- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.281
Izmit merkezde onerebilecegin doktor yok muGölcük konak hastanesi savaş beyi öneririm canım :)
Kilo alımı nasıl canimm iyiyse sıkıntı etme beslenmek istiyormu peki surekliOlsun ya 2 gun kusmamasi bile cook buyuk nimet. Benimki gunun her saati kusuyor. Bi saat kusmasa seviniyorum o derece.
Hamileyken bana doktor midesinde genisleme var demisti. 2 bucuk aylikken ultrason cekildi. Bu sefer bobreklerinde genisleme var dediler. Bununla bi ilgisi olabilir mi ki kusmasi?
acı bademde tarkan ağasoy konak hastanesinde musa bostancıoğlu musa beye ben gittim memnun kaldım çok ilgili Tarkan beyide çok duydumIzmit merkezde onerebilecegin doktor yok mu
Yok kız hazır büyümüş daha güzel :)Kız sen bu gidişle gelini alıp büyüteceksin sanırım
ben de öyle yapıyorum saat kurmuyorum da kafasını sağa sola sallıyo deniz acıkınca uykusunda meme arıyor ben de hemen kalkıp emziriyorum. annelik işte eşim sesleniyor duymuyorum kızım kafasını oynatınca duyuyorum...Canim cozumu soyle buldum.gece o uyanmadan uyanip emzirmeyi planladim.uyanirsa iyice ayiliyo cunku.11 de emzirdim daha sonra 3 te kalkiyo geneldr bende 2 ye saat kurdumkalkip emzirdim yatiyodu hala.aciktigi icinde guselce emdi.sonra 3 bucuga kurdum ne olur ne olmaz diye.o saatte emmedi bir turlu acikmamisti cunku.bende zorlamadim uyanmasin diye sonra yattim.kalktim saat 6 olmus :) berin hala uyuyodu emzirdim tekrar en son 7 bucukta kalkti gunumuz basladi boylelikle :) eger tek seferlik degilse boyle ise yarayacak gibi.
Bu arada emin misin dis cikardigina? Nerden anladin canim?
Oooh çok şükür maşallah canım bizimde salı günü bakalım ne olacak bizde atlatırız inşallah ateşsiz yolsa eşimin dilinden kurtulamam aşılara bile karşıLittlestar canım asidan sonra ateslenme huysuzluk fln olmadı çok şükür atlattık darisi basina
Denize bak sen hızlı çıktı maşallahkızım diş çıkarıyor ne yapmalıyım bacılarrrr((
Kilo alimi iyi. Ama bu son gityigimizde 600 gr almisti.Kilo alımı nasıl canimm iyiyse sıkıntı etme beslenmek istiyormu peki surekli
Nasil anladin ki?kızım diş çıkarıyor ne yapmalıyım bacılarrrr((
Kasikla vurunca ses cikiyomus distenben de öyle yapıyorum saat kurmuyorum da kafasını sağa sola sallıyo deniz acıkınca uykusunda meme arıyor ben de hemen kalkıp emziriyorum. annelik işte eşim sesleniyor duymuyorum kızım kafasını oynatınca duyuyorum...
canım deniz ağlarken alt orta tarafta sivilce ucu gibi bir beyazlık gördüm. bi ark elinle kontrol et dedi ettim sert sert elime geliyor. bugün de anneme baktırdım evet diş dedi. çok erken ya napıcam bilmiyorum. kaşımayıı da bilmiyo ağlayınca ben kaşıyom sakinleşiyor.
Canim benim doktor su bile vermeyeceksin dedi. Sağlık ocağında ki hemşire de sadece anne sütü alan bebekler ateşlenmez dedi ama ilgisi var mıdır bilmiyorumEvet ama su veriyorum ne kadar içmesine
Aynen canimm cok guzel özetlemişsinyani kim aşırı bollukta büyüdü ki sonuçta Türkiyenin belli bir standardı var ama şimdi imkanlar daha fazla insan kendi yapamadığını giyemediğini çocuğunda görmek istiyor. Zaten çocuk şimdi ne anlasın neler giymiş hangi oyuncaklar alınmış biraz anne-baba olarak kendimizi tatmin ediyoruz aslında. Onlar da ilerde fotoğraflardan görürler artık :) Anne olarak herşeyin güzeli olsun evladımızda istiyoruz.
diş kaşıyıcı alıcam da tutmayı bile beceremiyor ki çok küçük daha...Denize bak sen hızlı çıktı maşallahDiş kaşıyıcı alsan canım onunla rahatlatırsın belki birde bir jel satılıyor eczane de rahatlatması için belki oda iyi gelir
canım ağzının alt tarafında sivilce ucu gibi beyaz uç çıkmış elimle yokladım sivri ve sert. anneme baktırdım diş dediNasil anladin ki?
Benim oglum da son zamanlarda emerken acitiyor dis olmasin
denerim bakalım elime geliyor sert sert ses de çıkarsa kesin diş o zamanKasikla vurunca ses cikiyomus disten
Fazla emiyor o zaman canim ondan kusuyordurKilo alimi iyi. Ama bu son gityigimizde 600 gr almisti.
Ne zaman versem emiyor doymak nedir bilmiyor sanirim. Bi bucuk 2 saate de acikiyor
Hayırlı olsun canım sen ateşini kontrol et gerisi önemli değil, daha küçük bol bol uyur geçer inşallahdenerim bakalım elime geliyor sert sert ses de çıkarsa kesin diş o zaman
denerim bakalım elime geliyor sert sert ses de çıkarsa kesin diş o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?