2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Vicol bitkisel surup varmış. Kızlardan biri kullanıyordu ama hatırlayamadım kim olduğunu. Hem içinde melisa ve papatya da olduğundan uyumasına yardımcı oluyormuş ben almayı düşünüyorum.
Canım omnivit de öyle aldım ne uykusuna ne gazına fayda etti değişen bi şey yok

Ben alışıyorum da yavrum kıvranıyor gözümün önünde ona alışamıyorum

Hay allam bu buyukler bazen insanı delirtiyorlar..
Biz bebegimize banyo yaptırırıiken su geldiğinde hep ağzını acar oglum suyu emmeye calısır bunu gören annem kızım baksana nası susamış cocuk sen internete ne bakıyon su ver derdi gizli gizli de verdi bi kaç kere yakaladım

benim yemekten sonra yediğim kimyonların haddi hesabı yok banamısın demedi oğlumun gazı ama gaz ilacı vermiyorum öylede kıvranıyo vermeyince de Allah şifa versin bebeklerimize

Cnm bende soğan koydum bir tülbent e sarıp koydum .heryer soğan koktu.yatağı falan:)) sen nasıl sardin

Ne guz3l canım sevindim senin adına. Peki bu 2 ay yarın gün çalışma ile ilgili bilgin var mı ücretsiz izinden sonra kullanılıyor mu acaba
Cnm mesajı görünce cvp vereyim dedim.doğum iznin bittikten sonra dilekçe ile çalıştığın yere 2 ay yarım gün çalışmak istediğini belirliyorsun . Mümkünse doğum iznin bitmeden ver ki iznin bittiğinde işlem halledilmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…