2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Merhaba hanımlar benimde bir sorum olacak size.Allah nasip ederse biz 3 eylülde memlekete gideceğiz uçakla doğu anadolu bölgesine. Şimdi benim sorum şu minnosumu nasıl goturmeliyim pusetle mi(pusetimiz baya ağır yük yapacak bize ),kucakla mi yoksa kanguru yla mi goturmeliyim uçaktan indikten sonra 2 saatlik bir yolumuz dahs var.minnosum bu kadar uzun yoldan rahatsız olmaz umarım. Birde 4 yaşında bir oğlum var o rahat coj şükür büyüdü artık bavulla falan gözümde baya bir büyüyor eşimle birlikte ailece gideceğiz bu arada

41 kere maşallah canım, ama ben kangurunun bukadar küçük bebekler için kullanılamayacağını düşünüyordum hep :s

Ben de oyle dusunuyordum ama oturtunca gordum ki sanki bi elimle poposundan, bi elimle de sirtindan tutuyormusum gibi oldu. Henuz tam kullanmadim. Sadece 1 kere denedim. Zaten hep babasiyla cikiyoruz, arabasina koyuyoruz...

Ben de oyle dusunuyordum ama oturtunca gordum ki sanki bi elimle poposundan, bi elimle de sirtindan tutuyormusum gibi oldu. Henuz tam kullanmadim. Sadece 1 kere denedim. Zaten hep babasiyla cikiyoruz, arabasina koyuyoruz...
Canim Yenidoğan aparatlari var Kangurularin demekki kullanılıyor yenidoganlarda da

Canim Yenidoğan aparatlari var Kangurularin demekki kullanılıyor yenidoganlarda da

Kullanmak sorun degil de iste gunesi nasil engellemek gerek onu dusunuyorum :) kumastan sapkasini taksam terler diye dusunuyorum. İnce bir tulbent mi ortsem acaba bilemedim...

Canim bizim memleket 12 saat Arabamızla gideceğiz bebeğim 43 44 günlük olacak o zaman zor mu olur dersin sen 3 saati dusunmussun benim çok çok uzun evet bebeğim esmer oldu sarı anasının kara kızı

Kendi arabanizla rahat olur canim bizim in bin bavullar gözümde büyüyor.hiç bişey olmaz merak etme rahat rahat gidersiniz.benim oğluşum da sarı sadece kulaklarinin arkasında sarı tüyler var :)
Baba mi esmer ?

Canım burda çoğunluk 1aylıkken çektirmiş, biz 36 günlüğüz kırkında kontrolüm var o gün çektiririm artık

2 oglumda da 30 gunlukken çekildi. Ufakligimin 2.ay tekrar istediler ölçümler sınırda çıkmış birde bende küçükken kalça cikikligi olduğu için daha dikkatli takip ediyorlar

Eğer sütün az ise olurmuş bu bebek kuvetli çeker ve süt gelmezse zonklar demişti annem
Sütüm bol allaha şükür ama bizimki aç kalcam
Kremi ismi ne canım

Kullanmak sorun degil de iste gunesi nasil engellemek gerek onu dusunuyorum :) kumastan sapkasini taksam terler diye dusunuyorum. İnce bir tulbent mi ortsem acaba bilemedim...
Ben araba istemiyodum kanguru istiyodum ama baktım izmir sıcağı cekilecek gibi degil kanguruyla hem o terler hem ben onu terletirim diye araba aldım canım hava gunesliyse ve sicaksa zaten kanguru kullanma derim sıcakta benimki kılmayı yarım saat kapayinca isilik olmaya başlıyor güneşli sıcak havada mecbur araba :/

Kendi arabanizla rahat olur canim bizim in bin bavullar gözümde büyüyor.hiç bişey olmaz merak etme rahat rahat gidersiniz.benim oğluşum da sarı sadece kulaklarinin arkasında sarı tüyler var :)
Baba mi esmer ?
Evet eşim esmer canım :/ ben onu seviyorum ama bebek bana benzeyeydi iyiydi sen tecrübeli bir annesin canimcim 40 çıkınca memlekete gitmeden tatil yapalım diyoruz da Denize gitsek bebekle sıkıntı olur mu dersin? Sezaryenliyim ben bu arada senin nasıldı? Deniz falan sıkıntı olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…