2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çok teşekkür ederim kızlar. MaşaAllah tebarekAllah size. Hepiniz birbirinizden güzelsiniz, harika bir tablo

Biz bugün rsv aşısı olduk.prematüre bebeklere yapılan bi aşı.ekim Ay'ından itibaren beş ay yapılıyormuş M melda983 canım Dr nuza bi sor istersen

Evet canım biliyorum, bu ay biz de olacağız. Devlet baba aradı çağırdı bizi :) Teşekkür ederim

Valla canim bak dun bunlari yazdim gece kizim 2 den sonra duzgun uyumadi :) 5 e ladar 1 er saat arayla kalkti 5 den sonrada uyumadi :) arada geliyolae boyle iste.bide kalkip gulup konusmaya calisiyo kizim erkenden dogum gunu hediyesi vermek istedi sanirim :)))

sende iyi ki varsın canım benimm..
hah şöyle ya aynen öyle yap kocanla da güzel vakit geçirdn mi enerji deponü fullersin ben güveniyorum sana :)

Aa doğumgünün mü mutlu yıllar canım, nice güzel yaşların olsun kızınla ailenle... Belli bir düzenleri hiç olmuyor canım ya ben taze anne de değilim biliyorum yani oğlumdan... Bir dönem hep 9 da yattı, bir dönem 12 şimdi de 8... Sabahları en geç 9 da uyanırdı zaten ok ama nerdeyse 1 senedir enn geç 7.30;(...

Cok tesekkur ederim canim sagolasin :) ya iste cocuklarin duzeni arada bozulabiliyo.oglun 8 de yatiyosa 7 7 bucuk civari kalkmasi normalmis.ortalama 12 saate yakin yatmasi iyi zaten :)

Evvet aynen bizde de oyle durum hep evi gezsin yada ana kucağı olacak ben is yaparken pesimde onuda gezdiriyorum mecbur gormek istiyor birde
Anakucagi nasıl bi nimet mis paranın hakkını verio kahvaltı yaparken koyuoz ona yemek yaparken diğer tüm öğünlerde süpürge yaparken yanımda vallahi gebelereilk tavsiyem bebeğe ana kucagi alın demek oluo artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…