- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.521
nasıl takıcam bi tane bilekliğim var akik onu ayağına fln taksam olur mumatsiyahoje bebegine akik tasi taktin mi dis cikarinca takilir derler
Aynen canım deli gibi saldırıyor emerken ağlıyor bırakıyor. ısırıyor bide mememi.elini öyle bir emişi var eli kızarıyor emdikten sonra. ayy bakalım doktor ne dicek heycanla bekliyorum.benim kızım 29 haziran doğumlu aralarında 15 gün varmatsiyahoje benim oğlum deli gibi memeye saldırı yodu ama emerkende agliyodu geri itiyodu kendini salyalar akiyodu huysuzdu hani bi fark olduğunu anlıyodum ama cozemiyodum bugün anneme Ertuğrul un nasi elini emdigini göstermek için video çekip yolladim annem kızım korktum valla dedi dismi cikiyo acaba dedi bugün senin yazdıklarını okuyunca kontrol ediyim dedim bi baktım altta beyaz bi noktacik o kadar mutlu oldum ki senin duygularını anladım yarin doktorada gosterip emin olunca yazarım sanada uzun oldu biraz kusura bakma paylaşmak istedim oğlum 14 temmuz doğumlu bu arada
Merhaba bende öğretmenim doğum sonrası iznim yaz tatiline geldi hatta ücretsiz izin aldım şuan 6ay aldım ama bir yıla uzatacagim bu gidişle,anne olmadan önce calisirim diye düşünüyordum ama şuan her anı benim için okadr onemliki kıyamıyorum.maddiyata gelince ihtiyaç var evet ama onla geçirecegim vakitler paha biçilemez bunlarda benim fikrimArkadaşlar herkese merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. Aslında sık sık takip ediyorum ama çok fazla yazmaya fırsatım olmuyor. İçimi dökmek istedim sizlere. Çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruzdur eminim ama şu doğum iznimin bitişinin zamanı yaklaştıkça öyle bir buhran çöküyor ki içime sormayın gitsinben bankacıyım ve doğum iznine hamileliğimin son 2 ayında ayrıldım. Şimdi pişman mıyım? Biraz evet, biraz hayır aslında. Çünkü, vücudum çok ödem yapmıştı son 2 ayda ayak numaram bile 2 numara büyümüştü. Ayakta durduğum anda hemen şişiyordu ve beni çok zorluyordu. Üstelik bilirsiniz bankacılık bayan için ağırdır. Ona rağmen ben işimi severek yapıyorum. Ama bu son 2 ayı çok sakin geçirmek adına böyle bir karar almıştım. Çünkü bundan 1 yıl önce bir bebeğimi 10 haftalıkken kaybetmiştim. Bu hamileliğimi ise hiç riske atmak istemedim.
Şimdi gelelim acaba bu son 2 aya katlansaydım şimdi bu satırları yazmak için bu kadar yoğun duygular içine girer miydimama bir nevi mecburdum ve bunu yine oğlum için yaptım.
2 haftalık yıllık iznimi bitirdikten sonra malesef ki bir karar vermem gerekiyor. Ücretsiz izin konusuna gelirsek, hem maddi açıdan biraz zorlanacağımız bir dönem olacak hem de ücretsiz izin almamdan dolayı çeşitli haklardan faydalanamayacağım. Yani, yine oğlumu düşünerek hareket ediyorum. Ama içim içimi kemiriyor. Acaba ben hata mı yapıyorum.
Bir de şöyle bir konu var. Benim oğlan tam anneciişe başlarsam hem anneannesi hem de babaannesi bakarız diyor. Ama bebeğimi onların kucağına verdiğim an çığlık atıyor resmen. Bu benim işimi daha da zorlaştırıyor.
Kızlar bana fikir verin. Böyle zamanlar eminim yaşamışsınızdır. Anneanne ya da babaanneye ne kadar sürede alışır oğlum?
Ne yapıyorsam en mantıklı şekilde hareket etmeye çalışıyorum ama yine de mutsuzumAnnelik duygusu bambaşkaymış hakkaten. Bu arada evhanımı olan bayanlar çok şanslısınız biraz uzun yazdım kusura bakmayın lütfen. Hakkaten yeni fikirlere ihtiyacım var. Öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi :)
yorgunluk sinirlerimizi bozuyor malesef ama geçecek. ve yalnız değiliz normal demek ki böyle hissetmekBen de ya .geceleri çok kızıyrm eylüle bazen.ama ağlamayıp rahat uyumadığı zaman kendimi çok iyi anne olarak göryrm .elimden geleni yapyrm ama bazen çok sinirlenyrm
Canim bende çok heycanliyiiiim bi an önce yarın olsun doktor odasindan çıkar çıkmaz yazcam :))Aynen canım deli gibi saldırıyor emerken ağlıyor bırakıyor. ısırıyor bide mememi.elini öyle bir emişi var eli kızarıyor emdikten sonra. ayy bakalım doktor ne dicek heycanla bekliyorum.benim kızım 29 haziran doğumlu aralarında 15 gün var
kaçta randevun?Canim bende çok heycanliyiiiim bi an önce yarın olsun doktor odasindan çıkar çıkmaz yazcam :))
Allah allah bormalde bebelac gaz yapmaz benimki içmiyo hiç sma midesini bulandırıyor apttamil içiyoCanim ben sma ile başladım çök da memnundun fakat benim kızım emmediği için doktor mamayı bebelac gold ver tadı anne sütü gibi memeyi tutsun dedi ve kızımin kaka yapma düzeni mahvoldu acayıp gaz yaptı bende tekrar sma ya geçtim qma hala düzelmedi bence kullandığın mama da kal memnunsan
Öğleden sonra canımkaçta randevun?
hayırlı haberlerle gel inşallah canım haberleşirizÖğleden sonra canım
Canim bende çok heycanliyiiiim bi an önce yarın olsun doktor odasindan çıkar çıkmaz yazcam :))
Boynuna yada eline takiyolar genelde. Ayagina takilir mi bilmiyorumnasıl takıcam bi tane bilekliğim var akik onu ayağına fln taksam olur mu
Arkadaşlar herkese merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. Aslında sık sık takip ediyorum ama çok fazla yazmaya fırsatım olmuyor. İçimi dökmek istedim sizlere. Çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruzdur eminim ama şu doğum iznimin bitişinin zamanı yaklaştıkça öyle bir buhran çöküyor ki içime sormayın gitsinben bankacıyım ve doğum iznine hamileliğimin son 2 ayında ayrıldım. Şimdi pişman mıyım? Biraz evet, biraz hayır aslında. Çünkü, vücudum çok ödem yapmıştı son 2 ayda ayak numaram bile 2 numara büyümüştü. Ayakta durduğum anda hemen şişiyordu ve beni çok zorluyordu. Üstelik bilirsiniz bankacılık bayan için ağırdır. Ona rağmen ben işimi severek yapıyorum. Ama bu son 2 ayı çok sakin geçirmek adına böyle bir karar almıştım. Çünkü bundan 1 yıl önce bir bebeğimi 10 haftalıkken kaybetmiştim. Bu hamileliğimi ise hiç riske atmak istemedim.
Şimdi gelelim acaba bu son 2 aya katlansaydım şimdi bu satırları yazmak için bu kadar yoğun duygular içine girer miydimama bir nevi mecburdum ve bunu yine oğlum için yaptım.
2 haftalık yıllık iznimi bitirdikten sonra malesef ki bir karar vermem gerekiyor. Ücretsiz izin konusuna gelirsek, hem maddi açıdan biraz zorlanacağımız bir dönem olacak hem de ücretsiz izin almamdan dolayı çeşitli haklardan faydalanamayacağım. Yani, yine oğlumu düşünerek hareket ediyorum. Ama içim içimi kemiriyor. Acaba ben hata mı yapıyorum.
Bir de şöyle bir konu var. Benim oğlan tam anneciişe başlarsam hem anneannesi hem de babaannesi bakarız diyor. Ama bebeğimi onların kucağına verdiğim an çığlık atıyor resmen. Bu benim işimi daha da zorlaştırıyor.
Kızlar bana fikir verin. Böyle zamanlar eminim yaşamışsınızdır. Anneanne ya da babaanneye ne kadar sürede alışır oğlum?
Ne yapıyorsam en mantıklı şekilde hareket etmeye çalışıyorum ama yine de mutsuzumAnnelik duygusu bambaşkaymış hakkaten. Bu arada evhanımı olan bayanlar çok şanslısınız biraz uzun yazdım kusura bakmayın lütfen. Hakkaten yeni fikirlere ihtiyacım var. Öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi :)
Canım penye battaniye yi sigacak şekilde 4 e 5 e Katla koy
Saol tatlim idil hasta bildiğin grip dün gece balgam kustu bugün burun akıntısı basladi dewamli bişi hazrlayip iciriorum 8msallah geçsin hemen. okulda gidemicek toparlamadan tahaya bulaşmasında gerçi gerisi önemli deil
matsiyahoje bebegine akik tasi taktin mi dis cikarinca takilir derler
Kızlar meraba nasılsınız özledim sizleri yaa, eşimin eğitiminden dolayı 1 haftadır Antalyadaydık yazmaya vakit bulamadım sayfalar epeyi ilerlemis okuyacağım inşallah :) buarada grip oldum ne bulursam içmeye çalışıyorum inşallah Oğluşuma geçmez ne yiyip içmemi tavsiye edersiniz kızlar
Canım ben bide beyazlık gordum diş gibi sende kontrol et bakalımmatsiyahoje kizlar benim kizdada ayni dur var elini deligibi emiyo kizartiyo bide salyasi bazen daha fazla akio memeye saldiriyo ama geri itiyo ay dismiki banada haber verin bende kakasini yapamio uc gundir ondan huysuz saniodum iki haftadan fazla boyle huysuz kizim 22 haziran dogumluyuz bizde
Canim benim kizimda 28 temmuz doğumlu bende 1 kasimda baslayacagim malesefArkadaşlar herkese merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. Aslında sık sık takip ediyorum ama çok fazla yazmaya fırsatım olmuyor. İçimi dökmek istedim sizlere. Çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruzdur eminim ama şu doğum iznimin bitişinin zamanı yaklaştıkça öyle bir buhran çöküyor ki içime sormayın gitsinben bankacıyım ve doğum iznine hamileliğimin son 2 ayında ayrıldım. Şimdi pişman mıyım? Biraz evet, biraz hayır aslında. Çünkü, vücudum çok ödem yapmıştı son 2 ayda ayak numaram bile 2 numara büyümüştü. Ayakta durduğum anda hemen şişiyordu ve beni çok zorluyordu. Üstelik bilirsiniz bankacılık bayan için ağırdır. Ona rağmen ben işimi severek yapıyorum. Ama bu son 2 ayı çok sakin geçirmek adına böyle bir karar almıştım. Çünkü bundan 1 yıl önce bir bebeğimi 10 haftalıkken kaybetmiştim. Bu hamileliğimi ise hiç riske atmak istemedim.
Ayy canim benim ck gecmis olsun insallah ilerlemeden atlatirsiniz isin zor vallaSaol tatlim idil hasta bildiğin grip dün gece balgam kustu bugün burun akıntısı basladi dewamli bişi hazrlayip iciriorum 8msallah geçsin hemen. okulda gidemicek toparlamadan tahaya bulaşmasında gerçi gerisi önemli deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?