2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bal surat yatağa annesi mutfağaaaa

Akşama annemler misafirim .. (ağır misafirler)
Yemeğim hazır böreğim fırında..
Eşcazım üniversite fotolarına dalmış..
Şöyle bi uzandım ; belimi dinlendirip doğru namazaaaa

Haftasonu eş ile evde olmak en büyük keyif.. dışarıdansa evde rahat olmak dilediği gibi ye iç kalk yat dinlen..birlikte vakit geçir..pahabiçilemez..(doğa gezilerimizin yeri apayrı tabi ki)

Herkese musmutlu huzurlu sağlıklı gazsız haftasonları diliyorum

Dileyen varsa buyursun gelsin ; böreğin yanına çay koyuyorum...

Allah ım ifa versin geçmiş olsun

AA hiç sorma
Rengarenk hayatlar
Her şeyleri tam
Bir şeyden beş çeşit var vs
Sürekli reklam
İnşam bakınca aa ne güzel alsam mo diyor ama ihtiyacını düşününce gerek Yok diyor

Katılıyorum valla
İmrendirip al al diyorlar
Kamu spotunda olmasaaa da olur diyor yaa aynı o hesap dediğin givi

Bende oğlumu uyutursam namaz kılıp yemek yapıp çamaşır asıp akşam için çantamızı hazırlyıp uzabilirim belki

o ilk dogduklari zaman oyle.o zamanlarda 2 saatte 1 emzirmek gerekiyordu tabi.su an o kadar slkliga gerek yok.600gr cok az degilki.ay ilerledikce kilo alimi yavaslayacak zaten.bu kadar takmaya hic gerek yok.anneliginizin keyfini surun rahat olun.

cavaplariniz için çok sağolun ikinci ayı için 600 az dedi doğum kilosu 3140 kilo 1 aylik kilosu 4080 grm 2 aylik 4700 ya tabi sagliklari yerinde olsun cok kilonun bi önemi yok ama gelişmesini etkilemesinde ne biliyim annelik ışte içi rahat etmiyor insanın

D Daisymom nasil oldun iyilesebildinmi. Yazdiysan gozumden kacti sanirim.umarim iyisindr
Can'ım Nasıl Mutlu ettin beni düşünceli bacım benim ben iyileştim de büyük oğlan hasta oldu. Geçen hafta hep hastanede geçti ishal ve kusma şikayetiyle gittik serum falan taktılar şimdi o da iyi şükür. Ediz'i, saçlarını ve seni ayrı ayrı öperim

@EmiraSalih canim senin smaer sonucun ne oldu. Bayagidir takip edemedim.
@HejaR12 esinin neyi var canim. Yazdiysan gormedim kusuruma bakma nolur.
D Daisymom aylin sana yazinca gordum neyin var canim
Can'ım çok kötü grip olmuştum, şimdi iyiyim şükür

D Daisymom

Kuzum ne oldu sana, kaçırmışım ben
Grip olmuştum Can'ım geçti :))

Selam kızlar maaşallah ne kaynatmışsınız okuyamıyorum, hepiniz iyisinizdir umarım :)) Bizim burnumuz b*ktan çıkmıyor hastalık doktor vs derken evsahibinın karısı olacak çaçaronla polislik olduk 2 gün önce ev arıyorum o yüzden pek giremiyorum biran önce ev bulup çıkacağız. @gvn1907 bacım sen ev işini ne yaptın ben hemen ev bulup çıkıyorum bu hafta inşallah
Bir süre buralarda olamayabilirim bacişkolatalarım sizleri ve yeğenlerimi öperim

Masallah canim sizeee... Imrendim su an cunku biz esimle hic vakit geciremiyoruz haftasonlarida calisiyor

Allah yardimcin olsun canim benim

Masallah kargo ne çabuk geliyor.bende sanırım maymun adası alacam.
Tekmele oyna da çok güzel ama biraz pahalı.
Canim bende tekmele oyna almayi dusunuyordum tuzlu geldi ama maymun adasida bana gore ayni islevi goruyo :) maymunu asagiya takiyorum ayak ucuna cinar vurdukca caliyo caldikca cinar ucuyo :)

kizlar hem bebekleribizi uyutmaya hem spor yapmaya yarayan super bi hareket buldum oğlumu bebek arabasina koyuk salonda on adim ileri on adim geri gidiyorum kosarak hic durmadan 15 dk da uyuyo ben de super terliyorum ahhh anne olmakk ahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…