- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.141
Biz 3. Ayı daha bitirmedik ama benim oğluşunda uykusu bir tuhaflaştı uyuduğu yerde bacaklarını aynı anda havaya kaldırıp kaldırıp yatağa vuruyor pat pat nasıl gürültü çıkarıyor anlatamam uyuyamıyoruz o sesten ayağına bacağına da zarar verir diye korkuyorum.Canim ne kadarlik bebegin ? Netten arastirdim 4.ayda uyku gerilemesi yasarmis bazi bebekler ve bu durum diger durumlar gibi (dis cikarma hasta olma vs.) kolayca atlatilmiyomus.onumuzdeki hafta 4.ayimjz bitiyo bizim.bircok anne bu donemde ayni seyleri yasamis.suan bir arkadasimda ayni durumda
B3nim o canın kusura bakma gec gördüm ama ben antibiyotik kullandım sık sık emzir ve sag birde ilik duş ben çok ateslenmistim sen de de var miGunaydin kizlar. Aranizda mastit olan biri vardi göğsüm cok agriyo ve şişlik var ultrasonda mastit dediler ama bisey vermedi tedavi icin bol bol emzir dedi. Ama cok cnm aciyo mastit olan arkadasim sana nasil bi tedavi uygulandi simdi iyi misin
Kızlar birazdan esim dışarı çıkacak. Oyun halısı aldiracam.
L Light Of God cnm maymun adası kullanıyorsun galiba.memnun mu aryamiz
M melda983 cnm senin ki de piyanolu olan galiba. Ayaklarıyla vurunca ses çıkıyor mu yoksa kuvvete mi ihtiyaç var.
Başka kullanan varsa yazabilir mi
Canim o dediğin çok sakıncalı arkadaşım sıcak havlu koyduğu için orda sut taş oldu ve amaliyat olmak zorunda kaldı ilik duş alınıp buz konulmalı ben 2 kere oldumCanım havluyu utu ile ısıtıp göğsüne koy yalnız utu çok sıcak olmasın dikkat et bunu birkaç kez yap kanalların açıldığını ve şutun kendiliğinden aktığını göreceksin sonra o göğsünü sağ sık sık da emzir
Biz maymun Adası'ndan memnunuz canım.maymun ortada olduğu için elleriyle vurup ses çıkarıyor ayak kısmında da çıngırak var.ayağıyla ona vuruyor.iyi vakit geçiriyor oyun halısındaKızlar birazdan esim dışarı çıkacak. Oyun halısı aldiracam.
L Light Of God cnm maymun adası kullanıyorsun galiba.memnun mu aryamiz
M melda983 cnm senin ki de piyanolu olan galiba. Ayaklarıyla vurunca ses çıkıyor mu yoksa kuvvete mi ihtiyaç var.
Başka kullanan varsa yazabilir mi
Bizim gazimiz falan azalmadı. Yine gazliyizAnne sutu alan bebeklerde oluyomus 4-5aylikken geciyomus her ay birseylerin gecmesi icin bekliyorum ya 3 ay bitince gaz problemi azalir dediler onu beklerken simdide bu cikti daha neleri beklicez her ay baska birsey hayirlisi olsun.
Kızlar kuzenim trafik Kazası geçirmiş hastaneye gitmem Lazım dualarınızı eksik etmeyineşim işte Yanımda kimsede yok ve oto koltuğumuzda yok puseti arkaya koyup gitsem bişey olur mu ki ya emniyet kemeriyle bağlasam puseti
Bende o durmayinca oturup ağliyorum her dakika yaninda nolduuu nolduuu takintili gibiiiaynen canım çalışan anne tempoya alıştığı için ilk 1-2 ay güzel gelse de sonra sıkılıyor. Ben doğumun 3.günü işe döndüm gerçi home office ama yoğun tempolu bir işim var. Bebeğim yanımda ama yoğun telefon trafiği ve anlık işlem nedeni ile pc başından kalkamıyorum bu yüzden çok fazla ilgilenemiyorum ama şunu farkettim bebek odaklı olunca biraz takıntılı oluyorum niye uyumuyor, kakasını yapmadı vs vs diye :) 9 günlük bayram tatilinde her anım onunlaydı çok şükür rahat geçirdik ama yine de rahat olamadığımı farkettim. Halbuki çalışırken gün içinde aman uyumasın dursun beşiğinde diye uyutmuyoruz, mama verdik yemediyse zorlamıyorum bir saat sonra tekrar deniyoruz vs vs :) işi bıraksam canavara dönecekmişim :)
Onlar yüzünden bir çok kadın bunalıma giriyor ama. Herkesin psikolojisi sağlam değil. Kendilerini onların evleriyle çocuklarıyla karşılaştıran ve bu yüzden kafayı bozan çokmuş.Zaten o anneler olmasa hiç bişey satamayacaklarhepsinde aynı oyuncaklar, pullu çantalar filan hepsi birbirinin kopyası ama güzel şeyler kullanıyorlar haklarını yemeyeyim.
Senin bebiş de uyku gerilemesi bu şekilde olduysa bizim hiç uyumayan bebeler napacak acaba:)))Kizlar gunaydin.2 gundur kizimin gece uykusu degisti.ilk uyanisinda kalkip bir daha uyumak istemiyo.bu da genelde 3 civarina denk geliyo.4.ay uyku gerilemesiymis budiger surecler gibide eski duzenine donen bir durum degilmis.napicam ben ya
Canim benim kızım da aynı durumda günde kaç kere sıkıp çektin korkuyorum.bende fazla çekerim birsey okur diyeCanım geçen hafta taha öyleydi geniz akintisi ndan uyuyamio du burnuda tıkalı ydi odaya soğan kestim koydum nem mak açtım burnunu hep serum fizyolojik sıkıp çektim iyi şimdi daha iyi
Ay inşallah kötü bişey yoktur sakin olmak önemli puset konusunda bir bilgim yok canım zira biz oto koltuğunu bağlamakta bile çok zorlandıkKızlar kuzenim trafik Kazası geçirmiş hastaneye gitmem Lazım dualarınızı eksik etmeyineşim işte Yanımda kimsede yok ve oto koltuğumuzda yok puseti arkaya koyup gitsem bişey olur mu ki ya emniyet kemeriyle bağlasam puseti
Cok sevindim valla yuppiiiiidikÖyle canım uç havalara :))))
Yeğenlerimin doktoru vardı canım bebeği soyar her yerini inceler dinler bakardı bebeği çıplak tartardi sonra kendisi oynardı bebekle neleri yapıp yapamadığına kendisi bakardı kaka çiş durumunu sorardı boy kilo ölçümü yapar bebek için yapılabilecek eğitimleri anlatırdı ay ay ve aşıları kontrolleri anlatırdı adam baya ilgiliydi yani benim gittiğim boy kilo bakıyorum kiloya kıyafetle bakıyo mesela sonra var mı bi sıkıntı diyor ben anneyim ve ilk bebeğim sıkıntı varsa anlayamayabilirim ya da yoksa abartabilirim biraz da doktor anlamalı bebeğin hal ve tavrından durumunu işte aradığım doktor bu ama bunu bulmak da zor :/ya dediğim gibi bir sıkıntısı yoksa zaten ay ay yönlendiriyorlar bizimki çok mu ilgileniyor dersen bilemiyorum ilgili doktor nasıl oluyor? yani boyunu kilosunu ölçüyor kakasını çişini soruyor bir de aylık gelişmesi gereken becerileri var işte tutma kavrama takip gibi onlar hakkında konuşuyoruz bitiyor.
Aynen canım zaten benim eşim çocuklar duymasındaki Haluk gibi herşeye "ne gerek var" diyor. Adını 'Ne gerek var Haluk' koydum. Her gördüğümü almak istesem her gün tartışırız. Sonra oturup düşünüyorum evet ya şu olmasa da olur bu olmasa da olur diyebiliyorum. Bişey görüp beğenince önce derin nefes alıp sakince düşünmek lazım gerçekten şart mı gerekli mi diye. Biz kadınlar beğenince hemen almak istiyoruz. İg anneleri bizi kullanıyor. Tüketim çılgınlığı resmen.Onlar yüzünden bir çok kadın bunalıma giriyor ama. Herkesin psikolojisi sağlam değil. Kendilerini onların evleriyle çocuklarıyla karşılaştıran ve bu yüzden kafayı bozan çokmuş.
Bir çok ürün onlara hediye geliyor. Bizlerde onlardan görüp ekonomiye can veriyoruz:)
Bizim evde de tam tersi benim eşim ne görse kızımıza bundan alalım şundan alalım şu da olsun diyo evde onca şeyi nereye koyacağız demiyoAynen canım zaten benim eşim çocuklar duymasındaki Haluk gibi herşeye "ne gerek var" diyor. Adını 'Ne gerek var Haluk' koydum. Her gördüğümü almak istesem her gün tartışırız. Sonra oturup düşünüyorum evet ya şu olmasa da olur bu olmasa da olur diyebiliyorum. Bişey görüp beğenince önce derin nefes alıp sakince düşünmek lazım gerçekten şart mı gerekli mi diye. Biz kadınlar beğenince hemen almak istiyoruz. İg anneleri bizi kullanıyor. Tüketim çılgınlığı resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?