- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.481
Yok canım küçük bir şirket bizimki mali müşavir e vermek mi gerekir kk
Olur mu ya beceremym diyonda tecrübeli anne gibi herşeyi bilyn maşallah.sen kendinin farkında değilsin.bide beni gör sen.şimdi alıştım gerçi .geçen arkadaşlarımda bana diyo ki sanki ikinci çocuğunn.ama ben kendimi hala yeterli görmyrm.çünkü biz anneyiz ve her zaman daha iyisi olmalı die düşünyrzdenize bakmayo beceremiyom kiz ne potansiyeli gördün :))
Bizim de alt damagin tam.ortasında beyaz bir şey var.foto çektim ama yükleyemedim boyutu fazla diyor.Kızlar oğlumun damağında beyaz bisi gördüm bende annem damak disi diyo kahveye surt felan dedi daha minnacık bebek nasi yapiyim sizin bi bilginiz var mı yarın doktor kontrolü muz var annem doktor bilemez diyo
Ne ki acabaBizim de alt damagin tam.ortasında beyaz bir şey var.foto çektim ama yükleyemedim boyutu fazla diyor.
En iyisini annem bilircanım doktor bilir bence şimdilik dokunma derim
Guzel bir hafta olsun insallah bebisler babasiz kalmasin sehit haberi almayalim mutlu ve saglikli bir hafta dileklerimle. Kizlar ben e bebekten esofman aldim pamuklu ust ve alt havalar soguyo penyeler ince geliyo artik asil mesele su yesil ve lacivert renkte aldim acik renkli camasirlariyla atmadim belki boya verir diye sabun tozu koydugum suda beklettim iyiki diger camasirlariyla yikamamisim masmavi olmus su bi de bilindik marka bebekler icin boyle bir urun uretmeleri dogru mu butun koyu renkli kiyafetler boya verir mi ? Kiyafet alirken daha cok dikkat edicem canim skldi
Ben markasiz yillardir uretim yapan biyerden aliyorum boya vermiyo bende cok sasirdim annelik icgudusu mu bilmiyorum cok canliydi rengi boya verirse diger kiyafetleri kotu olur diye riske atmak istemedim ve yanilmadim malesefCnm çok şaşırdım. E bebek gibi bir mağazanın bu şekilde ürün satmasina ben şampuan direk atardım makineye
Şimdi daha dikkatli baktım da ağzının başka yerlerinde de var yara galiba diş değilmişzamanla görcez canım emin olamıyorum ben de
hiçbir zaman yetmeyecek galiba canım hep daha iyi olmak isteyeceğiz..Olur mu ya beceremym diyonda tecrübeli anne gibi herşeyi bilyn maşallah.sen kendinin farkında değilsin.bide beni gör sen.şimdi alıştım gerçi .geçen arkadaşlarımda bana diyo ki sanki ikinci çocuğunn.ama ben kendimi hala yeterli görmyrm.çünkü biz anneyiz ve her zaman daha iyisi olmalı die düşünyrz
sorunca bana da yaz canım olur mudokunmuyorum canım yarın soralım bakalım
oyyy aft mı acana karbonatlı su yap canım canı acıyodur belki aftsa. gerçi karbonat da belki acıtır ama bi kere acıtır ikincide geçer inşallah.Şimdi daha dikkatli baktım da ağzının başka yerlerinde de var yara galiba diş değilmiş
Tamam canım yazarım tabi kisorunca bana da yaz canım olur mu
Bilmiyorum cnm haftaya kontrolü var gidince soracamNe ki acaba
Bende hep kendi annem gibi olmayacağım dedikçe sanki ona benziyorum .hiçbir zaman yetmeyecek galiba canım hep daha iyi olmak isteyeceğiz..
deniz ağlayıp da sebebini bulamayınca yada sebebini bilsem de çözüp susturamayınca iyi anne olmadığımı düşünüyorum. ama ağlamazsa bide emer uyursa süper anneyim :))
uyumadığı zaman da bazen sesli olarak offff puff yapıyorum kızıyorum denize bazen. o zaman berbat bi anne oluyorum... malesef çok sabırlı biri değilim ama kızım için elimden geleni yapıyorum.
kendi annem çok kızar bağırırdı bana. onun gibi olmıcam diyorum hep ama bazen kendime hakim olamıyorum
Kesinlikle canım tecrübeyle sabit... Surekli yasadigimiz bi durum ama esim bundan vazgeçmiyor da bakalim ben bi okulu bitirim Allah nasip ederse icmimarlik ofisi acarsam eşimle caliscamen azından adamin yuzunu gorurumAkrabayla iş alışveriş yapılmıyor ya daha beter baş ağrıtıyorlar. İnşallah eşin de düzenini kurar zamanla kolaylaşır herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?