2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çapa da okyrm ben diş hekimliği.
Ay canim cok guzel bi bölüm. Bu zamanda univ kazanmak okumak cok zor bu şansı yakalamisken birakma. Ne kadar cok insan var calisan ve anne olan bak topikte bile var. Haddim olmayarak söylüyorum ama bence sende hem okulu hem de anneligi birlikte yürütebilirsin güçlüyüm de güçlü ol birakma okulunu bence. Evet zor olcak ama ilerde pes etmedim basardim diye bi hikayen olacak

Senin dediğin damla yokmuş adam öyle dedi.başka bi tane verdi onu da iki gün kullandım bi işe yaramayınca bıraktım.emmeyi tamamen reddetti resmen .sen mikostatin demiştin sanırım
Senam72015 cnm sen emziriyosun dimi. Kalan süt pamukcuk oluşmasına neden olurmuş. Bir an once düzelir ins. Düzelince her emzirmenden sonra bir kasik su ver istersen

Cnm 29 haziran doğumluyuz 5700 kilo 59 cm boy 1 hafta once aslinca biraz fitiz seninkini kilosu cok iyi masallah fili ikeadan aldik 60 lira cok istiyodum ama yoktu kac kez gittik yeni gelmis cok tesekkur ederiz teyzesiii

Ay gerçketen mi.moral oldu valla.örnek çok araştırdım da yok çevremde malesef.benim bide yemek sorunu oluyo.şimdi yapmasam 3 gün sonra kv heryerde anlatacak pkumakta kolayndeğil kocası perişan oldu .bi ymek yiyemedi.ömür boyu söyler.eşim halinden memnun ama başkaları bunu anlaöaz tabi.yani aslında beni depresyona sokan el ne der die düşünmek.düşümmym dyrm zaten işim zor dyrm ama olmuyo.evet allahtan okuldayken o bakuyo da rahatım.yoksa hergün ablama götrücktim.nasıl olacaktı bilmyrm.geçecek bugünler inanyrm.sabah aldı eylülü ben de uyudum 2-3 saat.yine allah razı olsun.eşim söyledi sanırım.şu an daha iyim.bide aksi gibi bu sene dersler ağırlaştı.bi 6 aylık olsaydı.ek gıdaya başlardım.ilk dönemi bitirdiğim için kendime güvenim gelirdi.otururdu.oyuncaktan anlardı.çok sağol cnm tşk ederim

Senam72015 cnm sen emziriyosun dimi. Kalan süt pamukcuk oluşmasına neden olurmuş. Bir an once düzelir ins. Düzelince her emzirmenden sonra bir kasik su ver istersen
Evet cnm günde bi kere mama veryrm tek göğüs emdiği için ama gerisi hep emziriyrm.evet ondan da olur dopru söylüyosun.her emzirmede verm ama nasuk düzelecek onu bilmyrm

Canim ne kadar guclusun sen.herseyi kizin icin yapmiyomusun zaten?vicdanen kotu hissetme kendini.birakma okulunu cok guzel bi meslegin var.dondurmayi denesen? Allah yardimcin olsun kolaylik versin canim benim
Dondurursamda geri başlamak zor olck.şu an sınıfımdaki arkadaşlarım çok yardımcı oluyo.not veriyolar imza atıyolar.yeniden bu çevreyi bulmam zor ve şu an kv yanımda en azından sonra onu da bulamaybilirm.gelecek yıl fransaya falan gitmeyi düşünüyo oğlunun yanında.bi de kendime gvenim azalacak dondurursam yapamyck gibi.her kafadan bi ses çıkck okulu bıraktı diyecekler kendimi anlatmaya uğraşcm.ama ben yapcm kararlıyım.her günüm böyle depresyonda ağlayarak ta geçse yapcm yani.kızıma da bu günlerimi gururla anlatcm inş.allah yardım edck ben inanyrm.iyiki varsınız

Burnu tıkalı olunca anlyrm aslında her gece serum fizyolojik damlatyrm ama şu an ağzı eminim.bembeyaz çünkü dili ve damakları.karbonatı da nasıl diyeceksin ama yapamyrm devamlı çok yorylrm.tek yapabildiğim gaz damlası vermek,d vit veemek,günde bi kere ağzını silmek karbonatlı suyla,emzirmek.ama yanıma bi su koym da devmalı yapm.en azından yapmaya çalışm

Cnm 29 haziran doğumluyuz 5700 kilo 59 cm boy 1 hafta once aslinca biraz fitiz seninkini kilosu cok iyi masallah fili ikeadan aldik 60 lira cok istiyodum ama yoktu kac kez gittik yeni gelmis cok tesekkur ederiz teyzesiii
Benim paşa enine uzuyor. Kulaklari da öyle ya. Kafayi döndüre döndüre kepce yapiyo kulaklari napcam bilemedim. Bizimkinin saclar da kel valla kepce kulaklari hic bisey kapatamaz. Büyüyünce cok kizacak bana ama napiym. Bant taktim saga sola done döne bogazina kadar indirdi sapka taktim ciglik cigliga durmadi. Bant yapistirdim yara oldu. Valla oglusum ben sucsuzum

İşte sorunlar da bunlar zaten .kv bakıyo uyku uyku getirir dyp akşama kadar hamakta sallayıp uyutuyo çocuğu.dün okuldan geldim hiç kalkmadı hep uyudu dedi.düşün sabah 6.30 da gittim akşam 5 te geeldim eve.bide gece banyo yaptıramyrz.çocuğu gece banyo yaptırrsak korkarmış.eskiler öyle dermiş.dün bi de demesin mi çok güldürmeyin gece güldürümeye iyi demezler.bi gecleri görym zaten bişey olmaz dedim bnede sinirim tepeme çıktı.tmm bakıyo sağolsun da işte başkası bakıncada böyle sorunlar oluyo bi düzen otutturamysn.o başka şekil bakıyo ben başka çocuğun bi düzeni olmuyo malesef.bide herşeyi çok biliyo.çocuğu 10 kat giydiriyo.ben gelip açyrm bi hapşursa bak hasta oldu işte diyo.

Kulaklarini severim onun yaa yatirirken kulaklarini hep duzeltiyorum ben yoksa anten gibi aciliyo

Yok cnm ya. Bebeklerin saati saatine uymazmis.uykusu gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…