2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kilo alımı nasıl canimm iyiyse sıkıntı etme beslenmek istiyormu peki surekli

ben de öyle yapıyorum saat kurmuyorum da kafasını sağa sola sallıyo deniz acıkınca uykusunda meme arıyor ben de hemen kalkıp emziriyorum. annelik işte eşim sesleniyor duymuyorum kızım kafasını oynatınca duyuyorum...
canım deniz ağlarken alt orta tarafta sivilce ucu gibi bir beyazlık gördüm. bi ark elinle kontrol et dedi ettim sert sert elime geliyor. bugün de anneme baktırdım evet diş dedi. çok erken ya napıcam bilmiyorum. kaşımayıı da bilmiyo ağlayınca ben kaşıyom sakinleşiyor.

Kasikla vurunca ses cikiyomus disten

Aynen canimm cok guzel özetlemişsin

Denize bak sen hızlı çıktı maşallah Diş kaşıyıcı alsan canım onunla rahatlatırsın belki birde bir jel satılıyor eczane de rahatlatması için belki oda iyi gelir
diş kaşıyıcı alıcam da tutmayı bile beceremiyor ki çok küçük daha...
o jeller de 6 aydan önce kullanılmıyormuş yandık ki ne yandık

denerim bakalım elime geliyor sert sert ses de çıkarsa kesin diş o zaman

Canım Deniz dış mi çıkarıyor,bende bizim kuzuda supheleniyor um bazen hırslı bir şekilde eline yumuluyor eline oyuncak veriyorum direk ağıza götürüyor,ağzı oldukça salyalı, benimde annem sert olduğunu söyledi ama bizde daha beyazlık yok birde annem der ki güçlü çocukların dişleri erken çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…