- 25 Mayıs 2013
- 14.035
- 20.751
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.381
Aaa koyayım tabi kuzuminşallah canım
biz de sizi çok seviyoruz Ertuğrul paşamı çok merak ediyorjm bi foto koysan da gözümüz şenlense ya?
Ay kiyamam ya yavrum benim.erken degil mi ya.belki yaklasiyodur o yuzden serttir.gostermis mi kendiniben de öyle yapıyorum saat kurmuyorum da kafasını sağa sola sallıyo deniz acıkınca uykusunda meme arıyor ben de hemen kalkıp emziriyorum. annelik işte eşim sesleniyor duymuyorum kızım kafasını oynatınca duyuyorum...
canım deniz ağlarken alt orta tarafta sivilce ucu gibi bir beyazlık gördüm. bi ark elinle kontrol et dedi ettim sert sert elime geliyor. bugün de anneme baktırdım evet diş dedi. çok erken ya napıcam bilmiyorum. kaşımayıı da bilmiyo ağlayınca ben kaşıyom sakinleşiyor.
Ya emzirmiyorum ya ac oldugunu dusunuyorum surekli agliyor uykuya daldiramiyoruz kilosuda 5300 bu ay 400vgram almis gecen ay 800du bende tadimlik tadimlik yogurta baslayim diyorum en buyuk sorunumuz suan uykuya dalamiyor aglaya aglaya uyuyor sesi kisiliyor. Uyutmak icin ne yapiyorsunuzcanim cogu doktor 6 ay diyor evet.ama uygulamada bircok anne 4ten itibaren tattirmaya baslayip 6.ayinda tam olarak ek gidaya gecmis oluyor.su an baslamamiz anne sutu vermemize asla engel degil.zaten 1 ogun olarak verilmeyecek.tadimlik gidecek.6da da ogune gecilecek.
ben kizim 6 aylik oldugunda ise baslamis olacagim.o zamana kadar ek gida deneyimini kendim yasamak da istiyorum.
bu arada kendi kafama buyruk hareket etmeyecegim.prof doktor tavsiyesi ile ilerleyecegiz
canım dişetinde beyaz bi nokta çıktı ama daha patlamamış üstünde deri var ama altında bembeyaz uç çıkmış. çok şaşırdım çok da heycanlandım bakıp duruyorum. aceleci minnoş yaaa. şükürler olsun çok güçlüymüş gerçekten.Aaaa erkenci.çıktı deniz hanım.ay çok merak edyrm nasıl bişey.bizede tecrübeli annler fikir versin tam belli oldu mu yani dişi.soğuk bişeyleri ısırması için verirsen rahatlatır die biliyrm.bi diş kaşıyıcısını buzluğa koyup verebilirsin yani.deniz çok güçlü bi bebek ben sana söylym
evet canım balları aktı hep:)Ağzından sukar falan aktı mı öncesinde öyle oluyomuş ya .huzursuzluk oldu mu denizdede.soğuk diş kaşıyıcısını ağzında gezdir biberon gibi kendisi ısırır zaten rahatlamak için.
Canim sen de anadokuyakasinda msiin nerde oturuyorsunÜmraniye ikea
sağol canım çok tatlısın. Inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci. iyice çıksın foto atarım inşallah. şimdi sadece uç varHakikaten cok erken ama dedim ya deniz guclu bir kiz Allah dagina gore kar verirmis herseyi cabuk yasamak istiyo aceleci bidik
İnşallah sürmez canım. Ben cok dua ettim Allahim bu bebeğim kusmasin diye ama olmadi. Buda benim imtihanım diyorum artikInsallah o kadar uzun surmez ya. Allah dermansiz dert vermesin yavrularimiza
Valla supersin canim ya benim ilk bebek tecrübe sıfır ne iyi yaptin böyle akil vererek bende gazını Sürekli omzuma yatırıp cikariyordum demek ki öyle alışkanlık yapmışKucağında tuttuğun pozisyondan kaynaklana bilir. Ay yine oğlumda diye başlayacağım ama tecrubeleri anlatmak gerek diye düşünüyorum
Oğlumu hep sol omzuma yatirirdim kafasi sag omzuna donuk olurdu boylelikle çocuğun kafasi o yonden baska tarafa donmez olmuş. Tabi ben fark etmedim rutin götürdüğüm dr disinda bir doktora goturunce o fark etti. Ondan sonra tam tersi pozisyonda elimle tutarak alistirdim. Dr boyun kaslari farkli uzunlukta olur dedi boyle devam ederse. Bende aglasada yönünü hep değiştirdim sonra alıştı. Yataktan degil kucak pozisyonundan kaynakliydi bizimki bir de ona dikkat edin bence
canım denedim de çekemedim dili hep orda zaten.Bende öyle bir şey alacam cnm kendi kendine sallansin. Bir ara denizin dişini koysana bir bakalım. Findigimizin dişine bize de tecrübe olsun.benim kızımda da sivilce gibi beyaz bir şey var ama ordan dış çıkar mı bilemedim:))
öyle mi canım ya ama kaşıkla vurdum tık tık yapmadı sanki tam patlatmamış gibii geldi.Canım ucu çıktıysa beyaz atlattı demek oluo o çıkana kadar ağrı sancı yapıo çok şükür kolay atlaticak demekki gerisinide3
Hiç sorma ya bazen cıldıracak duruma geliyorumHay allam bu buyukler bazen insanı delirtiyorlar..
burnunu sık sık temizle canım geçmiş olsun. kuzenin için çok sevindim verilmiş sadakası varmışKızlar kuzenim iyi Şükürler olsun hala hastanede bi kaç yerde ki kırık dışında başka bi sıkıntı yok çok şükür.pert olmuş arabadan bi kaç kırıkla çıkmak büyük mucize.aryam grip mi nezle mi bişey olmuşburnu dolu nefes alırken bile zorlanıyo hapşırıyo gözleri sulanıyo inşallah ateşi çıkmaz
sorma canım ucu çıkmış alt ortadan. hem heyecanlı hem de zor :)
Evet canım beyaz beyaz çıkmış ucu çok tatlı. sürekli bakıp seviyorum :) kaşıyınca gülüyor ya görmen lazımAy kiyamam ya yavrum benim.erken degil mi ya.belki yaklasiyodur o yuzden serttir.gostermis mi kendini
Senin yazını görünce bende baktım bizimde sağ tarafında var minik bi beyazlık kaşıkla baktım ses çıkmıyor salya da akıtıyo bayaEvet canım beyaz beyaz çıkmış ucu çok tatlı. sürekli bakıp seviyorum :) kaşıyınca gülüyor ya görmen lazım
Ben avcilar da oturuyorum cnmCanim sen de anadokuyakasinda msiin nerde oturuyorsun
İnşallah faydam olmuştur ✌Valla supersin canim ya benim ilk bebek tecrübe sıfır ne iyi yaptin böyle akil vererek bende gazını Sürekli omzuma yatırıp cikariyordum demek ki öyle alışkanlık yapmış
Kızzzz benim kv ye de kapak oldu azcık.biz derste görmüştük çok nasir olsada 3.ayda sürme bile oluyomuş dişlerde.yok olmaz diyo öyle bişey.senin mesajları gösterdim bozuldu kaldı.denize ayrıca teşekkür edyrmcanım dişetinde beyaz bi nokta çıktı ama daha patlamamış üstünde deri var ama altında bembeyaz uç çıkmış. çok şaşırdım çok da heycanlandım bakıp duruyorum. aceleci minnoş yaaa. şükürler olsun çok güçlüymüş gerçekten.
evet canım balları aktı hep:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?