- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.041
Taby canım sakin oturtma kimi bilmio çocuğu öyle tutuo ona bile müsade etme geçen eczacimiz sewiodu oturtmasinmi aman dedim naptin sakin dedim çok zararliArkasina yastikla destek yapip oturtsak zararli midir acaba?
KesinlikleAnakucagi nasıl bi nimet mis paranın hakkını verio kahvaltı yaparken koyuoz ona yemek yaparken diğer tüm öğünlerde süpürge yaparken yanımda vallahi gebelereilk tavsiyem bebeğe ana kucagi alın demek oluo artik
Benim kız 21 kg haliyle bugün ana kucağına abandiAh bu buyuk cocuklar yuzune alamıyorum ya valla 40 kere düşünüyorum ana kucagi bile 2 kisilik evde bos anlarda dogu icinde
Masallah sana benim oglusa benziyor sanki :)Merhaba kızlar uzun zamandan beri yazamadım ama elimden geldiğince takip etmeye çalıştım umarım hepiniz ve bebisler iyidir teyzeleri buda benim minigim :)
Benimkide uyudu valla bende hamakta salliorum yatağa koyamiorum uyanir diyeKızlar ben şok bebeğim 8 de uyudu bu saatte uyumazdi pek o yüzden kestiremiyorum gece uykusu mu uyanır mı uyanirsa kaçta uyanır tam ben yatacakken mi uyanır uyumusken uyusam mı diyorum ama uykum yok şu anda diyorum ki ya tam ven uyurken uyanirsa :))) Allahım yokluklarini göstermesin evlatlarımızın bu saatte uyuyunca ne yapacağımı şaşırdım boşluğa düşmüş gibiyim resmen
Uyusun ya iste kiz sende bir alemsin artık buyuyorlar bizler gibi uyumaya baslayacaklar. Hafiften uyandirabilirsin uzun suredir uyuyorsa bazi bebeklerin kan sekeri dusunce de uyur. Besle uyandirip oyna biraz yorulsun findik :)Kızlar ben şok bebeğim 8 de uyudu bu saatte uyumazdi pek o yüzden kestiremiyorum gece uykusu mu uyanır mı uyanirsa kaçta uyanır tam ben yatacakken mi uyanır uyumusken uyusam mı diyorum ama uykum yok şu anda diyorum ki ya tam ven uyurken uyanirsa :))) Allahım yokluklarini göstermesin evlatlarımızın bu saatte uyuyunca ne yapacağımı şaşırdım boşluğa düşmüş gibiyim resmen
Şaşırtıcı ama benim ki de erken uyudu bugünKızlar ben şok bebeğim 8 de uyudu bu saatte uyumazdi pek o yüzden kestiremiyorum gece uykusu mu uyanır mı uyanirsa kaçta uyanır tam ben yatacakken mi uyanır uyumusken uyusam mı diyorum ama uykum yok şu anda diyorum ki ya tam ven uyurken uyanirsa :))) Allahım yokluklarini göstermesin evlatlarımızın bu saatte uyuyunca ne yapacağımı şaşırdım boşluğa düşmüş gibiyim resmen
Benim oğlum(3.5 yaşında) kardeşinin yanına yatıyor halıdaBen oyun halısı aldım yarın gelebilir idil napar bakalım
Çoooook tşkler:)
Aynen canım benimkide öyle yatinca cildiriyor kafasını kaldırmaya çalışıyor ama normal mi açıkçası bilmiyorumKizlar artik benim oglum hep oturmak istiyo yatmak istemiyo. Sizinkiler de oyle mi?
Benim oğlum(3.5 yaşında) kardeşinin yanına yatıyor halıdabunu kardeşime ben almıştım dimi diyor bir de. Şekil A aşağıda :)
Bende andiriyodum açıkçası canım senin profili görünce :)Masallah sana benim oglusa benziyor sanki :)
Buraya da yeni geldi canim hemen bitiriyolar millet 60 a alip instagramda 100 e satiyoGüzelmiş bu canimm Adana'da Ikea yok
Canim tavsiye ederim ustune yatip vakit geciriyo iki oğlusta oynar:)Seni yerim yavru kusum masallah :) fil alacagim bende ama dogu mundar eder diye cekiniyorum cocuga fırsat vermez sanki
Yaaa o meşhur birsey demekki ben yeni gördüm ama güzelmiş canım güle güle kullansın oğlusunBuraya da yeni geldi canim hemen bitiriyolar millet 60 a alip instagramda 100 e satiyo
Benimki de öyle hep kucak istiyo hepp kollarim kas yapti yaa adam oldular artikKizlar artik benim oglum hep oturmak istiyo yatmak istemiyo. Sizinkiler de oyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?