2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

İyileşmesi cnm başa sardık. Bazen diyorum erken doğdukları için mi bagisikliklari bu kadar zayıf. SonRabbim üzülüyorum;((
Ben hiç öyle düşünmüyorum.sende öyle Düşünme.bizim kuzularımız erken gelmeyi tercih etti bunun için mi üzülüyosun??doğduktan sonra kendi ciğerleriyle arslanlar gibi nefes aldıkları,her geçen gün Büyüyüp geliştikleri bütün yaşamsal faaliyetlerini yürüttükleri zaman dilimi için mi kendini yıpratıyosun?Senin bu duruma üzülemenden minnak kuzun Fazlasıyla Rahatsız oluyordur Söyleyeyim:)bağışıklık sistemleri gayet iyi emin ol.ben geçenlerde grip oldum vallahi aryadan daha zor atlattım:))bütün çocuklar hasta öyle bi grip Salgını var.geçer inşallah

Cok sagol canim benim. Senin kuzularinin da masallah i var.İnsallah iyi cikacak haber ver bize de.

Mutlaka haber veririm canım. En zor zamanimda sizler moral oldunuz bana ❤

Bizim oyun halısı
Bununla konuşuyor,bakıyor heyecanlaniyorbazen eline veriyorum ağzına alıyor bu çocuk herşeye dil atmak zorunda mi idilduam

Masallahh guzel kuzuu.
Oyun halisina o kadar para vermeye de gerek yokmus ya ben de kendim yapsam olmaz mi cok pahali oyun halilari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…