2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım saklama poşetini sarıp bir de dondurma kabına koyup öyle saklasan? Dondurma kabı buzluğun o keskin kokusunun önüne geçiyor ya, belki o şekilde rahat alır

Benim esim 12 kardesler bana diyo ki annem bize bir alirdi 5 yasina kadar giyerdik :) yani daha ne diyeyim ben bu adama :)
yani kim aşırı bollukta büyüdü ki sonuçta Türkiyenin belli bir standardı var ama şimdi imkanlar daha fazla insan kendi yapamadığını giyemediğini çocuğunda görmek istiyor. Zaten çocuk şimdi ne anlasın neler giymiş hangi oyuncaklar alınmış biraz anne-baba olarak kendimizi tatmin ediyoruz aslında. Onlar da ilerde fotoğraflardan görürler artık :) Anne olarak herşeyin güzeli olsun evladımızda istiyoruz.

Ben anlamıyorum bu işten ama sağar sağmaz hemen koyduğunuz için olabilir mi? Sonuçta yemeği bile oda sıcaklığına gelmeden dolaba koymuyoruz ekşimesin diye

Benim oğluşta yapıyor karın kaslarını yavaş yavaş çalıştırmaya başlıyorlar. Böylece gaz sorunları da biter :)

Canim cozumu soyle buldum.gece o uyanmadan uyanip emzirmeyi planladim.uyanirsa iyice ayiliyo cunku.11 de emzirdim daha sonra 3 te kalkiyo geneldr bende 2 ye saat kurdum.kalkip emzirdim yatiyodu hala.aciktigi icinde guselce emdi.sonra 3 bucuga kurdum ne olur ne olmaz diye.o saatte emmedi bir turlu acikmamisti cunku.bende zorlamadim uyanmasin diye sonra yattim.kalktim saat 6 olmus :) berin hala uyuyodu emzirdim tekrar en son 7 bucukta kalkti gunumuz basladi boylelikle :) eger tek seferlik degilse boyle ise yarayacak gibi.

Bu arada emin misin dis cikardigina? Nerden anladin canim?

Teşekkürler canım ilk ay saat 6dan sonra ağlamaya vbaslardi doktora götürdük gaz dedi kolik demedi kimse hala ağlıyor gazını çıkartıyorum ama yetmiyor demekti ilaç da kullanıyorum bakalım doktoru değiştireceğim o ne diyecek. Geceleri uyurken emiyor şükür ama akşamüstü genelde böyle reddetme yaşıyoruz yediğim bi şey sütü etkileDi mi diye düşünüyorum bazen çünkü ağzına süt geldiği anda canı yanmış gibi agliyo

Canım saklama poşetini sarıp bir de dondurma kabına koyup öyle saklasan? Dondurma kabı buzluğun o keskin kokusunun önüne geçiyor ya, belki o şekilde rahat alır
Tupper in buzluk kabina koymuştum canim sonra cogalinca hepsini birlikte 2 kat buzdolabi posetine koydum ama eskiyen kokuyor. 20 günlük olan onlar kadar kokmuyor mesela

Kızlar benim bebeğim sadece anne sütü alıyo altı ay su dahi vermeyin diyolar ya ben su hiç vermedim yanlıs mı yapıyorum vermelimiyim sizce sizler veriyomusunuz

Canim benim oglumda bu aylarda aynisini yapmisti o zamanki dr bana gece cok sik emzir yarim saatte bir emzir alistirana kadar demişti. Bende oyle yaptim ve sonra 2 yaşına kadar emdi çılgınlar gibi

Canim benim oglumda bu aylarda aynisini yapmisti o zamanki dr bana gece cok sik emzir yarim saatte bir emzir alistirana kadar demişti. Bende oyle yaptim ve sonra 2 yaşına kadar emdi çılgınlar gibi
Canim bizim sorunumuz emmeme degil aslinda.cok guzel olan gece uykumuzun biranda bozulmasi.aksam 7 bucuktan sabah 7 ye kadar uyurdu kizim.tabi 3 kez emiyi o zaman diliminde.kendi uyandigi zamanda emer uyurdu.2 3 gundur geri uyumak istemiyodu gunduz oldugu gibi seslenip konusmak istiyo.tekrar uyumasi birkac saatimi aliyodu.o yuzden bende o uyanmadan emzirmeyi deneyeyim yine aymisi olacakmi dedim.dun gece ise yaradi bakalim bu gece nasil olacak

Benim oglumda kafa kaldırıyor, dönüyor eller ayaklar çok hareketli bu sabahta ayaklarını tutuyordu Yakinda emekler hiç sasirmam

Emira SY calismaya başladın mi,bebişe kim bakıyor nasıl gidiyor canim

Başladım canım. Korktuğum kadar zor olmadı elhamdülillah. Derse odaklanamam oğlumu dusunmekten diyordum ama öyle olmadı çok şükür :) şimdilik tek sorun sağdığım sütü içmiyor, 20 ml içse daha fazlasını kusuyor. O yüzden 2 saatte bir eve gidip emziriyorum. Sağolsun müdürüm anlayışlı biri, boş dersleri ona göre ayarladı. Yine de günde 3-4 kere eve gidip gelmek çok yorucu oldu. Bir de bunun yagmuru-karı var... En azından günde 1 öğün ek gıda vereceğiz sanırım. Simdilik kız kardeşim bakıyor. Daha sonra kayinvalidem ve kayinpederim gelecek inşallah.

Kızlar benim bebeğim sadece anne sütü alıyo altı ay su dahi vermeyin diyolar ya ben su hiç vermedim yanlıs mı yapıyorum vermelimiyim sizce sizler veriyomusunuz

Canım, benim oğlum yazın en sıcak günlerinde dogdu. Ben yine de ihtiyaç hissetmedim, vermedim. Bir iki kere dudakları çok kurumuştu 1 çay kaşığı kaynamış soğumuş su verdim anında kustu. Ben de susadığını düşününce emzirdim :) şimdi havalar da soğudu. Artık hiç ihtiyaç olmaz.

D daisy26 ben de sagar sagmaz buzluga koydum.3 4 seferdir kullaniyoruz buzluktaki sutlerden.senin neden oyle oldu bilemedim canim ya.

Scss2016 ben mamayi ogun olarak verdigin zamanlarda veriyordum yazin.simdi mama cok vermedigim icin aklima gelirse biraz veriyorum haftada 1 2.cok kustugu icin agzini temizliyor

Ayy benim oglumda Çılgınlar gibi 2 yaşına kadar emsin

Emira SY canım çok sevindim emme olayını da Allahın izniyle halledersiniz düzen tam otursun.güvendiği birine emanet etmene iyi olmuş Allah yar ve yardımcınız olsun canım

Inşallah canım. Allah razı olsun :) kınalı kuzuna ve sana öpücükler

Ek gidaya nezaman baslayacaksiniz benin kizim beni emmiyor 30 ekimde 4 aya girecegiz yavas yavas yogurt yatirmaya baslayim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…