2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Gunun en kotu mesajii bugün iznim resmen bitti ücretsiz iznim basladii bu sgk paralarimizi ne zaman yatiriyo kizlar bilgisi olan var mi?

Eklentiler

• image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 73
Aynen oyle canım ben anlamıyorum bu sorumsuzluklarını bizim ebenin işi gücü çay sigara içmek zaten ne zaman gitsem odasında yok
Ne kadar rahatlar dimi ya benim önceki ebem iyiydi aslında ama benden 2 ay sonrada o doğum yapacaktı doğum iznine çıkmış şansıma

Topigin bebisleri genelde aynı oluyorlar sanki gaz sancıları uyku zamanları :)))) uyusun da büyüsün ler kuzucuklar

Ben uyandirmiyorum 2 aylıkken mi 3 âylikken mi o kadar aldı kiloyu büyüdükçe daha az alirlarmis uyandikca emziriyorum hatta zaman ilerledikçe daha uzun uyuyor

Kızlar herkesin gaz sorunu var galiba bizim olduğumuz gibi bugün gaz sıcağı sevmez mantığıyla karnını sivazlayarak sıcak tutarak altını da açık bıraktım üstten sivazladikca alttan gaz çıkardı hatta az da olsa kakasını yaptı malum altı açık olduğu için alt açma bezimiz battı ama hepimizin bildiği gibi kakasını yapsın da nasıl yaparsa yapsın alt açma neymiş bir defasında Üstüm battı :))))

karsı kmsumun bebegınde gaz sorunu var az bır kecı sutu ıçırmış patır patır cıkms gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…