- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.261
Canım saklama poşetini sarıp bir de dondurma kabına koyup öyle saklasan? Dondurma kabı buzluğun o keskin kokusunun önüne geçiyor ya, belki o şekilde rahat alırBuzdolabimi degistirdim sirf sutlerim kokmasin diye oglum da da cok sutum vardi aktigi icin de sag buzluga koy dedi oglum da icmedi. Yeni buzdolabi aldim birde kapali rafinda baska hicbirsey yok orda ama yine de kokuyor. Bir de sagar sagmaz hemen koydum ki anlamadim bu kadar sut ne olacak icim acıdı
Benim esim 12 kardesler bana diyo ki annem bize bir alirdi 5 yasina kadar giyerdik :) yani daha ne diyeyim ben bu adama :)
Ben anlamıyorum bu işten ama sağar sağmaz hemen koyduğunuz için olabilir mi? Sonuçta yemeği bile oda sıcaklığına gelmeden dolaba koymuyoruz ekşimesin diyeBuzdolabimi degistirdim sirf sutlerim kokmasin diye oglum da da cok sutum vardi aktigi icin de sag buzluga koy dedi oglum da icmedi. Yeni buzdolabi aldim birde kapali rafinda baska hicbirsey yok orda ama yine de kokuyor. Bir de sagar sagmaz hemen koydum ki anlamadim bu kadar sut ne olacak icim acıdı
Benim oğluşta yapıyor karın kaslarını yavaş yavaş çalıştırmaya başlıyorlar. Böylece gaz sorunları da biter :)Kizlar benim tospik bir eli yerde bir eli havada kalkmaya calisiyo kafasini pusette 5cm kaldiriyo ilk yaptiginda iki elini tutup hafif cekiyo gibi yaptim kendini one cekti bende cok sevindim aferin ogluma aslan oglum nasilda kalkti diye sevinince simdi nezaman elini tutsam basini kendini kaldirmaya calisiyor buda benim cok hosuma gidiyor Allahim her yaptigi yeni seye cocuklar gibi sevinecegim galiba
Sonrasında gaz çıkarmıyor ama canım düzeliyor ne hikmetse :/midede gaz vardır belki canım
Canim cozumu soyle buldum.gece o uyanmadan uyanip emzirmeyi planladim.uyanirsa iyice ayiliyo cunku.11 de emzirdim daha sonra 3 te kalkiyo geneldr bende 2 ye saat kurdum.kalkip emzirdim yatiyodu hala.aciktigi icinde guselce emdi.sonra 3 bucuga kurdum ne olur ne olmaz diye.o saatte emmedi bir turlu acikmamisti cunku.bende zorlamadim uyanmasin diye sonra yattim.kalktim saat 6 olmus :) berin hala uyuyodu emzirdim tekrar en son 7 bucukta kalkti gunumuz basladi boylelikle :) eger tek seferlik degilse boyle ise yarayacak gibi.canım başta düzeni nasıl kurduysan şimdi de tekrar kuracaksın sen yaparsın eminim.
deniz de iki gündüz günde iki kere çılgınlar gibi ağlıyor emmiyor da.sakinleştirip uyutuyorum yarım saat sonra hiçbirşey olmamış gibi kalkıp emiyor. neler oluyor anlamıyorum. bi fikrim var ama annem mümkün değil diyor. denizin alttan bir dişi çıkıyor galiba...
Teşekkürler canım ilk ay saat 6dan sonra ağlamaya vbaslardi doktora götürdük gaz dedi kolik demedi kimse hala ağlıyor gazını çıkartıyorum ama yetmiyor demekti ilaç da kullanıyorum bakalım doktoru değiştireceğim o ne diyecek. Geceleri uyurken emiyor şükür ama akşamüstü genelde böyle reddetme yaşıyoruz yediğim bi şey sütü etkileDi mi diye düşünüyorum bazen çünkü ağzına süt geldiği anda canı yanmış gibi agliyoCanim bahsettiğin problem bizde nerdeyse 1 aydır var. Başlarda bende çok üzülüyordum nedenini bulmaya çalıştım. Emzik mi sutum mu vs diye. Artık alıştım. Kolik bebekler en çok 2 2.5 aylıkken huzursuzlanirmis. Bebekler büyüme döneminde dikkatleri daha çabuk dagilabilrmis. Sessiz ve Los ortam da dene dedi doktoru ama daha gerek duymadım. Nette araştıriken bi doktorun yazısında üzülmeyin hiç bir canlı kendini aç bırakmaz lafına rastladım biraz rahatladım. Sonunda anladım. Artık bilinçleniyorlar, ne zaman ne istediklerini biliyorlar. Mesala benim kızım akşam üstleri ve gece yatmadan once nadiren gündüzleri de acikmadan asla göğsümu almıyor. Ac olduğunu anladigim da dediğin gibi poposuna vurarak pispisledigimde biraz niza yaptıktan sonra alıyor. Ama uykusu varsa mesala emzik le uyumak istiyor kesinlikle reddediyor. Veriyorum emzigi uyuyor yarım saat sonra fln uyanıp kendi isteyerek emiyor. Her uykudan uyandığında mutlaka emiyor. Geceleri acıktıginda meslala artık alıştığım için o daha aglamadan mirildandiginda uyanıyorum gözünü hiç açmadan güzel emiyor ve uyuyor. Bu düzene de alıştık baya. O yüzden hiç sıkma canini başta panikliyor insan ama illa ki bi çözüm bulunuyor. Emmeye bişey yapamayız o biraz anne bebek iliskisi demişti doktoru. O seni sen onu anlamaya başladığında bu soruna rağmen emmensinin bi yolu bulunuyor
Bide öyle deneyeyim bakalim canim...Ben anlamıyorum bu işten ama sağar sağmaz hemen koyduğunuz için olabilir mi? Sonuçta yemeği bile oda sıcaklığına gelmeden dolaba koymuyoruz ekşimesin diye
Tupper in buzluk kabina koymuştum canim sonra cogalinca hepsini birlikte 2 kat buzdolabi posetine koydum ama eskiyen kokuyor. 20 günlük olan onlar kadar kokmuyor meselaCanım saklama poşetini sarıp bir de dondurma kabına koyup öyle saklasan? Dondurma kabı buzluğun o keskin kokusunun önüne geçiyor ya, belki o şekilde rahat alır
Canim benim oglumda bu aylarda aynisini yapmisti o zamanki dr bana gece cok sik emzir yarim saatte bir emzir alistirana kadar demişti. Bende oyle yaptim ve sonra 2 yaşına kadar emdi çılgınlar gibiCanim cozumu soyle buldum.gece o uyanmadan uyanip emzirmeyi planladim.uyanirsa iyice ayiliyo cunku.11 de emzirdim daha sonra 3 te kalkiyo geneldr bende 2 ye saat kurdum.kalkip emzirdim yatiyodu hala.aciktigi icinde guselce emdi.sonra 3 bucuga kurdum ne olur ne olmaz diye.o saatte emmedi bir turlu acikmamisti cunku.bende zorlamadim uyanmasin diye sonra yattim.kalktim saat 6 olmus :) berin hala uyuyodu emzirdim tekrar en son 7 bucukta kalkti gunumuz basladi boylelikle :) eger tek seferlik degilse boyle ise yarayacak gibi.
Bu arada emin misin dis cikardigina? Nerden anladin canim?
Canim bizim sorunumuz emmeme degil aslinda.cok guzel olan gece uykumuzun biranda bozulmasi.aksam 7 bucuktan sabah 7 ye kadar uyurdu kizim.tabi 3 kez emiyi o zaman diliminde.kendi uyandigi zamanda emer uyurdu.2 3 gundur geri uyumak istemiyodu gunduz oldugu gibi seslenip konusmak istiyo.tekrar uyumasi birkac saatimi aliyodu.o yuzden bende o uyanmadan emzirmeyi deneyeyim yine aymisi olacakmi dedim.dun gece ise yaradi bakalim bu gece nasil olacakCanim benim oglumda bu aylarda aynisini yapmisti o zamanki dr bana gece cok sik emzir yarim saatte bir emzir alistirana kadar demişti. Bende oyle yaptim ve sonra 2 yaşına kadar emdi çılgınlar gibi
Benim oglumda kafa kaldırıyor, dönüyor eller ayaklar çok hareketli bu sabahta ayaklarını tutuyorduYakinda emekler hiç sasirmam
Emira SY calismaya başladın mi,bebişe kim bakıyor nasıl gidiyor canim
Kızlar benim bebeğim sadece anne sütü alıyo altı ay su dahi vermeyin diyolar ya ben su hiç vermedim yanlıs mı yapıyorum vermelimiyim sizce sizler veriyomusunuz
Canim benim oglumda bu aylarda aynisini yapmisti o zamanki dr bana gece cok sik emzir yarim saatte bir emzir alistirana kadar demişti. Bende oyle yaptim ve sonra 2 yaşına kadar emdi çılgınlar gibi
Ayy benim oglumda Çılgınlar gibi 2 yaşına kadar emsin
Emira SY canım çok sevindim emme olayını da Allahın izniyle halledersiniz düzen tam otursun.güvendiği birine emanet etmene iyi olmuş Allah yar ve yardımcınız olsun canım
Gölcük konak hastanesi savaş beyi öneririm canım :)Kizlar izmitte onerebileceginiz cocuk doktoru var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?