2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ayni benim kocaaam bence bu memleketlerinde bi sorun var :)

Hanımlar benim bebeğim özellikle akşamüstü emerken memeyi itiyor ağlıyor sanki istemiyo zorluyorum ağlıyor biraz direniyorum poposuna pis pis yapıyorum zorla aliyo ama ağlıyor krizi geçince 1 2 saat sonra emiyor tabi o 1 2 saat uykusu geliyor ağlıyor oda oda geziyoruz :/

Bizim evde de tam tersi benim eşim ne görse kızımıza bundan alalım şundan alalım şu da olsun diyo evde onca şeyi nereye koyacağız demiyo ben bizim evin ne gerek var Haluk uyum sanırım
Bende ne gerek var diyorum her şeye. İlk çocuğum olmasına rağmen pek çok şeye hevesim yok.

Cnm bayağı ilgiliymis. Benim gittiğim doktor da ise yanında ki asistanı üstünü çıkarıyor. Tek zibiniyla kalıyor. O şekilde tartı ve boy ölçümü yaptıktan sonra kendi geliyor sağ sol yüz üstü çevirip bakıyor ciğerlerini kalbini dinliyor. O ay da bebek basini kaldirmasi gerekiyorsa kucagina alip bakiyor.Baş ölçümü kulaklarına cinsel organına bakıyor. Kız çocuklarda özellikle iç kısımda bir açıklık varmış oraya bakıyor. Sonra sorumuz varsa soruyoruz tabi bu sırada kızım ortalığı yıkıyor çıkmak zorunda kalıyoruz.

Canim benim kızım da aynı durumda günde kaç kere sıkıp çektin korkuyorum.bende fazla çekerim birsey okur diye
Cnm korkma bu kadar ben bayağı damlatıyorum. 1 2 damla ile o akinti gelmiyor çünkü. Ben iyice çekiyorum. 10 gün oldu çok şükür bir şey olmadı. Zaten hiçbir zararı yok o suyun.

Aklıma seksenler dizisinin babası geldi.
İcat çıkarmayın icat çıkarmayın diyor ya . Seninkinde o.hesap:))

Cnm korkma bu kadar ben bayağı damlatıyorum. 1 2 damla ile o akinti gelmiyor çünkü. Ben iyice çekiyorum. 10 gün oldu çok şükür bir şey olmadı. Zaten hiçbir zararı yok o suyun.
Yok canım sudan degil otribebe ile günde birkaç kez çekıyorum ama nefesi kesiliyor sanki çekerken acaba günde bir kere falan mı yapılıyor ben mi yanlış yapıyorum diye düşündüm

Canim benim kızım da aynı durumda günde kaç kere sıkıp çektin korkuyorum.bende fazla çekerim birsey okur diye
Ya bende korkuodum doktor istediğin kadar yap dedj cekisi gosterdi kesik kesik hupletmek lazımmış tabi. Sen burnu dpldukca cek taby serum fizyolojik damlat once

Canimm doktorlarda yoğunluklarına gore bakıyorlar benim şuanki doktorum tamamen ciplak yapıp muayene ediyor oynuyor ellerinden tutup kaldırmaya çalışıyor kas durumunu tek tek kontrol etti testislerine bakıyor mutlaka kasıklarını kontrol ediyor beyaz ışıkla cildine poposuna bile baktı. Ama inanın bir sağlıkçı olarak söylüyorum bunlara bakıyor diye gitmiyorum. Bebeğinde problem olup olmadığını her anne anlar. Örnek veriyorum fıtığı olsa susturamazsın sürekli ağlar ama bir gaz sancısı ağlaması farklıdır muhakkak rahatlar bir donem sonra. Beslenmesi iyi ( iyiden kastım kendine yetecek kadar ) ateşi ishali kusması olmayan aktif bebeğin her ay muayene olmasına bile gerek yok belirli aydan sonra

Sen nereye gidiyorsun canım hangi doktor?

Yok canım sudan degil otribebe ile günde birkaç kez çekıyorum ama nefesi kesiliyor sanki çekerken acaba günde bir kere falan mı yapılıyor ben mi yanlış yapıyorum diye düşündüm

Evet bebekler burunlarından nefes aldıkları için oradaki havayı çekince nefesi kesiliyor gibi oluyor.ben kuvvetli çekiyorum yani çekmek zorunda kaldım acayip.akinti çıkmıştı.

Ya bende korkuodum doktor istediğin kadar yap dedj cekisi gosterdi kesik kesik hupletmek lazımmış tabi. Sen burnu dpldukca cek taby serum fizyolojik damlat once
Evet benim eşim kesik kesik yapıyor ben uzunca çekiyordum benim ki yanlış mis
Cnm hangi oyun halısını sipariş verdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…