- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.561
Yeşil kaka yapıyor mu? Bende sma kullanmak istedim ama yeşil yapınca vazgeçtim.Çok gaz yaptı bize sma ya geri döndük iyi suan aptamil şekerli yq oni sevmiştir sma nin tadı kötü
Oy kuzu ya hem de nasıl bir değişim. Poğaça gibi puf puf maşallah yiyesim geldiGünaydınlar hatunlar.... bunun adı degisimdir
Bizim ki bebelac da yeşil yapıyor çok da sancı çektiriyorYeşil kaka yapıyor mu? Bende sma kullanmak istedim ama yeşil yapınca vazgeçtim.
Sanırım her Bebek bu yollardan geçiyorDoğru ilgileri uzun sürmediği için anakucağı ve oyun halısında da çok durmuyorlar bir süre sonra basıyor çığlığı. Çocuğu eşime bırakıp mutfağa gittiğimde bir bakıyorum tv ye çevirmiş bu sıpa da izliyor. O yüzden sık sık kontrole geliyorum mutfaktan kızıyorum eşime.
Çok yakışıklı bizim tipiğin oğlanlarıGünaydınlar hatunlar.... bunun adı degisimdir
Ya çok ilginç bizimki de bebelac gold la kolay yaptı yeşil de değil. Her çocuğa göre değişiyor gerçekten.Bizim ki bebelac da yeşil yapıyor çok da sancı çektiriyor
Aleyküm selâmBugün 10 müslüman kardeşine selam veren tüm müslümanlara selam vermiş gibi sayılırmış Herkese Selâmün aleyküm
Yerim o bacaklarını. Maşallah kuzuyaGünaydınlar hatunlar.... bunun adı degisimdir
aleyküm selamBugün 10 müslüman kardeşine selam veren tüm müslümanlara selam vermiş gibi sayılırmış Herkese Selâmün aleyküm
Benim esimde aynisini yapiyor. İlk evladi olanlar naçizane size tavsiyem.. Cocuk yetistirmekle alakali ne okuyor uyguluyorsaniz esinize de okutun ogretin. Erkekler malesef bu bilince sahip degil. Siz ne kadar egitimine ozen gosterirseniz gosterin esiniz ayni tutumda olmazsa tam bir fiyasko. Biz bu drumu yasiyoruz bu aralar. Benim hayir dedigime esim musade ediyor. İkili ortak tavir cok onemli ama biz bunu basaramiyoruz. Ben abur cubur yedirmeyim dedikce esim oglumu (sözde) mutlu etmek icin sekerli hazir gidalar alıyor. Ben hayir tablet yok dedikce esim kendis aksamlari rahat etmek adina veriyor. Cok zorlaniyorum inaninDoğru ilgileri uzun sürmediği için anakucağı ve oyun halısında da çok durmuyorlar bir süre sonra basıyor çığlığı. Çocuğu eşime bırakıp mutfağa gittiğimde bir bakıyorum tv ye çevirmiş bu sıpa da izliyor. O yüzden sık sık kontrole geliyorum mutfaktan kızıyorum eşime.
Benim oglumun ki neredeyse bir aydir mukuslu. Ozamanda ishal hasta diye bi kac kere gotrudum dr a ama dr sen anlayamiyorsun tahlilleri temiz normal kakasi boyle olur dedi pes ettim bende endise etmek konusunda..Günaydın kizlae bi sorum olacak bu ara kizimin kakasina kafayı takmış durumdayım. Acaba bebeği mukuslu kaka yapan var mı aranızda ve dr a soran oldu mu :???
Masallah masallah masallahh bunun adı evrimdir :) o bacak kivrimlarina burnumu sokar yerim ha :)Günaydınlar hatunlar.... bunun adı degisimdir
Aleykum selam cnmBugün 10 müslüman kardeşine selam veren tüm müslümanlara selam vermiş gibi sayılırmış Herkese Selâmün aleyküm
Mrb canım bnm oğlumun kakasi yeşil mukusluy du ve sümüksü ve de kokuyor du dr a götürdüm kaka testi yaptı hafif bağırsak enfeksiyonu görüldü ilaç verdi 2 gün kullandım düzeldi çok şükür seninkide kokulu sümüksü ve yeşil se bi test yaptr aklında şüphe kalmasınGünaydın kizlae bi sorum olacak bu ara kizimin kakasina kafayı takmış durumdayım. Acaba bebeği mukuslu kaka yapan var mı aranızda ve dr a soran oldu mu :???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?