- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.881
Canım ben gündüzleri Kaşık maması gece de zar zor biberon veriyorum.kaşık mamasını Düne kadar alıyordu ama dün onu da istememeye başladı.şaşırdım kaldım ne yapacağımı.ağzını kapatıp almıyo tükürüyor ağzında biriktirip biriktirip.bazen çok stres yapıyorım bende elimde olmadan ama sağlığı yerinde şükür.ne yapalım sağlıklı olsunlar da bi şekilde beslenecekler Allah'ın izniyle.Zorla yiyor canimm bu hafta iyi kilo almış ama biraz kusması azalmıştı 6*120 cc vermeye çalışıyorum 650 700 cc içiyordur günde sen ne kadar veriyorsun
Arya ya bir kaç mama belirleyip dönüşüm yapman lazım sanırım. Stres yapma diyeceğim ama ne mümkün büyüsünler de ellerine havuç alıp yesinler biz de rahatlayalım.Canım ben gündüzleri Kaşık maması gece de zar zor biberon veriyorum.kaşık mamasını Düne kadar alıyordu ama dün onu da istememeye başladı.şaşırdım kaldım ne yapacağımı.ağzını kapatıp almıyo tükürüyor ağzında biriktirip biriktirip.bazen çok stres yapıyorım bende elimde olmadan ama sağlığı yerinde şükür.ne yapalım sağlıklı olsunlar da bi şekilde beslenecekler Allah'ın izniyle.
Inan bana düşündüğünden daha güçlüsün.benim bi arkadaşım bizim bölümde okurken 3.sınıfta hamile kaldı.okulunu bitirdi ve şimdi kızı kocaman maşallah.diğer bi arkadaşımsa tıp Fakültesi'ni bitirene kadar iki doğum yaptı:)hemde yurtta kalırken:))ilkini memlekette annesine Bıraktı ikincisi karnında gidip gelirken Bölümün son senesi de onu doğurdu:))ve Bölümü'nü de bitirdi.ya nasıl oluyo zorlanmıyor musun diye sorduğumda verdiği cevap aynen şuydu:"çocukları ve anne Olmayı çok seviyorum":))dondurmak gibi bi şansın yoksa lütfen okulunu bırakmayı Düşünme eşin de destekliyorsa.evlat için okulda bırakılır işte.fakat çok yoruluyosun yıpranıyorsun diye bunu yapma.tabiki sen kendin,geleceğin ve evladın için en doğru şeyi bilir ve ona göre davranırsın.ben sadece fikir vermek istedim.çok zor evet çok da yoruluyosundur ama bak kv bakıuormuş gündüzleri.bu çok büyük bi nimet.zaman Hızla akıp gidiyor bi bakmışsın kuzun büyümüş okulun bitmiş.biraz daha sabır lütfen.Kızlar bennçok yoruldum artık ya geeçketen o kdar zor ki .sabah 6 30 da kalkıp derse gdyrm akşam 5 te eve gelyrm .ondan sonra yemek le kızımla uğraşyrm bi deüstüne ödevöerim var.akşama kadar zaten ayaktatyım.bebeğimde gece 2 ya da 2.30 olmadan uyumuyo.4 saat sonra tam 24 saat olck uyumadığıma.ağlamaktan başka bişey yapamyrm.yardımcı olck kimsem yok.okulu bırakmayı bile düşünyrm.bu bölümü çok isteyerek kazandım ama olmyck sanırım .olmuyo yani.sanki şu 3 haftada 1 yıl uyaşlandım.her günüm bi öncekinden daha zor.kendime ayıracak 10 dk bile yok.yemeğimi bile zar zor yiyrm nasıl yapsam bimeyrm .hiç bu kadar zor olmamıştı hayat bana .nie size anlattım bilmyrm ama anlatacak başka kimse yok.varsada benim anlatasım yok.kızımın ağzındada pamukçuk var emmek istemiyo.saatlerce memeyi vermeye uğraşyrm.öğlenleri emzirmeye gelm gdm dedim .bugün geldim geri gittiğimde herkse bitirmişti ödevini ben yetiştiremedim .o da hayal oldu yani.9 saat emziremycm kzımı.yani nerden tutsam elimde kaldı.ben artık yapamyrm.sanırım düşündüğüm kadar güçlü değilim .insanlar haklı çıktı.yapamazsın dediler ben yaparım dedim direttim .daha 3.haftadan bittim yani.sınav zamanı nolck hiç bilmyrm.o zamana bırakmazsam tabi
Kuzum aryanın sorunu mamayla değil sanırım tamamiyle kendi huysuzluğu:)))şunu anladım ki iştahsız yemeyen bebeğe ne yaparsan yap Kâr etmiyor.canı Sağolsun sağlıklı olsunda ne yapayım beslenir bi şekilde:)Arya ya bir kaç mama belirleyip dönüşüm yapman lazım sanırım. Stres yapma diyeceğim ama ne mümkün büyüsünler de ellerine havuç alıp yesinler biz de rahatlayalım.
Iyi kaynana olalim bari :))Bence biz bi araya gelelim ki cocuklar arada kalmasın :)
off kuzum ya pamukcuk gecınce rahat edeceksınız inşallah.goğüsler cok dolu olunca da emmekte zorlanıyor bebeler.emmese de sutlerı sag ziyan olmasınKv bakıyo ben kkukdayken de geceleri herhangi bi yardımı olmuyo .9 da yatıyo.gece de kolay uyudyğu bi saat yok malesef .ne zaman keyfi isterse.sütümün yetmmeesi konusundada .ben okuldayken zaten mama veriyolar.eve gelyrm göğüslerim patlayacak gibi o kadar saat emzirmeyince.ama almıyo.ağzında pamukçuk vae snaırım ve damla da aldım eczaneden geçmedi malesef.çok yoruyo beni emizrme işi.sütüm varken emzirememek te çok üzüyo.çok ağlıyo.
Ben aldım ama simdi giydirmiyorum biraz daha soğusun havalar simdiden cok sıcak alıştırmak istemiyorumGunaydin kizlar
Erkek annelerinden kulotlu corap alan giydiren var mi
Anaaaaa kız benimkide izin vermiyo puuffMaalesef canımbenim kocişkoletam whattsappa bile izin vermiyor
Canim ne kadar guclusun sen.herseyi kizin icin yapmiyomusun zaten?vicdanen kotu hissetme kendini.birakma okulunu cok guzel bi meslegin var.dondurmayi denesen? Allah yardimcin olsun kolaylik versin canim benimKızlar bennçok yoruldum artık ya geeçketen o kdar zor ki .sabah 6 30 da kalkıp derse gdyrm akşam 5 te eve gelyrm .ondan sonra yemek le kızımla uğraşyrm bi deüstüne ödevöerim var.akşama kadar zaten ayaktatyım.bebeğimde gece 2 ya da 2.30 olmadan uyumuyo.4 saat sonra tam 24 saat olck uyumadığıma.ağlamaktan başka bişey yapamyrm.yardımcı olck kimsem yok.okulu bırakmayı bile düşünyrm.bu bölümü çok isteyerek kazandım ama olmyck sanırım .olmuyo yani.sanki şu 3 haftada 1 yıl uyaşlandım.her günüm bi öncekinden daha zor.kendime ayıracak 10 dk bile yok.yemeğimi bile zar zor yiyrm nasıl yapsam bimeyrm .hiç bu kadar zor olmamıştı hayat bana .nie size anlattım bilmyrm ama anlatacak başka kimse yok.varsada benim anlatasım yok.kızımın ağzındada pamukçuk var emmek istemiyo.saatlerce memeyi vermeye uğraşyrm.öğlenleri emzirmeye gelm gdm dedim .bugün geldim geri gittiğimde herkse bitirmişti ödevini ben yetiştiremedim .o da hayal oldu yani.9 saat emziremycm kzımı.yani nerden tutsam elimde kaldı.ben artık yapamyrm.sanırım düşündüğüm kadar güçlü değilim .insanlar haklı çıktı.yapamazsın dediler ben yaparım dedim direttim .daha 3.haftadan bittim yani.sınav zamanı nolck hiç bilmyrm.o zamana bırakmazsam tabi
Canim ben de cok cekmistim pamukcuktan karbonatla sil hem gogsunu hem agzini sonra ver damlayi. Ama buyuk ihtimal burnu da tikali olabilir. Gun icinde oglum beni emmek istemedigi zaman belki burnu tikanmistir diye yuzun yikiyorum ilik suyla lavaboda hem hosuna gidiyor hem de ben yikarken nefes alirken burnuna su girmis oluyo nefesi aciliyo sonra rahat rahat emmeye basliyo. Burnu tikali oldugunu anlamiyoruz cogu zaman bence birde biyle dene.Kv bakıyo ben kkukdayken de geceleri herhangi bi yardımı olmuyo .9 da yatıyo.gece de kolay uyudyğu bi saat yok malesef .ne zaman keyfi isterse.sütümün yetmmeesi konusundada .ben okuldayken zaten mama veriyolar.eve gelyrm göğüslerim patlayacak gibi o kadar saat emzirmeyince.ama almıyo.ağzında pamukçuk vae snaırım ve damla da aldım eczaneden geçmedi malesef.çok yoruyo beni emizrme işi.sütüm varken emzirememek te çok üzüyo.çok ağlıyo.
Canım demiştin ya derin uyuyamıyo diye halsiz diye belki yorulmustur uyusun derin yarım saate uyanır :)kızlar belki cok sacma gelecek ama deniz sarılık olmuş olabilir mı? yuzustu yatmaktan nefret ederdi yuzustu yatırdım gazı çıksın diye.uyuyakaldı öyle.... aldım yatağa koydum gözünü açmadı...uyanmıyor bu cocuk
ben fazla evham yaptım galibaCanım demiştin ya derin uyuyamıyo diye halsiz diye belki yorulmustur uyusun derin yarım saate uyanır :)
ben fazla evham yaptım galiba
tamam uyusun. uyusun da büyüsün bakalım
Gunayfin canim ben giydiriyorumGunaydin kizlar
Erkek annelerinden kulotlu corap alan giydiren var mi
Sırt üstü yatınca yana döner canım idil öyle yapmistiKızlar geçenHejaR12 mı yazmıştı bebeğim Dönüyor diye?ya bu bebişlerin döndüğünü nasıl anlarız:)))yani yüz üstü yatırdığında mı yoksa Sırt üstü yatarken mi yana gilan Dönmesi gerekiyor?
canım bazıso yüzüstü yatarken dönermiş bazısı sırtüstü yatarken.. yüzüstü yatarken dönmek daha kolaymış. bizimki ysn dönüyor o da canı isterseKızlar geçenHejaR12 mı yazmıştı bebeğim Dönüyor diye?ya bu bebişlerin döndüğünü nasıl anlarız:)))yani yüz üstü yatırdığında mı yoksa Sırt üstü yatarken mi yana gilan Dönmesi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?