2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım benim kv uzakta tatilde yanında kaldık dediklerini yaşadım ben mutfaktayken o baktı bana göre çocuğu tutmayı bile bilmiyor... şapka takıyorum hava soğuk diye hemen çıkarıyor bi şey olmaz bizimkiler çıplak büyüdü diyor ertesi gün grip oluyorum doktora gidiyoruz bana da dediler gece yıkamaz diye ben çoktur yıkıyorum sen gönlünü bozma yikayacaginda kombiyi aç klima ac odayı ısıt her şeyi hazırla öyle soy hemen suyun altına al hızlıca sudan geçir güzelce kurula iki kat giydir emir yatır ohh mis gibi uyur yavrun :) tüm gün uyursa tabi gunu gece zanneder yavrucak :/

Ben yaptırırm da kv bizde kalıyo ya eşimin yanında gece çocuk yıkamak iyi değilmiş dynce eşimde izin vermyio ypk ben yıkycm die nasıl dym.kv yanımda yani.gündüz banyo yaptırıyrz.

Evet ya en iyi aen anlarsın.benim de bu sene ağır malesef hem teorik hem pratik 17 ye yakındersim var düşün.pratik derlseirn de teorik sınavları oluyo.daha sınavlar başlamdı ama dersler beni mahvetti.ara veemeyi çok düşündüm ama işin içinden çıkamadım.hekimlik sonuçta mesleğim unutursam soğursam yeniden çok daha zpr olabilir.bu seneyi atlatsam gelecek yıl kızım daha iyi.duracak die kesin bişey uok ki.çocuk bu daha mızmız kötü de olbilir.peşimden ağlayabilir.hiç durmayabilir.offf bilmyrm cnm ya çok yıprandığımı hiddesyrm ama allahtan başka yardımcım yok

Ben yaptırırm da kv bizde kalıyo ya eşimin yanında gece çocuk yıkamak iyi değilmiş dynce eşimde izin vermyio ypk ben yıkycm die nasıl dym.kv yanımda yani.gündüz banyo yaptırıyrz.
Hmm tabi yanındaysa sıkıntı sen o zaman iyi bi dille gündüz daha az uyursaniz anne diyemez misin canım bebek gündüz uyuduğundan gece uyumak istemiyor gibi

Can'lar bir sorum var uyku tulumu kısın sadece yetiyor mu üzerine birsey örtmeye gerek kalmıyor değil mi. Ben oğlus uyurken kıpır kıpır kafasını battaniyenin altına sokuyor

Can'lar bir sorum var uyku tulumu kısın sadece yetiyor mu üzerine birsey örtmeye gerek kalmıyor değil mi. Ben oğlus uyurken kıpır kıpır kafasını battaniyenin altına sokuyor
Canim kalin bi uyku tulumu alirsan baska bisey ortmene gerek yok. Bir de evin ısısı iyi oluyorsa tulumla bile terliyor. Biz manyak gibi bebek usumesin diye hem kombiyi köklüyorduk hem de tulum cocuk terliyordu :)

Emira SY canim senin smaer sonucun ne oldu. Bayagidir takip edemedim.
HejaR12 esinin neyi var canim. Yazdiysan gormedim kusuruma bakma nolur.
D Daisymom aylin sana yazinca gordum neyin var canim

Çok şükür temiz çıktı canım, sorduğun için çok teşekkürler :)

Siz ne yaptınız hastalıkları atlattınız inşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…