2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

kızlar aranızda ek gıdaya başlayan var mı ne zaman başladınız yada ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
 
kızlar ilk sütü elimden geldikce vermeye calışıyorum ama fazla geliyo öksürüyor sinirleniyo bırakıyor ama azda olsa ben vermeye çalışıyorum elimden geldikçe. bu arada turunculuk geçti bence o ilk sütü almadıgı için oluyodu 10 gün sonra doktor kontrolumde su vereyim mi diye soracam. ek gıdaya erken başlamak isityorum çünkü analık iznim bitmek üzeresonra 1 ay yıllık izin alıp işe başlayacam. mecbur erken başlarsam ben bıraktıgımda biraz başka şeyler yer. sütümüde sagıp bırakacam zaten.
Kesinlikle tavsiye ederim 2



canim mutlaka her emzirmeden sonra 3-4 cay kasigi ilik su ver. Benim bebegimde de olmustu. Ürat diye biseymis o. Doktor her beslemeden sonra az su ver dedi. Verdim hemen gecti.

Ilk sut susuzlugunu giderir son sut doyurur diye biliyorum canim neden once sagiyorsun ki. Ben gunde 1 2 kasik su veriyorum hemsire pamukcuk olmamasi icin su ver demisti

Canim ilk gelen sutle bebek susuzlugunu giderirmis.sutunu sagma.hepsini bitirwmiyorsa 2 seansta tek gogsunu emzir
 

Ah cnaım helal olsun tabi ki
Rab im kolaylıklar nasip eylesin eşine işinize
Bira büyüyün gidersiniz daha rahat
 
Ben su veriyorum rezene ve kimyon da veriyorum tatlım kaynamis ılımış hazır şu veriyorum ama
 



Teşekkür ederim, inan bana dayanılmaz bir acı o, kusmak istiyorum ama kusamıyorum, mideme kramplar giriyor nefes alamıyorum. Çok acayip bir durumdu.
Kolik bebeklere bakış açım tamamen değişti valla :)))


İzmirdeyiz şimdi, memleketin havası bile farklı ve güzel. Sanırım ben tek başıma olmaktan yoruldum biraz. Burada tek başına olmakla gurbette olmak baya farklıymış :))) Olsun, sağlık olsun da gerisi hallolur bir şekilde :)))


Sen nasılsın, kuzucuğun nasıl??
 



Puhahahahahaha :)))


Verseydin bir kap tarhana çorbası çocuğuma :)))
 
Süt gaz yapar tatlım en büyük zevkimdi sütlü kahve içmek içmiyorum bir süredir
 
Tam da adamına bırakmış.:)) allahtan sen varmışsın yoksa ekinim aç kalırdı.bi taneye zor yetym kız.sen de o potansiyeli görüyrm :))
 
Çok sağol cevabın için peki nasik bir işlem yapılıyor ki yani ise başladığım günden itibaren 2 ay yarım gün calisabilecwgim dim. Kusura bakma üst üste sordum ama hicbir yrde bilgi bulamadım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…