2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlaar yenidoğan kontrolü kaç gunlukken yapılıyor ne zaman gitmeliyiz doktora 6gunlukken gittik sarılık var mı diye doktor onbeş günlükken mi on beş gün sonra mı gel dedi anlamadım

Bize ilk doğduğunda Evolvia yazdılar hastanede ona devam ediyorum alışmışken değiştirmek istemedim. Gaz kabızlık ta yok çok şükür. Araştırdım mamayı da baya iyi. Bugün bir ayımız doldu gelişimine göre değiştirebilirim belki. Bana oğlum büyümüyor gibi geliyor ama herkes sana öyle geliyordur diyor.

Bizimkinin de gazı var kuzum
Dediğin gibi çıldırıyor
Mememi ittirip geri çekiyor
Meme başını sızlatıyor
Yavrum sızlanıyor
Üzülüyorum inan
Gaz damlası veriyor musun

Evet cnm veriyorum. Birde ishal oldu galiba bu gece yarım saat arayla su gibi yaptı ve sonrasında yarım saatte bir azar azar kakasını yapmaya devam etti. Sabaha kadar emzir yatır alt değiştir ile geçti . Üzücü olan kısmı onun sürekli karın ağrısı çekiyor olması

Sütünü ne ile verdin cnm.

Ahh cnm bende aynı durumdayım ve benimki hergün gün boyu gazlı bazen aşırı tavan yapiyo ama hep hırsla emiyo karnını çeke çeke kıpkırmızı oluyo bende ne yapacağımı şaşırıyorum

gunaydinn

gecemiz cok iyi gecti.12 de uyuyabildi.3u geciyordu uyandiginda.sonra 8e kadar uyuduk.

dun humananin kimyonlu rezene cayindan vermistim kizima.o sanki rahatlatti.

Ben kalpten korkuyorum açıkcası kv sürekli her bebekolur böyle doktora söyleyip çocuğu kurcalatma diyor sinir oldum
canım sen dinleme kimseyi doktora götür biran önce.
sırtüstü yatır hep. o zaman daha rahat nefes alıyorlar
araba koltuğu olan anakucağını da pek kullanma mümkünse

canım ikinci aşı ateş yapıyormuş. sabah gelmeden önce ateş düşürücü ver demişti bizim sağlık ocağı

Kızlaar yenidoğan kontrolü kaç gunlukken yapılıyor ne zaman gitmeliyiz doktora 6gunlukken gittik sarılık var mı diye doktor onbeş günlükken mi on beş gün sonra mı gel dedi anlamadım
ik kontrolde birsey yoksa 15 gun sonra demistir.biz 10.gunde gitmistik.kilo alimi az diye 1 hafta sonra bir daha gitmistik.

Günaydın
kızımın sağ gözünde çapaklanma vardı
15 gün önce sağlık ocağında sordum kaynamış ılımış su ve pamukla içten dışa temizle dedi. çok düzenli olmasa da yapıyorum ama çapaklanma arttı. ne yapmalıyım

Ama tadimlik beni kesmez ki :) bende ciğkofte yemek istiyorum:)
Yiyorum bi deneyim nolcak :) alissin demi ya

Sarılık veya başka bişe çıkmadıysa 1 aylıkken git canım biz öyle yaptık. Hatta 40ı çıkmıştı

Kızlar ağlamak üzereyim 5den beri kesintisiz gaz sancısı çekiyoruz acı çekmesine dayanamıyorum uykusu da var kapatıyor gözünü sicrayarak uyanıp ağlıyor sancıdan bildiğim herseyi yaptım

Dun bi cogumuz esiyle konusmus sanirim. Biz de konustuk. Kendi sorunlarimiz birden onun ailesine döndü. O da bundan rahatsiz oldu. Sonra kendimizi unutup senin ailen benim ailem konusmalarina gectik. Ailesine karsi kotu dusunen ben oldum, ailesi iyi olan da esim oldu...
Mesele şu ki; erkek kendi ailesinin yaptiklarini farkedip,kabul edip hayatim kusurlarina bakma seni de yordular,üzdüler dese ortada hic bir problem kalmayacak ben mi yaniliyorum hanimlar.... Bu cumleyi duysak ailesi ne yaparsa yapsin umrumuzda olmaz kafamiza takmayiz.biz onun ailesinden degil esimizden bu konuda destek bekliyoruz bi turlu anlamiyor bu erkek kafasi...

Kızlar ağlamak üzereyim 5den beri kesintisiz gaz sancısı çekiyoruz acı çekmesine dayanamıyorum uykusu da var kapatıyor gözünü sicrayarak uyanıp ağlıyor sancıdan bildiğim herseyi yaptım
Canim bu kadar zor durumdaysan bir kereye mahsus bebegini yuz ustu yatir poposun elinde nazikce uyar. O zaman gaz varsa cikarir insallah. Baska zamanda yapma alismasin.

Konusmak istemiyorsa mektup yaz cebine koy canim. Yazmak daha etkiliymis ikili iliskilerde.Yanit vermese de ne hissettigini bilsin.

Ama tadimlik beni kesmez ki :) bende ciğkofte yemek istiyorum:)
Yiyorum bi deneyim nolcak :) alissin demi ya

Sadece gaz yaptigini hissettim ben. Gaz da zaten hic birsey yemesem de var o yuzden cok asiri abartmadan herseyi yiyebiliriz bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…