2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

asososos canım aynı dert bende de var, ne yaptıysam olmadı.
En son sabah kahvaltıdan önce, birde akşam yemekten önce bir kase kayısı-kuru üzüm hoşafı yedim. Yemekten sonra kendimi zor attım lavaboya :) Şimdilik bir dene istersen :)

Bizim kanguruda 3bucuk kilodan itibaren kullanabilir diyor. Benim oglum 5bucuk oldu herhalde. Yakın mesafe için düşünüyorum zaten canim. Alt sokaktaki bakkala gidip gelene kadar mesela :) sapka terletir diye ben de dusundum ama baska nasil basini koruyabiliriz ki gunes varken...

Güzel annenleeerr topiğin en acemi annesi olarak bir sorum daha olacak sizlere biz 12 günlük olduk şükür bebeğimde sarılık yok her iki saatte bir yine de uyandırmalı mıyım

Ben de sarilik tehlikesi gectikten sonra uyandirmayı bıraktım. Kendi acıkıp ağlayıp uyanınca daha güzel emiyor :)

Selam kızlar..yeni topiğimiz hayırlı olsunn..6 gündür hastanedeydim perişan olduk yavrumla..kızımın ateşi çıktı koştur koştur doktora gttim kanında enfeksiyon çıktı yatış yapıldı..6 gün tedavş gördük..yeni geldim eve..valla canım öyle sıkkınki iyi anne olamadım evladıma iyi bakamadım diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi panik oldum şimdide yattımı başından ayrılamıyorum ateşi çıktımı kustumu...ciddi çöküş içerisindeyim

Canim çok geçmiş olsun lütfen öyle düşünme tabiki çok iyi bi annesin hastalık ta allahtan sifada allahtan

Geçmiş olsun öyle düşünme bak tedavinizi olmuşunuz.

canım çok geçmiş olsun neden olurmuş enfeksiyon? gelen giden öpen çok mu oldu? bence senle bi alakası yoktur kendini suçlama boş yere.

Hanımlar bebeğim emzirken bacağını hızla çekip uzatıyor memeyi bırakıp ağlıyor kısa süre karnı ağrir dedi doktor sizde var mı böyle bi şey ne yapayim da gecsin

41 kere maşallah canım, ama ben kangurunun bukadar küçük bebekler için kullanılamayacağını düşünüyordum hep :s

Kızlar mrb benim bsbişim nerdeyse 1 aylık sütle beraber mama takviyesi yapıyoruz hastanede aptamil verdiler bitmek üzereydi araştırma yapınca similac iyi gibi geldi bana anne sütüne en yakın diye geçiyor ama similactan sonra oğlum yeşil cıvık kaka yapmaya başladı sizce bu mamaya devam edyim mi yoksa aptamile geri mi dönmeliyim aptamilde de sanki biraz daha fazla gazı oluyo gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…