2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ya benim oglus kendi kendine kakasini yapamiyor cok uzuluyorum fitil yada zeytinyagli kulak copu yada sabunla yapiyo butur problemi olan var mi yoksa tek benim minnos mu tembel

O da dogru tabi canim garantisi yok seneye akilli bi cocuk olacaginin ama en azindan daha ele avuca gelecegi icin sen derse giderken biraz daha icin rahat edecektir okula ara vermek cok zor bi karar bunu kendimden dolayi cok iyi biliyorum cunku insan diyo ki ipin ucu bi kacarsa bi daha toparlayamam sende haklisin o yuzden.. Sen su an psikolojini toparla bi canim bu haftasonu kendin icin bi sey yap mesela mutlu et kendini.. Emin ol iyi gelecek.. Ve unuTma ki ne zaman bunalirsan seni anlayan biri olarak burdayim :)

Yaaa, hay allah

Neden istemiyor kuzucum acaba

Ya benim oglus kendi kendine kakasini yapamiyor cok uzuluyorum fitil yada zeytinyagli kulak copu yada sabunla yapiyo butur problemi olan var mi yoksa tek benim minnos mu tembel

Bizde yapamıyoruz cnm. Geçenlerde kendi yaptı ilkkez mama yediğinde sevindim düzeliyor diye ama hala ayniyiz.
Rota olduk bakalım belki yapar bugün.

@EmiraSalih canim senin smaer sonucun ne oldu. Bayagidir takip edemedim.
HejaR12 esinin neyi var canim. Yazdiysan gormedim kusuruma bakma nolur.
D Daisymom aylin sana yazinca gordum neyin var canim

Canım eşim şuanda zatürre dr tüberkülozdan supheleniyor onun için test verdi sonucunu bekliyoruz ben inanıyorum temiz çıkacak sonucu inşallah

Bravo sana.zaman zaman umutsuzluga kapildigin zamanlar elbette olacak kuzum.ama eminim coook basarili bir hekim olacaksin.kizin seninle gurur duyacak.ileride seni ornek alacak emin ol.o da evlenip gittigi zaman senin basardigin,ustesinden geldigin zorluklari bilerek evlilik hayatinda daha oz guvenli olacak.Evliligin cocugun kariyeri etkilemedigini gostereceksin herkese inaniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…