2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Yine kanguru ile ilgili bir sorum geliyorrrr
Sizlere komik gelebilir ama kanguru konusundaki en büyük çekincem şu : Arkadan popom çok çıkar diye korkuyorum. Benim genetik olarak basen ve poponu maşallahı var genelde bol giyinirim zaten. Bir de kapalı olunca popom öyle çok belli olması bilemedim

Gunde 10 kez emse bi defada 60 alabilir o zaman.
Mesela bn biberona sagdigim zaman rahat 100 ml iciyor. Sonra kusuyor tabi. Emerken cok daha fazla emdigini dusunuyorum. Cunku cogu zaman memede sut birakmiyor :)
Canım benimki 60ml içiyor ancak ve hiç kusmuyor. Senin bebiş fazlasını kusuyor olabilir mi

Peki ne kullanıyorsun canım? Ben biogaia kullandım çok değişmedi metsil yazdı doktor onu kullandım yine değişmedi şimdi omnivit herb baby aldım yine aynı

Kızlar benim kızım beni emmek istemiyor emzikle uyutup öyle emiyor biraz emdikten sonra tekrar ağlayarak bırakıyor Normalde verince çok ağloyor reddediyor beni ne yapmam gerek
Vagecmeden direnip onun kucağında tutman kokunu sürekli koklamasi ve zamanla kendisinin istemesi gerekiyor deniyor canim

Canım benimki 60ml içiyor ancak ve hiç kusmuyor. Senin bebiş fazlasını kusuyor olabilir mi
Evet fazla emiyor ama emerken ne kadar emdigini bilmedigim icin yarida kesemiyorum ki. Fazlasini mi kusuyor yoksa baska bisry mi var bilmiyorum. Gaviscon veriyorum 3 gundur pek bi degisiklik yok

Doyma duygulari gelismemis daha sanirim ek gidaya gecince gelisiyor

Kanguruyu taktiktan sonra uzerine hirkani gecirebilirsin :)

Bazı bebekler erken çıkarıyor. Arkadaşımın bebeği dişli doğdu hatta. İnşallah zahmetsiz atlatır. Ameliyata da gerek kalmaz inşallah.
ay dişli doğanı duymuştum o daha da zor. ama böyle de zor yazık kaşımayı bile bilmiyor ya. inşallah ateşsiz atlatır ben de acemiyim o da..

Kızlar benim kızım beni emmek istemiyor emzikle uyutup öyle emiyor biraz emdikten sonra tekrar ağlayarak bırakıyor Normalde verince çok ağloyor reddediyor beni ne yapmam gerek
Gece uykusunda sık sik emzirerek tekrar alistirmistim ben oğlumu. Dr oyle tavsiye etmişti yarim saatte bir kalkip emzirdim tabi ozaman calismiyordum. Umarim şimdi kizimda yaşamayız.

Kızlar ev tipi ana kucağı almaya karar verdim.geç kalmış sayılmam di mi kullanabilirim.çok pahalı bir şey olmasını istemiyorum.
Kullananlar varsa modelini söyler misiniz
Çünkü artık yatmak istemiyor.
bende baby plus 6fonksiyonlu var memnunum ama kendi kendine sallanan bişey alırdım şimdili aklım olsa.

Bebeklerimiz ayni demek ki. Ilk cocugunun kusmasi ne zaman gecmisti
Canim oğlumun kusmasi 9 aylik felan di baya azaldi daha sonra 2 yasina kadar gunluk kustu nerdeyse ama yarim saatte bir kusmasina gore cok az geliyordu tabi o vakit baska bir dr a goturdum o motillum verdi öyle duzeldi ama bogazina takilan en ufak seyden veya midesini rahatsiz eden en ufak seyden hemen etkilenir ve kusar hemde halen 5 yaşında bile

Evet fazla emiyor ama emerken ne kadar emdigini bilmedigim icin yarida kesemiyorum ki. Fazlasini mi kusuyor yoksa baska bisry mi var bilmiyorum. Gaviscon veriyorum 3 gundur pek bi degisiklik yok
Gaviscon 3 günde etki etmediyse reflü yoktur ondan, bence kes ilacı boşuna verme.
Benim kızım 6aylıkken kusması kendiliğinden geçti, seninde bebişin oturmaya başlayınca kusması geçer

Kizlar cok büyük bi problemim var kizim kafasını hep soluna çeviriyor hic sağına veya düz bakmıyor bebisinde böyle bi durumu gözlemgözlemleyen var mi araya yastık sıkıştırıyor um kendini kaydirip yone sola dönüyor ne yapmam lazim akil verin

Peki ne kullanıyorsun canım? Ben biogaia kullandım çok değişmedi metsil yazdı doktor onu kullandım yine değişmedi şimdi omnivit herb baby aldım yine aynı

Vicol bitkisel surup varmış. Kızlardan biri kullanıyordu ama hatırlayamadım kim olduğunu. Hem içinde melisa ve papatya da olduğundan uyumasına yardımcı oluyormuş ben almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…