2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Topigin bebisleri genelde aynı oluyorlar sanki gaz sancıları uyku zamanları :)))) uyusun da büyüsün ler kuzucuklar

AH AH 8 de uyudu
Gece defalarca uyandık
Gazımı yine hatsafhada idi
Kıyılmaz bu canlara

Adanaya ikea açılacak diye duydum tatlım :)))
Ben de duydum öyle bi şeyyy ama ne Zaman
slm kızlarr..bebeği dönmeye başlayan var mı?? tam sağ yapıp orada kalıyor.ellerini yiyor beniim kız
Yaaa tam da bunj diyecektim bizimki de elini yjmruk yapıp ağzına sokmaya ve emmeye çalışır yalar
Çok tatlı görünüyor yaaa
Ama alışmasınalr

Ay ne güzel er yere er kese anlayışlı işveren arkadaşlar şart

o ilk dogduklari zaman oyle.o zamanlarda 2 saatte 1 emzirmek gerekiyordu tabi.su an o kadar slkliga gerek yok.600gr cok az degilki.ay ilerledikce kilo alimi yavaslayacak zaten.bu kadar takmaya hic gerek yok.anneliginizin keyfini surun rahat olun.

@ysbam tatlım 600gr çok düşük değil yaş ilerledikçe daha uzun uyur lar ve daha az alırlar kilolarını üzme kendini gündüz uyanık olduğu saatlerde emzirmene bak bana doktor çok gazlı bir bebek 3 saatte bir emzir diyor ama gündüz istediği zaman veriyorum uykular da 3 saati bulunca uyanıyor emziriyorum gece uykusu bazen 3 saati geçiyor seviniyorum sindirim olsun da gazı rahat çıksın diye

Kizlar gunaydin.2 gundur kizimin gece uykusu degisti.ilk uyanisinda kalkip bir daha uyumak istemiyo.bu da genelde 3 civarina denk geliyo.4.ay uyku gerilemesiymis bu diger surecler gibide eski duzenine donen bir durum degilmis.napicam ben ya

sssn .!.:
Kizlar gunaydin.2 gundur kizimin gece uykusu degisti.ilk uyanisinda kalkip bir daha uyumak istemiyo.bu da genelde 3 civarina denk geliyo.4.ay uyku gerilemesiymis bu diger surecler gibide eski duzenine donen bir durum degilmis.napicam ben ya
gunduz uyumasa neyse de gece uyumaması çok zor allah bebeklerimizin gece uykularını deliksiz uyumasını nasip etsin inşallah :)

benim kız da gündüz çok uyuyor diye korkuyordum bugün de hiç uyumadı ay yok uyusun valla öyle daha iyiydi

Bende 1 yil ise gitmesem mi dedim sonra onlarin geleceği icin valismak lazim dedim ve uzun sure calisip hep evde olunca 7/24 bi garip hissediyo insan kendini

Bende 1 yil ise gitmesem mi dedim sonra onlarin geleceği icin valismak lazim dedim ve uzun sure calisip hep evde olunca 7/24 bi garip hissediyo insan kendini
öyle canım hayatında çocuğundan başka şeylerin de olması lazım tek şeye odaklanınca takıntı gibi oluyor
benim yoğun bir hayatım vardı kızım doğana kadar. hem yüksek lisans yapıyordum hem yoğun tempo çalışıyordum hem de işimle ilgili kurslara gidiyordum.
kızım doğunca izne çıktım okulu dondurdum herşeyi bıraktım tek kızıma odaklandım zor oldu psikolojim bozuldu bi dönem
hele ki evde oturmak her yiğidin harcı değil

Benimki de bugun 3te uyandi uyumadi sonra. Ben de besigine koydum bi saat sonra salladim uyudu.
Bence surekli olcak bisey degil bu. Yine eski duzenine doner

Bir de ben evde oturunca kocaya sariyorum

Sahihuban gaz için ne yapıyorsun canım. benim kızım gibi senin de oğlun çok gazlı galiba. belki yardımcı olabilirim
Sadece birde harveys veriyorum günde bi kaç kez
Çok çok sancı olursa kimyon kaynatıp iki çay kaşığı veriyorum
Ama günlük karnını sırtını bebe yağı ile ayaklarını acı elma yağı ile yağlarım

Bu arada yediklerime dikkat ediyorum
Bir dee süt gaz yapar mı tommikcim

ya dediğim gibi bir sıkıntısı yoksa zaten ay ay yönlendiriyorlar bizimki çok mu ilgileniyor dersen bilemiyorum ilgili doktor nasıl oluyor? yani boyunu kilosunu ölçüyor kakasını çişini soruyor bir de aylık gelişmesi gereken becerileri var işte tutma kavrama takip gibi onlar hakkında konuşuyoruz bitiyor.

aynen canım çalışan anne tempoya alıştığı için ilk 1-2 ay güzel gelse de sonra sıkılıyor. Ben doğumun 3.günü işe döndüm gerçi home office ama yoğun tempolu bir işim var. Bebeğim yanımda ama yoğun telefon trafiği ve anlık işlem nedeni ile pc başından kalkamıyorum bu yüzden çok fazla ilgilenemiyorum ama şunu farkettim bebek odaklı olunca biraz takıntılı oluyorum niye uyumuyor, kakasını yapmadı vs vs diye :) 9 günlük bayram tatilinde her anım onunlaydı çok şükür rahat geçirdik ama yine de rahat olamadığımı farkettim. Halbuki çalışırken gün içinde aman uyumasın dursun beşiğinde diye uyutmuyoruz, mama verdik yemediyse zorlamıyorum bir saat sonra tekrar deniyoruz vs vs :) işi bıraksam canavara dönecekmişim :)

Ay valla ne yapicagimi sasirdim inanki.resmen uyutamadim kizimi.esim kalkti aldi kucagina uyuttu ve yatagina koydu.gerginlimi almis olmali.uyuduktan yarim saat sonra uyandi.emdj tekrar uyudu 7 bucuga kadar.

Ama bu uyku gerilemesi olayini nasil cozucegimi bilmiyorum ya

Benimki de bugun 3te uyandi uyumadi sonra. Ben de besigine koydum bi saat sonra salladim uyudu.
Bence surekli olcak bisey degil bu. Yine eski duzenine doner
Canim ne kadarlik bebegin ? Netten arastirdim 4.ayda uyku gerilemesi yasarmis bazi bebekler ve bu durum diger durumlar gibi (dis cikarma hasta olma vs.) kolayca atlatilmiyomus.onumuzdeki hafta 4.ayimjz bitiyo bizim.bircok anne bu donemde ayni seyleri yasamis.suan bir arkadasimda ayni durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…