- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.501
Saol canım
Allah razı olsun canimm seneye okul da yok cinarda toparlanir gideriz babasinin yanina bol bol :)Ah cnaım helal olsun tabi ki
Rab im kolaylıklar nasip eylesin eşine işinize
Bira büyüyün gidersiniz daha rahat
Canım penye battaniye yi sigacak şekilde 4 e 5 e Katla koyKızlar kanguru nun içine battaniye koyuyorsunuz ya nasıl katlayip koyuyorsunuz. Foto koyma imkanı varsa koyabilir misiniz
Saol tatlim idil hasta bildiğin grip dün gece balgam kustu bugün burun akıntısı basladi dewamli bişi hazrlayip iciriorum 8msallah geçsin hemen. okulda gidemicek toparlamadan tahaya bulaşmasında gerçi gerisi önemli deilidilduam boncuklar hasta mi? Gecmis olsun neleri var?
Ben de civilden kirmizi bi pantolon almistim. Beyaz renkli baska bi kiyafeti pembeye donmus. Marka para tuzagindan baska bisey degil :)Ben markasiz yillardir uretim yapan biyerden aliyorum boya vermiyo bende cok sasirdim annelik icgudusu mu bilmiyorum cok canliydi rengi boya verirse diger kiyafetleri kotu olur diye riske atmak istemedim ve yanilmadim malesef
Emziriyorsan bebegine gecmezmis. Ben de gecenlerde hastalik atlattim ogluma gecmedi cok sukur.Kızlar meraba nasılsınız özledim sizleri yaa, eşimin eğitiminden dolayı 1 haftadır Antalyadaydık yazmaya vakit bulamadım sayfalar epeyi ilerlemis okuyacağım inşallah :) buarada grip oldum ne bulursam içmeye çalışıyorum inşallah Oğluşuma geçmez ne yiyip içmemi tavsiye edersiniz kızlar
Canım yazalı epey olmuş ben sayfaları simdi okuyorum da Allah yardımcın olsun gerçekten zor moralini yüksek tutman lazim su bir gercek ki senden ve bebeğinden değerli bişey yok şuan için yazdiklarina gore konusuyorum dondurman konusunda tereddüt etme bence ben de doktora yapıyorum bir dönemimi dondurdum gecen hafta ben hic tereddüt etmedim ki iyiki de yapmisim çünkü su halde bile kendime zaman ayırmakta zorlaniyorum benim de kimsem yok o yüzden seninle aynı durumdayız inşallah vereceğin karar hem senin hem bebegin için hayırlı olurKızlar bennçok yoruldum artık ya geeçketen o kdar zor ki .sabah 6 30 da kalkıp derse gdyrm akşam 5 te eve gelyrm .ondan sonra yemek le kızımla uğraşyrm bi deüstüne ödevöerim var.akşama kadar zaten ayaktatyım.bebeğimde gece 2 ya da 2.30 olmadan uyumuyo.4 saat sonra tam 24 saat olck uyumadığıma.ağlamaktan başka bişey yapamyrm.yardımcı olck kimsem yok.okulu bırakmayı bile düşünyrm.bu bölümü çok isteyerek kazandım ama olmyck sanırım .olmuyo yani.sanki şu 3 haftada 1 yıl uyaşlandım.her günüm bi öncekinden daha zor.kendime ayıracak 10 dk bile yok.yemeğimi bile zar zor yiyrm nasıl yapsam bimeyrm .hiç bu kadar zor olmamıştı hayat bana .nie size anlattım bilmyrm ama anlatacak başka kimse yok.varsada benim anlatasım yok.kızımın ağzındada pamukçuk var emmek istemiyo.saatlerce memeyi vermeye uğraşyrm.öğlenleri emzirmeye gelm gdm dedim .bugün geldim geri gittiğimde herkse bitirmişti ödevini ben yetiştiremedim .o da hayal oldu yani.9 saat emziremycm kzımı.yani nerden tutsam elimde kaldı.ben artık yapamyrm.sanırım düşündüğüm kadar güçlü değilim .insanlar haklı çıktı.yapamazsın dediler ben yaparım dedim direttim .daha 3.haftadan bittim yani.sınav zamanı nolck hiç bilmyrm.o zamana bırakmazsam tabi
İnşallah canım bu donemde daha sık emzirmek lazimmis ben de ona dikkat ediyorumEmziriyorsan bebegine gecmezmis. Ben de gecenlerde hastalik atlattim ogluma gecmedi cok sukur.
Geçmiş olsun canım benim büyük oglanda yeni atlattı okula başlayınca hastalıklarda başlıyor. Aile boyu senenin ilk gribini atlattık. Umarım küçüğüne bulaşmazSaol tatlim idil hasta bildiğin grip dün gece balgam kustu bugün burun akıntısı basladi dewamli bişi hazrlayip iciriorum 8msallah geçsin hemen. okulda gidemicek toparlamadan tahaya bulaşmasında gerçi gerisi önemli deil
Ben sütümü şimdiye kadar hiç dondurucuya koymadım buzdolabında bir iki gün bekledi en fazla. (Sütüm fazla yok malesef) Ne onlarda ne de taze süt de hiç koku gelmedi banaBen birkac marka denedim
Lansinoh
Milkway
Baby&me enaz koku baby&me de ama onlar daha taze enson onu aldim cunku en eskisi 20 gunluk onda cok az koku var. Taze sütun tadi da onlaea benziyor ama onlar daha kotu kokuyor.
Çok saol canım inşallah geçmez en zoru bebislerin oluo.sizden geçtimi bebiseGeçmiş olsun canım benim büyük oglanda yeni atlattı okula başlayınca hastalıklarda başlıyor. Aile boyu senenin ilk gribini atlattık. Umarım küçüğüne bulaşmaz
Bizim kadar ağır geçirmedi onda sadece burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı vardı halsizlik filân yoktu. Doktor serum fizyolojik yap ıhlamur içir dedi bebeklere soğuk algınlığı ilaçları vermiyormuş ama ihlamuru içmedi benim oğlanÇok saol canım inşallah geçmez en zoru bebislerin oluo.sizden geçtimi bebise
Ben de ya .geceleri çok kızıyrm eylüle bazen.ama ağlamayıp rahat uyumadığı zaman kendimi çok iyi anne olarak göryrm .elimden geleni yapyrm ama bazen çok sinirlenyrmhiçbir zaman yetmeyecek galiba canım hep daha iyi olmak isteyeceğiz..
deniz ağlayıp da sebebini bulamayınca yada sebebini bilsem de çözüp susturamayınca iyi anne olmadığımı düşünüyorum. ama ağlamazsa bide emer uyursa süper anneyim :))
uyumadığı zaman da bazen sesli olarak offff puff yapıyorum kızıyorum denize bazen. o zaman berbat bi anne oluyorum... malesef çok sabırlı biri değilim ama kızım için elimden geleni yapıyorum.
kendi annem çok kızar bağırırdı bana. onun gibi olmıcam diyorum hep ama bazen kendime hakim olamıyorum
Ben de bazen benziyorum ama frenliyorum kendimi. kızıma bağırmıcam ben hele de onun suçu olmayan şeyler için... annem başkasına kızar bana bağırırdı işyerindeki stresini bende atardı hepBende hep kendi annem gibi olmayacağım dedikçe sanki ona benziyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?