- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.081
izin bittikten bir ay sonraymış canım edevletten bakarsınGunun en kotu mesajiibugün iznim resmen bitti ücretsiz iznim basladii bu sgk paralarimizi ne zaman yatiriyo kizlar bilgisi olan var mi?
evet haklisin bana da cok angarya geliyodu ben de careyi bir kaba karbonatli su hazirlayip icine de pamuklari parca parca basarak bulmustum hazirda olunca en azindan arada da olsa yapiyo insan. Soylemesi kolay geliyo da o tempoda zor oluyo dedigin gibi Allah kolaylik versin hepimizeBurnu tıkalı olunca anlyrm aslında her gece serum fizyolojik damlatyrm ama şu an ağzı eminim.bembeyaz çünkü dili ve damakları.karbonatı da nasıl diyeceksin ama yapamyrm devamlı çok yorylrm.tek yapabildiğim gaz damlası vermek,d vit veemek,günde bi kere ağzını silmek karbonatlı suyla,emzirmek.ama yanıma bi su koym da devmalı yapm.en azından yapmaya çalışm
Keçi sütü mü ağır değil mi tatlım o yakarsı kmsumun bebegınde gaz sorunu var az bır kecı sutu ıçırmış patır patır cıkms gaz
Benim kızım var ama seksenalti günlük senin oglandan büyük65 günlük canım yoksa bir gelin adayım mı var
Ayy büyük olsun kız benim kabulum zengin olurlarBenim kızım var ama seksenalti günlük senin oglandan büyük
Evet canım 3. Ayına girince vuruyoruz dedi hemşireDoktorla görüş canım 3. Ayda vurulur diye biliyorum
Canım bende hemşerimize sordum 3. Ayında getir dediBen ikinci ayda zaten 3 tane aşı oldu diye 2. Ve 4. Aylarda degil 3. Ve 5. Aylarda yaptirmaya karar vermistim. Ilk dozu yaptırdım 3.ayda bi sikinti yaşamadım
olur bende kabul ediyorum o haldeAyy büyük olsun kız benim kabulum zengin olurlar
Canım ben raporumun bittiği gün hastaneyi aradım, iş vereni aradım onaylattım sonrada sgkya gittim hızlandırdım 1 hafta sonra çektimGunun en kotu mesajiibugün iznim resmen bitti ücretsiz iznim basladii bu sgk paralarimizi ne zaman yatiriyo kizlar bilgisi olan var mi?
Ama nedennBen sana küsüm
İs yeri onayladi ama sgk yi hic aramadim cnm bende ariyimCanım ben raporumun bittiği gün hastaneyi aradım, iş vereni aradım onaylattım sonrada sgkya gittim hızlandırdım 1 hafta sonra çektim
agır bencede ben 6.ayında vermıştım ama denenebılır zor durumda. Sonucta gaz gıderıcı ılaclardan kotu olamaz cnmKeçi sütü mü ağır değil mi tatlım o ya
sagol teyzesiBenimki slimfitsenin kuzuya da Maaşallah barekallah canim
Canım ben bizzat memurenin yanına gittim şansım varmış sağolsun çok anlayış gösterdi hemen bankaya ödeme çıkardı.İs yeri onayladi ama sgk yi hic aramadim cnm bende ariyim
Bizde Rota olmustuk 2.5 aylikken simdi 3aybirhaftalik ama ayniBizde yapamıyoruz cnm. Geçenlerde kendi yaptı ilkkez mama yediğinde sevindim düzeliyor diye ama hala ayniyiz.
Rota olduk bakalım belki yapar bugün.
Anne sutu alan bebeklerde oluyomus 4-5aylikken geciyomus her ay birseylerin gecmesi icin bekliyorum ya 3 ay bitince gaz problemi azalir dediler onu beklerken simdide bu cikti daha neleri beklicez her ay baska birsey hayirlisi olsun.Bizde yapamıyoruz cnm. Geçenlerde kendi yaptı ilkkez mama yediğinde sevindim düzeliyor diye ama hala ayniyiz.
Rota olduk bakalım belki yapar bugün.
Dumei Hiç birimi olmadı ya benim kızımda biberona alıştı emmiyor bi umut medela aldım silikon göğüs ucu yolda diğerlerini de deneyeyim diyordum ama benim zilli de çok inatçı dönmeywcek gibi memeye :'( çok üzülüyorum ağlıyorum ya.. sağıp veriyorum olan süt de gidecek.. bi çaresi yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?