- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.161
Ayni benim kocaaam bence bu memleketlerinde bi sorun var :)Aynen canım zaten benim eşim çocuklar duymasındaki Haluk gibi herşeye "ne gerek var" diyor. Adını 'Ne gerek var Haluk' koydum. Her gördüğümü almak istesem her gün tartışırız. Sonra oturup düşünüyorum evet ya şu olmasa da olur bu olmasa da olur diyebiliyorum. Bişey görüp beğenince önce derin nefes alıp sakince düşünmek lazım gerçekten şart mı gerekli mi diye. Biz kadınlar beğenince hemen almak istiyoruz. İg anneleri bizi kullanıyor. Tüketim çılgınlığı resmen.
Gazını çıkar yüzüstü yatır canım öyle çıkmazsa omzuna yatır öyle de çıkmazsa masaj yap sonra emzir ; )Kızlaar bebeğimin karnı gurul gurul ne yapmalıyım
Bende ne gerek var diyorum her şeye. İlk çocuğum olmasına rağmen pek çok şeye hevesim yok.Bizim evde de tam tersi benim eşim ne görse kızımıza bundan alalım şundan alalım şu da olsun diyo evde onca şeyi nereye koyacağız demiyoben bizim evin ne gerek var Haluk uyum sanırım
Bizim hep öyle cnm. Doktor karnı guruldar demişti normal yani.bağırsakları calisiyorKızlaar bebeğimin karnı gurul gurul ne yapmalıyım
Yeğenlerimin doktoru vardı canım bebeği soyar her yerini inceler dinler bakardı bebeği çıplak tartardi sonra kendisi oynardı bebekle neleri yapıp yapamadığına kendisi bakardı kaka çiş durumunu sorardı boy kilo ölçümü yapar bebek için yapılabilecek eğitimleri anlatırdı ay ay ve aşıları kontrolleri anlatırdı adam baya ilgiliydi yani benim gittiğim boy kilo bakıyorum kiloya kıyafetle bakıyo mesela sonra var mı bi sıkıntı diyor ben anneyim ve ilk bebeğim sıkıntı varsa anlayamayabilirim ya da yoksa abartabilirim biraz da doktor anlamalı bebeğin hal ve tavrından durumunu işte aradığım doktor bu ama bunu bulmak da zor :/
Cnm korkma bu kadar ben bayağı damlatıyorum. 1 2 damla ile o akinti gelmiyor çünkü. Ben iyice çekiyorum. 10 gün oldu çok şükür bir şey olmadı. Zaten hiçbir zararı yok o suyun.Canim benim kızım da aynı durumda günde kaç kere sıkıp çektin korkuyorum.bende fazla çekerim birsey okur diye
Aynen canım zaten benim eşim çocuklar duymasındaki Haluk gibi herşeye "ne gerek var" diyor. Adını 'Ne gerek var Haluk' koydum. Her gördüğümü almak istesem her gün tartışırız. Sonra oturup düşünüyorum evet ya şu olmasa da olur bu olmasa da olur diyebiliyorum. Bişey görüp beğenince önce derin nefes alıp sakince düşünmek lazım gerçekten şart mı gerekli mi diye. Biz kadınlar beğenince hemen almak istiyoruz. İg anneleri bizi kullanıyor. Tüketim çılgınlığı resmen.
Yok canım sudan degil otribebe ile günde birkaç kez çekıyorum ama nefesi kesiliyor sanki çekerken acaba günde bir kere falan mı yapılıyor ben mi yanlış yapıyorum diye düşündümCnm korkma bu kadar ben bayağı damlatıyorum. 1 2 damla ile o akinti gelmiyor çünkü. Ben iyice çekiyorum. 10 gün oldu çok şükür bir şey olmadı. Zaten hiçbir zararı yok o suyun.
Ya bende korkuodum doktor istediğin kadar yap dedj cekisi gosterdi kesik kesik hupletmek lazımmış tabi. Sen burnu dpldukca cek taby serum fizyolojik damlat onceCanim benim kızım da aynı durumda günde kaç kere sıkıp çektin korkuyorum.bende fazla çekerim birsey okur diye
Canimm doktorlarda yoğunluklarına gore bakıyorlar benim şuanki doktorum tamamen ciplak yapıp muayene ediyor oynuyor ellerinden tutup kaldırmaya çalışıyor kas durumunu tek tek kontrol etti testislerine bakıyor mutlaka kasıklarını kontrol ediyor beyaz ışıkla cildine poposuna bile baktı. Ama inanın bir sağlıkçı olarak söylüyorum bunlara bakıyor diye gitmiyorum. Bebeğinde problem olup olmadığını her anne anlar. Örnek veriyorum fıtığı olsa susturamazsın sürekli ağlar ama bir gaz sancısı ağlaması farklıdır muhakkak rahatlar bir donem sonra. Beslenmesi iyi ( iyiden kastım kendine yetecek kadar ) ateşi ishali kusması olmayan aktif bebeğin her ay muayene olmasına bile gerek yok belirli aydan sonraCnm bayağı ilgiliymis. Benim gittiğim doktor da ise yanında ki asistanı üstünü çıkarıyor. Tek zibiniyla kalıyor. O şekilde tartı ve boy ölçümü yaptıktan sonra kendi geliyor sağ sol yüz üstü çevirip bakıyor ciğerlerini kalbini dinliyor. O ay da bebek basini kaldirmasi gerekiyorsa kucagina alip bakiyor.Baş ölçümü kulaklarına cinsel organına bakıyor. Kız çocuklarda özellikle iç kısımda bir açıklık varmış oraya bakıyor. Sonra sorumuz varsa soruyoruz tabi bu sırada kızım ortalığı yıkıyor çıkmak zorunda kalıyoruz.
Sen nereye gidiyorsun canım hangi doktor?Cnm bayağı ilgiliymis. Benim gittiğim doktor da ise yanında ki asistanı üstünü çıkarıyor. Tek zibiniyla kalıyor. O şekilde tartı ve boy ölçümü yaptıktan sonra kendi geliyor sağ sol yüz üstü çevirip bakıyor ciğerlerini kalbini dinliyor. O ay da bebek basini kaldirmasi gerekiyorsa kucagina alip bakiyor.Baş ölçümü kulaklarına cinsel organına bakıyor. Kız çocuklarda özellikle iç kısımda bir açıklık varmış oraya bakıyor. Sonra sorumuz varsa soruyoruz tabi bu sırada kızım ortalığı yıkıyor çıkmak zorunda kalıyoruz.
Lalegul cnm benim damadın adı ne acaba :)Oooh buldum gelinimi şükür var mı benden rahatı:) annesi adı ne peki prensesin
Yok canım sudan degil otribebe ile günde birkaç kez çekıyorum ama nefesi kesiliyor sanki çekerken acaba günde bir kere falan mı yapılıyor ben mi yanlış yapıyorum diye düşündüm
Cnm sada hastanesinde ebru hanım.Sen nereye gidiyorsun canım hangi doktor?
Evet benim eşim kesik kesik yapıyor ben uzunca çekiyordum benim ki yanlış misYa bende korkuodum doktor istediğin kadar yap dedj cekisi gosterdi kesik kesik hupletmek lazımmış tabi. Sen burnu dpldukca cek taby serum fizyolojik damlat once
Adem canım :) ayy oğluma dedim lale gülü alalım mı sana oğlum gelinim adı lalegul olsun mu nasıl güldü bir görsen utanmasa kahkaha atacakLalegul cnm benim damadın adı ne acaba :)
Aaaay çok güzel bi isim tam prenseslere layık :)Lalegul cnm benim damadın adı ne acaba :)
Benim kizima iki gün ateş yaptı aşılarLittlestar canım asidan sonra ateslenme huysuzluk fln olmadı çok şükür atlattık darisi basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?