok.kızımın ağzındada pamukçuk var emmek istemiyo.saatlerce memeyi vermeye uğraşyrm.öğlenleri emzirmeye gelm gdm dedim .bugün geldim geri gittiğimde herkse bitirmişti ödevini ben yetiştiremedim .o da hayal oldu yani.9 saat emziremycm kzımı.yani nerden tutsam elimde kaldı.ben artık yapamyrm.sanırım düşündüğüm kadar güçlü değilim .insanlar haklı çıktı.yapamazsın dediler ben yaparım dedim direttim .daha 3.haftadan bittim yani.sınav zamanı nolck hiç bilmyrm.o zamana bırakmazsam tabi
Kızlar bennçok yoruldum artık ya geeçketen o kdar zor ki .sabah 6 30 da kalkıp derse gdyrm akşam 5 te eve gelyrm .ondan sonra yemek le kızımla uğraşyrm bi deüstüne ödevöerim var.akşama kadar zaten ayaktatyım.bebeğimde gece 2 ya da 2.30 olmadan uyumuyo.4 saat sonra tam 24 saat olck uyumadığıma.ağlamaktan başka bişey yapamyrm.yardımcı olck kimsem yok.okulu bırakmayı bile düşünyrm.bu bölümü çok isteyerek kazandım ama olmyck sanırım .olmuyo yani.sanki şu 3 haftada 1 yıl uyaşlandım.her günüm bi öncekinden daha zor.kendime ayıracak 10 dk bile yok.yemeğimi bile zar zor yiyrm nasıl yapsam bimeyrm .hiç bu kadar zor olmamıştı hayat bana .nie size anlattım bilmyrm ama anlatacak başka kimse yok.varsada benim anlatasım yok.kızımın ağzındada pamukçuk var emmek istemiyo.saatlerce memeyi vermeye uğraşyrm.öğlenleri emzirmeye gelm gdm dedim .bugün geldim geri gittiğimde herkse bitirmişti ödevini ben yetiştiremedim .o da hayal oldu yani.9 saat emziremycm kzımı.yani nerden tutsam elimde kaldı.ben artık yapamyrm.sanırım düşündüğüm kadar güçlü değilim .insanlar haklı çıktı.yapamazsın dediler ben yaparım dedim direttim .daha 3.haftadan bittim yani.sınav zamanı nolck hiç bilmyrm.o zamana bırakmazsam tabi
Ben devralayım canım :) görüşürüzNöbette kimse yok galiba. Ahanda bayrağı buraya diktim kim alırsa artik:) 5 de uyandım mama ve emzirme halledildi diğer bebegin kendisi kocam olur:)) gömleği utulendi. Bende sanırım yatabilirim. Hadin sabah Görüşürüz
canım büyüdükçe belli bir düzene giriyorlar biraz sabret anlıyorum seni. bebeğe kim bakıyor.kolay uyuduğu saatleri not alsın o belli saatlerde uyutsun bebeği. sutun de yetmediği yerde mama var hırpalama kendini. sen iyi olcaksın ki bebeğin de iyi olsunKızlar bennçok yoruldum artık ya geeçketen o kdar zor ki .sabah 6 30 da kalkıp derse gdyrm akşam 5 te eve gelyrm .ondan sonra yemek le kızımla uğraşyrm bi deüstüne ödevöerim var.akşama kadar zaten ayaktatyım.bebeğimde gece 2 ya da 2.30 olmadan uyumuyo.4 saat sonra tam 24 saat olck uyumadığıma.ağlamaktan başka bişey yapamyrm.yardımcı olck kimsem yok.okulu bırakmayı bile düşünyrm.bu bölümü çok isteyerek kazandım ama olmyck sanırım .olmuyo yani.sanki şu 3 haftada 1 yıl uyaşlandım.her günüm bi öncekinden daha zor.kendime ayıracak 10 dk bile yok.yemeğimi bile zar zor yiyrm nasıl yapsam bimeyrm .hiç bu kadar zor olmamıştı hayat bana .nie size anlattım bilmyrm ama anlatacak başka kimse yok.varsada benim anlatasım yok.kızımın ağzındada pamukçuk var emmek istemiyo.saatlerce memeyi vermeye uğraşyrm.öğlenleri emzirmeye gelm gdm dedim .bugün geldim geri gittiğimde herkse bitirmişti ödevini ben yetiştiremedim .o da hayal oldu yani.9 saat emziremycm kzımı.yani nerden tutsam elimde kaldı.ben artık yapamyrm.sanırım düşündüğüm kadar güçlü değilim .insanlar haklı çıktı.yapamazsın dediler ben yaparım dedim direttim .daha 3.haftadan bittim yani.sınav zamanı nolck hiç bilmyrm.o zamana bırakmazsam tabi
Canm mesaj atayim dedim ama kapali onu bi acsanda sana ozelden yazsam.uzun olcak onun icin topigi yormayim :)Kızlar bennçok yoruldum artık ya geeçketen o kdar zor ki .sabah 6 30 da kalkıp derse gdyrm akşam 5 te eve gelyrm .ondan sonra yemek le kızımla uğraşyrm bi deüstüne ödevöerim var.akşama kadar zaten ayaktatyım.bebeğimde gece 2 ya da 2.30 olmadan uyumuyo.4 saat sonra tam 24 saat olck uyumadığıma.ağlamaktan başka bişey yapamyrm.yardımcı olck kimsem yok.okulu bırakmayı bile düşünyrm.bu bölümü çok isteyerek kazandım ama olmyck sanırım .olmuyo yani.sanki şu 3 haftada 1 yıl uyaşlandım.her günüm bi öncekinden daha zor.kendime ayıracak 10 dk bile yok.yemeğimi bile zar zor yiyrm nasıl yapsam bimeyrm .hiç bu kadar zor olmamıştı hayat bana .nie size anlattım bilmyrm ama anlatacak başka kimse yok.varsada benim anlatasım yok.kızımın ağzındada pamukçuk var emmek istemiyo.saatlerce memeyi vermeye uğraşyrm.öğlenleri emzirmeye gelm gdm dedim .bugün geldim geri gittiğimde herkse bitirmişti ödevini ben yetiştiremedim .o da hayal oldu yani.9 saat emziremycm kzımı.yani nerden tutsam elimde kaldı.ben artık yapamyrm.sanırım düşündüğüm kadar güçlü değilim .insanlar haklı çıktı.yapamazsın dediler ben yaparım dedim direttim .daha 3.haftadan bittim yani.sınav zamanı nolck hiç bilmyrm.o zamana bırakmazsam tabi
Benim gibi yapıp birisinin ilerde doğuracağı kızına göz koyacaksınBen napıcam nasıl gelin bulucam bu topikten oğlumaHepsinden küçük
Kime anlatacaksın bize anlatacaksın tabi ki. İnsanları haklı çıkarmamak adına kendini bu kadar yıpratma 1 dönem ya da 1 sene dondurma imkanın yok mu? Yanlış anlamazsın umarım bu dediğimi çünkü yazdıklarına bakınca böyle olabilir gibi geldi bana.Kızlar bennçok yoruldum artık ya geeçketen o kdar zor ki .sabah 6 30 da kalkıp derse gdyrm akşam 5 te eve gelyrm .ondan sonra yemek le kızımla uğraşyrm bi deüstüne ödevöerim var.akşama kadar zaten ayaktatyım.bebeğimde gece 2 ya da 2.30 olmadan uyumuyo.4 saat sonra tam 24 saat olck uyumadığıma.ağlamaktan başka bişey yapamyrm.yardımcı olck kimsem yok.okulu bırakmayı bile düşünyrm.bu bölümü çok isteyerek kazandım ama olmyck sanırım .olmuyo yani.sanki şu 3 haftada 1 yıl uyaşlandım.her günüm bi öncekinden daha zor.kendime ayıracak 10 dk bile yok.yemeğimi bile zar zor yiyrm nasıl yapsam bimeyrm .hiç bu kadar zor olmamıştı hayat bana .nie size anlattım bilmyrm ama anlatacak başka kimse yok.varsada benim anlatasım yok.kızımın ağzındada pamukçuk var emmek istemiyo.saatlerce memeyi vermeye uğraşyrm.öğlenleri emzirmeye gelm gdm dedim .bugün geldim geri gittiğimde herkse bitirmişti ödevini ben yetiştiremedim .o da hayal oldu yani.9 saat emziremycm kzımı.yani nerden tutsam elimde kaldı.ben artık yapamyrm.sanırım düşündüğüm kadar güçlü değilim .insanlar haklı çıktı.yapamazsın dediler ben yaparım dedim direttim .daha 3.haftadan bittim yani.sınav zamanı nolck hiç bilmyrm.o zamana bırakmazsam tabi
Benimki de oyle. Yarimsar saatlik kisa uykulari var sadeceBenim oğlan beni delirtti hiy değistirdi gunduzler asla uyumuyo hep kucak istiyo cildiricammmm
Yok nie yanlış anlym ben derdimi anlatyrm sizde aklınıza gelen çözümleri söylüyosunuz.düşündüm aslında ama eşim ben de yardımcı olurum ama dondurma dedi.zaten zor ikna etmiştim eşimi.bi üni bırakıp yenisini kazandım ben .izin verdi hayallerimin peşinden gitmem için.o da artık daha fazla uzamasını istemiyo doğal olarak.çünkünokuyan bi eşi var.bi düzeni yok.evlendi bi rahat edemedi adam.bennde çok isterdim kızımınn ilk zamanlarında yanında olmayı .kimseye ihittaç duymamayı ama olmadı yani.belki bi şekilde bu snee bitck ama ben çok yuprancm sanırımKime anlatacaksın bize anlatacaksın tabi ki. İnsanları haklı çıkarmamak adına kendini bu kadar yıpratma 1 dönem ya da 1 sene dondurma imkanın yok mu? Yanlış anlamazsın umarım bu dediğimi çünkü yazdıklarına bakınca böyle olabilir gibi geldi bana.
Kv ben okuldayken bakıyor .geldikten sonra bitti .onada bişey diyemyrm yaşlı.bu kadarını bile yapmayabilirdi.tani bana aslında büyük bi yararı var kızım emin ellerde ama eve glince hiç bi yaraı yok.9 da yatıyo zaten.bide ders çalıştığım odada yatıyo.derste çalışamyrm.okulu dondurmayı düşündüm ama eşimle anlaşamadık malesef .daha fazla uzamasını istemiyo okulun.Canım benim ben evdeyim yetişemiyorum senin zorlanman çok normal..Kolay değil Rabbim sana kat be kat güç kuvvet versin.Biraz daha sabret belki bir düzene girer ama yok olmuyorsa zorlama bence.Sanırım ben olsam ni kaç seneliğine dondururdum okulu naçizane fikrim bu tabii.İnsanları da hiç düşünme onlar her koşulda konuşur zaten..Şu önemli olan eylülünbu arada kvye ne oldu kızzz bakabiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?