- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.901
canım bazıso yüzüstü yatarken dönermiş bazısı sırtüstü yatarken.. yüzüstü yatarken dönmek daha kolaymış. bizimki ysn dönüyor o da canı isterse
Sırt üstü yatınca yana döner canım idil öyle yapmisti
canım bazıso yüzüstü yatarken dönermiş bazısı sırtüstü yatarken.. yüzüstü yatarken dönmek daha kolaymış. bizimki ysn dönüyor o da canı isterse
Sırt üstü yatınca yana döner canım idil öyle yapmisti
Arya dönmüyo daha.bazen çok sinirli ağladığında fıldır fıldır yana dönüyo tüm vücuduyla ama normalde dönmüyo dahacanım bazıso yüzüstü yatarken dönermiş bazısı sırtüstü yatarken.. yüzüstü yatarken dönmek daha kolaymış. bizimki ysn dönüyor o da canı isterse
İznim bitti canimm bide benim ücretsiz izin alamıyorum su beslenme olayı yüzünden çalışmak istemiyorum istifa etmeyi düşünüyorum. Çevremde ısrarla bırakma bebek büyüyünce üzülürsün diyorlar allak bullak durumdayim ya.Canım ben gündüzleri Kaşık maması gece de zar zor biberon veriyorum.kaşık mamasını Düne kadar alıyordu ama dün onu da istememeye başladı.şaşırdım kaldım ne yapacağımı.ağzını kapatıp almıyo tükürüyor ağzında biriktirip biriktirip.bazen çok stres yapıyorım bende elimde olmadan ama sağlığı yerinde şükür.ne yapalım sağlıklı olsunlar da bi şekilde beslenecekler Allah'ın izniyle.
Kızlar geçenHejaR12 mı yazmıştı bebeğim Dönüyor diye?ya bu bebişlerin döndüğünü nasıl anlarız:)))yani yüz üstü yatırdığında mı yoksa Sırt üstü yatarken mi yana gilan Dönmesi gerekiyor?
Doktorla görüş canım 3. Ayda vurulur diye biliyorumSekiz gün sonra üç aylık oluyoruz biz
Canım kim bakıcak?bebeğinin kilosu gayet iyi duruyor maşallah.inan bi kaç ay sonra herşey daha da yoluna girecek sen bilirsin ama çalışmayı bi dene derimİznim bitti canimm bide benim ücretsiz izin alamıyorum su beslenme olayı yüzünden çalışmak istemiyorum istifa etmeyi düşünüyorum. Çevremde ısrarla bırakma bebek büyüyünce üzülürsün diyorlar allak bullak durumdayim ya.
Ooo maşallah kuzuya:)Canım evet bendim sırt üstüyken önce yana sonra yüzüstü dönüyor canim.benim bebeğimi baz almayın biraz aceleci boncugum :)) dr da erkenden yürür bu dedi.birde bugün eline cingirak verdim baya baya tuttu oynadı ağzına koydu :)
maşallah büyük adam gibi de oturmuş. çenesinden öp benim yerime. benim kızımın da çenesinde gamzesi var 100 günlük oldu bugün:)Bugün tam 90 günlüğüz teyzoslar :)))
Oy kiyamam ya. Kulak agrisi cocuklarda cok fena ama... İnsallah ilacin faydasi olur ve tekrar etmez... Senin sırrin hic sikayet etmemek sanirim :)
İyi canimm suan iri dogdu onun vermiş olduğu kilo avantajı var. 10 gun rapor aldım zorla bakalım Zaman ne gösterecek :)Canım kim bakıcak?bebeğinin kilosu gayet iyi duruyor maşallah.inan bi kaç ay sonra herşey daha da yoluna girecek sen bilirsin ama çalışmayı bi dene derim
Optum canimm sende fıstığı op benim yerime. Masallah kuzularımıza :)))maşallah büyük adam gibi de oturmuş. çenesinden öp benim yerime. benim kızımın da çenesinde gamzesi var 100 günlük oldu bugün:)
Aynen canım topikçe seçelim gelin çok önemliSenin ogln icin en yakon topige ziyarete gideriz canim :))
Annem bakacak canimm 1.5da çıkacak isten bakalım prova yapıcam bir kaç gun anneme vericem beslemesi icin. Kıyamıyorum kuzuma ya :))Canım kim bakıcak?bebeğinin kilosu gayet iyi duruyor maşallah.inan bi kaç ay sonra herşey daha da yoluna girecek sen bilirsin ama çalışmayı bi dene derim
Ayyy ne zaman doğacak acaba gelinlerimiz ay şimdi ben bi iki uç gün bunu düşünürüm
Bi koşu gidiyim bakayım kuzum iyi olanları bırakmazlar hemen kapılır acele etmem lazımLittlestar canimm agustos annelerinde guzel kizlar var bi git bak :)
Oyyy masallah darisi basimiza. Kac gunluksunuz cnmCanım evet bendim sırt üstüyken önce yana sonra yüzüstü dönüyor canim.benim bebeğimi baz almayın biraz aceleci boncugum :)) dr da erkenden yürür bu dedi.birde bugün eline cingirak verdim baya baya tuttu oynadı ağzına koydu :)
Maasallah suphanallah. Kiz biz senle ayni gun dogurmusuz. Tipleri de benziyo huylari da. Benimki de bugun 7 kilo olmus.Bugün tam 90 günlüğüz teyzoslar :)))
Kızlar ig neki bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?