2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

idilduam boncuklar hasta mi? Gecmis olsun neleri var?
Saol tatlim idil hasta bildiğin grip dün gece balgam kustu bugün burun akıntısı basladi dewamli bişi hazrlayip iciriorum 8msallah geçsin hemen. okulda gidemicek toparlamadan tahaya bulaşmasında gerçi gerisi önemli deil

Kızlar meraba nasılsınız özledim sizleri yaa, eşimin eğitiminden dolayı 1 haftadır Antalyadaydık yazmaya vakit bulamadım sayfalar epeyi ilerlemis okuyacağım inşallah :) buarada grip oldum ne bulursam içmeye çalışıyorum inşallah Oğluşuma geçmez ne yiyip içmemi tavsiye edersiniz kızlar

Ben markasiz yillardir uretim yapan biyerden aliyorum boya vermiyo bende cok sasirdim annelik icgudusu mu bilmiyorum cok canliydi rengi boya verirse diger kiyafetleri kotu olur diye riske atmak istemedim ve yanilmadim malesef
Ben de civilden kirmizi bi pantolon almistim. Beyaz renkli baska bi kiyafeti pembeye donmus. Marka para tuzagindan baska bisey degil :)

Emziriyorsan bebegine gecmezmis. Ben de gecenlerde hastalik atlattim ogluma gecmedi cok sukur.

Canım yazalı epey olmuş ben sayfaları simdi okuyorum da Allah yardımcın olsun gerçekten zor moralini yüksek tutman lazim su bir gercek ki senden ve bebeğinden değerli bişey yok şuan için yazdiklarina gore konusuyorum dondurman konusunda tereddüt etme bence ben de doktora yapıyorum bir dönemimi dondurdum gecen hafta ben hic tereddüt etmedim ki iyiki de yapmisim çünkü su halde bile kendime zaman ayırmakta zorlaniyorum benim de kimsem yok o yüzden seninle aynı durumdayız inşallah vereceğin karar hem senin hem bebegin için hayırlı olur

matsiyahoje benim oğlum deli gibi memeye saldırı yodu ama emerkende agliyodu geri itiyodu kendini salyalar akiyodu huysuzdu hani bi fark olduğunu anlıyodum ama cozemiyodum bugün anneme Ertuğrul un nasi elini emdigini göstermek için video çekip yolladim annem kızım korktum valla dedi dismi cikiyo acaba dedi bugün senin yazdıklarını okuyunca kontrol ediyim dedim bi baktım altta beyaz bi noktacik o kadar mutlu oldum ki senin duygularını anladım yarin doktorada gosterip emin olunca yazarım sanada uzun oldu biraz kusura bakma paylaşmak istedim oğlum 14 temmuz doğumlu bu arada

Geçmiş olsun canım benim büyük oglanda yeni atlattı okula başlayınca hastalıklarda başlıyor. Aile boyu senenin ilk gribini atlattık. Umarım küçüğüne bulaşmaz

Ben birkac marka denedim
Lansinoh
Milkway
Baby&me enaz koku baby&me de ama onlar daha taze enson onu aldim cunku en eskisi 20 gunluk onda cok az koku var. Taze sütun tadi da onlaea benziyor ama onlar daha kotu kokuyor.
Ben sütümü şimdiye kadar hiç dondurucuya koymadım buzdolabında bir iki gün bekledi en fazla. (Sütüm fazla yok malesef) Ne onlarda ne de taze süt de hiç koku gelmedi bana

Geçmiş olsun canım benim büyük oglanda yeni atlattı okula başlayınca hastalıklarda başlıyor. Aile boyu senenin ilk gribini atlattık. Umarım küçüğüne bulaşmaz
Çok saol canım inşallah geçmez en zoru bebislerin oluo.sizden geçtimi bebise

Çok saol canım inşallah geçmez en zoru bebislerin oluo.sizden geçtimi bebise
Bizim kadar ağır geçirmedi onda sadece burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı vardı halsizlik filân yoktu. Doktor serum fizyolojik yap ıhlamur içir dedi bebeklere soğuk algınlığı ilaçları vermiyormuş ama ihlamuru içmedi benim oğlan

Ben de ya .geceleri çok kızıyrm eylüle bazen.ama ağlamayıp rahat uyumadığı zaman kendimi çok iyi anne olarak göryrm .elimden geleni yapyrm ama bazen çok sinirlenyrm

Arkadaşlar herkese merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. Aslında sık sık takip ediyorum ama çok fazla yazmaya fırsatım olmuyor. İçimi dökmek istedim sizlere. Çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruzdur eminim ama şu doğum iznimin bitişinin zamanı yaklaştıkça öyle bir buhran çöküyor ki içime sormayın gitsin ben bankacıyım ve doğum iznine hamileliğimin son 2 ayında ayrıldım. Şimdi pişman mıyım? Biraz evet, biraz hayır aslında. Çünkü, vücudum çok ödem yapmıştı son 2 ayda ayak numaram bile 2 numara büyümüştü. Ayakta durduğum anda hemen şişiyordu ve beni çok zorluyordu. Üstelik bilirsiniz bankacılık bayan için ağırdır. Ona rağmen ben işimi severek yapıyorum. Ama bu son 2 ayı çok sakin geçirmek adına böyle bir karar almıştım. Çünkü bundan 1 yıl önce bir bebeğimi 10 haftalıkken kaybetmiştim. Bu hamileliğimi ise hiç riske atmak istemedim.
Şimdi gelelim acaba bu son 2 aya katlansaydım şimdi bu satırları yazmak için bu kadar yoğun duygular içine girer miydim ama bir nevi mecburdum ve bunu yine oğlum için yaptım.
2 haftalık yıllık iznimi bitirdikten sonra malesef ki bir karar vermem gerekiyor. Ücretsiz izin konusuna gelirsek, hem maddi açıdan biraz zorlanacağımız bir dönem olacak hem de ücretsiz izin almamdan dolayı çeşitli haklardan faydalanamayacağım. Yani, yine oğlumu düşünerek hareket ediyorum. Ama içim içimi kemiriyor. Acaba ben hata mı yapıyorum.
Bir de şöyle bir konu var. Benim oğlan tam anneci işe başlarsam hem anneannesi hem de babaannesi bakarız diyor. Ama bebeğimi onların kucağına verdiğim an çığlık atıyor resmen. Bu benim işimi daha da zorlaştırıyor.
Kızlar bana fikir verin. Böyle zamanlar eminim yaşamışsınızdır. Anneanne ya da babaanneye ne kadar sürede alışır oğlum?
Ne yapıyorsam en mantıklı şekilde hareket etmeye çalışıyorum ama yine de mutsuzum Annelik duygusu bambaşkaymış hakkaten. Bu arada evhanımı olan bayanlar çok şanslısınız biraz uzun yazdım kusura bakmayın lütfen. Hakkaten yeni fikirlere ihtiyacım var. Öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi :)

Bende hep kendi annem gibi olmayacağım dedikçe sanki ona benziyorum .
Ben de bazen benziyorum ama frenliyorum kendimi. kızıma bağırmıcam ben hele de onun suçu olmayan şeyler için... annem başkasına kızar bana bağırırdı işyerindeki stresini bende atardı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…