- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.441
Sarma canım tabağa koy kokmasi lazım ztn burnunu açması iconCnm bende soğan koydum bir tülbent e sarıp koydum .heryer soğan koktu.yatağı falan:)) sen nasıl sardin
Kesinlikle tavsiye ederim 2
Buralardayım canım, okuyorum arada da yazmaya fırsat bulamadım. Rana kuzusu bugün huysuzdu biraz. Rota aşısının 2. dozunu yaptırdım. Akşama kadar fena değildi ama akşam feci ağlama krizine girdi. Ateşi yoktu ama calpol verdim. Rahatladı sonra. Çok şükür uyudu.
Arya hanımlar da kontrole gitmişler baya da iyimişler hamdolsun. Öperim kara kuzunu Rabbim daha iyi etsin inş.
Bu arada uyku tulumuyla ilgili yazışmışsınız. Ben de aldım kızçeme. Benimki pofuduk bişi. 1 tog kalınlığında olanından aldım ben. 2.5 tog olanlar çok kalın geldi. Sonuçta kombili ev kışın da 23-24 derece civarı tuttuk mu yeterli olur sanırım. Foto ekleyeyim :
Eki Görüntüle 1890015
O sonda denen şeyin ne menem birşey olduğunu ben de preeklampsi teşhisi ile hastaneye yattığımda öğrendim. Taktılar onu magnezyum verirken kaç defa. Çok acıdı ilkinde özellikle. Çıkardıklarında bile kaç gün acı çektim tuvalete giderkenTekrar magnezyum vereceğiz dediklerinde nolur takmayın diye yalvardım yaw kabul etmediler. Sonraki takışlarında alıştım biraz. Allah yardımcın olsun.
İlk süt sayesinde susuzluğu gidiyor diye biliyorum canım şu vermiyorum bebeğim 13 temmuz da doğdu ek gıdaya gelince 4 aylıkken hafif hafif alıştırma evresi deniyor ama sütun yeterliyse 6 aya kadar beklemekte fayda var 6. Ayda ek besin geciliyor
canim mutlaka her emzirmeden sonra 3-4 cay kasigi ilik su ver. Benim bebegimde de olmustu. Ürat diye biseymis o. Doktor her beslemeden sonra az su ver dedi. Verdim hemen gecti.
Ilk sut susuzlugunu giderir son sut doyurur diye biliyorum canim neden once sagiyorsun ki. Ben gunde 1 2 kasik su veriyorum hemsire pamukcuk olmamasi icin su ver demisti
Canim ilk gelen sutle bebek susuzlugunu giderirmis.sutunu sagma.hepsini bitirwmiyorsa 2 seansta tek gogsunu emzir
Aynen canim kardesiyle yapiyordu isi kardesi manasiz bi sekilde küstü ayrilsi simdi tek kalinca hic bi sosyal aktivitemiz kalmadi onu birak dogru düzgün evde bile vakit geciremiyoruz bazen bunaliyoruz ikimizde ama care de yok rabbim hayirli kapilar acsin insallah eskiden ben gidiyordum yanina yardimci oluyordum hem de ozlem gideriyordum ama simdi cinar olunca bi yere de çıkamıyoruz yakin degil cunku oyy ne dert yandimm icim sismis :) hakkini helal et :)
6. Aydan sonra diye biliyorumkızlar aranızda ek gıdaya başlayan var mı ne zaman başladınız yada ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
Evet canım buradayız hava gayet güzel güneşliAa siz de mi ordasiniz :))
Insallah biz gidene kadar sicak olur havalar
Ben su veriyorum rezene ve kimyon da veriyorum tatlım kaynamis ılımış hazır şu veriyorum amakızlar ilk sütü elimden geldikce vermeye calışıyorum ama fazla geliyo öksürüyor sinirleniyo bırakıyor ama azda olsa ben vermeye çalışıyorum elimden geldikçe. bu arada turunculuk geçti bence o ilk sütü almadıgı için oluyodu 10 gün sonra doktor kontrolumde su vereyim mi diye soracam. ek gıdaya erken başlamak isityorum çünkü analık iznim bitmek üzeresonra 1 ay yıllık izin alıp işe başlayacam. mecbur erken başlarsam ben bıraktıgımda biraz başka şeyler yer. sütümüde sagıp bırakacam zaten.
geçmiş olsun canım benim. kıyamam kuzulara ya hiçbir bebek sebepsiz ağlamıyordur mutlaka vardır bir derdi gerçekten. kolik bebekler ciddi acı çekiyor bence. biz de yeni yeni atlatıyoruz koliği...
türkiyeye geldin galiba hoşgeldim sefalar getirdin. keyfini çıkar yuvanın. neredesin?
deniz gaz sancısıyla boğuşurken kucağımda uyudu. yerine koymaya kıyamadım öylece uyuduk.
rüyamdadenizbatiekin ekini Senam72015 e bırakmış gitmiş. bi de not bırakmış süpriz yaptım sana gibilerinden ama ekine ben bakıyorum.karnı acıkmış ne yedirsem diye düşünüyodum
deniz yetmedi galiba ekine de bakasım geldi :)
kızlar aranızda ek gıdaya başlayan var mı ne zaman başladınız yada ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
Süt gaz yapar tatlım en büyük zevkimdi sütlü kahve içmek içmiyorum bir süredirSadece birde harveys veriyorum günde bi kaç kez
Çok çok sancı olursa kimyon kaynatıp iki çay kaşığı veriyorum
Ama günlük karnını sırtını bebe yağı ile ayaklarını acı elma yağı ile yağlarım
Bu arada yediklerime dikkat ediyorum
Bir dee süt gaz yapar mı tommikcim
Tam da adamına bırakmış.:)) allahtan sen varmışsın yoksa ekinim aç kalırdı.bi taneye zor yetym kız.sen de o potansiyeli görüyrm :))deniz gaz sancısıyla boğuşurken kucağımda uyudu. yerine koymaya kıyamadım öylece uyuduk.
rüyamdadenizbatiekin ekini Senam72015 e bırakmış gitmiş. bi de not bırakmış süpriz yaptım sana gibilerinden ama ekine ben bakıyorum.karnı acıkmış ne yedirsem diye düşünüyodum
deniz yetmedi galiba ekine de bakasım geldi :)
Çok sağol cevabın için peki nasik bir işlem yapılıyor ki yani ise başladığım günden itibaren 2 ay yarım gün calisabilecwgim dim. Kusura bakma üst üste sordum ama hicbir yrde bilgi bulamadımCnm mesajı görünce cvp vereyim dedim.doğum iznin bittikten sonra dilekçe ile çalıştığın yere 2 ay yarım gün çalışmak istediğini belirliyorsun . Mümkünse doğum iznin bitmeden ver ki iznin bittiğinde işlem halledilmiş olsun.
Ben soğanı 4e bölüp bi tabağa koyup sehpanın ğzerine koydum canım baş ucuna koymaya cesaret edemedin yatağı filan kokar diye.Cnm bende soğan koydum bir tülbent e sarıp koydum .heryer soğan koktu.yatağı falan:)) sen nasıl sardin
this HTML class. Value is https://www.lansinoh
kızlar diş cikarmayla ilgili yazı vardı igden de takip edin bence güzel bilgiler var
Yaradı canım teşekkğrlerİse yaramasina sewindim canım
Aminn Dediğin gibi hiçkimseye vermesin Rabbim kuzumL Light Of God
Kuzum benim, çok geçmiş olsun. Çok şükür iyiymiş :)
Bu kadarıyla kalsın inşallah, bir daha olmasın hiç kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?