2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Haklısın canım erkeklere de okutmak lazım herşeyi. Dökül tabi dökül bize dökülmeyeceksin de kime döküleceksin?

Kanguru almak isteyen bacılar. Ne yaptınız aldınız mı. Bu arada idilduam cnm söylemeden geçmek istemiyorum senin bu kadar çabuk karar verip bir şeyler almana hayran kaldım. Yanımda olsan az surtunurdum sana azıcık bana da geçsin diye.
Bu kararsızlık beni bitirecek yoksa.:))
interiorarchitect cnm sen mi alacaktin.yanlış hatirlamiyorsam

Merhaba cağnım temmuz anneleri:) benim kız 3 aylık oldu çok şükür. bu ay biraz az kilo almış. 400-500 gram arası bişey. sadece anne sütüyle besleniyor. acaba sütüm yetmiyor mu? kilosu 5.355 boyu 57.5 cm

benim doğduğundan beri öyle. sadece anne sütüyle beslendiği için 15 güne kadar normalmiş.

Ben çok arastirir hemen alırım cidden

Günaydınlar hatunlar.... bunun adı degisimdir

Günaydın bunun adı bal yanaklı kuzu öperim onu çokça

Bende sendenim canım kararsızlık konusunda almaya karar verene kadar çocuk büyüyecek

Merhaba cağnım temmuz anneleri:) benim kız 3 aylık oldu çok şükür. bu ay biraz az kilo almış. 400-500 gram arası bişey. sadece anne sütüyle besleniyor. acaba sütüm yetmiyor mu? kilosu 5.355 boyu 57.5 cm

Kaç kilo doğdu canım,dr ne diyor
Benin kuzu 3.ayında 6500 64 cm boydu tabii bu genetik te olabilir boy kilo

Ben çok arastirir hemen alırım cidden

Bende çok araştırır karar verene kadar çocuğu buyuturum

Benim oglumun ki neredeyse bir aydir mukuslu. Ozamanda ishal hasta diye bi kac kere gotrudum dr a ama dr sen anlayamiyorsun tahlilleri temiz normal kakasi boyle olur dedi pes ettim bende endise etmek konusunda..

Başka şikayetiniz var mı peki huysuzluk huzursuzluk fln . Bizim kiz bi iyi bi.kötu mukusta 1 aydır fln devam ediyor dr laktoz intoleransi yada süt allerjisi olabilir diyor tahliller temiz çıktı bişey. Olmayadabilir diyor 3 haftadır diyetteyim bi işe yaramadı napsam bilemedim ua

insanbuL canim inşallah iyi çıkacak sonuç 20 kasımda belli olacak csnim biraz uzun bir süre seni ve oğullarını öperim cok tatlilar Allah bağışlasin

Ben benim yanimdak8lere de aldiriorum canım ben pazarlama okudum onun etkisi sanırım yanındaki insanlarda alıo ben anlatinca

Canım aynı dediğin gibi kakasi kizimin ama tahliller temiz xikti dr anne sütü alan hele ki bu aylarda ki bebeklerde bağırsak enfeksiyonu olmaz dedi süt allerjisi veya laktoz intoleransi olabilir dedi o tahliller de temiz çıktı ama temiz çıkması yok anlamına da gelmezmis diyet yapıyorum ama.bi degisiklik yok ne yapacağımı şaşırdım iyice

Bu arada oyun halısı geldi mi nasıl begendin mi Taha kuzusu beğendi mi?@idilduam

Canim bende alcam da daha bakamadim bile

Bu arada oyun halısı geldi mi nasıl begendin mi Taha kuzusu beğendi mi?@idilduam
İdil daha çok oynuo yani ilgisini çekti duruo Maymunu ayak ucuna astım Tekmeleyince şarkı çalıo uzanmaya çalısio oyuncaklar a yüz üstü nefret edio şu an onu istemio bi tek.ama genel olarak mutlu

doktor ne dedi canım ve de kaç kg kaç cm doğmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…