2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar ben şok bebeğim 8 de uyudu bu saatte uyumazdi pek o yüzden kestiremiyorum gece uykusu mu uyanır mı uyanirsa kaçta uyanır tam ben yatacakken mi uyanır uyumusken uyusam mı diyorum ama uykum yok şu anda diyorum ki ya tam ven uyurken uyanirsa :))) Allahım yokluklarini göstermesin evlatlarımızın bu saatte uyuyunca ne yapacağımı şaşırdım boşluğa düşmüş gibiyim resmen

Benimkide uyudu valla bende hamakta salliorum yatağa koyamiorum uyanir diye

Uyusun ya iste kiz sende bir alemsin artık buyuyorlar bizler gibi uyumaya baslayacaklar. Hafiften uyandirabilirsin uzun suredir uyuyorsa bazi bebeklerin kan sekeri dusunce de uyur. Besle uyandirip oyna biraz yorulsun findik :)

Şaşırtıcı ama benim ki de erken uyudu bugün
Bi iki uyanır gibi oldu uyudu
Ana kucağında yatar kaldırıp yatağına yatırmaya kıyamadım
Mis kokulular sağlıklı iyi huzurlu olsunlar da uykusuzluk da annelikten

Hayırlı akşamlar hanimlar bebegimin geçen gün aşısı vardı tarttim bu ay sadece 600 gram almış sizce nasıl hemşire düşük dedi geceleri iki saatte bir uyandırıp emzirmem gerekiyormuş kilo alması için ama bütün gün uyanık olduğu için artık bende çok halsiz düşüyorum gece o uyanmayana kadar bende uyanamiyorum siz nasil yapiyorsunuz

Ben oyun halısı aldım yarın gelebilir idil napar bakalım
Benim oğlum(3.5 yaşında) kardeşinin yanına yatıyor halıda bunu kardeşime ben almıştım dimi diyor bir de. Şekil A aşağıda :)

Eklentiler

• image.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 62
Benim oğlum(3.5 yaşında) kardeşinin yanına yatıyor halıda bunu kardeşime ben almıştım dimi diyor bir de. Şekil A aşağıda :)
şimdi o minnos oynmasinmj ama aşk olsun benim kız okuldayken artık taha tadını cikarsin gerçi ablası yokken uyuo o eve girince hortluo bebem yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…