- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.541
Canim bazi kadinlarin sütü kokuyormus. Dun bir arkadasim benimde kokuyordu dedi rahatladim. Malesef yapacak birşey yok ben o kadinlardanmisimBen sütümü şimdiye kadar hiç dondurucuya koymadım buzdolabında bir iki gün bekledi en fazla. (Sütüm fazla yok malesef) Ne onlarda ne de taze süt de hiç koku gelmedi bana
İnstagramdan bahsediyorum canım erken tabiki hazırlıklı olmak amaçlı karşıma çıkınca size de gönderim dedimcanım ig dedigin ne bide diş çıkar dönemi erken mi oluyo daha biz 80 günlügüz öyle bişey yok bşzde sadece birazcık salya var
Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum bebeğime geçmeden geçer inşallahGecmis olsun kuzum ya aman dikkat et
Seni çok iyi anlıyorum inan ama az sabır düzeliyor cidden. Biz çok şükür ilk başlayan zamanlara gore daha iiyiz. Biraz zaman lazımBen alışıyorum da yavrum kıvranıyor gözümün önünde ona alışamıyorum
Ya hahah gulsem mi aglasam mi bilemedimBiz bebegimize banyo yaptırırıiken su geldiğinde hep ağzını acar oglum suyu emmeye calısır bunu gören annem kızım baksana nası susamış cocuk sen internete ne bakıyon su ver derdigizli gizli de verdi bi kaç kere yakaladım
Biogaia nın içinde bağırsak florasını düzenleyen mikroorganizmalar var. O yüzden dolapta saklıyoruz. Tam olarak ilaç sayılmaz. Ama gerek yoksa ne güzel:) Ben kızıma bir aylıkken başladım. Baya rahatlattı. 2 aylıkken de kestim. Şimdi patır patır çıkıyo gazlar hem alttan hem üstten çok şükür.Canim biogaia verdi bana da doktor ama ben sadece 1 kere kullandım onu sonra ne de olsa ilaç yazık dedim ve bıraktım hiç vermiyorum. Gerekte yok inan. Biraz sabır istiyor sadece sonrasında alışınca bu duruma bi şekilde çözülüyor hiç sıkma canini :)
Muhakkak zamanla düzelecek ama bu anlar da kötü keşke olmasaSeni çok iyi anlıyorum inan ama az sabır düzeliyor cidden. Biz çok şükür ilk başlayan zamanlara gore daha iiyiz. Biraz zaman lazım
Ya hahah gulsem mi aglasam mi bilemedimkötü niyetlerinden değil ama işte yanlış yani vermeyin diyor doktorlar. Inat işte
Malesef analık izninden sonra kullanılması gerekiyorNe guz3l canım sevindim senin adına. Peki bu 2 ay yarın gün çalışma ile ilgili bilgin var mı ücretsiz izinden sonra kullanılıyor mu acaba
Ay bzimde 9 gün falan var sanırım aramızda.bizdede o meme sorunu var .dr dan öğrnenince banada yaz olur mu.bi iyi oluyo bş kötü anlamadım gititkaçta randevun?
Bebegin dis cikarmasini kolaylastiriyomus :)Neden akik tasi takilirmis canim ilk defa duydum
Normal olsa da çocuk huysuz oluyor ya kaka yapmayınca. Oğlum bir gün yapmasa huysuzlanıyor. Ah şu eşler çok biliyorlar. Doktorlar hep verebilirsiniz diyor zeytinyağı. Karnına ılık su ve sabunla saat yönünde masaj yapabilirsin. Duşunuz bitince tekrar uyar bakalım yapacak mı?Günaydın kizlar uygarim 4 gündür kakasini kakasini yapamiyo poposuna zeytinyağı ile masaj yaptim ise yaramadı esim zeytinyağı icirmeme izin vermiyo yegenine icirmisler küçükken nefes alamamış da icirme diyo ne yapabilirim 4 gun normal mi
Ahanda bizim oğlan gibiKızlar biz ayın 15 inde 3 ayı bitiyoruz ve oğlum hiç sırt üstü durmak istemiyor sürekli kaldırıp etrafı izlemek istiyor. Meraklı sıpa
Doğru ilgileri uzun sürmediği için anakucağı ve oyun halısında da çok durmuyorlar bir süre sonra basıyor çığlığı. Çocuğu eşime bırakıp mutfağa gittiğimde bir bakıyorum tv ye çevirmiş bu sıpa da izliyor. O yüzden sık sık kontrole geliyorum mutfaktan kızıyorum eşime.Ahanda bizim oğlan gibi
Öaaşalalh çok hareketli dediğin gibi yatmak istemiyor kalkıp gezmek istiyor
Ya da puset gibi ana kucağı gibi hafif meyilli şeylerde duruyor yoksa sıkılıyor kaldırın beni der gibi basıyır çığlığı
Haa bi de oyun halısında duruyor
Gliserin li fitil satılıo onu koyunca yapıoGünaydın kizlar uygarim 4 gündür kakasini kakasini yapamiyo poposuna zeytinyağı ile masaj yaptim ise yaramadı esim zeytinyağı icirmeme izin vermiyo yegenine icirmisler küçükken nefes alamamış da icirme diyo ne yapabilirim 4 gun normal mi
Markası ney swn8nkinin bacımAa ben bisey kotmadan kullaniyorum
Kanguruyu sakincalimiki aldigimyer 1,5 ay itibari ole kullanilir dedi
Çok gaz yaptı bize sma ya geri döndük iyi suan aptamil şekerli yq oni sevmiştir sma nin tadı kötüAllah allah bormalde bebelac gaz yapmaz benimki içmiyo hiç sma midesini bulandırıyor apttamil içiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?