2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

diş kaşıyıcı alıcam da tutmayı bile beceremiyor ki çok küçük daha...
o jeller de 6 aydan önce kullanılmıyormuş yandık ki ne yandık
Ayy kuzum benim yaa inşallah kolaycacık çıkarır rahatlar ağladığında sen kaşısan canım benide çok korkutuyor bu diş konusu bide o dişlerle emmesini duşundukçe daha da bi korkuyorum

Evet canım beyaz beyaz ucu çıkmış dişin. elini emerken kızartmış biraz. dişe denk gelmiş galiba. bide kaşıkla vurunca ses çıkacak mı bakalım onu denicem.salya ve eli ağza götürme şimdilerde başlarmış ama dişin çıkması bikaç ay sürermiş. bizimki baya baya uç verdi.

ay çok duygulandım deniz çok güçlü gerçekten. şükürler olsun ameliyat da ertelendi 6.aya kadar yapıcaz demişti doktor ama şimdi baktı sıkıntı yok 6. ayda getirin bakalım kontrol edelim dedi.

Ayy hadi inşallah o zamana kadar hiç ameliyata bile gerek kalmaz,güçlü kuzum benim

Kızlar benim bebeğim sadece anne sütü alıyo altı ay su dahi vermeyin diyolar ya ben su hiç vermedim yanlıs mı yapıyorum vermelimiyim sizce sizler veriyomusunuz
Benim bebeğim ayın 13 ünde 3 aylık olacak sadece anne sütüyle besleniyor şükürler olsun ve ben de şu vermiyorum sütun ilk gelen sulu kısmından şu ihtiyacını karşılıyormus

Kıyamam ya yazık yavrum benim sen yerine kası annesi ayy sevesim geldi ya

Bizim ki de 2 gündür elini boğazına kadar sokuyor nerdeyse.

Bazı bebekler erken çıkarıyor. Arkadaşımın bebeği dişli doğdu hatta. İnşallah zahmetsiz atlatır. Ameliyata da gerek kalmaz inşallah.

Kızlar ev tipi ana kucağı almaya karar verdim.geç kalmış sayılmam di mi kullanabilirim.çok pahalı bir şey olmasını istemiyorum.
Kullananlar varsa modelini söyler misiniz
Çünkü artık yatmak istemiyor.

Evet evet tam olarak aynı sorunları yaşıyoruz canım benim bebeğime 1. Ayında kolik bebek demişti doktoru. Ben artık bişeyin etken olduğunu düşünmüyorum. Bu bir süreç ve mutlaka geçecek. Sadece bu süreçte farklı yollar denemek gerek diye düşünüyorum :)

Oooh çok şükür maşallah canım bizimde salı günü bakalım ne olacak bizde atlatırız inşallah ateşsiz yolsa eşimin dilinden kurtulamam aşılara bile karşı
Ay olur mu oda onların sağlığı sonuçta. Inşallah kolayca atlatirsiniz canım darısı başına

Ayyy diş mi maşaallah
İnşaalkah ameliyata gerek bile kalmaz
Sizi seviyoruz dualarımızdasınız
Canlar
Bizim ki de 2 gündür elini boğazına kadar sokuyor nerdeyse.
Bizimki de
Sağ elini yumruk yapıp ağzına sokuyor
Cop cop emiyor hatta

Kızlar ev tipi ana kucağı almaya karar verdim.geç kalmış sayılmam di mi kullanabilirim.çok pahalı bir şey olmasını istemiyorum.
Kullananlar varsa modelini söyler misiniz
Çünkü artık yatmak istemiyor.
gecen hafta baby plus aldim.3 fonksiyonlu.229tl.isimi gayet iyi goruyor

Ne kadar emdigini bilmiyorum ki. Kac ml icmesi lazim bu ayda beb eklerin?
Canimm her bebek farklı ama fazla emiyorsa onu kusuyordur bence iştahlı diyorsun cok şükür kusup emiyorsa problem yok .. Benim oglum gibi hem iştahsız hem kusan bir bebek olsaydi ya ne yapardın acaba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…