2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Biraz geç oldu canım ama ayaklarıyla vurunca ses çıkıyor. Fazla kuvvete gerek yok. Yumuşak tuşları.

Evet canım beyaz beyaz çıkmış ucu çok tatlı. sürekli bakıp seviyorum :) kaşıyınca gülüyor ya görmen lazım

Geçen haftalarda bir ufak beyazlık gördüm ben de kızımda. Diş olabilir mi acaba dedim ama değilmiş, sonra kayboldu. Çok erken değil mi?

geçmiş olsun canım benim. kıyamam kuzulara ya hiçbir bebek sebepsiz ağlamıyordur mutlaka vardır bir derdi gerçekten. kolik bebekler ciddi acı çekiyor bence. biz de yeni yeni atlatıyoruz koliği...
türkiyeye geldin galiba hoşgeldim sefalar getirdin. keyfini çıkar yuvanın. neredesin?

ne demek canım benim.
denizimin yaşaması doktorlara bile kapak oldu.
dişi de kv'ne kısmetmiş : ))))

Geçen haftalarda bir ufak beyazlık gördüm ben de kızımda. Diş olabilir mi acaba dedim ama değilmiş, sonra kayboldu. Çok erken değil mi?
Evet canım çok erken aslında ama anneme baktırdım büyük ihtimalle diş dedi. o öyle deyince güvendim valla. dişli doğan bebek bile varmış.bu da diş olabilir belki de. ..

Canim güçlü bir annenin kizida güçlü olur INŞALLAH RABBİM şafi ismin hürmetine senin bebegine ve tüm bebeklere şifa versin dişi de hayirli olsun inşallah kolaylıkla anlatırsınız

deniz gaz sancısıyla boğuşurken kucağımda uyudu. yerine koymaya kıyamadım öylece uyuduk.
rüyamda denizbatiekin ekini Senam72015 e bırakmış gitmiş. bi de not bırakmış süpriz yaptım sana gibilerinden ama ekine ben bakıyorum.karnı acıkmış ne yedirsem diye düşünüyodum
deniz yetmedi galiba ekine de bakasım geldi :)

Tommbikcim hatirliyorsun bir en erken hamilelik belirtileri topiginde tanışmıştık umutla bekliyorduk RABBIME cok şükür simdi meleklerimiz yanımızda RABBİM ISTEYEN herkese nasip etsin inşallah hickimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın

hatırlamam mı canım benim çok şükür rabbim bize anneliği tattırdı
kk'ya üye olduğumda umudumdan başka hiçbirşey im yoktu şimdi allahın lütfu minik kucağımda. her nefesine binlerce kez şükürler olsun :)

Abimler de esnaf ve hiç tatilleri olmuyor
İş başkasına güvenilmiyor maalesef
Aynen canim kardesiyle yapiyordu isi kardesi manasiz bi sekilde küstü ayrilsi simdi tek kalinca hic bi sosyal aktivitemiz kalmadi onu birak dogru düzgün evde bile vakit geciremiyoruz bazen bunaliyoruz ikimizde ama care de yok rabbim hayirli kapilar acsin insallah eskiden ben gidiyordum yanina yardimci oluyordum hem de ozlem gideriyordum ama simdi cinar olunca bi yere de çıkamıyoruz yakin degil cunku oyy ne dert yandimm icim sismis :) hakkini helal et :)

burnunu sık sık temizle canım geçmiş olsun. kuzenin için çok sevindim verilmiş sadakası varmış
Aynen canım benim şükür iyi kuzenim.Temizliyorum canım zar zor.izin vermiyor temizlememe hırıl hırıl burnu. idilduam Soğan kes koy Demişti Yaptım.bizim Ciğerlerimiz yandı sabaha kadar:)))ama aryaya iyi geldi şükür.

Akrabayla iş alışveriş yapılmıyor ya daha beter baş ağrıtıyorlar. İnşallah eşin de düzenini kurar zamanla kolaylaşır herşey.

Ne guz3l canım sevindim senin adına. Peki bu 2 ay yarın gün çalışma ile ilgili bilgin var mı ücretsiz izinden sonra kullanılıyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…