- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.981
ne zaman gelecek canım?Bim e uyku tulumu geliyormuş. 20 tl tabi kalitesini bilemem. Almak isteyen olursa duyurulur kızlar.
O da dogru tabi canim garantisi yok seneye akilli bi cocuk olacaginin ama en azindan daha ele avuca gelecegi icin sen derse giderken biraz daha icin rahat edecektir okula ara vermek cok zor bi karar bunu kendimden dolayi cok iyi biliyorum cunku insan diyo ki ipin ucu bi kacarsa bi daha toparlayamam sende haklisin o yuzden.. Sen su an psikolojini toparla bi canim bu haftasonu kendin icin bi sey yap mesela mutlu et kendini.. Emin ol iyi gelecek.. Ve unuTma ki ne zaman bunalirsan seni anlayan biri olarak burdayim :)Evet ya en iyi aen anlarsın.benim de bu sene ağır malesef hem teorik hem pratik 17 ye yakındersim var düşün.pratik derlseirn de teorik sınavları oluyo.daha sınavlar başlamdı ama dersler beni mahvetti.ara veemeyi çok düşündüm ama işin içinden çıkamadım.hekimlik sonuçta mesleğim unutursam soğursam yeniden çok daha zpr olabilir.bu seneyi atlatsam gelecek yıl kızım daha iyi.duracak die kesin bişey uok ki.çocuk bu daha mızmız kötü de olbilir.peşimden ağlayabilir.hiç durmayabilir.offf bilmyrm cnm ya çok yıprandığımı hiddesyrm ama allahtan başka yardımcım yok
Canım ben gündüzleri Kaşık maması gece de zar zor biberon veriyorum.kaşık mamasını Düne kadar alıyordu ama dün onu da istememeye başladı.şaşırdım kaldım ne yapacağımı.ağzını kapatıp almıyo tükürüyor ağzında biriktirip biriktirip.bazen çok stres yapıyorım bende elimde olmadan ama sağlığı yerinde şükür.ne yapalım sağlıklı olsunlar da bi şekilde beslenecekler Allah'ın izniyle.
Seninki de benimki kadar uzak :/ neyse bi gideyim de ben şartlar ortam temizse yazarım sana :)Çiğli tarafındayım cnm ben
Ya benim oglus kendi kendine kakasini yapamiyor cok uzuluyorum fitil yada zeytinyagli kulak copu yada sabunla yapiyo butur problemi olan var mi yoksa tek benim minnos mu tembel
@EmiraSalih canim senin smaer sonucun ne oldu. Bayagidir takip edemedim.
HejaR12 esinin neyi var canim. Yazdiysan gormedim kusuruma bakma nolur.
D Daisymom aylin sana yazinca gordum neyin var canim
Tmm cnm.Seninki de benimki kadar uzak :/ neyse bi gideyim de ben şartlar ortam temizse yazarım sana :)
Evet özellikle devlet işinden vazgeçmek kolayYok canım memurum eşimin geliriyle geçinebiliyoruz bin şükür o yüzden oğluma haksızlık etmek istemiyorum
Bravo sana.zaman zaman umutsuzluga kapildigin zamanlar elbette olacak kuzum.ama eminim coook basarili bir hekim olacaksin.kizin seninle gurur duyacak.ileride seni ornek alacak emin ol.o da evlenip gittigi zaman senin basardigin,ustesinden geldigin zorluklari bilerek evlilik hayatinda daha oz guvenli olacak.Evliligin cocugun kariyeri etkilemedigini gostereceksin herkese inaniyorum benDondurursamda geri başlamak zor olck.şu an sınıfımdaki arkadaşlarım çok yardımcı oluyo.not veriyolar imza atıyolar.yeniden bu çevreyi bulmam zor ve şu an kv yanımda en azından sonra onu da bulamaybilirm.gelecek yıl fransaya falan gitmeyi düşünüyo oğlunun yanında.bi de kendime gvenim azalacak dondurursam yapamyck gibi.her kafadan bi ses çıkck okulu bıraktı diyecekler kendimi anlatmaya uğraşcm.ama ben yapcm kararlıyım.her günüm böyle depresyonda ağlayarak ta geçse yapcm yani.kızıma da bu günlerimi gururla anlatcm inş.allah yardım edck ben inanyrm.iyiki varsınız
Sağol canım düşüneyim
Maaşallah canım aynı gün mu doğum yapmıştık ben mi yanlış hatırlıyorum
Maaşallah canım aynı gün mu doğum yapmıştık ben mi yanlış hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?