- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.241
Bu arada ultrason mideye yada refluye ozel yapilmadi genel batin ultrasonu yaptilar sadeceCanim şöyle bir deneme yaptim
2 aylik 1 aylik ve 10 gunluk 3 sutu birde ayni anda sağdigim sütü bekleyen süt daha da aci ve kokulu aslinda hepsinin özünde o sevimsiz tat var taze süt te bile ... bu bebekler neyini sevipte iciyor cidden anlamadim
saklama posetini hep ayni marka mi kullandiniz?ben bastan beri lansinoh poseti kullaniyorum.arada kizimi anneme birakinca dolaptan veriyoruz hicbir sorun yasamadikCanim şöyle bir deneme yaptim
2 aylik 1 aylik ve 10 gunluk 3 sutu birde ayni anda sağdigim sütü bekleyen süt daha da aci ve kokulu aslinda hepsinin özünde o sevimsiz tat var taze süt te bile ... bu bebekler neyini sevipte iciyor cidden anlamadim
İlk kullandığım gün etki etti diyemem canım düzenli kullanmaya başlayınca 3gün sonra falan yavaş yavaş azalmaya başladı sonra baya azaldı canım şimdi daha iyi ben önceden beslendikten sonra 2 saat neredeyse altını alamıyordum yatırıp salliyamiyordum hemen çıkartıyordu şimdi yapabiliyorum bunlariSenin kullandigin ilac ilk kullandigin gunden beri etki etti mi? Ben 3 gundur gaviscon kullaniyorum da hala kusuyo
Canim az az sık sık emzirmeyi denedin miBu arada ultrason mideye yada refluye ozel yapilmadi genel batin ultrasonu yaptilar sadece
Benim esim 12 kardesler bana diyo ki annem bize bir alirdi 5 yasina kadar giyerdik :) yani daha ne diyeyim ben bu adama :)Aynen ya sanki 5 tane çocuk büyütmüş çok biliyor gerekli gereksizi
Ben de var kullanmayı düşünüyorumKızlar soğuk buhar makinesi almayı düşünüyor musunuz.
Arkadaşlar merhabalar... sorunlarımı çözemeyince birde aynı ayda doğan bebeklerin annelerine danışayım istedim...
Birden fazla sorunum var bildiklerinizi yada fikriniz olanları cevaplarsaniz cok memnun olurum... 28 Temmuz da normal doğum la 3770 gr doğurdum kizimi... 5 yaşında da bir oğlum var... güya tecrübeli bir anneyim... ama her cocukta ayri dert...
1- kizim doğduğu günden beri kusuyor.. motilium, gaviscon, sap simpleks, bio gaia, laktazm damla kisacasi düzenli olarak kullanmadığım sey kalmadı., oğlumda cok kustu ve bunların hicbirini kullanmadığım icin hepsini denedim ama ne çare emdiği gibi kusuyor... en son süt alerjisi olabilir diye dr süt diyeti yaptirdi bana 10 gun cok sıkı diyet yaptım ama yine değişen hicbirsey yok malesef kusmaya bunlara rağmen çözüm bulan var mi?
2-çok şükür cok fazla sütüm var (ilk gebelikten once prolaktin dusurmek icin hap kullandim hamile kalamiyordum hormonal yani) 10.gunden beri sagiyorum nerdeyse 8 lt süt var buzlukta cok dikkat ettim hemen buzluga attim hic bekletmeden, farklı posetler kullandım ve bugün ise baslayincaya kadar devir etsin diye vermeye başlayayım dedim ama kizim almiyor çünkü çok kötü kokuyor her poşetten numune açtım hepsi kokuyor ve 1 kasimda ise baslamak zorundayim ilk gün bu sütleri icmezse ne yapacağım bilmiyorum??? Benimle ayni durumda olup bebeği o sütü icen var mi?
3-2 aylik kontrolde boyu 57.5 kilosu 5850gr geldi dr kilo alimi son ay 900 gr diye az buldu sizde durumlar nasil?
Çok uzattım hakkınızı helal edin
Azalir insallah canim.Bizim gazimiz falan azalmadı. Yine gazliyiz
Canim emmiyor az az sık sık. Acikmadan agzini acmiyor doymadan da birakmiyor. Bakalim tekrar laktazm damla aldim o sanki biraz olsun azaltmıştıCanim az az sık sık emzirmeyi denedin mi
Ben birkac marka denedimsaklama posetini hep ayni marka mi kullandiniz?ben bastan beri lansinoh poseti kullaniyorum.arada kizimi anneme birakinca dolaptan veriyoruz hicbir sorun yasamadik
Ben dusunuyorum almayi benim oglan sabah tikanmis nefes alamaz bir sekilde huzursuzlanarak kalkiyo odayi sabahtan aksama kadar havalandirsamda gece yeterli gelmiyo kisin dahada yetersiz olacakKızlar soğuk buhar makinesi almayı düşünüyor musunuz.
D daisy26 canım ben de 5 Ekimde çalışmaya başladım ama malesef oğlum sağdığım sütü içmiyor. İster buzluktan olsun ister aynı gün sağmış olayım içeriğinin daha fazlasını kusuyor.
Ben öğretmenim ve evim okula yakın. 2 saatte bir eve gelip emziriyorum. Şuan ek gıda için 4 ayin dolmasını bekliyorum. Çalıştığım günler 1 oğunlugune mama verecegim. Bu şekilde çok zorlandim çünkü...
Off ben oğlumu 2 yasina kadar emzirdim çalışmadım ama suan calismak zorundayım hem sirketimin bana ihtiyaci var hem benim paraya oglumu ozel okula gonderiyorum çünkü...
Yarindan itibaren taze sut sagip icirecegim alistirmak icin daha once içmişti çünkü.
Bende is güvenliği uzmanıyım oglen arasi gidecegim ve musait olsukca da giderim isim rahat ama bir yere kadar tabi...
Allah kolaylik versin hepimize.
Buzdolabimi degistirdim sirf sutlerim kokmasin diye oglum da da cok sutum vardi aktigi icin de sag buzluga koy dedi oglum da icmedi. Yeni buzdolabi aldim birde kapali rafinda baska hicbirsey yok orda ama yine de kokuyor. Bir de sagar sagmaz hemen koydum ki anlamadim bu kadar sut ne olacak icim acıdıMerhabalar. Bende kızlara bahsetmiştim. Benim.kızım içmedi buzluktaki sütleri. Eşim ve ben saklama koşullarına çok dikkat ettik.bir problem. Yok o konu da ancak süt çok ağır kokuyor.bildiğin buzluk kokuyordu.kızım da içmedi zaten hepsini dökmek zorunda kaldım. Hatta ben mama ile karıştırıp verdim tadı değişsin diye.2 kez içti ama o gün çok ağladı. Sebebi o sütten mi bilmiyorum bende döktüm gerisini.nette bu şekilde yazana rastladım. Aynı bilmiyorum gibi kokuyor demişti.
40 indan sonra taze sut verdim aldi ondan sonra cok uğraşmadım. Zaman daralinca tekrar deneyeyim dedim kayinvalidem bakacak onun icin herşeyi cozmus olmaliyim bakamiyorum eemesi için...Inşallah senin bebisin alışır canim ya iyi düşünmüşsün şimdiden alıştırma isini. Cumleten Allah yardımcımız olsun..
Evet ama su veriyorum ne kadar içmesineHadi yaa. Her bebege göre değişiyor demek kizor olmuştur üzüldüm valla. Bebis sadece anne sütü mu alıyor?
Olsun ya 2 gun kusmamasi bile cook buyuk nimet. Benimki gunun her saati kusuyor. Bi saat kusmasa seviniyorum o derece.Kusuyor Can'ım ama daha az her gun kusuyordu mutlaka 2 gündür oh kusmuyor dedim sana yazdıktan sonra yedigini olduğu gibi kustu oyyyy oyyyyy psikolojim alt üst... Az az kusuyorsa sıkıntı etme canim ya
Insallah oglumda da ise yarar. Kisa girmeden su kusmalarindan kurtulabilsek cok iyi olacakti. Yakasi hep islak. Hasta olcak yavrumİlk kullandığım gün etki etti diyemem canım düzenli kullanmaya başlayınca 3gün sonra falan yavaş yavaş azalmaya başladı sonra baya azaldı canım şimdi daha iyi ben önceden beslendikten sonra 2 saat neredeyse altını alamıyordum yatırıp salliyamiyordum hemen çıkartıyordu şimdi yapabiliyorum bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?