- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.061
Canim bu innstagramda ki anneler meshur etti bunu:) cok tesekkurlerYaaa o meşhur birsey demekki ben yeni gördüm ama güzelmiş canım güle güle kullansın oğlusun
Hmm ben de acele etmiyim o zamn. Biraz daha sabretsin minikler :)Zararlı canım omurga egriligi olurmus ben ilk bebeğimde cok oturtttum sorun olmadi ama ilk annelik iste bilmiyor insan daha tecrube oldu bundem5 ayinda insallah destekli başlarız
5 aylikken mi baslamak gerekiyo tam olarakTaby canım sakin oturtma kimi bilmio çocuğu öyle tutuo ona bile müsade etme geçen eczacimiz sewiodu oturtmasinmi aman dedim naptin sakin dedim çok zararli
Ben sana küsümkiiiizzzSuper_anne1411 :)
Buyuyolar valla daha dun minicikti bunlar :)Benimki de öyle hep kucak istiyo hepp kollarim kas yapti yaa adam oldular artik
Evet canım 5 ten sonra az az başlamak lazım uzun süreli deil5 aylikken mi baslamak gerekiyo tam olarak
Girme depresyona csnim çok şükür de ben depresyona girecek gibi oluyorum çok şükür diyorumAminnn .inş cnm .bennde iyi olduğum zaman öyle düşünyrm da bu aralar depresyona girdim sanırım
Ben kucagimda gaz çıkarma modundaydim aynadan bir baktım gözler kapanıyor tabi ben şokBenimkide uyudu valla bende hamakta salliorum yatağa koyamiorum uyanir diye
Evet canım ağızdan verildiği için uygulaması kolay aslında da ben cesaret edemedim bisi olursa falan diyebizim ebeler de yapmadi ocakta.ben evde kendim uyguladim annemle.hicbir zorlugu yok asinin.gayet kolay uygulanabiliyor.2.dozu da kendim uygulayacagim
Düşünmedim değil :))))Uyusun ya iste kiz sende bir alemsin artık buyuyorlar bizler gibi uyumaya baslayacaklar. Hafiften uyandirabilirsin uzun suredir uyuyorsa bazi bebeklerin kan sekeri dusunce de uyur. Besle uyandirip oyna biraz yorulsun findik :)
Ne kadar rahatlar dimi ya benim önceki ebem iyiydi aslında ama benden 2 ay sonrada o doğum yapacaktı doğum iznine çıkmış şansımaAynen oyle canım ben anlamıyorum bu sorumsuzluklarınıbizim ebenin işi gücü çay sigara içmek zaten ne zaman gitsem odasında yok
Topigin bebisleri genelde aynı oluyorlar sanki gaz sancıları uyku zamanları :)))) uyusun da büyüsün ler kuzucuklarŞaşırtıcı ama benim ki de erken uyudu bugün
Bi iki uyanır gibi oldu uyudu
Ana kucağında yatar kaldırıp yatağına yatırmaya kıyamadım
Mis kokulular sağlıklı iyi huzurlu olsunlar da uykusuzluk da annelikten
Ben uyandirmiyorum 2 aylıkken mi 3 âylikken mi o kadar aldı kiloyu büyüdükçe daha az alirlarmis uyandikca emziriyorum hatta zaman ilerledikçe daha uzun uyuyorHayırlı akşamlar hanimlar bebegimin geçen gün aşısı vardı tarttim bu ay sadece 600 gram almış sizce nasıl hemşire düşük dedi geceleri iki saatte bir uyandırıp emzirmem gerekiyormuş kilo alması için ama bütün gün uyanık olduğu için artık bende çok halsiz düşüyorum gece o uyanmayana kadar bende uyanamiyorum siz nasil yapiyorsunuz
Bende andiriyodum açıkçası canım senin profili görünce :)
Adanaya ikea açılacak diye duydum tatlım :)))Yaaa o meşhur birsey demekki ben yeni gördüm ama güzelmiş canım güle güle kullansın oğlusun
ah bız anneler uyku tulumu giydırsekte orterız bacımCan'lar bir sorum var uyku tulumu kısın sadece yetiyor mu üzerine birsey örtmeye gerek kalmıyor değil mi. Ben oğlus uyurken kıpır kıpır kafasını battaniyenin altına sokuyor
ballı lokmamm masallahh :)Bugün tam 90 günlüğüz teyzoslar :)))
karsı kmsumun bebegınde gaz sorunu var az bır kecı sutu ıçırmış patır patır cıkms gazKızlar herkesin gaz sorunu var galiba bizim olduğumuz gibi bugün gaz sıcağı sevmez mantığıyla karnını sivazlayarak sıcak tutarak altını da açık bıraktım üstten sivazladikca alttan gaz çıkardı hatta az da olsa kakasını yaptı malum altı açık olduğu için alt açma bezimiz battı ama hepimizin bildiği gibi kakasını yapsın da nasıl yaparsa yapsın alt açma neymiş bir defasında Üstüm battı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?