- 22 Ocak 2008
- 8.883
- 8.888
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.261
Ne kadar büyüyünce mesela?
Teşekkürler canım saçlar dökülüyor baya da alnında kısa kısa tüyler var bakıyorum öyle dokulecek mi diye :)Bir kaç aya geçer canım saçları dökülmeye başlayınca onlarda dökülüyor canım.
Teşekkürler canım saçlar dökülüyor baya da alnında kısa kısa tüyler var bakıyorum öyle dokulecek mi diye :)
41 kere maşallah canım, ama ben kangurunun bukadar küçük bebekler için kullanılamayacağını düşünüyordum hep :s
Bize de hemsire 45-90 gün arasi cekilmesi gerek dedi. buyuk oglumda da bir aylikken cektirmistik emin olamadim ne yapacagima.Doktora kontrole gitmiştim 14.gününde birde aylık aşısını yaptırdığımda hemşire öyle söylemişti
Canim bizim memleket 12 saat Arabamızla gideceğiz bebeğim 43 44 günlük olacak o zamanDökülür canım merak etme esmer mi bebişin
Ne cektiriyorsunuz? :)Bize de hemsire 45-90 gün arasi cekilmesi gerek dedi. buyuk oglumda da bir aylikken cektirmistik emin olamadim ne yapacagima.
Canim Yenidoğan aparatlari var Kangurularin demekki kullanılıyor yenidoganlarda daBen de oyle dusunuyordum ama oturtunca gordum ki sanki bi elimle poposundan, bi elimle de sirtindan tutuyormusum gibi oldu. Henuz tam kullanmadim. Sadece 1 kere denedim. Zaten hep babasiyla cikiyoruz, arabasina koyuyoruz...
Canım burda çoğunluk 1aylıkken çektirmiş, biz 36 günlüğüz kırkında kontrolüm var o gün çektiririm artıkBize de hemsire 45-90 gün arasi cekilmesi gerek dedi. buyuk oglumda da bir aylikken cektirmistik emin olamadim ne yapacagima.
Canim Yenidoğan aparatlari var Kangurularin demekki kullanılıyor yenidoganlarda da
Canim bizim memleket 12 saat Arabamızla gideceğiz bebeğim 43 44 günlük olacak o zamanzor mu olur dersin sen 3 saati dusunmussun benim çok çok uzun evet bebeğim esmer oldu sarı anasının kara kızı
Canım burda çoğunluk 1aylıkken çektirmiş, biz 36 günlüğüz kırkında kontrolüm var o gün çektiririm artık
Sütüm bol allaha şükür ama bizimki aç kalcamEğer sütün az ise olurmuş bu bebek kuvetli çeker ve süt gelmezse zonklar demişti annem
Kremi ismi ne canımBen doktora gittim onun için emzirdikten sonra sızlıyor yanıyor diye göğüs ucu çayları dedi canım bebeğinin ağzını karbonat lı suyla temizle dedi internette video var. Bebğin ağzında pamukçuk oluyormuş o da göğsümüzü çatlatıyormuş. Bi de Bi krem verdi. Biraz daha iyi şu an
Ne cektiriyorsunuz? :)
28.günüm benim de çok az.Bazen hiç gelmiyor bazen az geliyor.Sezeryan sonrasi kanamalariniz kac gun syrdu kizlar? 40a kadar devammi acaba
Ben araba istemiyodum kanguru istiyodum ama baktım izmir sıcağı cekilecek gibi degil kanguruyla hem o terler hem ben onu terletirim diye araba aldım canım hava gunesliyse ve sicaksa zaten kanguru kullanma derim sıcakta benimki kılmayı yarım saat kapayinca isilik olmaya başlıyorKullanmak sorun degil de iste gunesi nasil engellemek gerek onu dusunuyorum :) kumastan sapkasini taksam terler diye dusunuyorum. İnce bir tulbent mi ortsem acaba bilemedim...
Benim bebeğim 3 Günlükken Yenidoğan servisinde yattı oradan çıkarken yapılacaklar listesi çıkarmış doktor 1 aylıkken kalça ultrasonu yaptı diye yazmış biz 12sinde 30 günlük oldu o zaman yaptirdikKalça ultrasonu canım :)
Evet eşim esmer canım :/ ben onu seviyorum ama bebek bana benzeyeydi iyiydiKendi arabanizla rahat olur canim bizim in bin bavullar gözümde büyüyor.hiç bişey olmaz merak etme rahat rahat gidersiniz.benim oğluşum da sarı sadece kulaklarinin arkasında sarı tüyler var :)
Baba mi esmer ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?