- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.361
Bende öyle bir şey alacam cnm kendi kendine sallansin. Bir ara denizin dişini koysana bir bakalım. Findigimizin dişine bize de tecrübe olsun.benim kızımda da sivilce gibi beyaz bir şey var ama ordan dış çıkar mı bilemedim:))bende baby plus 6fonksiyonlu var memnunum ama kendi kendine sallanan bişey alırdım şimdili aklım olsa.
Insallah o kadar uzun surmez ya. Allah dermansiz dert vermesin yavrularimizaCanim oğlumun kusmasi 9 aylik felan di baya azaldi daha sonra 2 yasina kadar gunluk kustu nerdeyse ama yarim saatte bir kusmasina gore cok az geliyordu tabi o vakit baska bir dr a goturdum o motillum verdi öyle duzeldi ama bogazina takilan en ufak seyden veya midesini rahatsiz eden en ufak seyden hemen etkilenir ve kusar hemde halen 5 yaşında bile
Zaten ilacin tadindan heralde iciremiyorum artik ilaci. Belki bikac gun daha zorlarim bi etkisi olmazsa birakirim.Gaviscon 3 günde etki etmediyse reflü yoktur ondan, bence kes ilacı boşuna verme.
Benim kızım 6aylıkken kusması kendiliğinden geçti, seninde bebişin oturmaya başlayınca kusması geçer
Bnce kizlar bebeklerinize gaz ilaci vermeyin. Kendiniz gaz icin biseyler tuketin. Cunku her yedigimiz aynen bebeklerimize geciyor. Ben bunu denedim gordum.Vicol bitkisel surup varmış. Kızlardan biri kullanıyordu ama hatırlayamadım kim olduğunu. Hem içinde melisa ve papatya da olduğundan uyumasına yardımcı oluyormuş ben almayı düşünüyorum.
Hırka giyiorum ben csnim uzuncaYine kanguru ile ilgili bir sorum geliyorrrr
Sizlere komik gelebilir ama kanguru konusundaki en büyük çekincem şu : Arkadan popom çok çıkar diye korkuyorum. Benim genetik olarak basen ve poponu maşallahı var genelde bol giyinirim zaten. Bir de kapalı olunca popom öyle çok belli olması bilemedim
Canım ucu çıktıysa beyaz atlattı demek oluo o çıkana kadar ağrı sancı yapıo çok şükür kolay atlaticak demekki gerisinide3diş kaşıyıcı alıcam da tutmayı bile beceremiyor ki çok küçük daha...
o jeller de 6 aydan önce kullanılmıyormuş yandık ki ne yandık
Çok geçmiş olsun canım trafik kazası mi geçirdi kuzen.Aarya ya da çok geçmiş olsunKızlar kuzenim iyi Şükürler olsun hala hastanede bi kaç yerde ki kırık dışında başka bi sıkıntı yok çok şükür.pert olmuş arabadan bi kaç kırıkla çıkmak büyük mucize.aryam grip mi nezle mi bişey olmuşburnu dolu nefes alırken bile zorlanıyo hapşırıyo gözleri sulanıyo inşallah ateşi çıkmaz
Gözünüz aydın. Hep salgın var ya sırayla grip oluyorlar inşallah bu griplerden bağışıklık sistemleri kuvvetlenerek çıkarlar.Kızlar kuzenim iyi Şükürler olsun hala hastanede bi kaç yerde ki kırık dışında başka bi sıkıntı yok çok şükür.pert olmuş arabadan bi kaç kırıkla çıkmak büyük mucize.aryam grip mi nezle mi bişey olmuşburnu dolu nefes alırken bile zorlanıyo hapşırıyo gözleri sulanıyo inşallah ateşi çıkmaz
Geçmiş olsun İdil fındığımızaÇok geçmiş olsun canım trafik kazası mi geçirdi kuzen.Aarya ya da çok geçmiş olsunıdilde hasta yaaa
AAa bizim buraya geliyorsunuzMasallah :))
Benim oglan da 3. ayina kadar istanbul, eskisehir ve izmir e gitti.
Bu hafta da mersine geccez insallah. :)
Hay allam bu buyukler bazen insanı delirtiyorlar..Benede vermek istemiyordum ama kv sürekli su ver ver başımı yedi sonunda verdirdi
Biİmki de sürekli sağa yatarKizlar cok büyük bi problemim var kizim kafasını hep soluna çeviriyor hic sağına veya düz bakmıyor bebisinde böyle bi durumu gözlemgözlemleyen var mi araya yastık sıkıştırıyor um kendini kaydirip yone sola dönüyor ne yapmam lazim akil verin
Kafasının şekli bi değişik olmasin sürekli ayni pozisyonda yatmaktab halbuki sürekli sağına soluna ceviriyordum hep ayni pozisyonda da yatirmadim nereden huy edindi bu yaBiİmki de sürekli sağa yatar
Kafası sivriliyor
Ama napsam sağa yatıyor
Zamanla düzelir sanırım
Bi tanıdığımız ebe naparsan yap fayda Yok zamanla düzelir o dedi
Canim biogaia verdi bana da doktor ama ben sadece 1 kere kullandım onu sonra ne de olsa ilaç yazık dedim ve bıraktım hiç vermiyorum. Gerekte yok inan. Biraz sabır istiyor sadece sonrasında alışınca bu duruma bi şekilde çözülüyor hiç sıkma canini :)Peki ne kullanıyorsun canım? Ben biogaia kullandım çok değişmedi metsil yazdı doktor onu kullandım yine değişmedi şimdi omnivit herb baby aldım yine aynı
inşallah canımAyyy diş mi maşaallah
İnşaalkah ameliyata gerek bile kalmaz
Sizi seviyoruz dualarımızdasınız
Canlar
Bizimki de
Sağ elini yumruk yapıp ağzına sokuyor
Cop cop emiyor hatta
Kucağında tuttuğun pozisyondan kaynaklana bilir. Ay yine oğlumda diye başlayacağım ama tecrubeleri anlatmak gerek diye düşünüyorumKafasının şekli bi değişik olmasin sürekli ayni pozisyonda yatmaktab halbuki sürekli sağına soluna ceviriyordum hep ayni pozisyonda da yatirmadim nereden huy edindi bu ya
Valla bebekler istedikleri gibi yatıyorlarKafasının şekli bi değişik olmasin sürekli ayni pozisyonda yatmaktab halbuki sürekli sağına soluna ceviriyordum hep ayni pozisyonda da yatirmadim nereden huy edindi bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?