- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.621
Normalmiş canım 4.gün yaptı benimki gobegini iyice sardım en son altını açık bıraktım altacmayi serdim karnına masaj yaptım gaz sıcağı sevmez misali öyle yaptı bazen işe yarıyorGünaydın kizlar uygarim 4 gündür kakasini kakasini yapamiyo poposuna zeytinyağı ile masaj yaptim ise yaramadı esim zeytinyağı icirmeme izin vermiyo yegenine icirmisler küçükken nefes alamamış da icirme diyo ne yapabilirim 4 gun normal mi
Cok sagol canim benim. Senin kuzularinin da masallah i var.İnsallah iyi cikacak haber ver bize de.insanbuL canim inşallah iyi çıkacak sonuç 20 kasımda belli olacak csnim biraz uzun bir süre seni ve oğullarını öperim cok tatlilar Allah bağışlasin
Bizim de kötü cnm.eşimle ben nefes alamıyoruz.15 gün mü.Ayyy kizlar bi de gazi nasil kokuyo anlatamam böyle guzel bi bebekten öyle bi koku
:))Ayy keşke benim doktorlar da olur boşver dese de rahat etsem :))
Bu sorunun cevabini ben de isterim :) en onemlisi idil musade ediyor mu. Bende de iki yasinda minik insan var malum :)Bu arada oyun halısı geldi mi nasıl begendin mi Taha kuzusu beğendi mi?@idilduam
İyileşmesi cnm başa sardık. Bazen diyorum erken doğdukları için mi bagisikliklari bu kadar zayıf. SonRabbim üzülüyorum;((Senin kuzuna da çok geçmiş olsun canım nasıl biraz iyleşti mi
Gecmis olsun kuzuya canim...Canım hala burnu dolu hırıl hırıl nefes alıyo ama çok şükür hapşırmıyo o kadar
Gecmis olsun minik adamaBenim oğlan da bgn hastalandi cnm gecmis olsun size de bize carven kids bitkisel surubu ve peditus u verdi siz ne kullandiniz
Yıllardır ordan alışveriş yapioz derin dondurucu bile ordan aldım ben çocukları ordan almadığıma sukrediyorumEvet cnm farkettim.peki neden kendi sitesinden değilde hepsi buradasın aldın. Sahtesi ni de satıyor olabilirler.
Masallah topalak tombalaklardanmiş bu bebiste :)Çok düşünceliyiz
Bizde de hepsi var canim insallah etkisini gosterir suruplarÇok geçmiş olsun canım ben ilaç kullanmadım hapşırık ve burnu tıkalıydı.hapşırması geçti gibi burnu içinde serum fizyolojik kullanıp sık sık çekiyorum
Bizde de hepsi var canim insallah etkisini gosterir suruplarÇok geçmiş olsun canım ben ilaç kullanmadım hapşırık ve burnu tıkalıydı.hapşırması geçti gibi burnu içinde serum fizyolojik kullanıp sık sık çekiyorum
İdil müsade edio alisti şimdi ilk 2 gün çok ilgisini çekti ama kuzeni vardı 10 yaşında onun bile ilgisini çekti canımBu sorunun cevabini ben de isterim :) en onemlisi idil musade ediyor mu. Bende de iki yasinda minik insan var malum :)idilduam
Cok tesekueler cnmGecmis olsun minik adama
Satış pazarlama benim işiBana telefonda anlatsan bile alırım
Bu carven bitkiselmis cnm kekik kokuyo nsallah ise yararCnm benim kızımdan 10 gün önce aynısı oldu.tam iyileşti dedim tekrar başa sardık. Ben ilaç kullanmadım
Şuan oksuruk hapsurma hirilti hepsi var.
Esim bordosunu siparis vermis canim. Ben ona birakmistim karari. Bu arada hepsiburadadan almis.Sen hangi rengi sipariş verdin cnm
Diger kizlara bakilinca benim kararsizligimin bi kac gun daha uzamasi normal.az daha dusuneyim benİdil müsade edio alisti şimdi ilk 2 gün çok ilgisini çekti ama kuzeni vardı 10 yaşında onun bile ilgisini çekti canımcihan da oynamak istiycek kesin ama sonradan sıkıcı gelip bırakır hevesi geçince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?