2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aynen canım deli gibi saldırıyor emerken ağlıyor bırakıyor. ısırıyor bide mememi.elini öyle bir emişi var eli kızarıyor emdikten sonra. ayy bakalım doktor ne dicek heycanla bekliyorum.benim kızım 29 haziran doğumlu aralarında 15 gün var

Merhaba bende öğretmenim doğum sonrası iznim yaz tatiline geldi hatta ücretsiz izin aldım şuan 6ay aldım ama bir yıla uzatacagim bu gidişle,anne olmadan önce calisirim diye düşünüyordum ama şuan her anı benim için okadr onemliki kıyamıyorum.maddiyata gelince ihtiyaç var evet ama onla geçirecegim vakitler paha biçilemez bunlarda benim fikrim

Ben de ya .geceleri çok kızıyrm eylüle bazen.ama ağlamayıp rahat uyumadığı zaman kendimi çok iyi anne olarak göryrm .elimden geleni yapyrm ama bazen çok sinirlenyrm
yorgunluk sinirlerimizi bozuyor malesef ama geçecek. ve yalnız değiliz normal demek ki böyle hissetmek

Canim bende çok heycanliyiiiim bi an önce yarın olsun doktor odasindan çıkar çıkmaz yazcam :))

Allah allah bormalde bebelac gaz yapmaz benimki içmiyo hiç sma midesini bulandırıyor apttamil içiyo

Canim bende çok heycanliyiiiim bi an önce yarın olsun doktor odasindan çıkar çıkmaz yazcam :))

matsiyahoje kizlar benim kizdada ayni dur var elini deligibi emiyo kizartiyo bide salyasi bazen daha fazla akio memeye saldiriyo ama geri itiyo ay dismiki banada haber verin bende kakasini yapamio uc gundir ondan huysuz saniodum iki haftadan fazla boyle huysuz kizim 22 haziran dogumluyuz bizde

Connieee bende bankaciyim.bende 2 ay oncesinde ayrildim.cunku bende de preeklampsi baslangici olmustu.stressiz evde gecirmek istedim zamanimi.26 eylul tarihi itibariyle de 3 ay ucretsiz izin aldim.maas haricinde herhangi bir sosyal haktan mahrum kalmiyoruz canim.eger maddi acidan cok slklntln yoksa bebegin 6 ayina kadar evde olabilirsin aslinda.en azindan ek gidaya gecmis olacaklar

Selam canim bende aymen senin durumindaydim el
Kadar benek biraksam bi hal
Birakmasam maddi sikintilar cok dusundum ama en son bibucuk ay ucretsiz izin kullandim en azindan kizim toparlansin istedim 22 sinde dorduncu ayi bitecek ve ben ay sonu is basi yapicam anneanne bakacak. Esim evet sikisirz ama kizimdan onemli degil sende toparlanirsin dedi bi ayda olsa gitme dedi ama daha fazla isyerimde vermez bende alamam maddi olarak en azindan kizin toparlanana kadar sende onunla
Kaldan keske. Allah yardimcin olsun

Cok gecmis olsun tatlim ya kuzum benim hastalandimi hemen iyilesir insallah sanada allah kolayliklar versin

Gecmis olsun kuzum ya aman dikkat et

Canım ben bide beyazlık gordum diş gibi sende kontrol et bakalım

Canim benim kizimda 28 temmuz doğumlu bende 1 kasimda baslayacagim malesef ve babasinin kucaginda bile durmuyor ben bu 3 haftayi kayinvalideme gidip birlikte durup daha cok onun kucagina verip alistiracagim aglasa da dayanacagim cunku buna onlar icin mecburum
Ogluma 2 yasina kadar baktim ama o zamanki giderlerim le bu zaman ki giderlerim bir degil ve o zaman işsizdim suan sa iyi bir isim var kaybedersem onlari istedigin okullarda okutamam. Keske imkan olsa da onu da 2 yasina kadar getirebilsem ama birakan ilk anne ben degilim son da olmayacağım biliyorum böyle düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Sabiha paktuna keskini anne iste kitabini ve anne ile guvenli baglanma kitabini tavsiye ederim. Oğlum ile cok guzel iliski kurmami sagladi. Tavsiye ederim faydasi olacaktir. Mesela benim kokumu tasiyan bir tulbent birakacagim kizima simdi ben yokken kokum devam etsin en azindan. Uzme kendini herkesin maddi manevi şartlarıayni olmuyor malesef

Ayy canim benim ck gecmis olsun insallah ilerlemeden atlatirsiniz isin zor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…