- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.341
Canım benimki 60ml içiyor ancak ve hiç kusmuyor. Senin bebiş fazlasını kusuyor olabilir miGunde 10 kez emse bi defada 60 alabilir o zaman.
Mesela bn biberona sagdigim zaman rahat 100 ml iciyor. Sonra kusuyor tabi. Emerken cok daha fazla emdigini dusunuyorum. Cunku cogu zaman memede sut birakmiyor :)
Peki ne kullanıyorsun canım? Ben biogaia kullandım çok değişmedi metsil yazdı doktor onu kullandım yine değişmedi şimdi omnivit herb baby aldım yine aynıEvet evet tam olarak aynı sorunları yaşıyoruz canım benim bebeğime 1. Ayında kolik bebek demişti doktoru. Ben artık bişeyin etken olduğunu düşünmüyorum. Bu bir süreç ve mutlaka geçecek. Sadece bu süreçte farklı yollar denemek gerek diye düşünüyorum :)
Vagecmeden direnip onun kucağında tutman kokunu sürekli koklamasi ve zamanla kendisinin istemesi gerekiyor deniyor canimKızlar benim kızım beni emmek istemiyor emzikle uyutup öyle emiyor biraz emdikten sonra tekrar ağlayarak bırakıyor Normalde verince çok ağloyor reddediyor beni ne yapmam gerek
Evet fazla emiyor ama emerken ne kadar emdigini bilmedigim icin yarida kesemiyorum ki. Fazlasini mi kusuyor yoksa baska bisry mi var bilmiyorum. Gaviscon veriyorum 3 gundur pek bi degisiklik yokCanım benimki 60ml içiyor ancak ve hiç kusmuyor. Senin bebiş fazlasını kusuyor olabilir mi
Kucağımda uyuyup öyle emiyor bir aydır böyleyizVagecmeden direnip onun kucağında tutman kokunu sürekli koklamasi ve zamanla kendisinin istemesi gerekiyor deniyor canim
Doyma duygulari gelismemis daha sanirim ek gidaya gecince gelisiyorBenim bebeğimde çok kusanlarda bebeklerden ben fazla emmesine bağlıyorum gunduz 2 saatte bir emmek istiyor en fazla sonrada fazlasını kusuyor memeyi ağzına her verdiğim de alıyor bir kere Mama denedim almadı. Büyük oglumda hiç yasamamistim bunu
İlk çocukta genelde çok bilmiş oluyorlar 2.de karismiyorlar :)
Kanguruyu taktiktan sonra uzerine hirkani gecirebilirsin :)Yine kanguru ile ilgili bir sorum geliyorrrr
Sizlere komik gelebilir ama kanguru konusundaki en büyük çekincem şu : Arkadan popom çok çıkar diye korkuyorum. Benim genetik olarak basen ve poponu maşallahı var genelde bol giyinirim zaten. Bir de kapalı olunca popom öyle çok belli olması bilemedim
inşallah canım şükürler olsun buna daAyy hadi inşallah o zamana kadar hiç ameliyata bile gerek kalmaz,güçlü kuzum benim
kaşıyorum gülüyor yaa gıdıklanıyor mu acaba ayy çok tatlı yicem bigün gel beraber yiyelimKıyamam ya yazık yavrum benim sen yerine kası annesi ayy sevesim geldi ya
sonra da öğürüyor muBizim ki de 2 gündür elini boğazına kadar sokuyor nerdeyse.
ay dişli doğanı duymuştum o daha da zor. ama böyle de zor yazık kaşımayı bile bilmiyor ya. inşallah ateşsiz atlatır ben de acemiyim o da..Bazı bebekler erken çıkarıyor. Arkadaşımın bebeği dişli doğdu hatta. İnşallah zahmetsiz atlatır. Ameliyata da gerek kalmaz inşallah.
Gece uykusunda sık sik emzirerek tekrar alistirmistim ben oğlumu. Dr oyle tavsiye etmişti yarim saatte bir kalkip emzirdim tabi ozaman calismiyordum. Umarim şimdi kizimda yaşamayız.Kızlar benim kızım beni emmek istemiyor emzikle uyutup öyle emiyor biraz emdikten sonra tekrar ağlayarak bırakıyor Normalde verince çok ağloyor reddediyor beni ne yapmam gerek
bende baby plus 6fonksiyonlu var memnunum ama kendi kendine sallanan bişey alırdım şimdili aklım olsa.Kızlar ev tipi ana kucağı almaya karar verdim.geç kalmış sayılmam di mi kullanabilirim.çok pahalı bir şey olmasını istemiyorum.
Kullananlar varsa modelini söyler misiniz
Çünkü artık yatmak istemiyor.
Canim oğlumun kusmasi 9 aylik felan di baya azaldi daha sonra 2 yasina kadar gunluk kustu nerdeyse ama yarim saatte bir kusmasina gore cok az geliyordu tabi o vakit baska bir dr a goturdum o motillum verdi öyle duzeldi ama bogazina takilan en ufak seyden veya midesini rahatsiz eden en ufak seyden hemen etkilenir ve kusar hemde halen 5 yaşında bileBebeklerimiz ayni demek ki. Ilk cocugunun kusmasi ne zaman gecmisti
Doğru ben daha yaz modundayımKanguruyu taktiktan sonra uzerine hirkani gecirebilirsin :)
Gaviscon 3 günde etki etmediyse reflü yoktur ondan, bence kes ilacı boşuna verme.Evet fazla emiyor ama emerken ne kadar emdigini bilmedigim icin yarida kesemiyorum ki. Fazlasini mi kusuyor yoksa baska bisry mi var bilmiyorum. Gaviscon veriyorum 3 gundur pek bi degisiklik yok
Peki ne kullanıyorsun canım? Ben biogaia kullandım çok değişmedi metsil yazdı doktor onu kullandım yine değişmedi şimdi omnivit herb baby aldım yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?