- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.961
Ben de duzeltiyorum ama inatci benim oglan tekrar kafayo cevirip kepce yapiyo napiym bilemedim
Canım benim kv uzakta tatilde yanında kaldık dediklerini yaşadım ben mutfaktayken o baktı bana göre çocuğu tutmayı bile bilmiyor... şapka takıyorum hava soğuk diye hemen çıkarıyor bi şey olmaz bizimkiler çıplak büyüdü diyor ertesi gün grip oluyorum doktora gidiyoruz bana da dediler gece yıkamaz diye ben çoktur yıkıyorum sen gönlünü bozma yikayacaginda kombiyi aç klima ac odayı ısıt her şeyi hazırla öyle soy hemen suyun altına al hızlıca sudan geçir güzelce kurula iki kat giydir emir yatır ohh mis gibi uyur yavrun :) tüm gün uyursa tabi gunu gece zanneder yavrucak :/İşte sorunlar da bunlar zaten .kv bakıyo uyku uyku getirir dyp akşama kadar hamakta sallayıp uyutuyo çocuğu.dün okuldan geldim hiç kalkmadı hep uyudu dedi.düşün sabah 6.30 da gittim akşam 5 te geeldim eve.bide gece banyo yaptıramyrz.çocuğu gece banyo yaptırrsak korkarmış.eskiler öyle dermiş.dün bi de demesin mi çok güldürmeyin gece güldürümeye iyi demezler.bi gecleri görym zaten bişey olmaz dedim bnede sinirim tepeme çıktı.tmm bakıyo sağolsun da işte başkası bakıncada böyle sorunlar oluyo bi düzen otutturamysn.o başka şekil bakıyo ben başka çocuğun bi düzeni olmuyo malesef.bide herşeyi çok biliyo.çocuğu 10 kat giydiriyo.ben gelip açyrm bi hapşursa bak hasta oldu işte diyo.
Geldi canım 72 saat önce mhrs açılır dediCnm doktordan cvp geldimi
Tabi canim elini cabuk tut :)Bi koşu gidiyim bakayım kuzum iyi olanları bırakmazlar hemen kapılır acele etmem lazım
Geldi canım 72 saat önce mhrs açılır dedi
Ben yaptırırm da kv bizde kalıyo ya eşimin yanında gece çocuk yıkamak iyi değilmiş dynce eşimde izin vermyio ypk ben yıkycm die nasıl dym.kv yanımda yani.gündüz banyo yaptırıyrz.Canım benim kv uzakta tatilde yanında kaldık dediklerini yaşadım ben mutfaktayken o baktı bana göre çocuğu tutmayı bile bilmiyor... şapka takıyorum hava soğuk diye hemen çıkarıyor bi şey olmaz bizimkiler çıplak büyüdü diyor ertesi gün grip oluyorum doktora gidiyoruz bana da dediler gece yıkamaz diye ben çoktur yıkıyorum sen gönlünü bozma yikayacaginda kombiyi aç klima ac odayı ısıt her şeyi hazırla öyle soy hemen suyun altına al hızlıca sudan geçir güzelce kurula iki kat giydir emir yatır ohh mis gibi uyur yavrun :) tüm gün uyursa tabi gunu gece zanneder yavrucak :/
Evet ya en iyi aen anlarsın.benim de bu sene ağır malesef hem teorik hem pratik 17 ye yakındersim var düşün.pratik derlseirn de teorik sınavları oluyo.daha sınavlar başlamdı ama dersler beni mahvetti.ara veemeyi çok düşündüm ama işin içinden çıkamadım.hekimlik sonuçta mesleğim unutursam soğursam yeniden çok daha zpr olabilir.bu seneyi atlatsam gelecek yıl kızım daha iyi.duracak die kesin bişey uok ki.çocuk bu daha mızmız kötü de olbilir.peşimden ağlayabilir.hiç durmayabilir.offf bilmyrm cnm ya çok yıprandığımı hiddesyrm ama allahtan başka yardımcım yokSenam72015 canimm seninle ayni durumu paylasan biri olarak seni o kadar iyi anliyorum ki... Allah yardimcimiz olsun benim programim rahat olmasina ragmen ben zorlanıyorum senin icin cok daha zor... Eger yiprandigini hissediyorsan bi sure ara vermeni tavsiye ederim sana canim en azindan kizin biraz toparlanana kadar... Okul tabi ki cok cok onemli ama bu aenin sagligini psikolojini etkiliyorsa ara ver bence.. Programin hafif olsaydi kesinlikle devam et derdim ama sen cok yipraniyorsun ve bu hayatta en onemli sensin unutma ucakta bile tehlike aninda once kendinize maskeyi takarsniz sonra bebeginize cunku sen iyi olmalisin ki bebegine de iyi bakabilesin.. Sen degerlisin ve eger molaya ihtiyacın varsa o molayi vereceksin canim... Öpüyorum seni ve minnosumuuu
Hmm tabi yanındaysa sıkıntı sen o zaman iyi bi dille gündüz daha az uyursaniz anne diyemez misin canım bebek gündüz uyuduğundan gece uyumak istemiyor gibiBen yaptırırm da kv bizde kalıyo ya eşimin yanında gece çocuk yıkamak iyi değilmiş dynce eşimde izin vermyio ypk ben yıkycm die nasıl dym.kv yanımda yani.gündüz banyo yaptırıyrz.
Sen neredesin canım?Hadi bakalım sen bir git.olmadı uzak demem ben bile götürürüm.
Eşinin maaşıyla geçinebilecek durumdaysan bırak o vakitOda dogru canimm bilemiyorum ki :/ yorucu bir isim var o kadar tempoyla kendimide yıpratmak istemiyorum
o guzeller burda cnm http://www.kadinlarkulubu.com/forum...leri-buyuyooor.946910/page-1156#post-48323483o dörtlüyü ben de merak ettim ama nirde ki göremedim
Bu arada pek sevindim doktor kontrolünüz iyi geçmiş. Rabbim yavrularımıza sıhhat versin her daim
Yok canım memurum eşimin geliriyle geçinebiliyoruz bin şükür o yüzden oğluma haksızlık etmek istemiyorumEşinin maaşıyla geçinebilecek durumdaysan bırak o vakit
Özel de mi çalışıyorsun?
Canim kalin bi uyku tulumu alirsan baska bisey ortmene gerek yok. Bir de evin ısısı iyi oluyorsa tulumla bile terliyor. Biz manyak gibi bebek usumesin diye hem kombiyi köklüyorduk hem de tulum cocuk terliyordu :)Can'lar bir sorum var uyku tulumu kısın sadece yetiyor mu üzerine birsey örtmeye gerek kalmıyor değil mi. Ben oğlus uyurken kıpır kıpır kafasını battaniyenin altına sokuyor
Çiğli tarafındayım cnm benSen neredesin canım?
Rica ederim. Zaten sen arastirmazsan bisey bildikleri yok benimde 5 gunluk maasimi geri odemesiz alacaktim bisuru bahaneyle yapmadi kendilerinin olsa 1 saatin pesine duserTeşekkür ederim canım
Müdürün bile haberi yok ya şaka gibi
Bim e uyku tulumu geliyormuş. 20 tl tabi kalitesini bilemem. Almak isteyen olursa duyurulur kızlar.Can'lar bir sorum var uyku tulumu kısın sadece yetiyor mu üzerine birsey örtmeye gerek kalmıyor değil mi. Ben oğlus uyurken kıpır kıpır kafasını battaniyenin altına sokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?