2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sanırım her Bebek bu yollardan geçiyor

Bizimki de başladı TV ye ilgi göstermeye
Biz de çeviriyoruz TV den uzaklaştırıyoruz
Elini yumruk yapıp ağzına koyuyor
Ses çıkarmayı arttırdı
UZanmak istemiyor
Dışarı çıkınca çok mutlu oluyor

@EmiraSalih canim cok sevindim. Cok sukur.
HejaR12 insallah esinin sonuclari iyi cikar kuzum. Ne zaman cikacak?
D Daisymom cook gecmis olsum ben yazanan jadar insallah gecmis bitmistir :)
idilduam idil kuzusuna da gecmis olsun canim. İnsallah taha ya bulasmaz. Kağan in ki halen gecmedi..uzun suruyor bu virüs sanirim.
Diger hasta olan tum arkadaslara cok gecmis olsun... Okuyorum ama yazmaya gelince unutuyorum

Günaydın kizlae bi sorum olacak bu ara kizimin kakasina kafayı takmış durumdayım. Acaba bebeği mukuslu kaka yapan var mı aranızda ve dr a soran oldu mu :???

Benim esimde aynisini yapiyor. İlk evladi olanlar naçizane size tavsiyem.. Cocuk yetistirmekle alakali ne okuyor uyguluyorsaniz esinize de okutun ogretin. Erkekler malesef bu bilince sahip degil. Siz ne kadar egitimine ozen gosterirseniz gosterin esiniz ayni tutumda olmazsa tam bir fiyasko. Biz bu drumu yasiyoruz bu aralar. Benim hayir dedigime esim musade ediyor. İkili ortak tavir cok onemli ama biz bunu basaramiyoruz. Ben abur cubur yedirmeyim dedikce esim oglumu (sözde) mutlu etmek icin sekerli hazir gidalar alıyor. Ben hayir tablet yok dedikce esim kendis aksamlari rahat etmek adina veriyor. Cok zorlaniyorum inanin ben surekli biseyler arastiriyorum evlatlarim icin daha iyi ebeveyn olmak adina hatta kafayi bununla bozdum diyebilirim. Ama tek basina hic bisey olmuyormus,daha kotu oluyormus onu anladim. @Zehrayenihayat sana döküldüm canim oysa ki yarama da çok dokunmamistin kusura bakma :)

Günaydın kizlae bi sorum olacak bu ara kizimin kakasina kafayı takmış durumdayım. Acaba bebeği mukuslu kaka yapan var mı aranızda ve dr a soran oldu mu :???
Benim oglumun ki neredeyse bir aydir mukuslu. Ozamanda ishal hasta diye bi kac kere gotrudum dr a ama dr sen anlayamiyorsun tahlilleri temiz normal kakasi boyle olur dedi pes ettim bende endise etmek konusunda..

Mrb canım bnm oğlumun kakasi yeşil mukusluy du ve sümüksü ve de kokuyor du dr a götürdüm kaka testi yaptı hafif bağırsak enfeksiyonu görüldü ilaç verdi 2 gün kullandım düzeldi çok şükür seninkide kokulu sümüksü ve yeşil se bi test yaptr aklında şüphe kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…