2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Gunaydin kizlar sabah oğlum burun akintisi ve öksürükle uyandi doktora götürdük carven kids ve peditus suruplarini verdi 3 gin kullanin gecmesse gelin dedi bu arada 10 gunde 300 gr almis bu suruplari kullsnsn var mi?

Al benden de o kadar canim
Ben kirk defa idilduam a sora sora sonunda siparis verdim. Bugun geliyor kanguru.

Canim bnm kinin kaka testinde 2 3 lökasit görüldü yazio dr buna enfeksiyon deri bnde anne sütü veriyorum sadece enfeksiyon biberondan emzik ten veya banyo suyu ağzına kaçmış olurmus belki anne sütü kullaniosun biberon kullanmiosun diye öyle demiştir ama emzik falan kullanımdan veya biberonun temizliğine çok dikkat etmek lazimmis bn suprax surubu 2 gün kullandım kakasi normalleşme eğer senin test temiz çıktısı belki çok emen bebeklerde de öyle oluyomus ilk süt ün çoksa ondan da olurmus aman bir sürü sey var işte Rabbim onlara sağlık versin ins en ufak şeye bile okadar üzülüyorum ki insan

Hahahaha aynen bende.kanguruyuu karar vermem ayları aldı. Şimdide rengine taktım kafayı. Ona da karar verdim gibi.bak hala gibi diyorum

Amann boşver yaa sal gitsin sende.ben artık öyle yapıyorum. Doktora ne sorsan olur bunlar diyor. Bebeklerde olur normal:)

Gunaydin kizlar sabah oğlum burun akintisi ve öksürükle uyandi doktora götürdük carven kids ve peditus suruplarini verdi 3 gin kullanin gecmesse gelin dedi bu arada 10 gunde 300 gr almis bu suruplari kullsnsn var mi?
Cnm benim kızımdan 10 gün önce aynısı oldu.tam iyileşti dedim tekrar başa sardık. Ben ilaç kullanmadım
Şuan oksuruk hapsurma hirilti hepsi var.

Baska hic bir sikayetimuz yok canim. Bizim ilk tahlilde bagirsak enfeksiyonu cikti. Sonraki tahlillerde bisey cikmadi ama sikayetimiz devam ediyordu. Bize sut alerjisi olabilir felan da demedi dr.

Benim oğlan da bgn hastalandi cnm gecmis olsun size de bize carven kids bitkisel surubu ve peditus u verdi siz ne kullandiniz
Çok geçmiş olsun canım ben ilaç kullanmadım hapşırık ve burnu tıkalıydı.hapşırması geçti gibi burnu içinde serum fizyolojik kullanıp sık sık çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…