- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.861
Kv bakıyo ben kkukdayken de geceleri herhangi bi yardımı olmuyo .9 da yatıyo.gece de kolay uyudyğu bi saat yok malesef .ne zaman keyfi isterse.sütümün yetmmeesi konusundada .ben okuldayken zaten mama veriyolar.eve gelyrm göğüslerim patlayacak gibi o kadar saat emzirmeyince.ama almıyo.ağzında pamukçuk vae snaırım ve damla da aldım eczaneden geçmedi malesef.çok yoruyo beni emizrme işi.sütüm varken emzirememek te çok üzüyo.çok ağlıyo.canım büyüdükçe belli bir düzene giriyorlar biraz sabret anlıyorum seni. bebeğe kim bakıyor.kolay uyuduğu saatleri not alsın o belli saatlerde uyutsun bebeği. sutun de yetmediği yerde mama var hırpalama kendini. sen iyi olcaksın ki bebeğin de iyi olsun
Ben okuldayken kv bakıyo.eve geldikten sonra bırakıyo.bizde kalıyo ama sonrası için bi yardımı yok bende yap diyemem zatn büyük bi yük alıyo aslında bana ama benim okulum zor bi bölüm olduğu için bana yetmiyo yardımı.Cnm normalde zaten meşakkatli bir iş çocuk bakmak.okulla tabi ki çok. Daha zor olur. Senin yanında sürekli. Biri olmalı. Yani sen geldiğin zaman evine gitmeyecek. Sen gelene kadar yemeğini falan yapacak.yok mu öyle biri. Sen okuldayken kim bakıyor bebeğine.
Bence okulunu bırakma. Şimdilik dondurabilirsin belki. Ama şunu unutma bebeginin sana her zaman ihtiyacı olacak bu azalarak değil artarak devam edecek.çünkü anneyi tanımaya başlayacak
Süt konusuna gelince kendini bu kadar kasma.sütü sağ eve bırak olmuyorsa da mama ver. Yoksa sağlığından olursun.
Günaydın bugün uykusuz ve duygusalim heralde zira yaziyi okuyup aglamaya basladimKızlar bugün bi kitaba başladım ve daha ilk sayfasında sizinle paylaşmak istedim eminim yüzünüzde küçük bi tebessüm olacak
Ben ikinci ayda zaten 3 tane aşı oldu diye 2. Ve 4. Aylarda degil 3. Ve 5. Aylarda yaptirmaya karar vermistim. Ilk dozu yaptırdım 3.ayda bi sikinti yaşamadımKızlar dün aşı olduk iki bacak bi kol dün geceden beri ateşleniyor benim kız iki oldu kaç gün ateşlenir rota aşısı yaptıran varmı onu yaptırımaydık henüz
Hangi bolum canim. Zordur eminim ama bence birakma yapabildiğin kadarini yap ya da dondurKızlar bennçok yoruldum artık ya geeçketen o kdar zor ki .sabah 6 30 da kalkıp derse gdyrm akşam 5 te eve gelyrm .ondan sonra yemek le kızımla uğraşyrm bi deüstüne ödevöerim var.akşama kadar zaten ayaktatyım.bebeğimde gece 2 ya da 2.30 olmadan uyumuyo.4 saat sonra tam 24 saat olck uyumadığıma.ağlamaktan başka bişey yapamyrm.yardımcı olck kimsem yok.okulu bırakmayı bile düşünyrm.bu bölümü çok isteyerek kazandım ama olmyck sanırım .olmuyo yani.sanki şu 3 haftada 1 yıl uyaşlandım.her günüm bi öncekinden daha zor.kendime ayıracak 10 dk bile yok.yemeğimi bile zar zor yiyrm nasıl yapsam bimeyrm .hiç bu kadar zor olmamıştı hayat bana .nie size anlattım bilmyrm ama anlatacak başka kimse yok.varsada benim anlatasım yok.kızımın ağzındada pamukçuk var emmek istemiyo.saatlerce memeyi vermeye uğraşyrm.öğlenleri emzirmeye gelm gdm dedim .bugün geldim geri gittiğimde herkse bitirmişti ödevini ben yetiştiremedim .o da hayal oldu yani.9 saat emziremycm kzımı.yani nerden tutsam elimde kaldı.ben artık yapamyrm.sanırım düşündüğüm kadar güçlü değilim .insanlar haklı çıktı.yapamazsın dediler ben yaparım dedim direttim .daha 3.haftadan bittim yani.sınav zamanı nolck hiç bilmyrm.o zamana bırakmazsam tabi
Ben de istiyorum ama bilmediğim bi yer burası tanıdık da yok çok fazla bi hastane iyi dediler oraya gittik ama şimdi ig de de hesabı olan fazlaca güzel bilgi paylaşan birini buldum artık ona götürmeyi dusunuyorum
Taby ona sözüm yok ama senin için nefes alsın yeter@sssn den iyisini mi bulcaz :)
Hayirli olsun ise baslamissini ben de pazartesi basliyacagim şükür sizden daha sansliyim allah yüzüme güldü zira bebegim kolik Arti surekli kusuyor. Müdür 3 saat sut izni verdi bilim sanatta sinif ogretmeniydim ben zaten cocuklar 4te geliyodu ben de 5te gidip 7de gelcem. Allah hepimize yardim etsin insallah tum anneler icin de her sey yolunda ve guzel olurKızlar yazdıklarınızın hepsini okuyamadım sayfalar birikmiş ama aklımdasınız. Ben de iki gündür çalışmaya başladım. Günde 3-4 kere gelip bebeği emziriryorum. Yaramazım biberonu emmeyi becerememiş ve sağdığım sütün daha fazlasını kusmuşmecbur 10 dk bile olsa gelip emzirip kaçıyorum... Allahtan okulum eve 5 dk lık mesafede. İnşallah biberona alışır. 6 ay sadece anne sütü vermeyi planlıyordum ama şuan mecbur 4 ayin dolmasını bekliyorum. En azından 1 öğünü bensiz geçirebilir boylece. Şuan çok yoğun değilim ama sınavlar yaklaşınca yoğunluk artacak. Simdilik oğlum yokluğumu çok hissetmemiş. Ben emzirip kaçıyorum, kız kardeşim gazını çıkarıyor oynatıyor uyutuyor. Bir sonraki acıkma saatine yetişmeye çalışıyorum ben de. Neyse ki yeni evini de yadırgamadı bebiş :) Tekirdağ istanbuldan soğukmuş, inşallah hasta etmeyiz çocuğu...
Neyse yine de sandığım kadar zor olmadı çalışmak. Yeni öğrencilerimi çok sevdim. İstanbul çocukları gibi değiller daha masumlar :) ders anlatmaya başladığımda da kendimi yine eski "ben" gibi hissettim, her ne kadar oğlumla vakit geçirmeyi çok sevsem de bu duyguyu da özlemişim. Derse odaklanamayacağımı düşünüyordum ama çok şükür aklım kalmıyor. Biraz da evin yakın olması rahatlattı sanırım. Oğlum yan odada uyurken iş yapıyormuşum gibi kendimi telkin ediyorum. Yine de çocuk ek gıdaya geçmeden, oturmaya başlamadan çalışılmazmis onu gördüm. İnşallah ikinci yavrum olursa ve çalışmakla ilgili mecburiyetim olmazsa hic değilse 6 aylık olana kadar ücretsiz izin kullanmaya karar verdim. Çalışıp çalışmamak arasında kararsız kalaniniz varsa 2 günlük tecrubemle su tavsiyeyi vereyim: eğer bırakacağınız kişiye tam güveniyorsanız, is yeriniz acil bir durumda sizi cagirdiklarinda hemen gelinecek mesafedeyse, bebeginiz anne sütü harici de besleniyorsa, sizden başkası uyutabiliyorsa
çalışmak maddi manevi size de iyi gelir.
2 günlük konuşmalarımı tek seferde yapınca uzun oldu kusura bakmayın. Tüm temmuz annelerini ve bebişlerini öpüyorum
Canım sabret ben aynı sebepten yüksek lisansimi bıraktım ypamiyorum diye ama şimdi çok pismanim keşke biraz daha zorlasaydim kendimi diyorum ustunden 5 yıl geçti belki şimdi araştırma görevlisi bile olmuştum. Okulumda uzaktı erkenden pes ettim. Hayalinde pes etme yapabiliyorsun 1 sene dondur okulu benimkini kabul etmemişlerdi ne yazık kiKızlar bennçok yoruldum artık ya geeçketen o kdar zor ki .sabah 6 30 da kalkıp derse gdyrm akşam 5 te eve gelyrm .ondan sonra yemek le kızımla uğraşyrm bi deüstüne ödevöerim var.akşama kadar zaten ayaktatyım.bebeğimde gece 2 ya da 2.30 olmadan uyumuyo.4 saat sonra tam 24 saat olck uyumadığıma.ağlamaktan başka bişey yapamyrm.yardımcı olck kimsem yok.okulu bırakmayı bile düşünyrm.bu bölümü çok isteyerek kazandım ama olmyck sanırım .olmuyo yani.sanki şu 3 haftada 1 yıl uyaşlandım.her günüm bi öncekinden daha zor.kendime ayıracak 10 dk bile yok.yemeğimi bile zar zor yiyrm nasıl yapsam bimeyrm .hiç bu kadar zor olmamıştı hayat bana .nie size anlattım bilmyrm ama anlatacak başka kimse yok.varsada benim anlatasım yok.kızımın ağzındada pamukçuk var emmek istemiyo.saatlerce memeyi vermeye uğraşyrm.öğlenleri emzirmeye gelm gdm dedim .bugün geldim geri gittiğimde herkse bitirmişti ödevini ben yetiştiremedim .o da hayal oldu yani.9 saat emziremycm kzımı.yani nerden tutsam elimde kaldı.ben artık yapamyrm.sanırım düşündüğüm kadar güçlü değilim .insanlar haklı çıktı.yapamazsın dediler ben yaparım dedim direttim .daha 3.haftadan bittim yani.sınav zamanı nolck hiç bilmyrm.o zamana bırakmazsam tabi
Taby ona sözüm yok ama senin için nefes alsın yeter
Kv bakıyo ben kkukdayken de geceleri herhangi bi yardımı olmuyo .9 da yatıyo.gece de kolay uyudyğu bi saat yok malesef .ne zaman keyfi isterse.sütümün yetmmeesi konusundada .ben okuldayken zaten mama veriyolar.eve gelyrm göğüslerim patlayacak gibi o kadar saat emzirmeyince.ama almıyo.ağzında pamukçuk vae snaırım ve damla da aldım eczaneden geçmedi malesef.çok yoruyo beni emizrme işi.sütüm varken emzirememek te çok üzüyo.çok ağlıyo.
Senin ogln icin en yakon topige ziyarete gideriz canim :))Ben napıcam nasıl gelin bulucam bu topikten oğlumaHepsinden küçük
Zehrayenihayat zeki kadinin hali bi baska oluyo :)
Seçicisin yani dmm dmmAaa yok kiiizz benim kosullarim var ve ona uyumlu bi hanimkizimizzz :) o yuzden yaniii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?