- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.641
Ben hiç öyle düşünmüyorum.sende öyle Düşünme.bizim kuzularımız erken gelmeyi tercih etti bunun için mi üzülüyosun??doğduktan sonra kendi ciğerleriyle arslanlar gibi nefes aldıkları,her geçen gün Büyüyüp geliştikleri bütün yaşamsal faaliyetlerini yürüttükleri zaman dilimi için mi kendini yıpratıyosun?Senin bu duruma üzülemenden minnak kuzun Fazlasıyla Rahatsız oluyordur Söyleyeyim:)bağışıklık sistemleri gayet iyi emin ol.ben geçenlerde grip oldum vallahi aryadan daha zor atlattım:))bütün çocuklar hasta öyle bi grip Salgını var.geçer inşallahİyileşmesi cnm başa sardık. Bazen diyorum erken doğdukları için mi bagisikliklari bu kadar zayıf. SonRabbim üzülüyorum;((
Teşekkürler teyzesi iyi şükür kuzum burnu tıkalı biraz:)onu da soğanla serum fizyolojikle açmaya çalışıyoruz:)Gecmis olsun kuzuya canim...
İnşallah canım havalar soğudu Salgın da var.bunlardan etkileniyor kuzularBizde de hepsi var canim insallah etkisini gosterir suruplar
Cok sagol canim benim. Senin kuzularinin da masallah i var.İnsallah iyi cikacak haber ver bize de.
Yıllardır ordan alışveriş yapioz derin dondurucu bile ordan aldım ben çocukları ordan almadığıma sukrediyorum
Kullan bakalım. İşe yararsa doktora sorup bende alırımBu carven bitkiselmis cnm kekik kokuyo nsallah ise yarar
HejaR12 canım ne haberi bekliyosun?ne iyi çıkacak mı?yazdıklarınızı okuyamıyorum bu aralar canım benim inşallah herşey yolundadır
Oh be nihayet bordo sipariş veren biri.bizde veriyoruz bordo.hatta şimdi aliyorumEsim bordosunu siparis vermis canim. Ben ona birakmistim karari. Bu arada hepsiburadadan almis.
Ayni seylerle ben de devam ediyorum. annem biraz başı üşürse burnu tikanir diyor ama bilemedim. Gun icinde bisey yok sabaha karsi oluyor tikaniklik ve hirilti.Teşekkürler teyzesi iyi şükür kuzum burnu tıkalı biraz:)onu da soğanla serum fizyolojikle açmaya çalışıyoruz:)
Masallahh guzel kuzuu.Mutlaka haber veririm canım. En zor zamanimda sizler moral oldunuz bana ❤
Eki Görüntüle 1896107
Bizim oyun halısı
Bununla konuşuyor,bakıyor heyecanlaniyorbazen eline veriyorum ağzına alıyor bu çocuk herşeye dil atmak zorunda mi idilduam
Çok tatlı bakio o yaMutlaka haber veririm canım. En zor zamanimda sizler moral oldunuz bana ❤
Eki Görüntüle 1896107
Bizim oyun halısı
Bununla konuşuyor,bakıyor heyecanlaniyorbazen eline veriyorum ağzına alıyor bu çocuk herşeye dil atmak zorunda mi idilduam
Ben paraya kıydım 3. Bebis e lazım olur diyeBen de paraya kiyarsam alicam insallah. Almamak icin bahane ariyorum surekli sora sora :)) gule gule harca canim kuzusa feda olsun o gözler sana her seyi aldırır ki :)
Hadi hayirli olsun :) cihanin araba koltugu da bordo bizim. Uniseks,hem kir tutuyor hem şık hem yaz kış kullanilabilir. Nasıl? BiOh be nihayet bordo sipariş veren biri.bizde veriyoruz bordo.hatta şimdi aliyorum
Canım kalorifer yanıosa ewde nemlendir odasını canım (kayseridesin ya belki açıktır kombi dedim) ❤İnşallah canım havalar soğudu Salgın da var.bunlardan etkileniyor kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?