- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.921
Maalesef canımbenim kocişkoletam whattsappa bile izin vermiyor
Canım gündüz sen okuldayken kim bakıyorum bebeğe? Gündüz uykularını kısa tutsa uzun süre uyutmasa aslında gece uykusu daha erken başlar bir de akşam 8 gibi banyo yaptır bebeğine daha rahat uyur gibime geliyorKızlar bennçok yoruldum artık ya geeçketen o kdar zor ki .sabah 6 30 da kalkıp derse gdyrm akşam 5 te eve gelyrm .ondan sonra yemek le kızımla uğraşyrm bi deüstüne ödevöerim var.akşama kadar zaten ayaktatyım.bebeğimde gece 2 ya da 2.30 olmadan uyumuyo.4 saat sonra tam 24 saat olck uyumadığıma.ağlamaktan başka bişey yapamyrm.yardımcı olck kimsem yok.okulu bırakmayı bile düşünyrm.bu bölümü çok isteyerek kazandım ama olmyck sanırım .olmuyo yani.sanki şu 3 haftada 1 yıl uyaşlandım.her günüm bi öncekinden daha zor.kendime ayıracak 10 dk bile yok.yemeğimi bile zar zor yiyrm nasıl yapsam bimeyrm .hiç bu kadar zor olmamıştı hayat bana .nie size anlattım bilmyrm ama anlatacak başka kimse yok.varsada benim anlatasım yok.kızımın ağzındada pamukçuk var emmek istemiyo.saatlerce memeyi vermeye uğraşyrm.öğlenleri emzirmeye gelm gdm dedim .bugün geldim geri gittiğimde herkse bitirmişti ödevini ben yetiştiremedim .o da hayal oldu yani.9 saat emziremycm kzımı.yani nerden tutsam elimde kaldı.ben artık yapamyrm.sanırım düşündüğüm kadar güçlü değilim .insanlar haklı çıktı.yapamazsın dediler ben yaparım dedim direttim .daha 3.haftadan bittim yani.sınav zamanı nolck hiç bilmyrm.o zamana bırakmazsam tabi
Doğum yaptığım hastaneden bize de randevu verdiler bi kez gittim kadın ilgili her şeyine bakıyor ama bana yetmedi bilgisi ben daha fazlasını istedim sanırım bir kez daha şans verdim yine gittim yine ilgilendi ama bana az geldi bilgi... sonra da tepecik e gittik gece acil e gittiğimizde de gayet güzel ilgilenildi ama ben belli bi doktoru olsun istiyorum bakalım bu çarşamba onu edinmeye calisacagiz:)canım ben de gurbetteyim, inan ben de zaten araştırarak gitmedim doğum yaptığım hastahanede ilk randevusunu veriyorlar ya gittik doktor ilgili bir doktordu devam edelim dedik, şuan başka arkadaşlar farklı doktor öneriyorlar ama gitmedim 3 aydır takibini yapıyor zaten doktoru, bir de çok şükür sağlığı yerinde. Götürüyoruz zaten yaptığı boyu kilo ölçümü muayene diye ona bile dünya para bazen götürmesem mi diyorum ama 6 ay her ay götüreceğim ki iyice tanısın bebeği doktor
Büyüyorlar canım benim bir de yüzüstü yoruluyor bebekler :)kızlar belki cok sacma gelecek ama deniz sarılık olmuş olabilir mı? yuzustu yatmaktan nefret ederdi yuzustu yatırdım gazı çıksın diye.uyuyakaldı öyle.... aldım yatağa koydum gözünü açmadı...uyanmıyor bu cocuk
Bebeği yan yatır üstte kalan burun deliğine 1 2 damla damlat 5 10 saniye bekle duz yatır sonra çek ya da yüzüstü yatır hapsirirsa fırlatıyor burnundakileriKızlar serum fizyolojik nasıl kullanılır netten izleyim dedim cok korktum daha nazik bi yöntemi yok mu :)
İznim bitti canimm bide benim ücretsiz izin alamıyorum su beslenme olayı yüzünden çalışmak istemiyorum istifa etmeyi düşünüyorum. Çevremde ısrarla bırakma bebek büyüyünce üzülürsün diyorlar allak bullak durumdayim ya.
Masallah canimm evet benziyorlar ya kara oğlan ikiside :)))Maasallah suphanallah. Kiz biz senle ayni gun dogurmusuz. Tipleri de benziyo huylari da. Benimki de bugun 7 kilo olmus.
Oyyy masallah darisi basimiza. Kac gunluksunuz cnm
Oda dogru canimm bilemiyorum ki :/ yorucu bir isim var o kadar tempoyla kendimide yıpratmak istemiyorumAh hangimiz düşünmüyoruz ki işe başlama ya da okula..çocuklardan uzak kalma.. onlarsız bi gün geçirmeyi yetersiz mi kalırız acabaları???
Sabahtan beri bu konu ile ilgili makale yazı okurum
Genel kanı bebekle kaliteli Zaman geçirmenin daha önemli olduğu..çalışan ve çalışmayan annelerin 24 saatlik zamanı gözlemlenmiş; ikisi arasında sadece 1.5 saat fark ediyormuş bebekle ilgilenme süresi olarak..
Çünkü çalışmayanlar ev İş düzen yemek gibi konulara kaptırıyorlarmış kendilerine..
1.5 saat erken kalkar o süreyi kapatırız bizler ya da bi çeşit az yemek yaparız tamamdır
Canim hayalindeki meslek için okula gidip geliyorsun bence bırakmayı aklından bile geçirme evet çok zor olabilir ilerisini düşün bence herşey Güzel olacak diye düşünYok nie yanlış anlym ben derdimi anlatyrm sizde aklınıza gelen çözümleri söylüyosunuz.düşündüm aslında ama eşim ben de yardımcı olurum ama dondurma dedi.zaten zor ikna etmiştim eşimi.bi üni bırakıp yenisini kazandım ben .izin verdi hayallerimin peşinden gitmem için.o da artık daha fazla uzamasını istemiyo doğal olarak.çünkünokuyan bi eşi var.bi düzeni yok.evlendi bi rahat edemedi adam.bennde çok isterdim kızımınn ilk zamanlarında yanında olmayı .kimseye ihittaç duymamayı ama olmadı yani.belki bi şekilde bu snee bitck ama ben çok yuprancm sanırım
Bende gordum bunu sacini fönlüyolar benimkine de rakip
Ben iki gune bir burnunu temizliyorum suyu burnuna damlatip cekiyosun o aparatla ağzinla cok kolayKızlar serum fizyolojik nasıl kullanılır netten izleyim dedim cok korktum daha nazik bi yöntemi yok mu :)
Çapa da okyrm ben diş hekimliği.Hangi bolum canim. Zordur eminim ama bence birakma yapabildiğin kadarini yap ya da dondur
Oyyy pasam keyfe bak. Canim dogum tarihi neydi yakindi benim oglanla sanirim benimki 2 temmuz 6100gr 57 cm biraz küçüğüz sanki size göre. Masallah yaaaa saclara bakk annesi cok yakisikli bi oğlun var yüz bin milyon kere masallah.Eki Görüntüle 1894678 Kizlar meshur ilea fili yeniden gelmis hemen aldikneyse biraz bakit geciyo fille
Senin dediğin damla yokmuş adam öyle dedi.başka bi tane verdi onu da iki gün kullandım bi işe yaramayınca bıraktım.emmeyi tamamen reddetti resmen .sen mikostatin demiştin sanırımCanim bencce uykusuni duzene koymaya calisin. Bi saat sec senin icin uygun olan. Hergun o saatte los isikta kollarinin arasina all saga sola ritimli salla. Ben bu sekilde alistirdim belki sende de ise yarar. Ilk basta uyumak istemiyo ama ben inatla devam ediyorum her gece. Yarim saat sonra uyumus oluyo. Pamukcuk icin sana bi damla onermistim onu kullandin mi. Ben onu kullaniyodum emmeye baslamisti ama beyazlik duruyodu onu da karbonatli bezle temizledim
Günaydınlaaaarrrrr :)
@denizbatiekin 4 güzel gördüm 4ü de birbirindem güzel maşallah en minnak hariç hepsi sana benziyor bence :) ekin de büyüyünce benzerse jübileyi yaparsın yoksa 4. yü düşün derim :))))
@katre_366 cım sağolasın bu kadarını biz bile beklemiyorduk çok güçlü bir kızmış denizim şükürler olsun. hamileyken adını deniz koycaz dediğimde bir arkadaşım deniz deyince gözümde çok güçlü kendi ayakları üstünde dimdik duran bir kız canlandı demişti.o laf beni çok etkiledi ve yanına başka isim bile koymadım güçlü olsun denizim diye. ve öyle de oldu şükürler olsun aşşah korktuğumuza uğratmasın inşallah.
@haticekk amin canım sağolasın çok şükür.allah hep evlatlarımızın iyi günlerini görmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?