- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.581
Evet yapıyor ama dojtor önemli değil dwdi yeşil kaka da sarı kaka kaar normalmisYeşil kaka yapıyor mu? Bende sma kullanmak istedim ama yeşil yapınca vazgeçtim.
Haklısın canım erkeklere de okutmak lazım herşeyi. Dökül tabi dökül bize dökülmeyeceksin de kime döküleceksin?Benim esimde aynisini yapiyor. İlk evladi olanlar naçizane size tavsiyem.. Cocuk yetistirmekle alakali ne okuyor uyguluyorsaniz esinize de okutun ogretin. Erkekler malesef bu bilince sahip degil. Siz ne kadar egitimine ozen gosterirseniz gosterin esiniz ayni tutumda olmazsa tam bir fiyasko. Biz bu drumu yasiyoruz bu aralar. Benim hayir dedigime esim musade ediyor. İkili ortak tavir cok onemli ama biz bunu basaramiyoruz. Ben abur cubur yedirmeyim dedikce esim oglumu (sözde) mutlu etmek icin sekerli hazir gidalar alıyor. Ben hayir tablet yok dedikce esim kendis aksamlari rahat etmek adina veriyor. Cok zorlaniyorum inaninben surekli biseyler arastiriyorum evlatlarim icin daha iyi ebeveyn olmak adina hatta kafayi bununla bozdum diyebilirim. Ama tek basina hic bisey olmuyormus,daha kotu oluyormus onu anladim. @Zehrayenihayat sana döküldüm canim oysa ki yarama da çok dokunmamistin kusura bakma :)
benim doğduğundan beri öyle. sadece anne sütüyle beslendiği için 15 güne kadar normalmiş.Günaydın kizlar uygarim 4 gündür kakasini kakasini yapamiyo poposuna zeytinyağı ile masaj yaptim ise yaramadı esim zeytinyağı icirmeme izin vermiyo yegenine icirmisler küçükken nefes alamamış da icirme diyo ne yapabilirim 4 gun normal mi
Ben çok arastirir hemen alırım ciddenKanguru almak isteyen bacılar. Ne yaptınız aldınız mı. Bu aradaidilduam cnm söylemeden geçmek istemiyorum senin bu kadar çabuk karar verip bir şeyler almana hayran kaldım. Yanımda olsan az surtunurdum sana azıcık bana da geçsin diye.
Bu kararsızlık beni bitirecek yoksa.:))
interiorarchitect cnm sen mi alacaktin.yanlış hatirlamiyorsam
Günaydınlar hatunlar.... bunun adı degisimdir
Kanguru almak isteyen bacılar. Ne yaptınız aldınız mı. Bu aradaidilduam cnm söylemeden geçmek istemiyorum senin bu kadar çabuk karar verip bir şeyler almana hayran kaldım. Yanımda olsan az surtunurdum sana azıcık bana da geçsin diye.
Merhaba cağnım temmuz anneleri:) benim kız 3 aylık oldu çok şükür. bu ay biraz az kilo almış. 400-500 gram arası bişey. sadece anne sütüyle besleniyor. acaba sütüm yetmiyor mu? kilosu 5.355 boyu 57.5 cm
Ben çok arastirir hemen alırım cidden
Benim oglumun ki neredeyse bir aydir mukuslu. Ozamanda ishal hasta diye bi kac kere gotrudum dr a ama dr sen anlayamiyorsun tahlilleri temiz normal kakasi boyle olur dedi pes ettim bende endise etmek konusunda..
Ben benim yanimdak8lere de aldiriorum canım ben pazarlama okudum onun etkisi sanırım yanındaki insanlarda alıo ben anlatincaGünaydın bunun adı bal yanaklı kuzu öperim onu çokça
Bende sendenim canım kararsızlık konusunda almaya karar verene kadar çocuk büyüyecek
Kaç kilo doğdu canım,dr ne diyor
Benin kuzu 3.ayında 6500 64 cm boydu tabii bu genetik te olabilir boy kilo
Bende çok araştırır karar verene kadar çocuğu buyuturum
Mrb canım bnm oğlumun kakasi yeşil mukusluy du ve sümüksü ve de kokuyor du dr a götürdüm kaka testi yaptı hafif bağırsak enfeksiyonu görüldü ilaç verdi 2 gün kullandım düzeldi çok şükür seninkide kokulu sümüksü ve yeşil se bi test yaptr aklında şüphe kalmasın
Ben benim yanimdak8lere de aldiriorum canım ben pazarlama okudum onun etkisi sanırım yanındaki insanlarda alıo ben anlatinca
Canim bende alcam da daha bakamadim bileKanguru almak isteyen bacılar. Ne yaptınız aldınız mı. Bu aradaidilduam cnm söylemeden geçmek istemiyorum senin bu kadar çabuk karar verip bir şeyler almana hayran kaldım. Yanımda olsan az surtunurdum sana azıcık bana da geçsin diye.
İdil daha çok oynuoBu arada oyun halısı geldi mi nasıl begendin mi Taha kuzusu beğendi mi?@idilduam
doktor ne dedi canım ve de kaç kg kaç cm doğmuştuMerhaba cağnım temmuz anneleri:) benim kız 3 aylık oldu çok şükür. bu ay biraz az kilo almış. 400-500 gram arası bişey. sadece anne sütüyle besleniyor. acaba sütüm yetmiyor mu? kilosu 5.355 boyu 57.5 cm
Bize de bebelac çok sanci yaptı canım sma dan çok m3mnunumBizim ki bebelac da yeşil yapıyor çok da sancı çektiriyor
Evet cnm farkettim.peki neden kendi sitesinden değilde hepsi buradasın aldın. Sahtesi ni de satıyor olabilirler.Ben çok arastirir hemen alırım cidden
Bende değiştirecem cnm.çeşidi varmiBize de bebelac çok sanci yaptı canım sma dan çok m3mnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?