- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.101
Bende 1 yıl önce duymuştum canimm:)Adanaya ikea açılacak diye duydum tatlım :)))
Haklısın canım:))ah bız anneler uyku tulumu giydırsekte orterız bacım
Sagol canimmmmballı lokmamm masallahh :)
Çocuğu uyuyan anne şokkktaaaKızlar ben şok bebeğim 8 de uyudu bu saatte uyumazdi pek o yüzden kestiremiyorum gece uykusu mu uyanır mı uyanirsa kaçta uyanır tam ben yatacakken mi uyanır uyumusken uyusam mı diyorum ama uykum yok şu anda diyorum ki ya tam ven uyurken uyanirsa :))) Allahım yokluklarini göstermesin evlatlarımızın bu saatte uyuyunca ne yapacağımı şaşırdım boşluğa düşmüş gibiyim resmen
2 aylıkken canım ilk ayda 1 kilo almıştı bu ay çok az almışBen uyandirmiyorum 2 aylıkken mi 3 âylikken mi o kadar aldı kiloyu büyüdükçe daha az alirlarmis uyandikca emziriyorum hatta zaman ilerledikçe daha uzun uyuyor
Evet canim hemen emmeye basladi kullaninca ama ben de uzun sure kullandim gecmesi icin keske birakmasaymisinSenin dediğin damla yokmuş adam öyle dedi.başka bi tane verdi onu da iki gün kullandım bi işe yaramayınca bıraktım.emmeyi tamamen reddetti resmen .sen mikostatin demiştin sanırım
Benim oğlum(3.5 yaşında) kardeşinin yanına yatıyor halıdabunu kardeşime ben almıştım dimi diyor bir de. Şekil A aşağıda :)
Zaten o anneler olmasa hiç bişey satamayacaklarCanim bu innstagramda ki anneler meshur etti bunu:) cok tesekkurler
Çapa da okyrm ben diş hekimliği.
hatta senindi ona bağışladın desek? O zaman çocuğu hiç yatırmaz içine Benim 2.5 yaşında yeğenim gördüğü bebelerin yürütecine giriyor Gulliver gibi duruyor içinde
Aslında çocukla alakalı canım benim kız yeğenim 3.5 yaşında filandı kardeşi doğduğunda hiç kıskanmadı aksine aşırı korumacı kardeşine karşı. Küçük erkek ve korkusuz parkta tehlikeli yerlere çıkmaya çalışıyor ablası da ağlıyor anne kardeşim düşecek diyeE o zaman 2 3 hatta 4 yas olursa 2. Bebekle arasinda cok kiskanir bizimkiler dimi
Ayyycidden mi ucarim havalara :)Adanaya ikea açılacak diye duydum tatlım :)))
Benimki de surekli yastığından yana dusuyo artik :)slm kızlarr..bebeği dönmeye başlayan var mı?? tam sağ yapıp orada kalıyor.ellerini yiyor beniim kız
Başta kıskanıyorlar ama zamanla oturuyor nasıl mi ilk defa anne olduğumızda sanki yıllardır anneymişiz gibi olduk 2 çocuk sahibi olduğunda da anne olarak dengeyi kurmayı çook iyi başarıyorsun... Nacizane tavsiyem arasında 3 yaş olması ideal benim oğlumla kızım aradı 3 yaş 4 ay... Ben gerçekten çok yorulmadım iki çocuklaE o zaman 2 3 hatta 4 yas olursa 2. Bebekle arasinda cok kiskanir bizimkiler dimi
Ne güzel yardımcı oluyorlar... Ben de özel ders veriyorum bugün ilk kez gidicem velim çook ısrar etti kıramadım... Sonra düşündüm haftada 1 gün sadece 3 saat ayrı kalıcam sanırım çok zorlanmamm yani inşaAllahhkızlar benim de iznim bitti. dün işbaşı yapmam lazımdı. kalan yıllık izinlerime bakılacak bi aksilik olmazsa yılbaşına kadar yokum dedim zaten izinler kurtarır dediler. izin yetmezse de sıkıntı olmaz hallederiz dediler.ameliyat vs gerekirse dedim onu hiç dert etme dediler. evden de ufak tefek çalışıyorum zaten. yardımcı oluyorlar.
benden çok memnunlar bir de ben izinde de elimden geldiğince çalışmaya devam ettim. öyle olunca iyi niyetime karşılık böyle yaptılar sağolsunlar. hamileyken de çok bulantım vardı az kahrımı çekmediler :))Ne güzel yardımcı oluyorlar... Ben de özel ders veriyorum bugün ilk kez gidicem velim çook ısrar etti kıramadım... Sonra düşündüm haftada 1 gün sadece 3 saat ayrı kalıcam sanırım çok zorlanmamm yani inşaAllahh
Hemşire iki saatten fazla yatinca kan şekerleri düşüyor dedi bide gün içinde hareket halinde olduğu için yediginin yarısını yakiyormus uff bilmiyorum valla kizim gün içinde hiç yatmıyor gecede 2 3 defa uyanıyor saatimi kürmustum ama uyanamadim bu ay bebegim sadece 600 almışBalkupumm bende uyandirmiyorum hic.sonucta buyumesi icin uykuya da ihtiyaclari var.bizimde sut icin dinlenmeye:)hicbir sorun da yasamadim 3.ayimiz bitti her ay 1 kg aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?