- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.301
Ayy kuzum benim yaa inşallah kolaycacık çıkarır rahatlar ağladığında sen kaşısan canımdiş kaşıyıcı alıcam da tutmayı bile beceremiyor ki çok küçük daha...
o jeller de 6 aydan önce kullanılmıyormuş yandık ki ne yandık
son zamanlarda aşırı uyumaya başladı.Hayırlı olsun canım sen ateşini kontrol et gerisi önemli değil, daha küçük bol bol uyur geçer inşallah
Evet canım beyaz beyaz ucu çıkmış dişin. elini emerken kızartmış biraz. dişe denk gelmiş galiba. bide kaşıkla vurunca ses çıkacak mı bakalım onu denicem.salya ve eli ağza götürme şimdilerde başlarmış ama dişin çıkması bikaç ay sürermiş. bizimki baya baya uç verdi.Canım Deniz dış mi çıkarıyor,bende bizim kuzuda supheleniyor um bazen hırslı bir şekilde eline yumuluyor eline oyuncak veriyorum direk ağıza götürüyor,ağzı oldukça salyalı, benimde annem sert olduğunu söyledi ama bizde daha beyazlık yok birde annem der ki güçlü çocukların dişleri erken çıkar.
Evet canım beyaz beyaz ucu çıkmış dişin. elini emerken kızartmış biraz. dişe denk gelmiş galiba. bide kaşıkla vurunca ses çıkacak mı bakalım onu denicem.salya ve eli ağza götürme şimdilerde başlarmış ama dişin çıkması bikaç ay sürermiş. bizimki baya baya uç verdi.
ay çok duygulandım deniz çok güçlü gerçekten. şükürler olsun ameliyat da ertelendi 6.aya kadar yapıcaz demişti doktor ama şimdi baktı sıkıntı yok 6. ayda getirin bakalım kontrol edelim dedi.
Benim bebeğim ayın 13 ünde 3 aylık olacak sadece anne sütüyle besleniyor şükürler olsun ve ben de şu vermiyorum sütun ilk gelen sulu kısmından şu ihtiyacını karşılıyormusKızlar benim bebeğim sadece anne sütü alıyo altı ay su dahi vermeyin diyolar ya ben su hiç vermedim yanlıs mı yapıyorum vermelimiyim sizce sizler veriyomusunuz
Kıyamam ya yazık yavrum benim sen yerine kası annesi ayy sevesim geldi yaben de öyle yapıyorum saat kurmuyorum da kafasını sağa sola sallıyo deniz acıkınca uykusunda meme arıyor ben de hemen kalkıp emziriyorum. annelik işte eşim sesleniyor duymuyorum kızım kafasını oynatınca duyuyorum...
canım deniz ağlarken alt orta tarafta sivilce ucu gibi bir beyazlık gördüm. bi ark elinle kontrol et dedi ettim sert sert elime geliyor. bugün de anneme baktırdım evet diş dedi. çok erken ya napıcam bilmiyorum. kaşımayıı da bilmiyo ağlayınca ben kaşıyom sakinleşiyor.
Evet canım beyaz beyaz ucu çıkmış dişin. elini emerken kızartmış biraz. dişe denk gelmiş galiba. bide kaşıkla vurunca ses çıkacak mı bakalım onu denicem.salya ve eli ağza götürme şimdilerde başlarmış ama dişin çıkması bikaç ay sürermiş. bizimki baya baya uç verdi.
ay çok duygulandım deniz çok güçlü gerçekten. şükürler olsun ameliyat da ertelendi 6.aya kadar yapıcaz demişti doktor ama şimdi baktı sıkıntı yok 6. ayda getirin bakalım kontrol edelim dedi.
Bazı bebekler erken çıkarıyor. Arkadaşımın bebeği dişli doğdu hatta. İnşallah zahmetsiz atlatır. Ameliyata da gerek kalmaz inşallah.Evet canım beyaz beyaz ucu çıkmış dişin. elini emerken kızartmış biraz. dişe denk gelmiş galiba. bide kaşıkla vurunca ses çıkacak mı bakalım onu denicem.salya ve eli ağza götürme şimdilerde başlarmış ama dişin çıkması bikaç ay sürermiş. bizimki baya baya uç verdi.
Ne kadar emdigini bilmiyorum ki. Kac ml icmesi lazim bu ayda beb eklerin?Fazla emiyor o zaman canim ondan kusuyordur
Evet evet tam olarak aynı sorunları yaşıyoruz canım benim bebeğime 1. Ayında kolik bebek demişti doktoru. Ben artık bişeyin etken olduğunu düşünmüyorum. Bu bir süreç ve mutlaka geçecek. Sadece bu süreçte farklı yollar denemek gerek diye düşünüyorum :)Teşekkürler canım ilk ay saat 6dan sonra ağlamaya vbaslardi doktora götürdük gaz dedi kolik demedi kimse hala ağlıyor gazını çıkartıyorum ama yetmiyor demekti ilaç da kullanıyorum bakalım doktoru değiştireceğim o ne diyecek. Geceleri uyurken emiyor şükür ama akşamüstü genelde böyle reddetme yaşıyoruz yediğim bi şey sütü etkileDi mi diye düşünüyorum bazen çünkü ağzına süt geldiği anda canı yanmış gibi agliyo
Ay olur mu oda onların sağlığı sonuçta. Inşallah kolayca atlatirsiniz canım darısı başınaOooh çok şükür maşallah canım bizimde salı günü bakalım ne olacak bizde atlatırız inşallah ateşsiz yolsa eşimin dilinden kurtulamam aşılara bile karşı
Abimler de esnaf ve hiç tatilleri olmuyorEvet canim kendi isimiz o yuzden hic vaktimiz olmuyor bi seye
Ayyy diş mi maşaallahEvet canım beyaz beyaz ucu çıkmış dişin. elini emerken kızartmış biraz. dişe denk gelmiş galiba. bide kaşıkla vurunca ses çıkacak mı bakalım onu denicem.salya ve eli ağza götürme şimdilerde başlarmış ama dişin çıkması bikaç ay sürermiş. bizimki baya baya uç verdi.
Bizimki deBizim ki de 2 gündür elini boğazına kadar sokuyor nerdeyse.
kizim 30 haziran dogumlu.kasimda baslicam tattirmayaEk gidaya nezaman baslayacaksiniz benin kizim beni emmiyor 30 ekimde 4 aya girecegiz yavas yavas yogurt yatirmaya baslayim mi
gecen hafta baby plus aldim.3 fonksiyonlu.229tl.isimi gayet iyi goruyorKızlar ev tipi ana kucağı almaya karar verdim.geç kalmış sayılmam di mi kullanabilirim.çok pahalı bir şey olmasını istemiyorum.
Kullananlar varsa modelini söyler misiniz
Çünkü artık yatmak istemiyor.
Canimm her bebek farklı ama fazla emiyorsa onu kusuyordur bence iştahlı diyorsun cok şükür kusup emiyorsa problem yok .. Benim oglum gibi hem iştahsız hem kusan bir bebek olsaydi ya ne yapardın acaba :)))Ne kadar emdigini bilmiyorum ki. Kac ml icmesi lazim bu ayda beb eklerin?
Canim bizim doktor kilosunun %10 u kadar gunluk gida mama ya da sut almasi gerekir dedi. 6 kg sa 600ml alacak mis. Tabi emzirirken bunu hesaplamak pek mümkün olmuyorNe kadar emdigini bilmiyorum ki. Kac ml icmesi lazim bu ayda beb eklerin?
Yani dogru soyluyosun buna da sukur :)Canimm her bebek farklı ama fazla emiyorsa onu kusuyordur bence iştahlı diyorsun cok şükür kusup emiyorsa problem yok .. Benim oglum gibi hem iştahsız hem kusan bir bebek olsaydi ya ne yapardın acaba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?