- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.241
Uyandirma bnce uyku duzeni olussun artik :)Güzel annenleeerr topiğin en acemi annesi olarak bir sorum daha olacak sizlere biz 12 günlük olduk şükür bebeğimde sarılık yok her iki saatte bir yine de uyandırmalı mıyım
Canım bence kanguru için daha çok küçük, ben dışarda şapkasınıda takmıyorum çok sıcak terliyor fenalaşıyor artık çocuk. Avmye gidince takıyorum giydiriyorum takımlarını, orda klimalar çalışıyor serin diye
Bizde 1 ay dolunca cektirdik bu hemsirelerde masallah doktordon cok biliyolar sanki :)Gözünaydın canım, bize doktor 40günlükken, hemşire ise 2 aylıkken çektir dedi. Sen ne zaman çektirdin?
Evet canım ben öyle hissediyorum sol goğsumde sanki daha fazla gibikızlar iyi akşamlar herkese,
birşey soracağım size. bir memesi diğerinden büyük olan, ya da içinde daha fazla süt olduğunu hisseden var mı??
Güzel annenleeerr topiğin en acemi annesi olarak bir sorum daha olacak sizlere biz 12 günlük olduk şükür bebeğimde sarılık yok her iki saatte bir yine de uyandırmalı mıyım
Kav bırakmıyorsa iyi bence normal pamuk sandım o belki kaçıyordur gözüne filan diye düşündüm canım.bebek pamuğu kullaniyorum canım kav bırakmıyor. pamuklu bez daha iyiyse onu kullanayım
Canim çok geçmiş olsun lütfen öyle düşünme tabiki çok iyi bi annesin hastalık ta allahtan sifada allahtanSelam kızlar..yeni topiğimiz hayırlı olsunn..6 gündür hastanedeydim perişan olduk yavrumla..kızımın ateşi çıktı koştur koştur doktora gttim kanında enfeksiyon çıktı yatış yapıldı..6 gün tedavş gördük..yeni geldim eve..valla canım öyle sıkkınki iyi anne olamadım evladıma iyi bakamadım diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimipanik oldum şimdide yattımı başından ayrılamıyorum ateşi çıktımı kustumu...ciddi çöküş içerisindeyim
Geçmiş olsun öyle düşünme bak tedavinizi olmuşunuz.Selam kızlar..yeni topiğimiz hayırlı olsunn..6 gündür hastanedeydim perişan olduk yavrumla..kızımın ateşi çıktı koştur koştur doktora gttim kanında enfeksiyon çıktı yatış yapıldı..6 gün tedavş gördük..yeni geldim eve..valla canım öyle sıkkınki iyi anne olamadım evladıma iyi bakamadım diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimipanik oldum şimdide yattımı başından ayrılamıyorum ateşi çıktımı kustumu...ciddi çöküş içerisindeyim
canım çok geçmiş olsun neden olurmuş enfeksiyon? gelen giden öpen çok mu oldu? bence senle bi alakası yoktur kendini suçlama boş yere.Selam kızlar..yeni topiğimiz hayırlı olsunn..6 gündür hastanedeydim perişan olduk yavrumla..kızımın ateşi çıktı koştur koştur doktora gttim kanında enfeksiyon çıktı yatış yapıldı..6 gün tedavş gördük..yeni geldim eve..valla canım öyle sıkkınki iyi anne olamadım evladıma iyi bakamadım diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimipanik oldum şimdide yattımı başından ayrılamıyorum ateşi çıktımı kustumu...ciddi çöküş içerisindeyim
Gözünaydın canım, bize doktor 40günlükken, hemşire ise 2 aylıkken çektir dedi. Sen ne zaman çektirdin?
Ne kadar büyüyünce mesela?Büyüdükçe geçiyor canım büyük oğlanda siyahtı döküldü kucugumun sarı tüyleri :)
Kulak alın hepsi var bizde@Nurmuratkf canim benim kizimin kulak killari tam agdalik :))
41 kere maşallah canım, ama ben kangurunun bukadar küçük bebekler için kullanılamayacağını düşünüyordum hep :sBizim kanguruda 3bucuk kilodan itibaren kullanabilir diyor. Benim oglum 5bucuk oldu herhalde. Yakın mesafe için düşünüyorum zaten canim. Alt sokaktaki bakkala gidip gelene kadar mesela :) sapka terletir diye ben de dusundum ama baska nasil basini koruyabiliriz ki gunes varken...
Hiç sorma canım birde ben doktorun böyle söylediğini söyleyincede hiç bozuntuya vermeden farketmez dediBizde 1 ay dolunca cektirdik bu hemsirelerde masallah doktordon cok biliyolar sanki :)
Doktora kontrole gitmiştim 14.gününde birde aylık aşısını yaptırdığımda hemşire öyle söylemiştiBiz 30 günlükken çektirdik? Kimse bişey demedi?
Normal bence canım ama memesi güçlensin diye emzik verebilirsinKizlar bebegim 26 gunluk emerken yoruluyor 5_6 kere cekip dinlenip tekrar basliyor bu normal mi araliksiz emmiyor dakikalarca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?