- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.421
Yerim vallakaşıyorum gülüyor yaa gıdıklanıyor mu acaba ayy çok tatlı yicem bigün gel beraber yiyelim
Canım omnivit de öyle aldım ne uykusuna ne gazına fayda etti değişen bi şey yokVicol bitkisel surup varmış. Kızlardan biri kullanıyordu ama hatırlayamadım kim olduğunu. Hem içinde melisa ve papatya da olduğundan uyumasına yardımcı oluyormuş ben almayı düşünüyorum.
Ben alışıyorum da yavrum kıvranıyor gözümün önünde ona alışamıyorumCanim biogaia verdi bana da doktor ama ben sadece 1 kere kullandım onu sonra ne de olsa ilaç yazık dedim ve bıraktım hiç vermiyorum. Gerekte yok inan. Biraz sabır istiyor sadece sonrasında alışınca bu duruma bi şekilde çözülüyor hiç sıkma canini :)
Biz bebegimize banyo yaptırırıiken su geldiğinde hep ağzını acar oglum suyu emmeye calısır bunu gören annem kızım baksana nası susamış cocuk sen internete ne bakıyon su ver derdiHay allam bu buyukler bazen insanı delirtiyorlar..
benim yemekten sonra yediğim kimyonların haddi hesabı yok banamısın demedi oğlumun gazı ama gaz ilacı vermiyorum öylede kıvranıyo vermeyince de Allah şifa versin bebeklerimizeBnce kizlar bebeklerinize gaz ilaci vermeyin. Kendiniz gaz icin biseyler tuketin. Cunku her yedigimiz aynen bebeklerimize geciyor. Ben bunu denedim gordum.
Gecen grip olmustum. Agri kesici minoset ictim. O gun bebegim cok uyudu. Sanirim onu da sakinlestirdi ilac.
Gaz icin de yemeklerden sonra yarim cay kasigi kimyon iciyorum. Gaz sorunumuz bitti cok sukur.
Evet canım ya çok büyük bi Kazayı ucuz atlattı şükür.geçmiş olsun idil kuzusuna kreşe başladı ya Ondandır kuzunun rahatsızlanmasıÇok geçmiş olsun canım trafik kazası mi geçirdi kuzen.Aarya ya da çok geçmiş olsunıdilde hasta yaaa
Salgından mi soğuk mu Aldı bilmiyorum ki canımGözünüz aydın. Hep salgın var ya sırayla grip oluyorlar inşallah bu griplerden bağışıklık sistemleri kuvvetlenerek çıkarlar.
Canım geçmiş olsun kuzuya insallah cabuk atlatır yeme durumları nasılSalgından mi soğuk mu Aldı bilmiyorum ki canım
Aa siz de mi ordasiniz :))AAa bizim buraya geliyorsunuz
Havalar sıcak tam zamanında geliyorsunuz
Biz de gezintiyiz
Ama bi süre evdeyiz inşaallh
Vardir bunda da bi hayirİnşallah sürmez canım. Ben cok dua ettim Allahim bu bebeğim kusmasin diye ama olmadi. Buda benim imtihanım diyorum artik
Hmm herkeste etki etmiyo demekki :)benim yemekten sonra yediğim kimyonların haddi hesabı yok banamısın demedi oğlumun gazı ama gaz ilacı vermiyorum öylede kıvranıyo vermeyince de Allah şifa versin bebeklerimize
Canim ne durumdasin geçti miVar cnm ben de gecmezse pazartesi basliycam antibiyotiğe
Elimi sürdüğüm zaman bi takılma oluyo ama bilemiyorumcanım salya bu dönemde normalmiş. o beyazlık sert mi ele geliyor mu. o diş olabilir
Inşallah canım.yeme durumları aynı zorla yiyor her beslenme ikimiz içinde kriz oluyor:))Canım geçmiş olsun kuzuya insallah cabuk atlatır yeme durumları nasıl
Geçenlerde tv da göstermişlerdi bebek dişli doğmuş diye.Evet canım çok erken aslında ama anneme baktırdım büyük ihtimalle diş dedi. o öyle deyince güvendim valla. dişli doğan bebek bile varmış.bu da diş olabilir belki de. ..
Aynen canım benim şükür iyi kuzenim.Temizliyorum canım zar zor.izin vermiyor temizlememe hırıl hırıl burnu.idilduam Soğan kes koy Demişti Yaptım.bizim Ciğerlerimiz yandı sabaha kadar:)))ama aryaya iyi geldi şükür.
Gecmis olsun tekrar canım. Evet bu krese başlanan ilk yıl böyle gecicek sanirimEvet canım ya çok büyük bi Kazayı ucuz atlattı şükür.geçmiş olsun idil kuzusuna kreşe başladı ya Ondandır kuzunun rahatsızlanması
İse yaramasina sewindim canımAynen canım benim şükür iyi kuzenim.Temizliyorum canım zar zor.izin vermiyor temizlememe hırıl hırıl burnu.idilduam Soğan kes koy Demişti Yaptım.bizim Ciğerlerimiz yandı sabaha kadar:)))ama aryaya iyi geldi şükür.
Cnm mesajı görünce cvp vereyim dedim.doğum iznin bittikten sonra dilekçe ile çalıştığın yere 2 ay yarım gün çalışmak istediğini belirliyorsun . Mümkünse doğum iznin bitmeden ver ki iznin bittiğinde işlem halledilmiş olsun.Ne guz3l canım sevindim senin adına. Peki bu 2 ay yarın gün çalışma ile ilgili bilgin var mı ücretsiz izinden sonra kullanılıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?