2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Seninde cok tatli yavrun maşallah Allah bagislasin tombik duruyor kaç kilo

Ay çok sağol cnm ya bilyrm tabi.iyiki varsın.ben de öylw düşünyrm bu hafta sonu kendimle ilgilencm.kendimi mutlu etcm.kafamı dağıtcm.kv gitti diğer eltime.daha rahatım şu an.gerçketen öyle düşünyrm bi ucu kaçarsa herşey daha zor olabilir.bi an önce bitsin istyrm zoruyla kolayıyla.

Göstercm inş.evli mutlu okullu çocuklu olcm inş.

Eki Görüntüle 1894734

Boncugum...
L Light Of God saçlar senin renge benziyor sanki :)
Maşallah Allah nazarlardan saklasın. Benim kuzenimin de ikizleri oldu bir babaya benziyor böyle turuncu saç renkli göz diğeri siyah saç beyaz tenli çok tatlılar ya. Küçüklüğümden beri turuncu kafalı bir kızım olsun istiyorum Allahın yanında hepsi çok bizim ailede yok ama belki verir.

Haklısın canımm... Benim oğlum 6 da kalkıyor sabah uykusunda gözüm yok zaten oğlum için uyanmak Zorundayım ama mesela alışkın erken yatmaya hatta kızarlar bana erken yatıyor çocuk diye ama 2 sene sonra okula başlayınca rahat edicem o yüzden kızımı ben de senin gibi erken yatırmaya alıştırıyorum

Rabbim gönlündekini nasip etsin canim.benim tam hayal ettiğim gibi bebek :)

Allah razı olsun canım en son gittiğimde geçen hafta gitmiştim 6.900 gr demişti seninki kaç kilo

Bizde en son gittiğimizde 6.500 du canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…