- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.321
Gunde 10 kez emse bi defada 60 alabilir o zaman.Canim bizim doktor kilosunun %10 u kadar gunluk gida mama ya da sut almasi gerekir dedi. 6 kg sa 600ml alacak mis. Tabi emzirirken bunu hesaplamak pek mümkün olmuyor
Ayyy diş mi maşaallah
İnşaalkah ameliyata gerek bile kalmaz
Sizi seviyoruz dualarımızdasınız
Canlar
Bizimki de
Sağ elini yumruk yapıp ağzına sokuyor
Cop cop emiyor hatta
Masallah :))Ertu bey basket maçında
Düğün gördük
Ormanda yürüdük
Tepelere tırmandık
Avm de alışveriş yaptık
Sahilde turladık
Şimdi sıra baskette
Anne babası gibi gezenti oldu bizim oğlan
;(tüm cesaretimi eşime borçluyum)
Aynen bende bugün biberon la verdim 70 ml icti uzerine de meme emdi en az 50 ml de emdi e tabi sonra da kustu. Çok üzülüyorum kustugu icin ne yaptım sa care etmedi. Biliyorum gececek ayni seyleri 5 sene once de yaşadım ama sanki ilkkez yaşıyormuş gibi geriliyorum. Bugun eşim dediki şükredelim en büyük derdimiz bu olsun caresiz yada kalicic bitmeyecek bir derdi olsaydı diye. Artik her kustugunda buna şükür deyip rahatlatmaya çalışıyorum kendi miGunde 10 kez emse bi defada 60 alabilir o zaman.
Mesela bn biberona sagdigim zaman rahat 100 ml iciyor. Sonra kusuyor tabi. Emerken cok daha fazla emdigini dusunuyorum. Cunku cogu zaman memede sut birakmiyor :)
Aaaa erkenci.çıktı deniz hanım.ay çok merak edyrm nasıl bişey.bizede tecrübeli annler fikir versin tam belli oldu mu yani dişi.soğuk bişeyleri ısırması için verirsen rahatlatır die biliyrm.bi diş kaşıyıcısını buzluğa koyup verebilirsin yani.deniz çok güçlü bi bebek ben sana söylymkızım diş çıkarıyor ne yapmalıyım bacılarrrr((
Ağzından sukar falan aktı mı öncesinde öyle oluyomuş ya .huzursuzluk oldu mu denizdede.soğuk diş kaşıyıcısını ağzında gezdir biberon gibi kendisi ısırır zaten rahatlamak için.denerim bakalım elime geliyor sert sert ses de çıkarsa kesin diş o zaman
canim cogu doktor 6 ay diyor evet.ama uygulamada bircok anne 4ten itibaren tattirmaya baslayip 6.ayinda tam olarak ek gidaya gecmis oluyor.su an baslamamiz anne sutu vermemize asla engel degil.zaten 1 ogun olarak verilmeyecek.tadimlik gidecek.6da da ogune gecilecek.
Insallah canim.Benim oğluşta yapıyor karın kaslarını yavaş yavaş çalıştırmaya başlıyorlar. Böylece gaz sorunları da biter :)
Canım 5 ay erken mi sence cok gec kalınca yeme problemi oluyomus diye duydum öğün olarak degil ama ufak ufak tatdırmayı düşünüyorum bende
Hakikaten cok erken ama dedim ya deniz guclu bir kiz Allah dagina gore kar verirmis herseyi cabuk yasamak istiyo aceleci bidikben de öyle yapıyorum saat kurmuyorum da kafasını sağa sola sallıyo deniz acıkınca uykusunda meme arıyor ben de hemen kalkıp emziriyorum. annelik işte eşim sesleniyor duymuyorum kızım kafasını oynatınca duyuyorum...
canım deniz ağlarken alt orta tarafta sivilce ucu gibi bir beyazlık gördüm. bi ark elinle kontrol et dedi ettim sert sert elime geliyor. bugün de anneme baktırdım evet diş dedi. çok erken ya napıcam bilmiyorum. kaşımayıı da bilmiyo ağlayınca ben kaşıyom sakinleşiyor.
Benede vermek istemiyordum ama kv sürekli su ver ver başımı yedi sonunda verdirdiCanim benim doktor su bile vermeyeceksin dedi. Sağlık ocağında ki hemşire de sadece anne sütü alan bebekler ateşlenmez dedi ama ilgisi var mıdır bilmiyorum
Benimde esim zorla verdiriyo dilinde pamukcuk var verde gecirsin diyo olmaz uzmanlar onermiyo deyince eskiden annelerimiz verirmis bisey olmaz diyo zaten benim esim herseyi bilir yanlista olsa defiginde israr eder of of.Benede vermek istemiyordum ama kv sürekli su ver ver başımı yedi sonunda verdirdi
Bebeklerimiz ayni demek ki. Ilk cocugunun kusmasi ne zaman gecmistiAynen bende bugün biberon la verdim 70 ml icti uzerine de meme emdi en az 50 ml de emdi e tabi sonra da kustu. Çok üzülüyorum kustugu icin ne yaptım sa care etmedi. Biliyorum gececek ayni seyleri 5 sene once de yaşadım ama sanki ilkkez yaşıyormuş gibi geriliyorum. Bugun eşim dediki şükredelim en büyük derdimiz bu olsun caresiz yada kalicic bitmeyecek bir derdi olsaydı diye. Artik her kustugunda buna şükür deyip rahatlatmaya çalışıyorum kendi mi
Benim eşim de öyle sanki 5 tane çocuk büyütmüşBenimde esim zorla verdiriyo dilinde pamukcuk var verde gecirsin diyo olmaz uzmanlar onermiyo deyince eskiden annelerimiz verirmis bisey olmaz diyo zaten benim esim herseyi bilir yanlista olsa defiginde israr eder of of.
Evet aslinda az az her yiyecekten agzina degdirmek lazim. Ben de 6 aylikken ise baslicam buyuk ihtimal. O zamana yeme duzeni olusturmak lazimcanim cogu doktor 6 ay diyor evet.ama uygulamada bircok anne 4ten itibaren tattirmaya baslayip 6.ayinda tam olarak ek gidaya gecmis oluyor.su an baslamamiz anne sutu vermemize asla engel degil.zaten 1 ogun olarak verilmeyecek.tadimlik gidecek.6da da ogune gecilecek.
ben kizim 6 aylik oldugunda ise baslamis olacagim.o zamana kadar ek gida deneyimini kendim yasamak da istiyorum.
bu arada kendi kafama buyruk hareket etmeyecegim.prof doktor tavsiyesi ile ilerleyecegiz
Yani tadim olarak verilebilir bncede. Ama ogun olarak vermek icin erken olur. Anne sutunu birakabilir.Canım 5 ay erken mi sence cok gec kalınca yeme problemi oluyomus diye duydum öğün olarak degil ama ufak ufak tatdırmayı düşünüyorum bende
Bebeklerimiz ayni demek ki. Ilk cocugunun kusmasi ne zaman gecmisti
Benim eşim de öyle sanki 5 tane çocuk büyütmüş
Ya ben hem 3 çocuğum olsun istiyorum hem de bir daha çocuk bakamam gibi geliypr bakalım hayırlısıBenim bebeğimde çok kusanlarda bebeklerden ben fazla emmesine bağlıyorum gunduz 2 saatte bir emmek istiyor en fazla sonrada fazlasını kusuyor memeyi ağzına her verdiğim de alıyor bir kere Mama denedim almadı. Büyük oglumda hiç yasamamistim bunu
İlk çocukta genelde çok bilmiş oluyorlar 2.de karismiyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?