2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım gündüz sen okuldayken kim bakıyorum bebeğe? Gündüz uykularını kısa tutsa uzun süre uyutmasa aslında gece uykusu daha erken başlar bir de akşam 8 gibi banyo yaptır bebeğine daha rahat uyur gibime geliyor

Doğum yaptığım hastaneden bize de randevu verdiler bi kez gittim kadın ilgili her şeyine bakıyor ama bana yetmedi bilgisi ben daha fazlasını istedim sanırım bir kez daha şans verdim yine gittim yine ilgilendi ama bana az geldi bilgi... sonra da tepecik e gittik gece acil e gittiğimizde de gayet güzel ilgilenildi ama ben belli bi doktoru olsun istiyorum bakalım bu çarşamba onu edinmeye calisacagiz:)

Büyüyorlar canım benim bir de yüzüstü yoruluyor bebekler :)

Kızlar serum fizyolojik nasıl kullanılır netten izleyim dedim cok korktum daha nazik bi yöntemi yok mu :)
Bebeği yan yatır üstte kalan burun deliğine 1 2 damla damlat 5 10 saniye bekle duz yatır sonra çek ya da yüzüstü yatır hapsirirsa fırlatıyor burnundakileri

Ah hangimiz düşünmüyoruz ki işe başlama ya da okula..çocuklardan uzak kalma.. onlarsız bi gün geçirmeyi yetersiz mi kalırız acabaları???

Sabahtan beri bu konu ile ilgili makale yazı okurum

Genel kanı bebekle kaliteli Zaman geçirmenin daha önemli olduğu..çalışan ve çalışmayan annelerin 24 saatlik zamanı gözlemlenmiş; ikisi arasında sadece 1.5 saat fark ediyormuş bebekle ilgilenme süresi olarak..
Çünkü çalışmayanlar ev İş düzen yemek gibi konulara kaptırıyorlarmış kendilerine..
1.5 saat erken kalkar o süreyi kapatırız bizler ya da bi çeşit az yemek yaparız tamamdır

Oda dogru canimm bilemiyorum ki :/ yorucu bir isim var o kadar tempoyla kendimide yıpratmak istemiyorum

Canim hayalindeki meslek için okula gidip geliyorsun bence bırakmayı aklından bile geçirme evet çok zor olabilir ilerisini düşün bence herşey Güzel olacak diye düşün

Kizlar nasilsiniz bem
Tekrar balikesire dondum o yuzden yazamadim iki hafta daha burdayim sonra istanbula donip is basi neyseki ceylinim dorduncu ayini doldurmus olacak. Kaka problemlemi devam
Ediyor. Iki gundir yine yapmadi sinirlerim geriliyor

Eki Görüntüle 1894678 Kizlar meshur ilea fili yeniden gelmis hemen aldik neyse biraz bakit geciyo fille
Oyyy pasam keyfe bak. Canim dogum tarihi neydi yakindi benim oglanla sanirim benimki 2 temmuz 6100gr 57 cm biraz küçüğüz sanki size göre. Masallah yaaaa saclara bakk annesi cok yakisikli bi oğlun var yüz bin milyon kere masallah.
Bu arada o file de bayildim nerden aldiniz ne kadar fiyati

Senin dediğin damla yokmuş adam öyle dedi.başka bi tane verdi onu da iki gün kullandım bi işe yaramayınca bıraktım.emmeyi tamamen reddetti resmen .sen mikostatin demiştin sanırım

o dörtlüyü ben de merak ettim ama nirde ki göremedim

Bu arada pek sevindim doktor kontrolünüz iyi geçmiş. Rabbim yavrularımıza sıhhat versin her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…