- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.201
Hastaneyi de bilmiyorum canim:/Cnm sada hastanesinde ebru hanım.
Sana bayağı uzak cnm.menemene giderken.Hastaneyi de bilmiyorum canim:/
Evet ama ben ona gore ayarladim rahat vuruyoAslında arada çok fark yok ama zaten tekmeleme kısmı kuvvet istiyormuş
Şimdi yok diyeceğim sonra lazım olur alırım kesinKızlar soğuk buhar makinesi almayı düşünüyor musunuz.
Tekmeleme yeri iyi deil diye okudum ben onu canjm ama yani sert wurma gerektiriomusMasallah kargo ne çabuk geliyor.bende sanırım maymun adası alacam.
Tekmele oyna da çok güzel ama biraz pahalı.
Yeğenlerimin doktoru vardı canım bebeği soyar her yerini inceler dinler bakardı bebeği çıplak tartardi sonra kendisi oynardı bebekle neleri yapıp yapamadığına kendisi bakardı kaka çiş durumunu sorardı boy kilo ölçümü yapar bebek için yapılabilecek eğitimleri anlatırdı ay ay ve aşıları kontrolleri anlatırdı adam baya ilgiliydi yani benim gittiğim boy kilo bakıyorum kiloya kıyafetle bakıyo mesela sonra var mı bi sıkıntı diyor ben anneyim ve ilk bebeğim sıkıntı varsa anlayamayabilirim ya da yoksa abartabilirim biraz da doktor anlamalı bebeğin hal ve tavrından durumunu işte aradığım doktor bu ama bunu bulmak da zor :/
Kisin lazım olucak kalorifer acilincaSana bayağı uzak cnm.menemene giderken.
Her bebekte olmuyo sanirim.umarim sizde hic olmaz yaSenin bebiş de uyku gerilemesi bu şekilde olduysa bizim hiç uyumayan bebeler napacak acaba:)))
Benimki de 3 bucuk aylik. Ins kalici bisey degildir yaCanim ne kadarlik bebegin ? Netten arastirdim 4.ayda uyku gerilemesi yasarmis bazi bebekler ve bu durum diger durumlar gibi (dis cikarma hasta olma vs.) kolayca atlatilmiyomus.onumuzdeki hafta 4.ayimjz bitiyo bizim.bircok anne bu donemde ayni seyleri yasamis.suan bir arkadasimda ayni durumda
Insallah kuzumBenimki de 3 bucuk aylik. Ins kalici bisey degildir ya
Kızlar soğuk buhar makinesi almayı düşünüyor musunuz.
Var cnm ben de gecmezse pazartesi basliycam antibiyotiğeB3nim o canın kusura bakma gec gördüm ama ben antibiyotik kullandım sık sık emzir ve sag birde ilik duş ben çok ateslenmistim sen de de var mi
Çıkarıyordur ama sancılı ağrılı olabilir kuzumAnlamadım ki bende canım çıkarıyor sanki gazını ama
BiZde yaradı canimmKusma sorunu yasayan anneler gaviscon ise yaradi mi?
Masallah canim sizeee... Imrendim su an cunku biz esimle hic vakit geciremiyoruz haftasonlarida calisiyor
Sağlık ocağında ben soyuyorumanladım canım o zaman ben şanslıyım ya bizim doktor senin anlattığın gibi, ama sağlık ocağına götürüyorum dediğin gibi kıyafetle tartıyorlar ilgi alaka sıfır ben artık götürmüyorum numaramı verdim arıyorlar telefondan söylüyorum kilo boyunu
ben de kızıma sarıyorum hasta mı iyi mi ay öksürdü ay gözünü kırpıştırdı ay dudağını büzdüBir de ben evde oturunca kocaya sariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?