2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Biz 3. Ayı daha bitirmedik ama benim oğluşunda uykusu bir tuhaflaştı uyuduğu yerde bacaklarını aynı anda havaya kaldırıp kaldırıp yatağa vuruyor pat pat nasıl gürültü çıkarıyor anlatamam uyuyamıyoruz o sesten ayağına bacağına da zarar verir diye korkuyorum.

B3nim o canın kusura bakma gec gördüm ama ben antibiyotik kullandım sık sık emzir ve sag birde ilik duş ben çok ateslenmistim sen de de var mi

Bizimki de maymun adası
Çok eğlenceli
Minik balina var sürekli onu izler bizimki
Maymunu da tekmeliyor ses ve ışık çıkınca bakıp kalır Güler

Canim o dediğin çok sakıncalı arkadaşım sıcak havlu koyduğu için orda sut taş oldu ve amaliyat olmak zorunda kaldı ilik duş alınıp buz konulmalı ben 2 kere oldum

Biz maymun Adası'ndan memnunuz canım.maymun ortada olduğu için elleriyle vurup ses çıkarıyor ayak kısmında da çıngırak var.ayağıyla ona vuruyor.iyi vakit geçiriyor oyun halısında

Kızlar kuzenim trafik Kazası geçirmiş hastaneye gitmem Lazım dualarınızı eksik etmeyineşim işte Yanımda kimsede yok ve oto koltuğumuzda yok puseti arkaya koyup gitsem bişey olur mu ki ya emniyet kemeriyle bağlasam puseti

Anne sutu alan bebeklerde oluyomus 4-5aylikken geciyomus her ay birseylerin gecmesi icin bekliyorum ya 3 ay bitince gaz problemi azalir dediler onu beklerken simdide bu cikti daha neleri beklicez her ay baska birsey hayirlisi olsun.
Bizim gazimiz falan azalmadı. Yine gazliyiz

Cnm çok geçmiş. Olsun.aryaya çok dikkat et. Taksi ile gitsen çok maliyetli olmayacaksa. Arabayla.gidersen sıkıca bağla. Emniyet kemeri ile.

Bende o durmayinca oturup ağliyorum her dakika yaninda nolduuu nolduuu takintili gibiii

Zaten o anneler olmasa hiç bişey satamayacaklar hepsinde aynı oyuncaklar, pullu çantalar filan hepsi birbirinin kopyası ama güzel şeyler kullanıyorlar haklarını yemeyeyim.
Onlar yüzünden bir çok kadın bunalıma giriyor ama. Herkesin psikolojisi sağlam değil. Kendilerini onların evleriyle çocuklarıyla karşılaştıran ve bu yüzden kafayı bozan çokmuş.
Bir çok ürün onlara hediye geliyor. Bizlerde onlardan görüp ekonomiye can veriyoruz:)

Kizlar gunaydin.2 gundur kizimin gece uykusu degisti.ilk uyanisinda kalkip bir daha uyumak istemiyo.bu da genelde 3 civarina denk geliyo.4.ay uyku gerilemesiymis bu diger surecler gibide eski duzenine donen bir durum degilmis.napicam ben ya
Senin bebiş de uyku gerilemesi bu şekilde olduysa bizim hiç uyumayan bebeler napacak acaba:)))

Canım geçen hafta taha öyleydi geniz akintisi ndan uyuyamio du burnuda tıkalı ydi odaya soğan kestim koydum nem mak açtım burnunu hep serum fizyolojik sıkıp çektim iyi şimdi daha iyi
Canim benim kızım da aynı durumda günde kaç kere sıkıp çektin korkuyorum.bende fazla çekerim birsey okur diye

Ay inşallah kötü bişey yoktur sakin olmak önemli puset konusunda bir bilgim yok canım zira biz oto koltuğunu bağlamakta bile çok zorlandık

Yeğenlerimin doktoru vardı canım bebeği soyar her yerini inceler dinler bakardı bebeği çıplak tartardi sonra kendisi oynardı bebekle neleri yapıp yapamadığına kendisi bakardı kaka çiş durumunu sorardı boy kilo ölçümü yapar bebek için yapılabilecek eğitimleri anlatırdı ay ay ve aşıları kontrolleri anlatırdı adam baya ilgiliydi yani benim gittiğim boy kilo bakıyorum kiloya kıyafetle bakıyo mesela sonra var mı bi sıkıntı diyor ben anneyim ve ilk bebeğim sıkıntı varsa anlayamayabilirim ya da yoksa abartabilirim biraz da doktor anlamalı bebeğin hal ve tavrından durumunu işte aradığım doktor bu ama bunu bulmak da zor :/

Aynen canım zaten benim eşim çocuklar duymasındaki Haluk gibi herşeye "ne gerek var" diyor. Adını 'Ne gerek var Haluk' koydum. Her gördüğümü almak istesem her gün tartışırız. Sonra oturup düşünüyorum evet ya şu olmasa da olur bu olmasa da olur diyebiliyorum. Bişey görüp beğenince önce derin nefes alıp sakince düşünmek lazım gerçekten şart mı gerekli mi diye. Biz kadınlar beğenince hemen almak istiyoruz. İg anneleri bizi kullanıyor. Tüketim çılgınlığı resmen.

Bizim evde de tam tersi benim eşim ne görse kızımıza bundan alalım şundan alalım şu da olsun diyo evde onca şeyi nereye koyacağız demiyo ben bizim evin ne gerek var Haluk uyum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…