- 25 Mayıs 2013
- 14.035
- 20.752
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.181
Gaz mı acepKızlaar bebeğimin karnı gurul gurul ne yapmalıyım
Allah ım ifa versin geçmiş olsunKızlar kuzenim trafik Kazası geçirmiş hastaneye gitmem Lazım dualarınızı eksik etmeyineşim işte Yanımda kimsede yok ve oto koltuğumuzda yok puseti arkaya koyup gitsem bişey olur mu ki ya emniyet kemeriyle bağlasam puseti
AA hiç sormaOnlar yüzünden bir çok kadın bunalıma giriyor ama. Herkesin psikolojisi sağlam değil. Kendilerini onların evleriyle çocuklarıyla karşılaştıran ve bu yüzden kafayı bozan çokmuş.
Bir çok ürün onlara hediye geliyor. Bizlerde onlardan görüp ekonomiye can veriyoruz:)
Aynen canım zaten benim eşim çocuklar duymasındaki Haluk gibi herşeye "ne gerek var" diyor. Adını 'Ne gerek var Haluk' koydum. Her gördüğümü almak istesem her gün tartışırız. Sonra oturup düşünüyorum evet ya şu olmasa da olur bu olmasa da olur diyebiliyorum. Bişey görüp beğenince önce derin nefes alıp sakince düşünmek lazım gerçekten şart mı gerekli mi diye. Biz kadınlar beğenince hemen almak istiyoruz. İg anneleri bizi kullanıyor. Tüketim çılgınlığı resmen.
Bende oğlumu uyutursam namaz kılıp yemek yapıp çamaşır asıp akşam için çantamızı hazırlyıp uzabilirim belkiBal surat yatağa annesi mutfağaaaa
Akşama annemler misafirim .. (ağır misafirler)
Yemeğim hazır böreğim fırında..
Eşcazım üniversite fotolarına dalmış..
Şöyle bi uzandım ; belimi dinlendirip doğru namazaaaa
Haftasonu eş ile evde olmak en büyük keyif.. dışarıdansa evde rahat olmak dilediği gibi ye iç kalk yat dinlen..birlikte vakit geçir..pahabiçilemez..(doğa gezilerimizin yeri apayrı tabi ki)
Herkese musmutlu huzurlu sağlıklı gazsız haftasonları diliyorum
Dileyen varsa buyursun gelsin ; böreğin yanına çay koyuyorum...
Anlamadım ki bende canım çıkarıyor sanki gazını amaGaz mı acep
o ilk dogduklari zaman oyle.o zamanlarda 2 saatte 1 emzirmek gerekiyordu tabi.su an o kadar slkliga gerek yok.600gr cok az degilki.ay ilerledikce kilo alimi yavaslayacak zaten.bu kadar takmaya hic gerek yok.anneliginizin keyfini surun rahat olun.
cavaplariniz için çok sağolun ikinci ayı için 600 az dedi doğum kilosu 3140 kilo 1 aylik kilosu 4080 grm 2 aylik 4700 ya tabi sagliklari yerinde olsun cok kilonun bi önemi yok ama gelişmesini etkilemesinde ne biliyim annelik ışte içi rahat etmiyor insanınBalkupumm tatlım 600gr çok düşük değil yaş ilerledikçe daha uzun uyur lar ve daha az alırlar kilolarını üzme kendini gündüz uyanık olduğu saatlerde emzirmene bak bana doktor çok gazlı bir bebek 3 saatte bir emzir diyor ama gündüz istediği zaman veriyorum uykular da 3 saati bulunca uyanıyor emziriyorum gece uykusu bazen 3 saati geçiyor seviniyorum sindirim olsun da gazı rahat çıksın diye
Can'ım Nasıl Mutlu ettin beni düşünceli bacım benim
Can'ım çok kötü grip olmuştum, şimdi iyiyim şükür@EmiraSalih canim senin smaer sonucun ne oldu. Bayagidir takip edemedim.
@HejaR12 esinin neyi var canim. Yazdiysan gormedim kusuruma bakma nolur.
D Daisymom aylin sana yazinca gordum neyin var canim
Grip olmuştum Can'ım geçti :))
Tiny love maymun adası aldım canım geldi bugün. ❤Evet benim eşim kesik kesik yapıyor ben uzunca çekiyordum benim ki yanlış mis
Cnm hangi oyun halısını sipariş verdin.
Masallah canim sizeee... Imrendim su an cunku biz esimle hic vakit geciremiyoruz haftasonlarida calisiyorBal surat yatağa annesi mutfağaaaa
Akşama annemler misafirim .. (ağır misafirler)
Yemeğim hazır böreğim fırında..
Eşcazım üniversite fotolarına dalmış..
Şöyle bi uzandım ; belimi dinlendirip doğru namazaaaa
Haftasonu eş ile evde olmak en büyük keyif.. dışarıdansa evde rahat olmak dilediği gibi ye iç kalk yat dinlen..birlikte vakit geçir..pahabiçilemez..(doğa gezilerimizin yeri apayrı tabi ki)
Herkese musmutlu huzurlu sağlıklı gazsız haftasonları diliyorum
Dileyen varsa buyursun gelsin ; böreğin yanına çay koyuyorum...
Allah yardimcin olsun canim benimSelam kızlar maaşallah ne kaynatmışsınız okuyamıyorum, hepiniz iyisinizdir umarım :)) Bizim burnumuz b*ktan çıkmıyorhastalık doktor vs derken evsahibinın karısı olacak çaçaronla polislik olduk 2 gün önce ev arıyorum o yüzden pek giremiyorum biran önce ev bulup çıkacağız. @gvn1907 bacım sen ev işini ne yaptın ben hemen ev bulup çıkıyorum bu hafta inşallah
Bir süre buralarda olamayabilirim bacişkolatalarım sizleri ve yeğenlerimi öperim
Canım bizde onu aldik cinar bayiliyo :)Tiny love maymun adası aldım canım geldi bugün. ❤
Masallah kargo ne çabuk geliyor.bende sanırım maymun adası alacam.Tiny love maymun adası aldım canım geldi bugün. ❤
Canim bende tekmele oyna almayi dusunuyordum tuzlu geldi ama maymun adasida bana gore ayni islevi goruyo :) maymunu asagiya takiyorum ayak ucuna cinar vurdukca caliyo caldikca cinar ucuyo :)Masallah kargo ne çabuk geliyor.bende sanırım maymun adası alacam.
Tekmele oyna da çok güzel ama biraz pahalı.
Amin Can'ım Allah razı olsun :))Allah yardimcin olsun canim benim
Aslında arada çok fark yok ama zaten tekmeleme kısmı kuvvet istiyormuşCanim bende tekmele oyna almayi dusunuyordum tuzlu geldi ama maymun adasida bana gore ayni islevi goruyo :) maymunu asagiya takiyorum ayak ucuna cinar vurdukca caliyo caldikca cinar ucuyo :)
Bizim evde de tam tersi benim eşim ne görse kızımıza bundan alalım şundan alalım şu da olsun diyo evde onca şeyi nereye koyacağız demiyoben bizim evin ne gerek var Haluk uyum sanırım
Aynen ya sanki 5 tane çocuk büyütmüş çok biliyor gerekli gereksiziAyni benim kocaaam bence bu memleketlerinde bi sorun var :)
Aklıma seksenler dizisinin babası geldi.
İcat çıkarmayın icat çıkarmayın diyor ya . Seninkinde o.hesap:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?