2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar ağlamak üzereyim 5den beri kesintisiz gaz sancısı çekiyoruz acı çekmesine dayanamıyorum uykusu da var kapatıyor gözünü sicrayarak uyanıp ağlıyor sancıdan bildiğim herseyi yaptım
aynı sorunu 2 gündür yaşıyorduk bu sabah biraz daha iyi. Annem küçük bir havluyu ütüleyip karnının üstüne koydu onun üstünede ince bir battaniye örttü üstüne ısı kaybını engellemek için . Arada ayaklarını karnına doğru hareket ettirtik. Bebek'te rahat rahat gazını çıkardı . Bunu günde birkaç kez tekrarladık. Şuan mışıl mışıl uyuyor .

Canim bizde de aynı problem sadece sol gözde var. Doktor bana da aynı şeyi soledi. 1 hafta sonra geçmeyince tekrar sordum 5 gün kullanimlik damla yazdı. Dün bitti damla ama sabah yine capaklanma vardı eskiye göre daha iyi durumda ama yinede baya azaldı. Benim korkum benim Kardesimin bebekken böyle başladı sonra tek gozunun göz pınarinin tıkanıklığı olduğu çıktı ortaya ameliyat olmak zorunda kalmıştı. Annem göz pınarına doğru sürekli masaj yap diyor. Inşallah kuzularimiz öyle bi sorun Yaşamaz

Kızlaar yenidoğan kontrolü kaç gunlukken yapılıyor ne zaman gitmeliyiz doktora 6gunlukken gittik sarılık var mı diye doktor onbeş günlükken mi on beş gün sonra mı gel dedi anlamadım
Biz 5 günlükken gitmiştik canım 1 aylık olunca gel demişti. Ama sarılık değerinize göre tekrar kontrol etmek istemiş olabilir 15. Gün bence sen sağlık ocağına götür 15 günlükken. Hem çok güzel takibini yapıyorlar sağlık ocaklarında hem de çok hastanelere götürmeyi sevmiyorum milyon tane insan gelip gidiyor mikrop daha fazla bence sağlık ocağına göre.

kızlar iyi akşamlar herkese,

birşey soracağım size. bir memesi diğerinden büyük olan, ya da içinde daha fazla süt olduğunu hisseden var mı??
Benim sol göğsüm sağdan daha büyük ama sağ taraftan daha kolay sut akıyor. Sol göğsümde bi tikaniklik var sanırım bi kere o göğsüm yüzünden Ateşlendim bebeğim ordan emince düştü ateşim. Bazen çok rahatsız ediyor beni ne yapabilirim hiç bilmiyorum

canım aynı şeyleri dün eşime söyledim aileni korumak haklı çıkarmak yerine kendini benim yerime koyup üzülseydi keşke öyle yapmasalar deseydi bana yeterdi. ama yok sen yanlış anlamışındır yok o kendince haklı falan diyerek beni yalnız bıraktı

Kizlar kanguruyla disari cikan var mi? Bebegin basini gunesten nasil koruyorsunuz? Kiyafet takimlarindaki sapkadan taksam yeterli olur mu acaba?

Güzel annenleeerr topiğin en acemi annesi olarak bir sorum daha olacak sizlere biz 12 günlük olduk şükür bebeğimde sarılık yok her iki saatte bir yine de uyandırmalı mıyım

Güzel annenleeerr topiğin en acemi annesi olarak bir sorum daha olacak sizlere biz 12 günlük olduk şükür bebeğimde sarılık yok her iki saatte bir yine de uyandırmalı mıyım
Canım Hayır artık o bi rutin olusturmustur kendine açıkinca uyanir artık kaldırma sarılık riski geçmiş artik

Evet e devlette görünüyordu, ödeme bankaya gönderildi diye belirtilmişti.

Kizlar kanguruyla disari cikan var mi? Bebegin basini gunesten nasil koruyorsunuz? Kiyafet takimlarindaki sapkadan taksam yeterli olur mu acaba?
Canım bence kanguru için daha çok küçük, ben dışarda şapkasınıda takmıyorum çok sıcak terliyor fenalaşıyor artık çocuk. Avmye gidince takıyorum giydiriyorum takımlarını, orda klimalar çalışıyor serin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…