- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.461
Ben sürekli onluk takıyorum canım o iyi oluyo ıslanınca degistiriveriyorum iyi oluyo göğsü üşümemiş oluyo öyleInsallah oglumda da ise yarar. Kisa girmeden su kusmalarindan kurtulabilsek cok iyi olacakti. Yakasi hep islak. Hasta olcak yavrum
Çok sağol cevabın için peki nasik bir işlem yapılıyor ki yani ise başladığım günden itibaren 2 ay yarım gün calisabilecwgim dim. Kusura bakma üst üste sordum ama hicbir yrde bilgi bulamadım
Bizim de geçmişti hastalık. Tekrar başladı. Başa sardık anlayacağın.Ben soğanı 4e bölüp bi tabağa koyup sehpanın ğzerine koydum canım baş ucuna koymaya cesaret edemedin yatağı filan kokar diye.
Ayy ne guzel.anne olmak ne degisikmis ya.zor bir surec oldugunu bildigimiz halde nasilda hevesleniyoruz :)Evet canım beyaz beyaz çıkmış ucu çok tatlı. sürekli bakıp seviyorum :) kaşıyınca gülüyor ya görmen lazım
Yok canım küçük bir şirket bizimki mali müşavir e vermek mi gerekir kkYok cnm.önemli değil. İşte eğer önceden çalışacağın yerin haberi olursa başlar başlamaz başlayabilirsin. Dilekçe ile bildiriyorsun. İş yerinin personel kalemi var mı
Haftaya mersine geccez biz de. Acaba haftaya da hava boyle mi olur? Ogluma burda kazak giydiriyodum bavula da hep kalin giysiler koydum :)Kızlar Adana'da ekim ayı biz hala yanıyoruz :)
yok canım araştırmadım valla öğrenirsen sen bana söyleNe guz3l canım sevindim senin adına. Peki bu 2 ay yarın gün çalışma ile ilgili bilgin var mı ücretsiz izinden sonra kullanılıyor mu acaba
zamanla görcez canım emin olamıyorum ben deElimi sürdüğüm zaman bi takılma oluyo ama bilemiyorum
ayyy kıskandım seniiii izmirde 5 sene yaşadım orası bambaşka.Teşekkür ederim, inan bana dayanılmaz bir acı o, kusmak istiyorum ama kusamıyorum, mideme kramplar giriyor nefes alamıyorum. Çok acayip bir durumdu.
Kolik bebeklere bakış açım tamamen değişti valla :)))
İzmirdeyiz şimdi, memleketin havası bile farklı ve güzel. Sanırım ben tek başıma olmaktan yoruldum biraz. Burada tek başına olmakla gurbette olmak baya farklıymış :))) Olsun, sağlık olsun da gerisi hallolur bir şekilde :)))
Sen nasılsın, kuzucuğun nasıl??
denize bakmayo beceremiyom kiz ne potansiyeli gördün :))Tam da adamına bırakmış.:)) allahtan sen varmışsın yoksa ekinim aç kalırdı.bi taneye zor yetym kız.sen de o potansiyeli görüyrm :))
Cok soguk olacağını sanmıyorum canim ya kasımda Adana soğuyor sen ince kıyafetlerde al yakma kuzuyuHaftaya mersine geccez biz de. Acaba haftaya da hava boyle mi olur? Ogluma burda kazak giydiriyodum bavula da hep kalin giysiler koydum :)
Amin inşaallahİnşallah zamanla düzelir canım sabret
Ben de osmaniyeliyim ailem orda ah ne güzel sicacik memleket masallah oğlusaKızlar Adana'da ekim ayı biz hala yanıyoruz :)
Tmm dikkate alcam dediklerini :)Cok soguk olacağını sanmıyorum canim ya kasımda Adana soğuyor sen ince kıyafetlerde al yakma kuzuyu
Valla canimm güzelmi değil mi tartışılır herşeyin fazlası zarar :) gerçi kışı karıda sevmiyorum iyiki Adana'da yok kışımız çok güzelBen de osmaniyeliyim ailem orda ah ne güzel sicacik memleket masallah oğlusa
En iyisini annem bilirKızlar oğlumun damağında beyaz bisi gördüm bende annem damak disi diyo kahveye surt felan dedi daha minnacık bebek nasi yapiyim sizin bi bilginiz var mı yarın doktor kontrolü muz var annem doktor bilemez diyo
Canim pes etme uykuluyken ver gerekirse biberon verme benimkide ilk zamanlar biberon alinca almak istemedi mama vermedim emzirdim alistiKizlar oğlum zaten azcık olan sütümü birakacak sanırım resmen savaş veriyorum,aglama krizlerine giriyor. Biberon mama derken,beni unutacak sanirim
Benim arkadasin iki bebiste disli dogduGeçenlerde tv da göstermişlerdi bebek dişli doğmuş diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?