- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.401
Kızlar birazdan esim dışarı çıkacak. Oyun halısı aldiracam.
L Light Of God cnm maymun adası kullanıyorsun galiba.memnun mu aryamiz
M melda983 cnm senin ki de piyanolu olan galiba. Ayaklarıyla vurunca ses çıkıyor mu yoksa kuvvete mi ihtiyaç var.
Başka kullanan varsa yazabilir mi
Evet canım beyaz beyaz çıkmış ucu çok tatlı. sürekli bakıp seviyorum :) kaşıyınca gülüyor ya görmen lazım
geçmiş olsun canım benim. kıyamam kuzulara ya hiçbir bebek sebepsiz ağlamıyordur mutlaka vardır bir derdi gerçekten. kolik bebekler ciddi acı çekiyor bence. biz de yeni yeni atlatıyoruz koliği...Kızlar merhaba,
Nasılsınız, umarım herşey yolundadır sizler ve küçük meleklerimizi için :))
Yaklaşık 1 yıldan sonra bugün pazara gittim, yemin ederim özüme döndüm ya :))
Ne kadar özlemişim memleketimi, demli çay içmeyi, Türk kahvesini türkçe konuşarak, sohbet ederek içmeyi. Arkadaşlarımı, sevdiklerimi...
Taze sebze meyve kokusunu, marketteki hertürlü şeyin türkçe yazılı olmasını, gittiğim eczanede bana ikram ettikleri çayı, ohooo daha neleri neleri :)))
Rezalet bir yolculuk geçirip geldim ama inanın hemen iyileştim. Sinüzit problemim var, basınç değişince dayanılmaz hale geliyor son iki yıldırbir de üstüne, kahvaltı etmeden kahve içmiştim, heralde o gaz yaptı ya da her ne olduysa anlamadım.
Uçakta sallayınca ve onun korkusu da bu duruma eklenince, midem çok bulanmaya başladı ve o gazla birlikte yürüyemez hale geldim
Kolik bebekleri artık anlayabiliyorum çünkü o gazı çıkarmakta çok zorlandım, midem bir acayip oldu. Uçaktan indikten sonra eşim ve çocuklar havalimanının içine girdi, ben ekinle dışarda kaldım ve ağlaya bağıra bir hal oldum. Eşim güvenlik görevlisini gönderdi bana baksın diye çünkü ben pist tarafında kaldım ve bizimkilerin tekrar dışarı çıkma şansı yoktu.
Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamamıştım, resmen kepazelik :))) dönüşü düşünmeden keyfini çıkarmaya bakacağım bu güzel havanın :))
Çocuklar ve biz iyiyiz çok şükür, bir yaramazlık yok şimdilik :))
Öperim hepinizi, iyi olun :)))
canım salya bu dönemde normalmiş. o beyazlık sert mi ele geliyor mu. o diş olabilirSenin yazını görünce bende baktım bizimde sağ tarafında var minik bi beyazlık kaşıkla baktım ses çıkmıyor salya da akıtıyo baya
ne demek canım benim.K
Kızzzz benim kv ye de kapak oldu azcık.biz derste görmüştük çok nasir olsada 3.ayda sürme bile oluyomuş dişlerde.yok olmaz diyo öyle bişey.senin mesajları gösterdim bozuldu kaldı.denize ayrıca teşekkür edyrm
Evet canım çok erken aslında ama anneme baktırdım büyük ihtimalle diş dedi. o öyle deyince güvendim valla. dişli doğan bebek bile varmış.bu da diş olabilir belki de. ..Geçen haftalarda bir ufak beyazlık gördüm ben de kızımda. Diş olabilir mi acaba dedim ama değilmiş, sonra kayboldu. Çok erken değil mi?
Canim güçlü bir annenin kizida güçlü olur INŞALLAH RABBİM şafi ismin hürmetine senin bebegine ve tüm bebeklere şifa versin dişi de hayirli olsun inşallah kolaylıkla anlatırsınızEvet canım beyaz beyaz ucu çıkmış dişin. elini emerken kızartmış biraz. dişe denk gelmiş galiba. bide kaşıkla vurunca ses çıkacak mı bakalım onu denicem.salya ve eli ağza götürme şimdilerde başlarmış ama dişin çıkması bikaç ay sürermiş. bizimki baya baya uç verdi.
ay çok duygulandım deniz çok güçlü gerçekten. şükürler olsun ameliyat da ertelendi 6.aya kadar yapıcaz demişti doktor ama şimdi baktı sıkıntı yok 6. ayda getirin bakalım kontrol edelim dedi.
amin canım sağol allah razı olsunCanim güçlü bir annenin kizida güçlü olur INŞALLAH RABBİM şafi ismin hürmetine senin bebegine ve tüm bebeklere şifa versin dişi de hayirli olsun inşallah kolaylıkla anlatırsınız
hatırlamam mı canım benim çok şükür rabbim bize anneliği tattırdıTommbikcim hatirliyorsun bir en erken hamilelik belirtileri topiginde tanışmıştık umutla bekliyorduk RABBIME cok şükür simdi meleklerimiz yanımızda RABBİM ISTEYEN herkese nasip etsin inşallah hickimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın
Aynen canim kardesiyle yapiyordu isi kardesi manasiz bi sekilde küstü ayrilsi simdi tek kalinca hic bi sosyal aktivitemiz kalmadi onu birak dogru düzgün evde bile vakit geciremiyoruz bazen bunaliyoruz ikimizde ama care de yok rabbim hayirli kapilar acsin insallah eskiden ben gidiyordum yanina yardimci oluyordum hem de ozlem gideriyordum ama simdi cinar olunca bi yere de çıkamıyoruz yakin degil cunku oyy ne dert yandimm icim sismis :) hakkini helal et :)Abimler de esnaf ve hiç tatilleri olmuyor
İş başkasına güvenilmiyor maalesef
Aynen canım benim şükür iyi kuzenim.Temizliyorum canım zar zor.izin vermiyor temizlememe hırıl hırıl burnu.burnunu sık sık temizle canım geçmiş olsun. kuzenin için çok sevindim verilmiş sadakası varmış
Akrabayla iş alışveriş yapılmıyor ya daha beter baş ağrıtıyorlar. İnşallah eşin de düzenini kurar zamanla kolaylaşır herşey.Aynen canim kardesiyle yapiyordu isi kardesi manasiz bi sekilde küstü ayrilsi simdi tek kalinca hic bi sosyal aktivitemiz kalmadi onu birak dogru düzgün evde bile vakit geciremiyoruz bazen bunaliyoruz ikimizde ama care de yok rabbim hayirli kapilar acsin insallah eskiden ben gidiyordum yanina yardimci oluyordum hem de ozlem gideriyordum ama simdi cinar olunca bi yere de çıkamıyoruz yakin degil cunku oyy ne dert yandimm icim sismis :) hakkini helal et :)
Ne guz3l canım sevindim senin adına. Peki bu 2 ay yarın gün çalışma ile ilgili bilgin var mı ücretsiz izinden sonra kullanılıyor mu acabakızlar benim de iznim bitti. dün işbaşı yapmam lazımdı. kalan yıllık izinlerime bakılacak bi aksilik olmazsa yılbaşına kadar yokum dedim zaten izinler kurtarır dediler. izin yetmezse de sıkıntı olmaz hallederiz dediler.ameliyat vs gerekirse dedim onu hiç dert etme dediler. evden de ufak tefek çalışıyorum zaten. yardımcı oluyorlar.
İnşallah zamanla düzelir canım sabretKucağımda uyuyup öyle emiyor bir aydır böyleyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?