- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.601
Yok canım sma gold 1 numara bebelac kaka sorunu da yapmıştı bize sma da öyle birşey de yasamadimBende değiştirecem cnm.çeşidi varmi
Canım hala burnu dolu hırıl hırıl nefes alıyo ama çok şükür hapşırmıyo o kadarL Light Of God cnm arya nasıl oldu.
Benim oğlan da bgn hastalandi cnm gecmis olsun size de bize carven kids bitkisel surubu ve peditus u verdi siz ne kullandinizCanım hala burnu dolu hırıl hırıl nefes alıyo ama çok şükür hapşırmıyo o kadar
Al benden de o kadar canimKanguru almak isteyen bacılar. Ne yaptınız aldınız mı. Bu aradaidilduam cnm söylemeden geçmek istemiyorum senin bu kadar çabuk karar verip bir şeyler almana hayran kaldım. Yanımda olsan az surtunurdum sana azıcık bana da geçsin diye.
Bu kararsızlık beni bitirecek yoksa.:))
@Studentmom cnm sen mi alacaktin.yanlış hatirlamiyorsam
15 gün mü.benim doğduğundan beri öyle. sadece anne sütüyle beslendiği için 15 güne kadar normalmiş.
Canim bnm kinin kaka testinde 2 3 lökasit görüldü yazio dr buna enfeksiyon deri bnde anne sütü veriyorum sadece enfeksiyon biberondan emzik ten veya banyo suyu ağzına kaçmış olurmus belki anne sütü kullaniosun biberon kullanmiosun diye öyle demiştir ama emzik falan kullanımdan veya biberonun temizliğine çok dikkat etmek lazimmis bn suprax surubu 2 gün kullandım kakasi normalleşme eğer senin test temiz çıktısı belki çok emen bebeklerde de öyle oluyomus ilk süt ün çoksa ondan da olurmus aman bir sürü sey var işteCanım aynı dediğin gibi kakasi kizimin ama tahliller temiz xikti dr anne sütü alan hele ki bu aylarda ki bebeklerde bağırsak enfeksiyonu olmaz dedi süt allerjisi veya laktoz intoleransi olabilir dedi o tahliller de temiz çıktı ama temiz çıkması yok anlamına da gelmezmis diyet yapıyorum ama.bi degisiklik yok ne yapacağımı şaşırdım iyice
Günaydın bunun adı bal yanaklı kuzu öperim onu çokça
Bende sendenim canım kararsızlık konusunda almaya karar verene kadar çocuk büyüyecek
Kaç kilo doğdu canım,dr ne diyor
Benin kuzu 3.ayında 6500 64 cm boydu tabii bu genetik te olabilir boy kilo
Bende çok araştırır karar verene kadar çocuğu buyuturum
Çok düşünceliyiz
Ya kocaya dokuluyorum ya size zatenHaklısın canım erkeklere de okutmak lazım herşeyi. Dökül tabi dökül bize dökülmeyeceksin de kime döküleceksin?
Canım aynı dediğin gibi kakasi kizimin ama tahliller temiz xikti dr anne sütü alan hele ki bu aylarda ki bebeklerde bağırsak enfeksiyonu olmaz dedi süt allerjisi veya laktoz intoleransi olabilir dedi o tahliller de temiz çıktı ama temiz çıkması yok anlamına da gelmezmis diyet yapıyorum ama.bi degisiklik yok ne yapacağımı şaşırdım iyice
Aa bak ben oyun halısını Tan 3 gün 24 saat dusundum:))) sonunda aldım.Bu arada oyun halısı geldi mi nasıl begendin mi Taha kuzusu beğendi mi?@idilduam
Canım hala burnu dolu hırıl hırıl nefes alıyo ama çok şükür hapşırmıyo o kadar
Cnm benim kızımdan 10 gün önce aynısı oldu.tam iyileşti dedim tekrar başa sardık. Ben ilaç kullanmadımGunaydin kizlar sabah oğlum burun akintisi ve öksürükle uyandi doktora götürdük carven kids ve peditus suruplarini verdi 3 gin kullanin gecmesse gelin dedi bu arada 10 gunde 300 gr almis bu suruplari kullsnsn var mi?
Sen hangi rengi sipariş verdin cnmAl benden de o kadar canim
Ben kirk defaidilduam a sora sora sonunda siparis verdim. Bugun geliyor kanguru.
Amann boşver yaa sal gitsin sende.ben artık öyle yapıyorum. Doktora ne sorsan olur bunlar diyor. Bebeklerde olur normal:)
Baska hic bir sikayetimuz yok canim. Bizim ilk tahlilde bagirsak enfeksiyonu cikti. Sonraki tahlillerde bisey cikmadi ama sikayetimiz devam ediyordu. Bize sut alerjisi olabilir felan da demedi dr.Başka şikayetiniz var mı peki huysuzluk huzursuzluk fln . Bizim kiz bi iyi bi.kötu mukusta 1 aydır fln devam ediyor dr laktoz intoleransi yada süt allerjisi olabilir diyor tahliller temiz çıktı bişey. Olmayadabilir diyor 3 haftadır diyetteyim bi işe yaramadı napsam bilemedim ua
Çok geçmiş olsun canım ben ilaç kullanmadım hapşırık ve burnu tıkalıydı.hapşırması geçti gibi burnu içinde serum fizyolojik kullanıp sık sık çekiyorumBenim oğlan da bgn hastalandi cnm gecmis olsun size de bize carven kids bitkisel surubu ve peditus u verdi siz ne kullandiniz
Senin kuzuna da çok geçmiş olsun canım nasıl biraz iyleşti miÇok şükür cnm.inşallah o da geçer. Cabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?