2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bu arada ultrason mideye yada refluye ozel yapilmadi genel batin ultrasonu yaptilar sadece

saklama posetini hep ayni marka mi kullandiniz?ben bastan beri lansinoh poseti kullaniyorum.arada kizimi anneme birakinca dolaptan veriyoruz hicbir sorun yasamadik

Senin kullandigin ilac ilk kullandigin gunden beri etki etti mi? Ben 3 gundur gaviscon kullaniyorum da hala kusuyo
İlk kullandığım gün etki etti diyemem canım düzenli kullanmaya başlayınca 3gün sonra falan yavaş yavaş azalmaya başladı sonra baya azaldı canım şimdi daha iyi ben önceden beslendikten sonra 2 saat neredeyse altını alamıyordum yatırıp salliyamiyordum hemen çıkartıyordu şimdi yapabiliyorum bunlari

Merhabalar. Bende kızlara bahsetmiştim. Benim.kızım içmedi buzluktaki sütleri. Eşim ve ben saklama koşullarına çok dikkat ettik.bir problem. Yok o konu da ancak süt çok ağır kokuyor.bildiğin buzluk kokuyordu.kızım da içmedi zaten hepsini dökmek zorunda kaldım. Hatta ben mama ile karıştırıp verdim tadı değişsin diye.2 kez içti ama o gün çok ağladı. Sebebi o sütten mi bilmiyorum bende döktüm gerisini.nette bu şekilde yazana rastladım. Aynı bilmiyorum gibi kokuyor demişti.

D daisy26 canım ben de 5 Ekimde çalışmaya başladım ama malesef oğlum sağdığım sütü içmiyor. İster buzluktan olsun ister aynı gün sağmış olayım içtiğinin daha fazlasını kusuyor.

Ben öğretmenim ve evim okula yakın. 2 saatte bir eve gelip emziriyorum. Şuan ek gıda için 4 ayin dolmasını bekliyorum. Çalıştığım günler 1 oğunlugune mama verecegim. Bu şekilde çok zorlandim çünkü...

saklama posetini hep ayni marka mi kullandiniz?ben bastan beri lansinoh poseti kullaniyorum.arada kizimi anneme birakinca dolaptan veriyoruz hicbir sorun yasamadik
Ben birkac marka denedim
Lansinoh
Milkway
Baby&me enaz koku baby&me de ama onlar daha taze enson onu aldim cunku en eskisi 20 gunluk onda cok az koku var. Taze sütun tadi da onlaea benziyor ama onlar daha kotu kokuyor.

Kızlar soğuk buhar makinesi almayı düşünüyor musunuz.
Ben dusunuyorum almayi benim oglan sabah tikanmis nefes alamaz bir sekilde huzursuzlanarak kalkiyo odayi sabahtan aksama kadar havalandirsamda gece yeterli gelmiyo kisin dahada yetersiz olacak

Off ben oğlumu 2 yasina kadar emzirdim çalışmadım ama suan calismak zorundayım hem sirketimin bana ihtiyaci var hem benim paraya oglumu ozel okula gonderiyorum çünkü...
Yarindan itibaren taze sut sagip icirecegim alistirmak icin daha once içmişti çünkü.
Bende is güvenliği uzmanıyım oglen arasi gidecegim ve musait olsukca da giderim isim rahat ama bir yere kadar tabi...
Allah kolaylik versin hepimize.

Inşallah senin bebisin alışır canim ya iyi düşünmüşsün şimdiden alıştırma isini. Cumleten Allah yardımcımız olsun..

Buzdolabimi degistirdim sirf sutlerim kokmasin diye oglum da da cok sutum vardi aktigi icin de sag buzluga koy dedi oglum da icmedi. Yeni buzdolabi aldim birde kapali rafinda baska hicbirsey yok orda ama yine de kokuyor. Bir de sagar sagmaz hemen koydum ki anlamadim bu kadar sut ne olacak icim acıdı

Inşallah senin bebisin alışır canim ya iyi düşünmüşsün şimdiden alıştırma isini. Cumleten Allah yardımcımız olsun..
40 indan sonra taze sut verdim aldi ondan sonra cok uğraşmadım. Zaman daralinca tekrar deneyeyim dedim kayinvalidem bakacak onun icin herşeyi cozmus olmaliyim bakamiyorum eemesi için...
Artik gunduzleri 1 biberon bir meme seklinde gidecek ne yapalım.
Allah yavrularimiza saglik versin de

Kizlar benim tospik bir eli yerde bir eli havada kalkmaya calisiyo kafasini pusette 5cm kaldiriyo ilk yaptiginda iki elini tutup hafif cekiyo gibi yaptim kendini one cekti bende cok sevindim aferin ogluma aslan oglum nasilda kalkti diye sevinince simdi nezaman elini tutsam basini kendini kaldirmaya calisiyor buda benim cok hosuma gidiyor Allahim her yaptigi yeni seye cocuklar gibi sevinecegim galiba

Kusuyor Can'ım ama daha az her gun kusuyordu mutlaka 2 gündür oh kusmuyor dedim sana yazdıktan sonra yedigini olduğu gibi kustu oyyyy oyyyyy psikolojim alt üst... Az az kusuyorsa sıkıntı etme canim ya
Olsun ya 2 gun kusmamasi bile cook buyuk nimet. Benimki gunun her saati kusuyor. Bi saat kusmasa seviniyorum o derece.
Hamileyken bana doktor midesinde genisleme var demisti. 2 bucuk aylikken ultrason cekildi. Bu sefer bobreklerinde genisleme var dediler. Bununla bi ilgisi olabilir mi ki kusmasi?

Insallah oglumda da ise yarar. Kisa girmeden su kusmalarindan kurtulabilsek cok iyi olacakti. Yakasi hep islak. Hasta olcak yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…