- 25 Mayıs 2013
- 14.035
- 20.752
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.121
Topigin bebisleri genelde aynı oluyorlar sanki gaz sancıları uyku zamanları :)))) uyusun da büyüsün ler kuzucuklar
Ben de duydum öyle bi şeyyy ama ne ZamanAdanaya ikea açılacak diye duydum tatlım :)))
Yaaa tam da bunj diyecektim bizimki de elini yjmruk yapıp ağzına sokmaya ve emmeye çalışır yalarslm kızlarr..bebeği dönmeye başlayan var mı?? tam sağ yapıp orada kalıyor.ellerini yiyor beniim kız
kızlar benim de iznim bitti. dün işbaşı yapmam lazımdı. kalan yıllık izinlerime bakılacak bi aksilik olmazsa yılbaşına kadar yokum dedim zaten izinler kurtarır dediler. izin yetmezse de sıkıntı olmaz hallederiz dediler.ameliyat vs gerekirse dedim onu hiç dert etme dediler. evden de ufak tefek çalışıyorum zaten. yardımcı oluyorlar.
o ilk dogduklari zaman oyle.o zamanlarda 2 saatte 1 emzirmek gerekiyordu tabi.su an o kadar slkliga gerek yok.600gr cok az degilki.ay ilerledikce kilo alimi yavaslayacak zaten.bu kadar takmaya hic gerek yok.anneliginizin keyfini surun rahat olun.Hemşire iki saatten fazla yatinca kan şekerleri düşüyor dedi bide gün içinde hareket halinde olduğu için yediginin yarısını yakiyormus uff bilmiyorum valla kizim gün içinde hiç yatmıyor gecede 2 3 defa uyanıyor saatimi kürmustum ama uyanamadim bu ay bebegim sadece 600 almış
Öyle canım uç havalara :))))Ayyycidden mi ucarim havalara :)
Evet mecbur yapcam
gunduz uyumasa neyse de gece uyumaması çok zor allah bebeklerimizin gece uykularını deliksiz uyumasını nasip etsin inşallah :)sssn .!.:Kizlar gunaydin.2 gundur kizimin gece uykusu degisti.ilk uyanisinda kalkip bir daha uyumak istemiyo.bu da genelde 3 civarina denk geliyo.4.ay uyku gerilemesiymis budiger surecler gibide eski duzenine donen bir durum degilmis.napicam ben ya
Bende 1 yil ise gitmesem mi dedim sonra onlarin geleceği icin valismak lazim dedim ve uzun sure calisip hep evde olunca 7/24 bi garip hissediyo insan kendinibenden çok memnunlar bir de ben izinde de elimden geldiğince çalışmaya devam ettim. öyle olunca iyi niyetime karşılık böyle yaptılar sağolsunlar. hamileyken de çok bulantım vardı az kahrımı çekmediler :))
haftada bir gün 3 saat hiçbişey değil hem ne kadar canımız ciğerimiz de olsa bizim de çocuğumuzdan biraz ayrı kalıp farklı bişey yapmaya ihtiyacımız var. 7/24 tek bişeyle ilgilenmek sağlıklı değil
öyle canım hayatında çocuğundan başka şeylerin de olması lazım tek şeye odaklanınca takıntı gibi oluyorBende 1 yil ise gitmesem mi dedim sonra onlarin geleceği icin valismak lazim dedim ve uzun sure calisip hep evde olunca 7/24 bi garip hissediyo insan kendini
Benimki de bugun 3te uyandi uyumadi sonra. Ben de besigine koydum bi saat sonra salladim uyudu.Kizlar gunaydin.2 gundur kizimin gece uykusu degisti.ilk uyanisinda kalkip bir daha uyumak istemiyo.bu da genelde 3 civarina denk geliyo.4.ay uyku gerilemesiymis budiger surecler gibide eski duzenine donen bir durum degilmis.napicam ben ya
Bir de ben evde oturunca kocaya sariyorumöyle canım hayatında çocuğundan başka şeylerin de olması lazım tek şeye odaklanınca takıntı gibi oluyor
benim yoğun bir hayatım vardı kızım doğana kadar. hem yüksek lisans yapıyordum hem yoğun tempo çalışıyordum hem de işimle ilgili kurslara gidiyordum.
kızım doğunca izne çıktım okulu dondurdum herşeyi bıraktım tek kızıma odaklandım zor oldu psikolojim bozuldu bi dönem
hele ki evde oturmak her yiğidin harcı değil
Sadece birde harveys veriyorum günde bi kaç kezSahihuban gaz için ne yapıyorsun canım. benim kızım gibi senin de oğlun çok gazlı galiba. belki yardımcı olabilirim
Doğum yaptığım hastaneden bize de randevu verdiler bi kez gittim kadın ilgili her şeyine bakıyor ama bana yetmedi bilgisi ben daha fazlasını istedim sanırım bir kez daha şans verdim yine gittim yine ilgilendi ama bana az geldi bilgi... sonra da tepecik e gittik gece acil e gittiğimizde de gayet güzel ilgilenildi ama ben belli bi doktoru olsun istiyorum bakalım bu çarşamba onu edinmeye calisacagiz:)
Oooh buldum gelinimi şükür var mı benden rahatı:) annesi adı ne peki prensesinolur bende kabul ediyorum o halde
Bende 1 yil ise gitmesem mi dedim sonra onlarin geleceği icin valismak lazim dedim ve uzun sure calisip hep evde olunca 7/24 bi garip hissediyo insan kendini
Ay valla ne yapicagimi sasirdim inanki.resmen uyutamadim kizimi.esim kalkti aldi kucagina uyuttu ve yatagina koydu.gerginlimi almis olmali.uyuduktan yarim saat sonra uyandi.emdj tekrar uyudu 7 bucuga kadar.gunduz uyumasa neyse de gece uyumaması çok zor allah bebeklerimizin gece uykularını deliksiz uyumasını nasip etsin inşallah :)
benim kız da gündüz çok uyuyor diye korkuyordum bugün de hiç uyumadı ay yok uyusun valla öyle daha iyiydi
Canim ne kadarlik bebegin ? Netten arastirdim 4.ayda uyku gerilemesi yasarmis bazi bebekler ve bu durum diger durumlar gibi (dis cikarma hasta olma vs.) kolayca atlatilmiyomus.onumuzdeki hafta 4.ayimjz bitiyo bizim.bircok anne bu donemde ayni seyleri yasamis.suan bir arkadasimda ayni durumdaBenimki de bugun 3te uyandi uyumadi sonra. Ben de besigine koydum bi saat sonra salladim uyudu.
Bence surekli olcak bisey degil bu. Yine eski duzenine doner
Kız sen bu gidişle gelini alıp büyüteceksin sanırımOooh buldum gelinimi şükür var mı benden rahatı:) annesi adı ne peki prensesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?