- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.221
aynı sorunu 2 gündür yaşıyorduk bu sabah biraz daha iyi. Annem küçük bir havluyu ütüleyip karnının üstüne koydu onun üstünede ince bir battaniye örttü üstüne ısı kaybını engellemek için . Arada ayaklarını karnına doğru hareket ettirtik. Bebek'te rahat rahat gazını çıkardı . Bunu günde birkaç kez tekrarladık. Şuan mışıl mışıl uyuyor .Kızlar ağlamak üzereyim 5den beri kesintisiz gaz sancısı çekiyoruz acı çekmesine dayanamıyorum uykusu da var kapatıyor gözünü sicrayarak uyanıp ağlıyor sancıdan bildiğim herseyi yaptım
Canim bizde de aynı problem sadece sol gözde var. Doktor bana da aynı şeyi soledi. 1 hafta sonra geçmeyince tekrar sordum 5 gün kullanimlik damla yazdı. Dün bitti damla ama sabah yine capaklanma vardı eskiye göre daha iyi durumda ama yinede baya azaldı. Benim korkum benim Kardesimin bebekken böyle başladı sonra tek gozunun göz pınarinin tıkanıklığı olduğu çıktı ortaya ameliyat olmak zorunda kalmıştı. Annem göz pınarına doğru sürekli masaj yap diyor. Inşallah kuzularimiz öyle bi sorun YaşamazGünaydın
kızımın sağ gözünde çapaklanma vardı
15 gün önce sağlık ocağında sordum kaynamış ılımış su ve pamukla içten dışa temizle dedi. çok düzenli olmasa da yapıyorum ama çapaklanma arttı. ne yapmalıyım
Biz 5 günlükken gitmiştik canım 1 aylık olunca gel demişti. Ama sarılık değerinize göre tekrar kontrol etmek istemiş olabilir 15. Gün bence sen sağlık ocağına götür 15 günlükken. Hem çok güzel takibini yapıyorlar sağlık ocaklarında hem de çok hastanelere götürmeyi sevmiyorum milyon tane insan gelip gidiyor mikrop daha fazla bence sağlık ocağına göre.Kızlaar yenidoğan kontrolü kaç gunlukken yapılıyor ne zaman gitmeliyiz doktora 6gunlukken gittik sarılık var mı diye doktor onbeş günlükken mi on beş gün sonra mı gel dedi anlamadım
Benim sol göğsüm sağdan daha büyük ama sağ taraftan daha kolay sut akıyor. Sol göğsümde bi tikaniklik var sanırım bi kere o göğsüm yüzünden Ateşlendim bebeğim ordan emince düştü ateşim. Bazen çok rahatsız ediyor beni ne yapabilirim hiç bilmiyorumkızlar iyi akşamlar herkese,
birşey soracağım size. bir memesi diğerinden büyük olan, ya da içinde daha fazla süt olduğunu hisseden var mı??
Canım pamuk yerine pamuklu bez kullan benceGünaydın
kızımın sağ gözünde çapaklanma vardı
15 gün önce sağlık ocağında sordum kaynamış ılımış su ve pamukla içten dışa temizle dedi. çok düzenli olmasa da yapıyorum ama çapaklanma arttı. ne yapmalıyım
Sütünü ne ile verdin cnm.
canım aynı şeyleri dün eşime söyledim aileni korumak haklı çıkarmak yerine kendini benim yerime koyup üzülseydi keşke öyle yapmasalar deseydi bana yeterdi. ama yok sen yanlış anlamışındır yok o kendince haklı falan diyerek beni yalnız bıraktıDun bi cogumuz esiyle konusmus sanirim. Biz de konustuk. Kendi sorunlarimiz birden onun ailesine döndü. O da bundan rahatsiz oldu. Sonra kendimizi unutup senin ailen benim ailem konusmalarina gectik. Ailesine karsi kotu dusunen ben oldum, ailesi iyi olan da esim oldu...
Mesele şu ki; erkek kendi ailesinin yaptiklarini farkedip,kabul edip hayatim kusurlarina bakma seni de yordular,üzdüler dese ortada hic bir problem kalmayacak ben mi yaniliyorum hanimlar.... Bu cumleyi duysak ailesi ne yaparsa yapsin umrumuzda olmaz kafamiza takmayiz.biz onun ailesinden degil esimizden bu konuda destek bekliyoruz bi turlu anlamiyor bu erkek kafasi...
Evet bende aricam birazdan saglik ocagini.insallah yapmaz ya.gerci yapmasada baya huysuz oluyolarmiscanım ikinci aşı ateş yapıyormuş. sabah gelmeden önce ateş düşürücü ver demişti bizim sağlık ocağı
Canım Hayır artık o bi rutin olusturmustur kendine açıkinca uyanir artık kaldırma sarılık riski geçmiş artikGüzel annenleeerr topiğin en acemi annesi olarak bir sorum daha olacak sizlere biz 12 günlük olduk şükür bebeğimde sarılık yok her iki saatte bir yine de uyandırmalı mıyım
bebek pamuğu kullaniyorum canım kav bırakmıyor. pamuklu bez daha iyiyse onu kullanayımCanım pamuk yerine pamuklu bez kullan bence
Gözünaydın canım, bize doktor 40günlükken, hemşire ise 2 aylıkken çektir dedi. Sen ne zaman çektirdin?Çok şükür kalça ultrason cektrdik kontrol olduk geldik gayet iyi bebişimiz Sizinkiler daha iyi olsun inşallah
1.ayinda canım şu an kızımda da 1. Ayında bakildiGözünaydın canım, bize doktor 40günlükken, hemşire ise 2 aylıkken çektir dedi. Sen ne zaman çektirdin?
Incir iyi gelir diye biliyorumKızlar Afedersiniz ama çok kötü kabızlık yaşıyorum ne yapmalıyım fikri olan var mı
canım merak ettiğim aslında bu aldığın geçici iş göremezlik ödeneği e-devletteki hesabında gözüküyormu? emzirme param ziraat hesabım olduğu için direkt oraya yattı gözüküyor iban no falan var ama geçici iş göremezlik ödeneği gözükmüyor henüz
Tamam canım kıyamıyorum da zaten uyandırmayaCanım Hayır artık o bi rutin olusturmustur kendine açıkinca uyanir artık kaldırma sarılık riski geçmiş artik
Canım bence kanguru için daha çok küçük, ben dışarda şapkasınıda takmıyorum çok sıcak terliyor fenalaşıyor artık çocuk. Avmye gidince takıyorum giydiriyorum takımlarını, orda klimalar çalışıyor serin diyeKizlar kanguruyla disari cikan var mi? Bebegin basini gunesten nasil koruyorsunuz? Kiyafet takimlarindaki sapkadan taksam yeterli olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?