- 9 Eylül 2014
- 522
- 619
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.001
27 haziran doğdu benim kuzu canim[/QUOTE
Maaşallah benimde 27 haziranı 28 hazirana bağlayan gece olmuştu minigim
Cok yakışıklı bu canim masallah karizma bebis :))Merhaba kızlar uzun zamandan beri yazamadım ama elimden geldiğince takip etmeye çalıştım umarım hepiniz ve bebisler iyidir teyzeleri buda benim minigim :)
Ay çok sağol cnm ya bilyrm tabi.iyiki varsın.ben de öylw düşünyrm bu hafta sonu kendimle ilgilencm.kendimi mutlu etcm.kafamı dağıtcm.kv gitti diğer eltime.daha rahatım şu an.gerçketen öyle düşünyrm bi ucu kaçarsa herşey daha zor olabilir.bi an önce bitsin istyrm zoruyla kolayıyla.O da dogru tabi canim garantisi yok seneye akilli bi cocuk olacaginin ama en azindan daha ele avuca gelecegi icin sen derse giderken biraz daha icin rahat edecektir okula ara vermek cok zor bi karar bunu kendimden dolayi cok iyi biliyorum cunku insan diyo ki ipin ucu bi kacarsa bi daha toparlayamam sende haklisin o yuzden.. Sen su an psikolojini toparla bi canim bu haftasonu kendin icin bi sey yap mesela mutlu et kendini.. Emin ol iyi gelecek.. Ve unuTma ki ne zaman bunalirsan seni anlayan biri olarak burdayim :)
Çok geçmiş olsun.temizdir inş ben böyle şeylerde hislere çok güvenyrm.Canım eşim şuanda zatürre dr tüberkülozdan supheleniyor onun için test verdi sonucunu bekliyoruz ben inanıyorum temiz çıkacak sonucu inşallah
Göstercm inş.evli mutlu okullu çocuklu olcm inş.Bravo sana.zaman zaman umutsuzluga kapildigin zamanlar elbette olacak kuzum.ama eminim coook basarili bir hekim olacaksin.kizin seninle gurur duyacak.ileride seni ornek alacak emin ol.o da evlenip gittigi zaman senin basardigin,ustesinden geldigin zorluklari bilerek evlilik hayatinda daha oz guvenli olacak.Evliligin cocugun kariyeri etkilemedigini gostereceksin herkese inaniyorum ben
Çok geçmiş olsun.temizdir inş ben böyle şeylerde hislere çok güvenyrm.
Yok canım ben değilim.Zehrayenihayat mikostatin kullanan senmiydin cnm ya .hangi eczaneye sorsam piyasadan kalktı diyolar.diğerleri de bi işe yaramıyo ne yapsam bilemedim
Maşallah Allah nazarlardan saklasın. Benim kuzenimin de ikizleri oldu bir babaya benziyor böyle turuncu saç renkli göz diğeri siyah saç beyaz tenli çok tatlılar ya. Küçüklüğümden beri turuncu kafalı bir kızım olsun istiyorum Allahın yanında hepsi çok bizim ailede yok ama belki verir.
Haklısın canımm... Benim oğlum 6 da kalkıyor sabah uykusunda gözüm yok zaten oğlum için uyanmak Zorundayım ama mesela alışkın erken yatmaya hatta kızarlar bana erken yatıyor çocuk diye ama 2 sene sonra okula başlayınca rahat edicem o yüzden kızımı ben de senin gibi erken yatırmaya alıştırıyorum7 bucuk 8 arasi uyuyo.(bazen ilk 1 saat icinde 1 2 kere uyanabiliyo emince uyuyo hemen tekrar) 23 gibi emziriyorum bende yatiyorum.2 bucuk 3 bucuk arasi uyaniyo daha sonrada 5 bucuk 6 bucuk gibi uyaniyo.6 bucukta uyaninca bazen geri uyuyo bazen uyumuyo.genelde ortalama kalkis saatimiz 7 bucuk.8 bucuga kadar da babasiyla oynayip oyalaniyo bende uyuyorumsonra biz oynuyoruz derken 9 bucuk civari ilk uykusuna yatiyo gune basliyoruz iste bu sekilde
Arada sapitmalar oluyo tabi.gecen haftaydi sanirim gece 3 bucukta kalktiktan sonra uyumadi basladi perdeyle konusmaya5 bucukta zor uyutmustum.bizler bile bazen yasiyoruz bunu.bebislere de hak vermek lazim.uzun bi zaman gecmesi lazim galiba duzenlerinin iyice oturmasina
Gecmis olsun ins bi an once atlatirsinizCanım eşim şuanda zatürre dr tüberkülozdan supheleniyor onun için test verdi sonucunu bekliyoruz ben inanıyorum temiz çıkacak sonucu inşallah
Huysuzluğundan sıpanın:)))Yaaa, hay allah
Neden istemiyor kuzucum acaba
Ayyy ben yerimmm bunu yaaaa:)))evetttt turuncu kafalarız bizzzz:))
Öyle ya minnaklarda oluyor insanın aklı hep.ben Şubat'ta başlıycam işe şimdiden stres oldumAnnem bakacak canimm 1.5da çıkacak isten bakalım prova yapıcam bir kaç gun anneme vericem beslemesi icin. Kıyamıyorum kuzuma ya :))
Kızzz dün kendimde değildim yazamadım saçların çok güzel olmuş valla bayıldım.ne dedin kuadörüne bunu yapması içinAyyy ben yerimmm bunu yaaaa:)))evetttt turuncu kafalarız bizzzz:))
Çok teşekkür ederiz teyzesi bütün bebisler çok datli Rabbim bizlere bağışlasın İnsallahCok yakışıklı bu canim masallah karizma bebis :))
Allah razı olsun canım en son gittiğimde geçen hafta gitmiştim 6.900 gr demişti seninki kaç kiloSeninde cok tatli yavrun maşallah Allah bagislasin tombik duruyor kaç kilo
Benim dediklerimle alakası olmayan bi saç oldu tatlım:)))Kızzz dün kendimde değildim yazamadım saçların çok güzel olmuş valla bayıldım.ne dedin kuadörüne bunu yapması için
Maşallah Allah nazarlardan saklasın. Benim kuzenimin de ikizleri oldu bir babaya benziyor böyle turuncu saç renkli göz diğeri siyah saç beyaz tenli çok tatlılar ya. Küçüklüğümden beri turuncu kafalı bir kızım olsun istiyorum Allahın yanında hepsi çok bizim ailede yok ama belki verir.
Allah razı olsun canım en son gittiğimde geçen hafta gitmiştim 6.900 gr demişti seninki kaç kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?