2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kv bakıyo ben kkukdayken de geceleri herhangi bi yardımı olmuyo .9 da yatıyo.gece de kolay uyudyğu bi saat yok malesef .ne zaman keyfi isterse.sütümün yetmmeesi konusundada .ben okuldayken zaten mama veriyolar.eve gelyrm göğüslerim patlayacak gibi o kadar saat emzirmeyince.ama almıyo.ağzında pamukçuk vae snaırım ve damla da aldım eczaneden geçmedi malesef.çok yoruyo beni emizrme işi.sütüm varken emzirememek te çok üzüyo.çok ağlıyo.

Ben okuldayken kv bakıyo.eve geldikten sonra bırakıyo.bizde kalıyo ama sonrası için bi yardımı yok bende yap diyemem zatn büyük bi yük alıyo aslında bana ama benim okulum zor bi bölüm olduğu için bana yetmiyo yardımı.

Kızlar dün aşı olduk iki bacak bi kol dün geceden beri ateşleniyor benim kız iki oldu kaç gün ateşlenir rota aşısı yaptıran varmı onu yaptırımaydık henüz
Ben ikinci ayda zaten 3 tane aşı oldu diye 2. Ve 4. Aylarda degil 3. Ve 5. Aylarda yaptirmaya karar vermistim. Ilk dozu yaptırdım 3.ayda bi sikinti yaşamadım

Hangi bolum canim. Zordur eminim ama bence birakma yapabildiğin kadarini yap ya da dondur

Ben de istiyorum ama bilmediğim bi yer burası tanıdık da yok çok fazla bi hastane iyi dediler oraya gittik ama şimdi ig de de hesabı olan fazlaca güzel bilgi paylaşan birini buldum artık ona götürmeyi dusunuyorum

canım ben de gurbetteyim, inan ben de zaten araştırarak gitmedim doğum yaptığım hastahanede ilk randevusunu veriyorlar ya gittik doktor ilgili bir doktordu devam edelim dedik, şuan başka arkadaşlar farklı doktor öneriyorlar ama gitmedim 3 aydır takibini yapıyor zaten doktoru, bir de çok şükür sağlığı yerinde. Götürüyoruz zaten yaptığı boyu kilo ölçümü muayene diye ona bile dünya para bazen götürmesem mi diyorum ama 6 ay her ay götüreceğim ki iyice tanısın bebeği doktor

Hayirli olsun ise baslamissini ben de pazartesi basliyacagim şükür sizden daha sansliyim allah yüzüme güldü zira bebegim kolik Arti surekli kusuyor. Müdür 3 saat sut izni verdi bilim sanatta sinif ogretmeniydim ben zaten cocuklar 4te geliyodu ben de 5te gidip 7de gelcem. Allah hepimize yardim etsin insallah tum anneler icin de her sey yolunda ve guzel olur

Canım sabret ben aynı sebepten yüksek lisansimi bıraktım ypamiyorum diye ama şimdi çok pismanim keşke biraz daha zorlasaydim kendimi diyorum ustunden 5 yıl geçti belki şimdi araştırma görevlisi bile olmuştum. Okulumda uzaktı erkenden pes ettim. Hayalinde pes etme yapabiliyorsun 1 sene dondur okulu benimkini kabul etmemişlerdi ne yazık ki

Senam72015 canimm seninle ayni durumu paylasan biri olarak seni o kadar iyi anliyorum ki... Allah yardimcimiz olsun benim programim rahat olmasina ragmen ben zorlanıyorum senin icin cok daha zor... Eger yiprandigini hissediyorsan bi sure ara vermeni tavsiye ederim sana canim en azindan kizin biraz toparlanana kadar... Okul tabi ki cok cok onemli ama bu aenin sagligini psikolojini etkiliyorsa ara ver bence.. Programin hafif olsaydi kesinlikle devam et derdim ama sen cok yipraniyorsun ve bu hayatta en onemli sensin unutma ucakta bile tehlike aninda once kendinize maskeyi takarsniz sonra bebeginize cunku sen iyi olmalisin ki bebegine de iyi bakabilesin.. Sen degerlisin ve eger molaya ihtiyacın varsa o molayi vereceksin canim... Öpüyorum seni ve minnosumuuu

Canim bencce uykusuni duzene koymaya calisin. Bi saat sec senin icin uygun olan. Hergun o saatte los isikta kollarinin arasina all saga sola ritimli salla. Ben bu sekilde alistirdim belki sende de ise yarar. Ilk basta uyumak istemiyo ama ben inatla devam ediyorum her gece. Yarim saat sonra uyumus oluyo. Pamukcuk icin sana bi damla onermistim onu kullandin mi. Ben onu kullaniyodum emmeye baslamisti ama beyazlik duruyodu onu da karbonatli bezle temizledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…