- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.941
Ay canim cok guzel bi bölüm. Bu zamanda univ kazanmak okumak cok zor bu şansı yakalamisken birakma. Ne kadar cok insan var calisan ve anne olan bak topikte bile var. Haddim olmayarak söylüyorum ama bence sende hem okulu hem de anneligi birlikte yürütebilirsin güçlüyüm de güçlü ol birakma okulunu bence. Evet zor olcak ama ilerde pes etmedim basardim diye bi hikayen olacakÇapa da okyrm ben diş hekimliği.
Senam72015 cnm sen emziriyosun dimi. Kalan süt pamukcuk oluşmasına neden olurmuş. Bir an once düzelir ins. Düzelince her emzirmenden sonra bir kasik su ver istersenSenin dediğin damla yokmuş adam öyle dedi.başka bi tane verdi onu da iki gün kullandım bi işe yaramayınca bıraktım.emmeyi tamamen reddetti resmen .sen mikostatin demiştin sanırım
Cnm 29 haziran doğumluyuz 5700 kilo 59 cm boy 1 hafta once aslinca biraz fitizOyyy pasam keyfe bak. Canim dogum tarihi neydi yakindi benim oglanla sanirim benimki 2 temmuz 6100gr 57 cm biraz küçüğüz sanki size göre. Masallah yaaaa saclara bakk annesi cok yakisikli bi oğlun var yüz bin milyon kere masallah.
Bu arada o file de bayildim nerden aldiniz ne kadar fiyati
Ay gerçketen mi.moral oldu valla.örnek çok araştırdım da yok çevremde malesef.benim bide yemek sorunu oluyo.şimdi yapmasam 3 gün sonra kv heryerde anlatacak pkumakta kolayndeğil kocası perişan oldu .bi ymek yiyemedi.ömür boyu söyler.eşim halinden memnun ama başkaları bunu anlaöaz tabi.yani aslında beni depresyona sokan el ne der die düşünmek.düşümmym dyrm zaten işim zor dyrm ama olmuyo.evet allahtan okuldayken o bakuyo da rahatım.yoksa hergün ablama götrücktim.nasıl olacaktı bilmyrm.geçecek bugünler inanyrm.sabah aldı eylülü ben de uyudum 2-3 saat.yine allah razı olsun.eşim söyledi sanırım.şu an daha iyim.bide aksi gibi bu sene dersler ağırlaştı.bi 6 aylık olsaydı.ek gıdaya başlardım.ilk dönemi bitirdiğim için kendime güvenim gelirdi.otururdu.oyuncaktan anlardı.çok sağol cnm tşk ederimInan bana düşündüğünden daha güçlüsün.benim bi arkadaşım bizim bölümde okurken 3.sınıfta hamile kaldı.okulunu bitirdi ve şimdi kızı kocaman maşallah.diğer bi arkadaşımsa tıp Fakültesi'ni bitirene kadar iki doğum yaptı:)hemde yurtta kalırken:))ilkini memlekette annesine Bıraktı ikincisi karnında gidip gelirken Bölümün son senesi de onu doğurdu:))ve Bölümü'nü de bitirdi.ya nasıl oluyo zorlanmıyor musun diye sorduğumda verdiği cevap aynen şuydu:"çocukları ve anne Olmayı çok seviyorum":))dondurmak gibi bi şansın yoksa lütfen okulunu bırakmayı Düşünme eşin de destekliyorsa.evlat için okulda bırakılır işte.fakat çok yoruluyosun yıpranıyorsun diye bunu yapma.tabiki sen kendin,geleceğin ve evladın için en doğru şeyi bilir ve ona göre davranırsın.ben sadece fikir vermek istedim.çok zor evet çok da yoruluyosundur ama bak kv bakıuormuş gündüzleri.bu çok büyük bi nimet.zaman Hızla akıp gidiyor bi bakmışsın kuzun büyümüş okulun bitmiş.biraz daha sabır lütfen.
Evet cnm günde bi kere mama veryrm tek göğüs emdiği için ama gerisi hep emziriyrm.evet ondan da olur dopru söylüyosun.her emzirmede verm ama nasuk düzelecek onu bilmyrmSenam72015 cnm sen emziriyosun dimi. Kalan süt pamukcuk oluşmasına neden olurmuş. Bir an once düzelir ins. Düzelince her emzirmenden sonra bir kasik su ver istersen
Dondurursamda geri başlamak zor olck.şu an sınıfımdaki arkadaşlarım çok yardımcı oluyo.not veriyolar imza atıyolar.yeniden bu çevreyi bulmam zor ve şu an kv yanımda en azından sonra onu da bulamaybilirm.gelecek yıl fransaya falan gitmeyi düşünüyo oğlunun yanında.bi de kendime gvenim azalacak dondurursam yapamyck gibi.her kafadan bi ses çıkck okulu bıraktı diyecekler kendimi anlatmaya uğraşcm.ama ben yapcm kararlıyım.her günüm böyle depresyonda ağlayarak ta geçse yapcm yani.kızıma da bu günlerimi gururla anlatcm inş.allah yardım edck ben inanyrm.iyiki varsınızCanim ne kadar guclusun sen.herseyi kizin icin yapmiyomusun zaten?vicdanen kotu hissetme kendini.birakma okulunu cok guzel bi meslegin var.dondurmayi denesen? Allah yardimcin olsun kolaylik versin canim benim
Burnu tıkalı olunca anlyrm aslında her gece serum fizyolojik damlatyrm ama şu an ağzı eminim.bembeyaz çünkü dili ve damakları.karbonatı da nasıl diyeceksin ama yapamyrm devamlı çok yorylrm.tek yapabildiğim gaz damlası vermek,d vit veemek,günde bi kere ağzını silmek karbonatlı suyla,emzirmek.ama yanıma bi su koym da devmalı yapm.en azından yapmaya çalışmCanim ben de cok cekmistim pamukcuktan karbonatla sil hem gogsunu hem agzini sonra ver damlayi. Ama buyuk ihtimal burnu da tikali olabilir. Gun icinde oglum beni emmek istemedigi zaman belki burnu tikanmistir diye yuzun yikiyorum ilik suyla lavaboda hem hosuna gidiyor hem de ben yikarken nefes alirken burnuna su girmis oluyo nefesi aciliyo sonra rahat rahat emmeye basliyo. Burnu tikali oldugunu anlamiyoruz cogu zaman bence birde biyle dene.
Maşlalah ya yerim ben bunu.sen de ne kadar güzelsin maşallah sana da .öyle anneden böyle bebek tabiBugün tam 90 günlüğüz teyzoslar :)))
Benim paşa enine uzuyor. Kulaklari da öyle ya.Cnm 29 haziran doğumluyuz 5700 kilo 59 cm boy 1 hafta once aslinca biraz fitizseninkini kilosu cok iyi masallah fili ikeadan aldik 60 lira cok istiyodum ama yoktu kac kez gittik yeni gelmis cok tesekkur ederiz teyzesiii
Canimm benim sagol guzel olan senin gönlünMaşlalah ya yerim ben bunu.sen de ne kadar güzelsin maşallah sana da .öyle anneden böyle bebek tabi
İşte sorunlar da bunlar zaten .kv bakıyo uyku uyku getirir dyp akşama kadar hamakta sallayıp uyutuyo çocuğu.dün okuldan geldim hiç kalkmadı hep uyudu dedi.düşün sabah 6.30 da gittim akşam 5 te geeldim eve.bide gece banyo yaptıramyrz.çocuğu gece banyo yaptırrsak korkarmış.eskiler öyle dermiş.dün bi de demesin mi çok güldürmeyin gece güldürümeye iyi demezler.bi gecleri görym zaten bişey olmaz dedim bnede sinirim tepeme çıktı.tmm bakıyo sağolsun da işte başkası bakıncada böyle sorunlar oluyo bi düzen otutturamysn.o başka şekil bakıyo ben başka çocuğun bi düzeni olmuyo malesef.bide herşeyi çok biliyo.çocuğu 10 kat giydiriyo.ben gelip açyrm bi hapşursa bak hasta oldu işte diyo.Canım gündüz sen okuldayken kim bakıyorum bebeğe? Gündüz uykularını kısa tutsa uzun süre uyutmasa aslında gece uykusu daha erken başlar bir de akşam 8 gibi banyo yaptır bebeğine daha rahat uyur gibime geliyor
Aminnn .inş cnm .bennde iyi olduğum zaman öyle düşünyrm da bu aralar depresyona girdim sanırımCanim hayalindeki meslek için okula gidip geliyorsun bence bırakmayı aklından bile geçirme evet çok zor olabilir ilerisini düşün bence herşey Güzel olacak diye düşün
Kulaklarini severim onun yaa yatirirken kulaklarini hep duzeltiyorum ben yoksa anten gibi aciliyoBenim paşa enine uzuyor. Kulaklari da öyle ya.Kafayi döndüre döndüre kepce yapiyo kulaklari napcam bilemedim. Bizimkinin saclar da kel valla kepce kulaklari hic bisey kapatamaz. Büyüyünce cok kizacak bana ama napiym. Bant taktim saga sola done döne bogazina kadar indirdi sapka taktim ciglik cigliga durmadi. Bant yapistirdim yara oldu. Valla oglusum ben sucsuzum
Çok güzel ya maşallahEki Görüntüle 1894678 Kizlar meshur ilea fili yeniden gelmis hemen aldikneyse biraz bakit geciyo fille
Yok cnm ya. Bebeklerin saati saatine uymazmis.uykusu gelmiştirkızlar belki cok sacma gelecek ama deniz sarılık olmuş olabilir mı? yuzustu yatmaktan nefret ederdi yuzustu yatırdım gazı çıksın diye.uyuyakaldı öyle.... aldım yatağa koydum gözünü açmadı...uyanmıyor bu cocuk
Ben de duzeltiyorum ama inatci benim oglan tekrar kafayo cevirip kepce yapiyo napiym bilemedimKulaklarini severim onun yaa yatirirken kulaklarini hep duzeltiyorum ben yoksa anten gibi aciliyo
Ay cnm ins benim yasadigim sorunlari yaşamazsınKızlar ani bir karar verip gidip rota aşısını yaptırdım. Kendime de tetanozun 3. Dozunü.
Cnm doktordan cvp geldimihmm benimki de ig fb twit istemiyo da çok da abartmıyor zaten çok da bi şey paylasmadigimdan onun yok mesela benden girip bakar arada ortak tanıdıklara
Bende heves etmiştim bu file ama sanırım sadece ben heves ediyorum.benim bebe cins.bunu da sevmez o yüzden vazgectim:))Eki Görüntüle 1894678 Kizlar meshur ilea fili yeniden gelmis hemen aldikneyse biraz bakit geciyo fille
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?