2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

canım bazıso yüzüstü yatarken dönermiş bazısı sırtüstü yatarken.. yüzüstü yatarken dönmek daha kolaymış. bizimki ysn dönüyor o da canı isterse
Sırt üstü yatınca yana döner canım idil öyle yapmisti

canım bazıso yüzüstü yatarken dönermiş bazısı sırtüstü yatarken.. yüzüstü yatarken dönmek daha kolaymış. bizimki ysn dönüyor o da canı isterse
Sırt üstü yatınca yana döner canım idil öyle yapmisti

Arya dönmüyo daha.bazen çok sinirli ağladığında fıldır fıldır yana dönüyo tüm vücuduyla ama normalde dönmüyo daha

İznim bitti canimm bide benim ücretsiz izin alamıyorum su beslenme olayı yüzünden çalışmak istemiyorum istifa etmeyi düşünüyorum. Çevremde ısrarla bırakma bebek büyüyünce üzülürsün diyorlar allak bullak durumdayim ya.

Canım evet bendim sırt üstüyken önce yana sonra yüzüstü dönüyor canim.benim bebeğimi baz almayın biraz aceleci boncugum :)) dr da erkenden yürür bu dedi.birde bugün eline cingirak verdim baya baya tuttu oynadı ağzına koydu :)

Canım kim bakıcak?bebeğinin kilosu gayet iyi duruyor maşallah.inan bi kaç ay sonra herşey daha da yoluna girecek sen bilirsin ama çalışmayı bi dene derim

Oy kiyamam ya. Kulak agrisi cocuklarda cok fena ama... İnsallah ilacin faydasi olur ve tekrar etmez... Senin sırrin hic sikayet etmemek sanirim :)

Şikayet etsem neye yarar :))

Tabiki biliyordum zorlanacağımı ama şu iki gün baya zorladı beni.
Ekin bugün hiç uyumadı desem yeridir, sürekli bağırdı yavrum

Ateşi de yok, ne sıkıntısı var anlamadım (

Bu mesajı dün akşamüstü yazmıştım, kalmış telefonda :))) yollayamamışım :)))

Ekin düzeldi galiba, uyuyor şimdi :))))

Canım kim bakıcak?bebeğinin kilosu gayet iyi duruyor maşallah.inan bi kaç ay sonra herşey daha da yoluna girecek sen bilirsin ama çalışmayı bi dene derim
İyi canimm suan iri dogdu onun vermiş olduğu kilo avantajı var. 10 gun rapor aldım zorla bakalım Zaman ne gösterecek :)

Annem bakacak canimm 1.5da çıkacak isten bakalım prova yapıcam bir kaç gun anneme vericem beslemesi icin. Kıyamıyorum kuzuma ya :))

Oyyy masallah darisi basimiza. Kac gunluksunuz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…