- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.021
o guzeller burda cnm http://www.kadinlarkulubu.com/forum...leri-buyuyooor.946910/page-1156#post-48323483
amin inşallah
Valla canim bak dun bunlari yazdim gece kizim 2 den sonra duzgun uyumadi :) 5 e ladar 1 er saat arayla kalkti 5 den sonrada uyumadi :) arada geliyolae boyle iste.bide kalkip gulup konusmaya calisiyo kizim erkenden dogum gunu hediyesi vermek istedi sanirim :)))Haklısın canımm... Benim oğlum 6 da kalkıyor sabah uykusunda gözüm yok zaten oğlum için uyanmak Zorundayım ama mesela alışkın erken yatmaya hatta kızarlar bana erken yatıyor çocuk diye ama 2 sene sonra okula başlayınca rahat edicem o yüzden kızımı ben de senin gibi erken yatırmaya alıştırıyorum
Eki Görüntüle 1894678 Kizlar meshur ilea fili yeniden gelmis hemen aldikneyse biraz bakit geciyo fille
sende iyi ki varsın canım benimm..Ay çok sağol cnm ya bilyrm tabi.iyiki varsın.ben de öylw düşünyrm bu hafta sonu kendimle ilgilencm.kendimi mutlu etcm.kafamı dağıtcm.kv gitti diğer eltime.daha rahatım şu an.gerçketen öyle düşünyrm bi ucu kaçarsa herşey daha zor olabilir.bi an önce bitsin istyrm zoruyla kolayıyla.
Aa doğumgünün mü mutlu yıllar canım, nice güzel yaşların olsun kızınla ailenle... Belli bir düzenleri hiç olmuyor canım ya ben taze anne de değilim biliyorum yani oğlumdan... Bir dönem hep 9 da yattı, bir dönem 12 şimdi de 8... Sabahları en geç 9 da uyanırdı zaten ok ama nerdeyse 1 senedir enn geç 7.30;(...Valla canim bak dun bunlari yazdim gece kizim 2 den sonra duzgun uyumadi :) 5 e ladar 1 er saat arayla kalkti 5 den sonrada uyumadi :) arada geliyolae boyle iste.bide kalkip gulup konusmaya calisiyo kizim erkenden dogum gunu hediyesi vermek istedi sanirim :)))
Ümraniye ikeaMaşaAllah keyfe bak :) Hangi ikea dan aldınız acep?
Cok tesekkur ederim canim sagolasin :) ya iste cocuklarin duzeni arada bozulabiliyo.oglun 8 de yatiyosa 7 7 bucuk civari kalkmasi normalmis.ortalama 12 saate yakin yatmasi iyi zaten :)Aa doğumgünün mü mutlu yıllar canım, nice güzel yaşların olsun kızınla ailenle... Belli bir düzenleri hiç olmuyor canım ya ben taze anne de değilim biliyorum yani oğlumdan... Bir dönem hep 9 da yattı, bir dönem 12 şimdi de 8... Sabahları en geç 9 da uyanırdı zaten ok ama nerdeyse 1 senedir enn geç 7.30;(...
Ben anasinifi ogretmeniyim. Gecen sene sinifima kiz bakmaya bi kadin gelmisti. Sarisin mavi gozlu kizlari seciyodu bide. O geldi aklima :))Bi koşu gidiyim bakayım kuzum iyi olanları bırakmazlar hemen kapılır acele etmem lazım
Güzelmiş bu canimm Adana'da Ikea yokEki Görüntüle 1894678 Kizlar meshur ilea fili yeniden gelmis hemen aldikneyse biraz bakit geciyo fille
Seni yerim yavru kusum masallah :) fil alacagim bende ama dogu mundar eder diye cekiniyorum cocuga fırsat vermez sankiEki Görüntüle 1894678 Kizlar meshur ilea fili yeniden gelmis hemen aldikneyse biraz bakit geciyo fille
Evvet aynen bizde de oyle durum hep evi gezsin yada ana kucağı olacak ben is yaparken pesimde onuda gezdiriyorum mecbur gormek istiyor birdeKizlar artik benim oglum hep oturmak istiyo yatmak istemiyo. Sizinkiler de oyle mi?
Ben oyun halısı aldım yarın gelebilir idil napar bakalımSeni yerim yavru kusum masallah :) fil alacagim bende ama dogu mundar eder diye cekiniyorum cocuga fırsat vermez sanki
Arkasina yastikla destek yapip oturtsak zararli midir acaba?Evvet aynen bizde de oyle durum hep evi gezsin yada ana kucağı olacak ben is yaparken pesimde onuda gezdiriyorum mecbur gormek istiyor birde
Bu oglanin gözlere bitiyorum masallah sana kuzusuuu :)
Zararlı canım omurga egriligi olurmus ben ilk bebeğimde cok oturtttum sorun olmadi ama ilk annelik iste bilmiyor insan daha tecrube oldu bundem5 ayinda insallah destekli başlarızArkasina yastikla destek yapip oturtsak zararli midir acaba?
Anakucagi nasıl bi nimet mis paranın hakkını verio kahvaltı yaparken koyuoz ona yemek yaparken diğer tüm öğünlerde süpürge yaparken yanımda vallahi gebelereilk tavsiyem bebeğe ana kucagi alın demek oluo artikEvvet aynen bizde de oyle durum hep evi gezsin yada ana kucağı olacak ben is yaparken pesimde onuda gezdiriyorum mecbur gormek istiyor birde
Ah bu buyuk cocuklar yuzune alamıyorum ya valla 40 kere düşünüyorum ana kucagi bile 2 kisilik evde bos anlarda dogu icindeBen oyun halısı aldım yarın gelebilir idil napar bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?