2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben sütümü şimdiye kadar hiç dondurucuya koymadım buzdolabında bir iki gün bekledi en fazla. (Sütüm fazla yok malesef) Ne onlarda ne de taze süt de hiç koku gelmedi bana
Canim bazi kadinlarin sütü kokuyormus. Dun bir arkadasim benimde kokuyordu dedi rahatladim. Malesef yapacak birşey yok ben o kadinlardanmisim

canım ig dedigin ne bide diş çıkar dönemi erken mi oluyo daha biz 80 günlügüz öyle bişey yok bşzde sadece birazcık salya var
İnstagramdan bahsediyorum canım erken tabiki hazırlıklı olmak amaçlı karşıma çıkınca size de gönderim dedim

Ya hahah gulsem mi aglasam mi bilemedim kötü niyetlerinden değil ama işte yanlış yani vermeyin diyor doktorlar. Inat işte

Biogaia nın içinde bağırsak florasını düzenleyen mikroorganizmalar var. O yüzden dolapta saklıyoruz. Tam olarak ilaç sayılmaz. Ama gerek yoksa ne güzel:) Ben kızıma bir aylıkken başladım. Baya rahatlattı. 2 aylıkken de kestim. Şimdi patır patır çıkıyo gazlar hem alttan hem üstten çok şükür.

Günaydın kizlar uygarim 4 gündür kakasini kakasini yapamiyo poposuna zeytinyağı ile masaj yaptim ise yaramadı esim zeytinyağı icirmeme izin vermiyo yegenine icirmisler küçükken nefes alamamış da icirme diyo ne yapabilirim 4 gun normal mi

Normal olsa da çocuk huysuz oluyor ya kaka yapmayınca. Oğlum bir gün yapmasa huysuzlanıyor. Ah şu eşler çok biliyorlar. Doktorlar hep verebilirsiniz diyor zeytinyağı. Karnına ılık su ve sabunla saat yönünde masaj yapabilirsin. Duşunuz bitince tekrar uyar bakalım yapacak mı?

Kızlar biz ayın 15 inde 3 ayı bitiyoruz ve oğlum hiç sırt üstü durmak istemiyor sürekli kaldırıp etrafı izlemek istiyor. Meraklı sıpa
Ahanda bizim oğlan gibi
Öaaşalalh çok hareketli dediğin gibi yatmak istemiyor kalkıp gezmek istiyor
Ya da puset gibi ana kucağı gibi hafif meyilli şeylerde duruyor yoksa sıkılıyor kaldırın beni der gibi basıyır çığlığı
Haa bi de oyun halısında duruyor

Doğru ilgileri uzun sürmediği için anakucağı ve oyun halısında da çok durmuyorlar bir süre sonra basıyor çığlığı. Çocuğu eşime bırakıp mutfağa gittiğimde bir bakıyorum tv ye çevirmiş bu sıpa da izliyor. O yüzden sık sık kontrole geliyorum mutfaktan kızıyorum eşime.

Gliserin li fitil satılıo onu koyunca yapıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…