2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ay kiyamam ya yavrum benim.erken degil mi ya.belki yaklasiyodur o yuzden serttir.gostermis mi kendini

Ya emzirmiyorum ya ac oldugunu dusunuyorum surekli agliyor uykuya daldiramiyoruz kilosuda 5300 bu ay 400vgram almis gecen ay 800du bende tadimlik tadimlik yogurta baslayim diyorum en buyuk sorunumuz suan uykuya dalamiyor aglaya aglaya uyuyor sesi kisiliyor. Uyutmak icin ne yapiyorsunuz

canım dişetinde beyaz bi nokta çıktı ama daha patlamamış üstünde deri var ama altında bembeyaz uç çıkmış. çok şaşırdım çok da heycanlandım bakıp duruyorum. aceleci minnoş yaaa. şükürler olsun çok güçlüymüş gerçekten.

Ağzından sukar falan aktı mı öncesinde öyle oluyomuş ya .huzursuzluk oldu mu denizdede.soğuk diş kaşıyıcısını ağzında gezdir biberon gibi kendisi ısırır zaten rahatlamak için.
evet canım balları aktı hep:)

Valla supersin canim ya benim ilk bebek tecrübe sıfır ne iyi yaptin böyle akil vererek bende gazını Sürekli omzuma yatırıp cikariyordum demek ki öyle alışkanlık yapmış

canım denedim de çekemedim dili hep orda zaten.
sivilce ucu gibi bişey ama tam patlatmamış. biraz çıksın çeker koyarım canım tabi ki :)

Canım ucu çıktıysa beyaz atlattı demek oluo o çıkana kadar ağrı sancı yapıo çok şükür kolay atlaticak demekki gerisinide3
öyle mi canım ya ama kaşıkla vurdum tık tık yapmadı sanki tam patlatmamış gibii geldi.
ayyy çok sevindim bir hafta uyudu ama ya belki de biraz ateşlendi halsizdi ben farketmedim ay çok şükür atlattık diyim o zaman :))

burnunu sık sık temizle canım geçmiş olsun. kuzenin için çok sevindim verilmiş sadakası varmış

[QUOTEcanım ağraSalih, post: 48371120, member: 723013"]Canım dişiniz hayırlı olsun darısı basimiza matsiyahoje [/QUOTE]
sağol canım ağrısız ateşsiz inşallah

Kızlar merhaba,

Nasılsınız, umarım herşey yolundadır sizler ve küçük meleklerimizi için :))

Yaklaşık 1 yıldan sonra bugün pazara gittim, yemin ederim özüme döndüm ya :))

Ne kadar özlemişim memleketimi, demli çay içmeyi, Türk kahvesini türkçe konuşarak, sohbet ederek içmeyi. Arkadaşlarımı, sevdiklerimi...

Taze sebze meyve kokusunu, marketteki hertürlü şeyin türkçe yazılı olmasını, gittiğim eczanede bana ikram ettikleri çayı, ohooo daha neleri neleri :)))

Rezalet bir yolculuk geçirip geldim ama inanın hemen iyileştim. Sinüzit problemim var, basınç değişince dayanılmaz hale geliyor son iki yıldır bir de üstüne, kahvaltı etmeden kahve içmiştim, heralde o gaz yaptı ya da her ne olduysa anlamadım.
Uçakta sallayınca ve onun korkusu da bu duruma eklenince, midem çok bulanmaya başladı ve o gazla birlikte yürüyemez hale geldim

Kolik bebekleri artık anlayabiliyorum çünkü o gazı çıkarmakta çok zorlandım, midem bir acayip oldu. Uçaktan indikten sonra eşim ve çocuklar havalimanının içine girdi, ben ekinle dışarda kaldım ve ağlaya bağıra bir hal oldum. Eşim güvenlik görevlisini gönderdi bana baksın diye çünkü ben pist tarafında kaldım ve bizimkilerin tekrar dışarı çıkma şansı yoktu.

Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamamıştım, resmen kepazelik :))) dönüşü düşünmeden keyfini çıkarmaya bakacağım bu güzel havanın :))

Çocuklar ve biz iyiyiz çok şükür, bir yaramazlık yok şimdilik :))

Öperim hepinizi, iyi olun :)))

K
Kızzzz benim kv ye de kapak oldu azcık.biz derste görmüştük çok nasir olsada 3.ayda sürme bile oluyomuş dişlerde.yok olmaz diyo öyle bişey.senin mesajları gösterdim bozuldu kaldı.denize ayrıca teşekkür edyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…