2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çok sağol cevabın için peki nasik bir işlem yapılıyor ki yani ise başladığım günden itibaren 2 ay yarım gün calisabilecwgim dim. Kusura bakma üst üste sordum ama hicbir yrde bilgi bulamadım

Yok cnm.önemli değil. İşte eğer önceden çalışacağın yerin haberi olursa başlar başlamaz başlayabilirsin. Dilekçe ile bildiriyorsun. İş yerinin personel kalemi var mı

ayyy kıskandım seniiii izmirde 5 sene yaşadım orası bambaşka.
tadını çıkar. biz iyiyiz canım bugün gazlıyız ama gececek.bu arada galiba deniz diş çıkartıyor

Kızlar oğlumun damağında beyaz bisi gördüm bende annem damak disi diyo kahveye surt felan dedi daha minnacık bebek nasi yapiyim sizin bi bilginiz var mı yarın doktor kontrolü muz var annem doktor bilemez diyo

Kızlar oğlumun damağında beyaz bisi gördüm bende annem damak disi diyo kahveye surt felan dedi daha minnacık bebek nasi yapiyim sizin bi bilginiz var mı yarın doktor kontrolü muz var annem doktor bilemez diyo
En iyisini annem bilir canım doktor bilir bence şimdilik dokunma derim

Kizlar oğlum zaten azcık olan sütümü birakacak sanırım resmen savaş veriyorum,aglama krizlerine giriyor. Biberon mama derken,beni unutacak sanirim
Canim pes etme uykuluyken ver gerekirse biberon verme benimkide ilk zamanlar biberon alinca almak istemedi mama vermedim emzirdim alisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…