2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

evet haklisin bana da cok angarya geliyodu ben de careyi bir kaba karbonatli su hazirlayip icine de pamuklari parca parca basarak bulmustum hazirda olunca en azindan arada da olsa yapiyo insan. Soylemesi kolay geliyo da o tempoda zor oluyo dedigin gibi Allah kolaylik versin hepimize

Son düzenleme:
Benim oglan da dogdugundan beri cok gazli. Once sapsimplex kullanmistim fayda etmedi. Sonra vicol bitkisel surup ve rezeneye baslamistim bi nebze faydasi oldu diyebilirim. En son biogayadan sonra bayagi duzene girdi. Ama sonra fark ettimki bir sure duzenli kullandiktan sonra ara vermek bence daha mantikli cunku gaz ilaci da cocuga daha cok sanci vermeye basliyo. O gazi atana kadar kivranip duruyo. Ishal olunca karnimiz agrir ya oncesinde onun gibi kivraniyor bebisler
Ara verince duzene girmeye basladi ve gaz sorunumuz minimuma indi. Simdi ayaklarini karnina cektigi gunler veriyorum sadece yada rezene iciriyorum ki daha cok sancilanmasin diye. Vicolun de soyle bir iyiligi var papatya melisa felan oldugu icin pesine biraz rahat uyuyo oglus. Cok uzun oldu ama

Gunun en kotu mesajii bugün iznim resmen bitti ücretsiz iznim basladii bu sgk paralarimizi ne zaman yatiriyo kizlar bilgisi olan var mi?
Canım ben raporumun bittiği gün hastaneyi aradım, iş vereni aradım onaylattım sonrada sgkya gittim hızlandırdım 1 hafta sonra çektim

Bizde yapamıyoruz cnm. Geçenlerde kendi yaptı ilkkez mama yediğinde sevindim düzeliyor diye ama hala ayniyiz.
Rota olduk bakalım belki yapar bugün.
Anne sutu alan bebeklerde oluyomus 4-5aylikken geciyomus her ay birseylerin gecmesi icin bekliyorum ya 3 ay bitince gaz problemi azalir dediler onu beklerken simdide bu cikti daha neleri beklicez her ay baska birsey hayirlisi olsun.

Cnm çaresi var elbette ama biraz sabır ve emek işi benim iki bebeciğim olduğu için tüm zamanımı birine ayıramadım. La Leche League diye uluslar arası bir kurum var emzirmeyi teşvik amacı ile kurulmuş. Onlar bu konuda epey yayın yapıyorlar belki duymuşsundur. Onların sayfasını incele veya Tomrisin emzirme notları var. O da çok faydalı. Benim okuduklaımdan derlediğim şunlar oldu: bol ten tene temas, bebiş emmese de senin kokunu alsın. Onu sinirlendirmeden keyifli oldığu vakitlerde memeyi teklif et ama sinirlenirse bırak. EDS (veya Sns) diye bir yöntem var onu araştırabilirsin kateterle memeden besleme. Bir de uykuda veya uyanmadan kısa zaman önce refleks olarak emiyprlar ben birkaç kez denediğimde tuttu. Geceleri emzirmeyi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…